OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.
DrChef
Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
MC12
Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.
Amit néztem még az a Hamilton,Edox vagy Certina,néztem még Lacot egyébként szóval most úgy vagyok vele ,hogy majd melyik hogyan áll a csuklómon.
DrChef
Ha nem tudnál választani Sobrinak van egy eladó zsebórája. Alkalmi vétel 😊
gordon
Az az orosz gyártmány, héber betűkkel a számlapon? Az tényleg ritkaság lehet...
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.
DrChef
Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
MC12
Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.
Amit néztem még az a Hamilton,Edox vagy Certina,néztem még Lacot egyébként szóval most úgy vagyok vele ,hogy majd melyik hogyan áll a csuklómon.
DrChef
Ha nem tudnál választani Sobrinak van egy eladó zsebórája. Alkalmi vétel 😊
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
DrChef
MC12
DrChef
nézd evvel a kerettel nagyon nem kockáztatsz , nyilván 200-250 is rengeteg pénz, de nem milliókat költesz el arra h kitanuld mi tetszik, szóval vágj bele próbálgasd őket.

Amit én szoktam ilyenkor mondani másoknak h Te fogod hordani, neked kell megvenni, ne hallgass másokra csak a te véleményed számít. Amíg nem befektetési céllal teszed nem tudsz hibázni, sztem.

több mint 4 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412
DrChef
MC12

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 606 — zászló zászló szív
DrChef
MC12
Követem

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 418
DrChef

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
DrChef
nézz be lóvé topikba

vagy
 www.youtube.com/watch?v=JKyfWS8mJsA

több mint 4 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 412

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 230
 444.hu/2022/03/01/vegul-elsullyedt-a-hajo-ami-4-ezer-luxushajot-szallitott

Mondanám, hogy por se lett belőlük, de nem akarok érzéketlennek tűnni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
a telenor -> yettel atallas nem a legjobb eddig 😀 az applikacio halott.
YoungZeeZee
A cseh milliárdos játékszerei lettünk
Willie Parker
Nem Ő zuhant le egy helikopterrel nemrég?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 186
YoungZeeZee
A cseh milliárdos játékszerei lettünk
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 550 — Patriot
YoungZeeZee
Szarból várat...
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 513
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker egèsz tèlen nem volt ilyen havazás nálunk mint most egy nappal március előtt. Mindig irigykedve nèztem a híreket. Mondom lassan nagyobb az esèly a fehèr húsvètra mint karácsonyra 😄😄😄😄
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 696 — "Montoya por favor!"
@r.baggio nem Ti zingeztetek ma? (a Tiétekkel keverte össze a csávó a burgerünket? 😀)
slowmotion
Ööö, nem 😀 mi csak a Duna-partig jutottunk ma
r.baggio
long shot volt, de utánunk egy H. Róbertnek készítették össze a rendelést, és az ő (kettővel _jobb_) hamburgerüket kaptuk mi (meg aztán gondolom végül ő is)
slowmotion
Én már az Alföldi nemzetségbe tartozok 😊
r.baggio
azért remélem nem volt ebben hatalmas effort csak azért hogy naplókinyitáskor ne feleljen a gyerek 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante
@r.baggio nem Ti zingeztetek ma? (a Tiétekkel keverte össze a csávó a burgerünket? 😀)
slowmotion
r.baggio
long shot volt, de utánunk egy H. Róbertnek készítették össze a rendelést, és az ő (kettővel _jobb_) hamburgerüket kaptuk mi (meg aztán gondolom végül ő is)
slowmotion
Én már az Alföldi nemzetségbe tartozok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
slowmotion
r.baggio
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 662 — 🏈🐬🐂🤘🏽
 index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/

De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Kegyetlen az egész. 10 éve csinálom az ingatlanozást, de ekkora robbanás 14 végén, 15 elején sem volt, mint most. És akkor az 5ker 500as átlag nm ára ment fel 7-800ra majd később ugye 1M/nm-re…

