OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Köszönöm! Mondjuk szerintem így is hiányzik a mi anyagi "felünk", de majd megnèzem 😊Nekünk a Szent István tèren van egy nagyon jó kis lakás, amit erősen fel kellene újítani (nyílászárók, fűtèskorsz, falak, konyha, fűrdőszoba stb), csak nincs rá keret, a támogatást meg nem tudjuk felvenni rá, mert nem ott èlünk.Én úgy tudom hogy ha egyházi munkaviszonyból kifolyólag a munkavégzés helyén kell laknod az nem minősül kizáró feltételnek CSOK-nál és otthonfelújítási támogatásnál... De érdemes megkérdeznetek az államkincstárnál.
dande
"(6) A (2) bekezdés b) pontjában előírt egyéves időtartamra vonatkozó feltételt nem kell alkalmazni
...
c) * ha az igénylő és a gyermek az igénylő foglalkoztatásra irányuló jogviszonya következtében - ideértve a sajátos egyházi jogviszonyt is - a foglalkoztatásra irányuló jogviszony jellegéből következően köteles, illetve az igénylés benyújtását megelőző egyéves időszakon belül köteles volt a szolgálati helyén a foglalkoztató által térítésmentesen biztosított szolgálati lakásban lakni a foglalkoztatásra irányuló jogviszony fennállása alatt."
Rataxes
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nekünk a Szent István tèren van egy nagyon jó kis lakás, amit erősen fel kellene újítani (nyílászárók, fűtèskorsz, falak, konyha, fűrdőszoba stb), csak nincs rá keret, a támogatást meg nem tudjuk felvenni rá, mert nem ott èlünk.Én úgy tudom hogy ha egyházi munkaviszonyból kifolyólag a munkavégzés helyén kell laknod az nem minősül kizáró feltételnek CSOK-nál és otthonfelújítási támogatásnál... De érdemes megkérdeznetek az államkincstárnál.
dande
"(6) A (2) bekezdés b) pontjában előírt egyéves időtartamra vonatkozó feltételt nem kell alkalmazni
...
c) * ha az igénylő és a gyermek az igénylő foglalkoztatásra irányuló jogviszonya következtében - ideértve a sajátos egyházi jogviszonyt is - a foglalkoztatásra irányuló jogviszony jellegéből következően köteles, illetve az igénylés benyújtását megelőző egyéves időszakon belül köteles volt a szolgálati helyén a foglalkoztató által térítésmentesen biztosított szolgálati lakásban lakni a foglalkoztatásra irányuló jogviszony fennállása alatt."
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 4 éve
Nekünk a Szent István tèren van egy nagyon jó kis lakás, amit erősen fel kellene újítani (nyílászárók, fűtèskorsz, falak, konyha, fűrdőszoba stb), csak nincs rá keret, a támogatást meg nem tudjuk felvenni rá, mert nem ott èlünk.
több mint 4 éve
mert ha ott kocsmázol, akkor még eléred a buszt az utolsó pillanatbanvendéglátásilag?na hát a Mars tér közlekedésileg és vendéglátásilag kulcsfontosságú Szegeden, már meg is van, miért nyomják meg az árát 😀A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Mondtam nekik hogy jöjjenek Pestre, tudok olcsóbbat 😅
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
peach
slowmotion
a béke tsz meg a szemi konyha a gasztrolodzsia csúcsa, faszé menné a csillagig le?
sutianap
több mint 4 éve
vendéglátásilag?na hát a Mars tér közlekedésileg és vendéglátásilag kulcsfontosságú Szegeden, már meg is van, miért nyomják meg az árát 😀A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
peach
slowmotion
a béke tsz meg a szemi konyha a gasztrolodzsia csúcsa, faszé menné a csillagig le?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
na hát a Mars tér közlekedésileg és vendéglátásilag kulcsfontosságú Szegeden, már meg is van, miért nyomják meg az árát 😀A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Győrben 7éve 300e/nm2 vettem, idén *3ért nem adnám...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
My bad, úgy emlékeztem, h az az utca vhol a Palánk környékén van.A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jó, értem, nem nagyon vagyok képben Szegeddel, de a 840 ezres nm ár nagyon kemény..Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
több mint 4 éve
A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
"felújított" 72 nm-es panelok szaladgálnak 33-34 misiért 😀Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
#JC6
több mint 4 éve
Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Ez kegyetlen.
több mint 4 éve
Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...
több mint 4 éve
Huhh, most megnyugodtam.......index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/Hiányzom?!
De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
KampányidőszakCsak nem értem a szokatlan passzivitást 😊index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/Hiányzom?!
De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Felkészül egy nagyobb, átfogóbb támadásra... 😀Csak nem értem a szokatlan passzivitást 😊index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/Hiányzom?!
warr_b
Sobri Jóska
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Csak nem értem a szokatlan passzivitást 😊index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/Hiányzom?!
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/Hiányzom?!
warr_b
több mint 4 éve
arpadfold amugy.Ozinak igaza van, nem mindegy hogy Szentmihály vagy Matyasfold 😊Tudtommal a 16.ker pont a legdrágábbak között van Bp.-n.hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
sztem ez mindent elárul 😀
Negritis
csebi
Jc6 kijavít majd ha tévedtem.
KoporShow
Az is meleg, amikor Kispesten egy 200 nm-es, 20 éves (10 éve felújított ház) a kertvarosban 130-ért megy el 😃
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ozinak igaza van, nem mindegy hogy Szentmihály vagy Matyasfold 😊Tudtommal a 16.ker pont a legdrágábbak között van Bp.-n.hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
Negritis
csebi
KoporShow
Az is meleg, amikor Kispesten egy 200 nm-es, 20 éves (10 éve felújított ház) a kertvarosban 130-ért megy el 😃
több mint 4 éve
Lehet. Ismerősömék nem rég adták el ott a kérót, igaz az ilyen kertváros, villanegyed részén volt. Az ár vetekedett a budai hegyi panorámás árral.Közepesen drága kategória az csak arra, annak is csak részei.Tudtommal a 16.ker pont a legdrágábbak között van Bp.-n.hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
Negritis
csebi
KoporShow
ozibozi
több mint 4 éve
Közepesen drága kategória az csak arra, annak is csak részei.Tudtommal a 16.ker pont a legdrágábbak között van Bp.-n.hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
Negritis
csebi
KoporShow
több mint 4 éve
Tudtommal a 16.ker pont a legdrágábbak között van Bp.-n.hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
Negritis
csebi
több mint 4 éve
hat kb hasonlo alapteruletu ujepitesu lakas, itt Maltan, tengerparti kilatassal, egy helyi szinten posh kornyeken ugyanannyit er mint otthon a 16. keruleti kozepso sorhaz kerttel. azert ez is sok mindent elarul.A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
Jughead
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.