OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 813 — Lucas Scott
 index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/

De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Kegyetlen az egész. 10 éve csinálom az ingatlanozást, de ekkora robbanás 14 végén, 15 elején sem volt, mint most. És akkor az 5ker 500as átlag nm ára ment fel 7-800ra majd később ugye 1M/nm-re…

- De az hogy most a XI-ben 1.250 ezer/nm egy újépítésű lakás, konyha meg semmi nélkül?
- hogy a Xker-ben az Ujhegyi lakótelepen ölik egymást az emberek egy 68 nm-es felújítandó panel lakásért, ami 35 millio?
- Vörösmarty utca (6.) 32 nm, közepes állapot, 2.em, udvari, sötét garzon 35 millio? 5 ember ad ajánlatot?
- Baross utca 130, 4.emelet, 45 nm, 35 millio, 5 milliót kell ra költeni és 1 nap 6 ajanlat jön, teli áron viszi az utolsó?
- Bimbó ut (2.ker), full felújítandó, szét van rohadva, földszint, 55 nm, 59.9 millio és szarásig nézik, adnak ajánlatot?
- Istenhegy, 50 nm, 80 millio mert van egy kis panoráma? Teli áron elmegy 1 hét alatt?
- nagy Lajos Kiraly ut, 3.em, nincs lift, 35 nm, felújított, 28 millio?
- veresegyhaz, 400 nm ház, 350 millio? Kinai ad 300as ajánlatot?
- Kistarcsa 150 nm 120 millio? 10 eves családi ház.
- Szigetszentmiklós 70 nm 60 millio?
- Pécel, 63 nm, 55 millio?
- Nagytarcsa 240 nm, 195 millio?

Ügyvédem mondta, hogy heti 3-4 adásvétele van, 20-30-40-70 milliókat vesznek fel emberek hitelben, mintha nem lenne holnap. Emberemlékezet óta nem volt ennyi fogyasztói hitel MO-on, ennek hála szárnyal az ingatlan…

Hol élünk? Rettenet. Mondom ezt ingatlanosként… szerintem ez óriási lufi és nyáron/ősszel kipukkad.
#JC6
irhatnek pm-t a temaban?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Az izraeli befektetők a nagykörúton kívüli lakásaikat /35 db cca/mind telibe eladják most ‘ár felett’.
Ezek általában már több mint 10 éve vagy régebben épültek, vagy újították fel őket.
Egy részükért újépítésűt vesznek majdnem ugyanannyiért, meghagyva a felújítás vidám terhét ezeknek a hiteleseknek.
ozibozi
Ráadásul 10 evvel ezelőtt 300/nm-en vették, most meg 800-900/nm/en eladják úgy, hogy 10 évig termelt és semmit nem költöttek rá.
Zsenik. Ennyi 😃
#JC6
Nem eleg, ha van tőkéd, legyen jó időben is.
több mint 4 éve
A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀
Jughead
kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
sztem ez mindent elárul 😀
Negritis
Miért, mi van ott a kurva hidegen meg a Nokia HQ-n kívül? Ja, egy hokicsapat asszem.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 959
Az izraeli befektetők a nagykörúton kívüli lakásaikat /35 db cca/mind telibe eladják most ‘ár felett’.
Ezek általában már több mint 10 éve vagy régebben épültek, vagy újították fel őket.
Egy részükért újépítésűt vesznek majdnem ugyanannyiért, meghagyva a felújítás vidám terhét ezeknek a hiteleseknek.
ozibozi
Ráadásul 10 evvel ezelőtt 300/nm-en vették, most meg 800-900/nm/en eladják úgy, hogy 10 évig termelt és semmit nem költöttek rá.
Zsenik. Ennyi 😃
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 022
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 763 — The Mathematician
A régióban még mindig olcsó Magyarországon az ingatlan, szóval én nem látom ezt lufinak, de persze ha tévedek hát legyen legalább könnyebb lesz befektetni lakásba. 😀
Jughead
kb annyiba kerül egy lakás dunakeszin mint espooban (helsinki melletti város)
sztem ez mindent elárul 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 381
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 959
 index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/

De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Kegyetlen az egész. 10 éve csinálom az ingatlanozást, de ekkora robbanás 14 végén, 15 elején sem volt, mint most. És akkor az 5ker 500as átlag nm ára ment fel 7-800ra majd később ugye 1M/nm-re…

