OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2022/02/13/peter-boghossian-a-gender-ideologia-olyan-mint-a-trojai-falo/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2022/02/14/nipah-virus-kemenesi-gabor-banglades/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ma is tanultam valamit a Super Bowl alatt: a spanyol közvetítésben a flaget nem zászlónak, hanem zsepinek azaz Pañuelo hívják 😀amilyen fika pár ítélet tök jogos is
Heisman
több mint 4 éve
Ma is tanultam valamit a Super Bowl alatt: a spanyol közvetítésben a flaget nem zászlónak, hanem zsepinek azaz Pañuelo hívják 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
youtu.be/PgKRXOcls3kZseniális 😀😀😂
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Most mondta győzike, hogy ez a kulcsár féle is csak egy cigány fajta. Csak hazatalált mint Lassie. Igaz Lassie kevesebbet is ellett közben, amíg ez :Ha értene a zenéhez dalban mondhatná el, hogy öreg celebre a kutya se kíváncsi.
coming homelt.
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Először Kulcsár Edina új szerelmes fényképével kapcsolatos hírre akartam rámenni, de inkább erre nyomtam… 🤣🤣🤣index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Elgondolkodnek azon, hogy minden rendben van e nalad, hogy ilyen szarokat olvasol. 😀
Kíváncsi vagyok a véleményetekre nagyon. Ti mit csinálnátok?
#JC6
Stez
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Elgondolkodnek azon, hogy minden rendben van e nalad, hogy ilyen szarokat olvasol. 😀
#JC6
több mint 4 éve
brightside.me/creativity-art/this-artist-complements-reality-with-the-help-of-a-smartphone-and-their-imagination-805235/?fbclid=IwAR3nLuMB0hJhRt-vdYekKxPKmv1g2IYWML6kf0sfe_kFfE3_ELJwluVFHSU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mondjuk kérdés, ki az, aki egy haldoklót megcsinál. Engem felhívna egy exem férje, hogy ez e helyzet, biztos nem mennék. Beteg, pláne haldokló emberrel nem szexelek. Még elkapom tőle.index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Szerintem ez kamu 😁
#JC6
Ha mégsem, akkor nyilván az exnek is van azóta saját családja, újabb kapcsolata, biztos ott is baromira értékelnék az ötletet...
Másrészt, most a férj szervezze meg neki a légyottot? Nóóómális? Vagy szervezze le magának titokban, aztán hajrá, vagy ha annyira beteg, haldoklik, hogy nem tudja, akkor szexelni se tud, megintcsak miről beszélünk?
warr_b
több mint 4 éve
Sobri küldte, nem figyeltem mi ez…index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Ilyenre mierr kattintasz ra?😀
#JC6
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 513
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Ilyenre mierr kattintasz ra?😀
#JC6
több mint 4 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Szerintem ez kamu 😁
#JC6
Ha mégsem, akkor nyilván az exnek is van azóta saját családja, újabb kapcsolata, biztos ott is baromira értékelnék az ötletet...
Másrészt, most a férj szervezze meg neki a légyottot? Nóóómális? Vagy szervezze le magának titokban, aztán hajrá, vagy ha annyira beteg, haldoklik, hogy nem tudja, akkor szexelni se tud, megintcsak miről beszélünk?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Én: - Várj egy kicsit, szólok Neki! ....
#JC6
Pár hónap múlva: - Élsz még? ....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Megkérdezném a férjet hogy biztos-e benne, mielőtt még egyszer rendesen megbasznám azt a kis cafkát.
#JC6
Amúgy tegnap amikor fellőttem ezt a portált, találtam ezt a cikk címet, pár hasonlót, felolvastam őket hangosan egy kollégámnak, aztán megköszöntem a lehetőséget az indexnek, de illedelmesen visszautasítottam, hogy aznap "híreket" olvassak.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/Kíváncsi vagyok a véleményetekre nagyon. Ti mit csinálnátok?
több mint 4 éve
még mindig nem az a kérdés, mennyit kapnánk érte, hanem hogy van-e olyan lakás, ahova szívesen átköltöznénk, és a költözés megvalósítható.Ha azt mondaná valaki hogy 900/nm, eladod? 😀nyilván nem adom el 😛Eladnád 600e/nm-en? a XI-ben? Hol írjam alá?Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.mi '12-ben vettünk a XI-ben, valamivel 200e alatt, full felújítással megáltt 300e/-ben.
Ez Szodliget nem Bp.
Toca
most a kétszereséért simán elmenne, csak ugye ha ezt eladjuk, akkor venni kell egy másikat, és nyilván a zöbbi lakás ára is megy felfelé.
de ma már egy életre kellene felvenni a hitelt...
slowmotion
Slow, láttad ott a nm árakat?