- De az hogy most a XI-ben 1.250 ezer/nm egy újépítésű lakás, konyha meg semmi nélkül?
- hogy a Xker-ben az Ujhegyi lakótelepen ölik egymást az emberek egy 68 nm-es felújítandó panel lakásért, ami 35 millio?
- Vörösmarty utca (6.) 32 nm, közepes állapot, 2.em, udvari, sötét garzon 35 millio? 5 ember ad ajánlatot?
- Baross utca 130, 4.emelet, 45 nm, 35 millio, 5 milliót kell ra költeni és 1 nap 6 ajanlat jön, teli áron viszi az utolsó?
- Bimbó ut (2.ker), full felújítandó, szét van rohadva, földszint, 55 nm, 59.9 millio és szarásig nézik, adnak ajánlatot?
- Istenhegy, 50 nm, 80 millio mert van egy kis panoráma? Teli áron elmegy 1 hét alatt?
- nagy Lajos Kiraly ut, 3.em, nincs lift, 35 nm, felújított, 28 millio?
- veresegyhaz, 400 nm ház, 350 millio? Kinai ad 300as ajánlatot?
- Kistarcsa 150 nm 120 millio? 10 eves családi ház.
- Szigetszentmiklós 70 nm 60 millio?
- Pécel, 63 nm, 55 millio?
- Nagytarcsa 240 nm, 195 millio?

Ügyvédem mondta, hogy heti 3-4 adásvétele van, 20-30-40-70 milliókat vesznek fel emberek hitelben, mintha nem lenne holnap. Emberemlékezet óta nem volt ennyi fogyasztói hitel MO-on, ennek hála szárnyal az ingatlan…

Hol élünk? Rettenet. Mondom ezt ingatlanosként… szerintem ez óriási lufi és nyáron/ősszel kipukkad.
#JC6
Videkrol erkeztunk baratnommel, en immaron 3. eve lakom a pest-buda varosaban. Egeszen egyszeruen elkepeszto, hogy miket kinalnak, mekkora áron. S az is elborzaszt minket, hogy milyen lakasokban, házakban képesek az emberek elni.

Alberletet fizetünk. Sokszor kerdezik, miert nem a saját lakasunk törlesztő reszletet fizetjuk. Egyszeru a valasz: I.) nincs oneronk, II.) nem akarunk akárhol lakni - azaz borsos ara lenne, ahova mi terveznenk, III.) hiteltol valo felelem.
Kerdezik, “miert nem veszuk fel a babavarot”, stb. Fiatalok. Huszas éveikben jarok. Beleugranak a tizmilliokba. Inkabb azt tapsztalom, vegig sincs gondolva, hogy milyen problemakhoz vezethet.
A kovid minket nagyon megleckeztetwtt, és nem feledjuk. Mindketten mondhatjuk elvesztettük allasunk, alberlettel a hátunk mogott.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Lol...

hang.hu/belfold/a-honvedseg-tobb-mint-szaz-kocsijat-tettek-tonkre-tolvajok-137123
warr_b
persze, mert sok ojjektum védelmét a pocakos, leszerelt örömkatonák látják el. azt sem veszik észre, ha kilopják alóluk a széket.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol...

hang.hu/belfold/a-honvedseg-tobb-mint-szaz-kocsijat-tettek-tonkre-tolvajok-137123

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/gazdasag/20220217_inflacio_modszertan_statisztika_ksh

Nem t'om már melyik topikban volt róla szó, hogy hogy is számítják az inflációt, mi hogy számít bele, itt pont az aktuális változtatások vannak összeszedve.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 819 — Lucas Scott
 telex.hu/gazdasag/2022/02/16/ericcson-isis-fizetes-irak-reszvenyarfolyam-zuhan

szép történet
Negritis
most kell venni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 764 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2022/02/16/ericcson-isis-fizetes-irak-reszvenyarfolyam-zuhan

szép történet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!