- De az hogy most a XI-ben 1.250 ezer/nm egy újépítésű lakás, konyha meg semmi nélkül?
- hogy a Xker-ben az Ujhegyi lakótelepen ölik egymást az emberek egy 68 nm-es felújítandó panel lakásért, ami 35 millio?
- Vörösmarty utca (6.) 32 nm, közepes állapot, 2.em, udvari, sötét garzon 35 millio? 5 ember ad ajánlatot?
- Baross utca 130, 4.emelet, 45 nm, 35 millio, 5 milliót kell ra költeni és 1 nap 6 ajanlat jön, teli áron viszi az utolsó?
- Bimbó ut (2.ker), full felújítandó, szét van rohadva, földszint, 55 nm, 59.9 millio és szarásig nézik, adnak ajánlatot?
- Istenhegy, 50 nm, 80 millio mert van egy kis panoráma? Teli áron elmegy 1 hét alatt?
- nagy Lajos Kiraly ut, 3.em, nincs lift, 35 nm, felújított, 28 millio?
- veresegyhaz, 400 nm ház, 350 millio? Kinai ad 300as ajánlatot?
- Kistarcsa 150 nm 120 millio? 10 eves családi ház.
- Szigetszentmiklós 70 nm 60 millio?
- Pécel, 63 nm, 55 millio?
- Nagytarcsa 240 nm, 195 millio?

Ügyvédem mondta, hogy heti 3-4 adásvétele van, 20-30-40-70 milliókat vesznek fel emberek hitelben, mintha nem lenne holnap. Emberemlékezet óta nem volt ennyi fogyasztói hitel MO-on, ennek hála szárnyal az ingatlan…

Hol élünk? Rettenet. Mondom ezt ingatlanosként… szerintem ez óriási lufi és nyáron/ősszel kipukkad.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan

warr_b
És most ezen miért csodálkozol?
Epitoanyagoknal van ami több mint 50%ot drágult pár hónap alatt.
Alapanyag hiány van, nem tudja senki bemondani ha ma valami 2000 Ft akkor holnap nem lesz-e 2200 Ft.
Toca
Csip hiany.

A vicces az h egy balatonhoz kozeli telepulesen a fold fel van parcellazva.reklamtabla ami csak nemetul van rajta egy 49-es teloszammal.
Lehet draga minden de kurvara epitkezik mindenki.
YoungZeeZee
Persze, miért zavarna az epitettot ha a profit ugyanannyi?
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 513

warr_b
Alapanyag hiány van, nem tudja senki bemondani ha ma valami 2000 Ft akkor holnap nem lesz-e 2200 Ft.
Toca
Csip hiany.

A vicces az h egy balatonhoz kozeli telepulesen a fold fel van parcellazva.reklamtabla ami csak nemetul van rajta egy 49-es teloszammal.
Lehet draga minden de kurvara epitkezik mindenki.
több mint 4 éve

warr_b
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
igazából két dolgon gondolkoztam. az egyik, hogy a Tombrédi visszavonulási mizéria kapcsán eszembe jutott ez, meg a pillangó-effektus:
 www.youtube.com/watch?v=St9u238ipRE

szóval mi lett volna, ha Bledsoe nem sérül meg? vajon mikor kezdődött volna Tombrédi érdemi pályafutása, és hogyan alakul, meddig tartott volna?

a másik meg az, hogy Bledsoe három alkalommal veszítette el a helyét. 2006-ban ugye volt Romo, és ő azért nem volt szar. 2001-ben volt Tombrédi, és ő még kevésbé volt szar.
de hogy a picsába nem csinált értelmes karriert JP Losman?!
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 763 — The Mathematician
pénz beszél ....

www.dutchnews.nl/news/2022/02/rotterdam-bridge-to-be-dismantled-so-jeff-bezos-yacht-can-pass-through/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
Hát ez kurvanagy ötlet! 😀 Crow courtnak viszont át kell alakulnia Crow Unionná a változó idők hatására.

444.hu/2022/02/02/varjakkal-szedetnek-fol-a-csikkeket-egy-sved-varosban

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
 index.hu/belfold/2022/01/29/debrecen-autos-uldozes-ekszertolvajok-rendorseg/
Ha egy középkorú háziasszony van a pult mögött, akkor meg is ölik???🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Apropó én magasról szarok hogy hova és meddig térdelt csak a hasonlítás és megítélés miatt írtam (személy szerint engem az se érdekel ha hátba lőtték volna őket S
De nem így történt.......
Én inkább a kettős mércére szerettem volna utalni,hogy sok ember ha amcsiba van valami akkor egyből ugrik de ha itt akkor csak annyi hogy büdös drogos cigány ! (Jelzem én is drogos vagyok és cigány ja és csak 6 álltálonos amivel rendelkezem ezért a társadalom megítélése szerint nem vagyok elég mívelt az éttemes komunikácio-hoz.Vagy is a fórum álltálános vélekedése szerint.)
VvAlekosz
Őszintén én minden esetnél leszarom hova térdel. Csak figyeljen rá, hogy ne haljon meg a delikvens.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropó én magasról szarok hogy hova és meddig térdelt csak a hasonlítás és megítélés miatt írtam (személy szerint engem az se érdekel ha hátba lőtték volna őket S
De nem így történt.......
Én inkább a kettős mércére szerettem volna utalni,hogy sok ember ha amcsiba van valami akkor egyből ugrik de ha itt akkor csak annyi hogy büdös drogos cigány ! (Jelzem én is drogos vagyok és cigány ja és csak 6 áltálonos amivel rendelkezem ezért a társadalom megítélése szerint nem vagyok elég mívelt az értelmes komunikácio-hoz.Vagy is a fórum áltálános vélekedése szerint.)
több mint 4 éve
tezsvíreknek már nem tetszik 😊
 scontent.fbud6-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272693349_4863351353726706_1933696974916794893_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=AvnL6el0MEEAX_ulZrX&_nc_ht=scontent.fbud6-3.fna&oh=00_AT-pekSJkEmabERhdFNO2c4_0lweJTEbF_EW7G6cftffjw&oe=61F77F10
NB2
Mondjuk nem kicsit indokolatlan, valszeg ritkán van ilyenben része Magyarországon, szóval odaszaladt egy már ártalmatlanított ember fejére rátérdelni, hogy kiélje magát, mert ez már tiszta akciófilm így.
Jughead
És megfulladt akit elkaptak, vagy mi történt?
Mikey
Amúgy jól vélemény lett alkotva egy homályos, 38x42 pixeles térfigyelő kamera képéről 😀

Amúgy az bilincselésnél standard technika a rendőröknél, hogy a gyanúsított lapockái közé térdelnek, hogy ne tudjon felpattanni vagy hátrafejelni, amíg intézkednek.
Simán lehet hogy ennyi történt, csak a szar minőségű képen látszik esetleg úgy, mintha a nyakán térdelne.
warr_b
Alapvetően mennyire trigerizált mindenki a pozíciót meglátva, számomra ez a legviccesebb jelenség az egészben!

Szerkesztette: gyeek

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
tezsvíreknek már nem tetszik 😊
 scontent.fbud6-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272693349_4863351353726706_1933696974916794893_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=AvnL6el0MEEAX_ulZrX&_nc_ht=scontent.fbud6-3.fna&oh=00_AT-pekSJkEmabERhdFNO2c4_0lweJTEbF_EW7G6cftffjw&oe=61F77F10
NB2
Mondjuk nem kicsit indokolatlan, valszeg ritkán van ilyenben része Magyarországon, szóval odaszaladt egy már ártalmatlanított ember fejére rátérdelni, hogy kiélje magát, mert ez már tiszta akciófilm így.
Jughead
És megfulladt akit elkaptak, vagy mi történt?
Mikey
Amúgy jól vélemény lett alkotva egy homályos, 38x42 pixeles térfigyelő kamera képéről 😀

Amúgy az bilincselésnél standard technika a rendőröknél, hogy a gyanúsított lapockái közé térdelnek, hogy ne tudjon felpattanni vagy hátrafejelni, amíg intézkednek.
Simán lehet hogy ennyi történt, csak a szar minőségű képen látszik esetleg úgy, mintha a nyakán térdelne.

több mint 4 éve
Arra lennék kíváncsi ha Amerikában történik ugyan ez csak egy négerel akkor mik lennének itt a vélemények
VvAlekosz
Na kezdodik🤣
Olyan dolgot kerdezel amirol halvany fingod sincs.amerikban iszonyat melyen gyokereznek bizonyos dolgok.en sem vagom a dolgokat pedig mostansag belefutottam par dologba olvasasaim kozben es tobb ertelmet nyer a blm mozgalom is ami floyd elott jo par evvel indult el. attol fuggetlenul azt vallom borszerint itelni marhasag.tettek szerint kell itelni illetve ha vmi nem mindennapos kurva nem tudja h az ember mit kezdjen ezekben a szitukban.
Nekem van olyab feladatom amit evente egyszer kell elvegeznem es evente eloveszem a manualt mert bem emlekszem ra.
Ez jutott az eszembe a kerdesdrol.
YoungZeeZee
Kúrvára van róla fogalmam.
Egy relációra szerettem volna rámutattni.
Ehez baszottúl nem kell tudni a gyökerekről hogy honnan ered meg stb. általad felhozott dologokról.
Egyszerűen máshogy nyilatkoznak itt fórumon az "elvtársak" néger ügyekben mint cigány ügyekben.És ne is haragudj vak vagy ha ezt nem látod.
(Elég csak vissza olvasni és lehet érezni a rasszizmust és az álltálánosítást.)
VvAlekosz
Szerintem aki azt mondja, hogy az előítélet rossz dolog, az menjen haverkodni napszállta után a Woolwich Arsenalhoz, megtudja majd ott hogy nézhet ki még a rasszizmus. Pár napja beszélgettem egy fiatal csajjal aki önkénteskedett valahol, egy szintén fiatal feka srác odament hozzá, hogy bejelölhesse fészbukon. A csaj illedelmesen visszautasította, a csávó meg sértődötten mondta, hogy ja, biztos azért mert fekete. Na, itt is tudom ki a rasszista! Konkrét példákat kellene felhoznod a fórumon hogy meg lehessen vizsgálni hogy ki rasszista, különben azt mondom általánosítasz.
gyeek
Fészbukon? Mikor történt ez, 2010-ben? Jó hogy nem a myspace címét kérte el, vagy az icq azonosítóját.
vpi
Csak az irc.

több mint 4 éve
Arra lennék kíváncsi ha Amerikában történik ugyan ez csak egy négerel akkor mik lennének itt a vélemények
VvAlekosz
Na kezdodik🤣
Olyan dolgot kerdezel amirol halvany fingod sincs.amerikban iszonyat melyen gyokereznek bizonyos dolgok.en sem vagom a dolgokat pedig mostansag belefutottam par dologba olvasasaim kozben es tobb ertelmet nyer a blm mozgalom is ami floyd elott jo par evvel indult el. attol fuggetlenul azt vallom borszerint itelni marhasag.tettek szerint kell itelni illetve ha vmi nem mindennapos kurva nem tudja h az ember mit kezdjen ezekben a szitukban.
Nekem van olyab feladatom amit evente egyszer kell elvegeznem es evente eloveszem a manualt mert bem emlekszem ra.
YoungZeeZee
Ehez baszottúl nem kell tudni a gyökerekről hogy honnan ered meg stb. általad felhozott dologokról.
Egyszerűen máshogy nyilatkoznak itt fórumon az "elvtársak" néger ügyekben mint cigány ügyekben.És ne is haragudj vak vagy ha ezt nem látod.
VvAlekosz
Szerintem aki azt mondja, hogy az előítélet rossz dolog, az menjen haverkodni napszállta után a Woolwich Arsenalhoz, megtudja majd ott hogy nézhet ki még a rasszizmus. Pár napja beszélgettem egy fiatal csajjal aki önkénteskedett valahol, egy szintén fiatal feka srác odament hozzá, hogy bejelölhesse fészbukon. A csaj illedelmesen visszautasította, a csávó meg sértődötten mondta, hogy ja, biztos azért mert fekete. Na, itt is tudom ki a rasszista! Konkrét példákat kellene felhoznod a fórumon hogy meg lehessen vizsgálni hogy ki rasszista, különben azt mondom általánosítasz.
gyeek
Fészbukon? Mikor történt ez, 2010-ben? Jó hogy nem a myspace címét kérte el, vagy az icq azonosítóját.
vpi
vagy a címét, hogy küldhessen neki képeslapot, nem? 😊
több mint 4 éve
VvAlekosz
Na kezdodik🤣
YoungZeeZee
VvAlekosz
gyeek
vpi
Nem voltam józan, és mivel magam is marginálisan vagyok jelen a szósöl médiában, ezt írtam. Szóval pássssz! Lehet insta volt, vagy bármi.

több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 550 — Patriot
VvAlekosz
Na kezdodik🤣
YoungZeeZee
VvAlekosz
gyeek
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Szülővárosomban(Debrecen) Amerikát meghazudtoló üldözéses jelenetek. Egy ékszerboltrablás elkövetői menekülnek egy… Fiat Siecentoval!

Nem linkelek videót, keressetek rá nyugodtan.
Cowboykarcsi90
Rákosmentén is volt hajnalban egy üldözés. 20 rendőrautó üldözött egy hülyét, egy busz is keresztbeállt, hogy elállja az utat (6 sávos úthoz rövid volt a busz 😀 )
mi van itt 😀

metropol.hu/aktualis/hajmereszto-autosuldozes-rakosmenten-20-rendorauto-uldozte-amokfuto-597890/?fbclid=IwAR03ErjjjGh3KNkU_42_hyJV5TDh6eBa9aT9oM2TdZwk6BoXOYodjuRVTDo
braxa88
Elkapták őket egyébként, cikkből nem derül ki. Audiban 3-an, 18 körüli takonyfaszok. Nem álltak meg a rendőrnek első körben, aztán itt látható, hogy a másodikban sem. 😊
Most már csak a helyére kell kerülnie a szutyoknak.
kristóf17
És ezek is cigók voltak, mint Debrecenben, vagy ezek drogos kis köcsögök?
slowmotion
Debrecenben ráadásul nem is romák voltak, illetve nem magyarok, hanem szerbek, ezèrt volt különösen "èrdekes" az a FB bejegyzés....de teljesen mindegy ki ès mi volt, ha fekete ha fehèr ha ausztrál hanem, úgy jártak el ahogy kellett, nyilván figyelt rá, hogy ne fojtsa meg...
dande
my bad. azok a fránya prekoncepciók... de amúgy mi a faszt keresnek szerbek Debrecenben? nincs az kicsit messze nekik?
slowmotion
Képzeld, magyarok meg vannak mondjuk Londonban, Berlinben de még New Yorkban is. És még van köztük olyan is, aki vezetni vagy bűnözni is szokott.
De a cigányozás/rasszizmus/xenofóbia a tuti, azzal nagyon nem lehet mellelőni.
Sobri Jóska
Londonban van minden is. no de a szerbek hogy merészkednek ennyire Északra? józan ésszel úgy gondolná az ember, hogy megmaradnak a Szeged-Pécs tengelyen, illetve attól délre, plusz Budapesten, mert ott sok a lehetőség. de Debrecenben?
de mindegy is, az a lényeg, hogy elkapták őket.
slowmotion
Több az eszkimó, mint a fóka.
Szeged-Debrecen meg autóval három óra. (Brianak másfél.)
Vagy ha gyorsan mennek, akkor annyi se.
Ha méggyorsabban akkor meg így járnak.
Sobri Jóska
Seicento-val azért kicsit több lett volna, de viszonylag kevés kanyar van benne.

A kevés közül a másodikat nem sikerült bevenni😀
Willie Parker
Nana. A 90es évek elején faterom főnöke biztosította a szervíz hátteret egy rally csapatnak. Két évig egy fiat cinquacento volt a verda amivel versenyeztek 😀
peach
kétlem h ez a példány hasonlóan harapós lett volna 😀
briareos
Csak arra céloztam, hogy azzal lealáználak a panameraval. (vagy nem). Kötsög 😛 😀
peach
simán lehet, könnyű, rövid, erős motor ha rallys.
de kétlem h 250nél hasonlóan kényelmes mint a panamera ami ismételten nem az enyém 😀
briareos
Az tökm1. A sofőr számít nem a kocsi. Ahogy vindízel is megmondta 😀
peach
ja, akkor nem