#JC6
tavaly év elején gondolkoztunk átköltözni a Villányi mellé, akkor azt mondta az ingatlanos, hogy 75 mindenképpen visszajön érte (lehet 80, nem tudom), ha szerencse van, akkor több is. de ez egy éve volt, azóta gondolom kicsit feljebb mentek az árak.
de most nem költözünk, mert azon a környéken, amit a zasszony kinézett, ott nem nagyon kerülnek piacra a lakások. tavaly egy lett volna, ott licitre mentünk, nem sikerült. aztán jött egy harmadik jelentkező, és elvitte még többért 😮
slowmotion
#JC6
és az jelen állás szerint nagyon nincs ilyen.
több mint 4 éve
Ha azt mondaná valaki hogy 900/nm, eladod? 😀nyilván nem adom el 😛Eladnád 600e/nm-en? a XI-ben? Hol írjam alá?Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.mi '12-ben vettünk a XI-ben, valamivel 200e alatt, full felújítással megáltt 300e/-ben.
Ez Szodliget nem Bp.
Toca
most a kétszereséért simán elmenne, csak ugye ha ezt eladjuk, akkor venni kell egy másikat, és nyilván a zöbbi lakás ára is megy felfelé.
slowmotion
#JC6
tavaly év elején gondolkoztunk átköltözni a Villányi mellé, akkor azt mondta az ingatlanos, hogy 75 mindenképpen visszajön érte (lehet 80, nem tudom), ha szerencse van, akkor több is. de ez egy éve volt, azóta gondolom kicsit feljebb mentek az árak.
de most nem költözünk, mert azon a környéken, amit a zasszony kinézett, ott nem nagyon kerülnek piacra a lakások. tavaly egy lett volna, ott licitre mentünk, nem sikerült. aztán jött egy harmadik jelentkező, és elvitte még többért 😮
slowmotion
több mint 4 éve
nyilván nem adom el 😛Eladnád 600e/nm-en? a XI-ben? Hol írjam alá?Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.mi '12-ben vettünk a XI-ben, valamivel 200e alatt, full felújítással megáltt 300e/-ben.
Ez Szodliget nem Bp.
Toca
slowmotion
#JC6
több mint 4 éve
Eladnád 600e/nm-en? a XI-ben? Hol írjam alá?Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.mi '12-ben vettünk a XI-ben, valamivel 200e alatt, full felújítással megáltt 300e/-ben.
Ez Szodliget nem Bp.
Toca
slowmotion
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.mi '12-ben vettünk a XI-ben, valamivel 200e alatt, full felújítással megáltt 300e/-ben.
Ez Szodliget nem Bp.
Toca
több mint 4 éve
Hát amúgy amit mi 700e/nm áron vettünk házat, mostmár 1000e/nm. Még éppenhogy időben elkaptuk a végét.Ez Szodliget nem Bp.
több mint 4 éve
há minek mennél busszal mikor be lehet hányni a pultba ismert ha ott kocsmázol, akkor még eléred a buszt az utolsó pillanatbanvendéglátásilag?na hát a Mars tér közlekedésileg és vendéglátásilag kulcsfontosságú Szegeden, már meg is van, miért nyomják meg az árát 😀A pozsonyi kurva messze van a belvárostól. Ellenben sokkal közelebb a mars térhez 🤮Szeged Belváros mindig is drága volt, én 2013-ban adtam el a Roosevelt téri garzonomat, mondjuk azt 2008-ban töviről hegyire felújítattam és berendezve adtam el, de akkor is már fél misis négyzetméteráron adtam túl rajta.Miről beszélünk? Algyőn ( Szegedtől 7 kmre lévő gazdag település - ide adózik a mol-, 2x2 sáv autóút nyíl egyenesen, gyakorlatilag 5 perc táblától-tábláig) 240 nm-es sarok telken épülő 140 nm-es ház, ami a lehető legszarabb felosztású, kb 80 nm az alja, 60 az emelet , az 98 millárt van jelenleg felrakva a netre... És akkor ez nem a falu új osztásában van...Pénteken felhívott haverom, hogy egy rokona Szegeden akar lakást venni a gyereknek az SZTE miatt. Küldtek egy linket, Pozsonyi Ignác utca, tetőtér, új építés, de nincs benne semmi, 54 nm - 45.3 millió forint🤣
peach
Mondtam nekik hogy jöjjenek Pestre, tudok olcsóbbat 😅
Ez kegyetlen.
#JC6
empty taxi
peach
slowmotion
a béke tsz meg a szemi konyha a gasztrolodzsia csúcsa, faszé menné a csillagig le?
sutianap
slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak