OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
A teflonnak szerintem olyan hatása van, mint szabadtéren a tárcsának és saját fűszeres "levében" sülhet a kaja (ezzel fokozva az ízeket) és szerintem tisztítani is könnyebb.
Tony
Nekem a teflonra is meglehetősen rásül, aztán meg tisztításnál kopik lefele a teflon bevonat is.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kérdés:
Mennyire lehet jó kajákat csinálni elektromos grillsütőn?
Milyet érdemes venni? Teflon vagy rácsos?Bazzani
Ha jó a fűszerezés, akkor baromi jó kajákat lehet csinálni rajta. Egy kis csalással (füstölt termék használata pácolásnál) még füstös ízt is lehet adni az ételnek (olyan nyilván nem lesz, mint a faszenes grillen készült étel, de ha valakinek nem fekszik a nagyon füstös kaja, akkor elektromoson jobban lehet hangolni az ízeket). A teflonnak szerintem olyan hatása van, mint szabadtéren a tárcsának és saját fűszeres "levében" sülhet a kaja (ezzel fokozva az ízeket) és szerintem tisztítani is könnyebb.
Rácsost még csak faszenesben használtam, ott a felesleges zsiradék elcsepeg, nem tudom, hogy elektromosnál is megvan-e ez a funkció vagy csak esztétikai megoldás.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Kérdés:
Milyet érdemes venni? Teflon vagy rácsos?Bazzani
Nekem rácsoshoz volt szerencsém, lehet vele ügyeskedni. Nyilván kicsit más ízvilág, mint a faszenes, de nem feltétlen rosszabb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 117 — Axel Foley
Kérdés:
Milyet érdemes venni? Teflon vagy rácsos?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
sütinek tetszeni fog
 www.vox.com/2015/4/17/8432733/space-maps

11 kép a helyünkről az univerzumbanbaggio
elkezdtem nézni a stephen hawking féle 3 részes dokut a témáról, az elsőben ő azt mondta, hogy kb még 1 milliárd olyan galaxis lehet mint a mienk. pedig a százezer is felfoghatatlan mennyiség, pláne ha tudjuk kb mekkora maga a tejút rendszer... 😊peach
Magyar tudósok a minap bizonyították be az univerzum segglukának létezését 😊
 www.ifa.hawaii.edu/info/press-releases/ColdSpot/

baggio
nyilván a egyetemvilág focilabda alakú 😀 kő rajt szelep is, hátha gyön a defletadizáció

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
sütinek tetszeni fog

elkezdtem nézni a stephen hawking féle 3 részes dokut a témáról, az elsőben ő azt mondta, hogy kb még 1 milliárd olyan galaxis lehet mint a mienk. pedig a százezer is felfoghatatlan mennyiség, pláne ha tudjuk kb mekkora maga a tejút rendszer... 😊peach
Magyar tudósok a minap bizonyították be az univerzum segglukának létezését 😊
 www.ifa.hawaii.edu/info/press-releases/ColdSpot/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
sütinek tetszeni fog

elkezdtem nézni a stephen hawking féle 3 részes dokut a témáról, az elsőben ő azt mondta, hogy kb még 1 milliárd olyan galaxis lehet mint a mienk. pedig a százezer is felfoghatatlan mennyiség, pláne ha tudjuk kb mekkora maga a tejút rendszer... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Relax, + golgotavirág, + citromfű, + komló

Nézzétek még nyolcvanéveseknek sem kell altató, hátmég huszonéveseknek. Az egész hatástani csoport egy nagy zsákutca, két hét múlva már azért szedik, mert nem tudnak NÉLKÜLE aludni.

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem tudom, hogy a Relax mivel van felütve, de nálam a Valeriána, konkrétan semmit sem ért (ráadásul a macskagyökér is függőséget okozhat).
Elmentem orvoshoz, adott egy receptet és az kisegített, persze azt is óvatosan használtam, mellette kezel(tet)ni kezdtem a kiváltó okot. Utóbbi (probléma kezelése) hatására ma már gyógyszer nélkül is jobban alszom, mint azelőtt bármikor.
több mint 10 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
STOP! orvosi javaslat nélkül nem szedünk hülyeségeket, főleg nem egy olyan antidepresszenst, ami erős függőséget okoz. kérném a Sobri komment törlését, a gyógyszerésze, a másiksutianap
Teára talán elég a gyógyszerész. 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
STOP! orvosi javaslat nélkül nem szedünk hülyeségeket, főleg nem egy olyan antidepresszenst, ami erős függőséget okoz. kérném a Sobri komment törlését, a gyógyszerésze, a másik

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
eleg sok koffein fogy, ezert keresek valamit, ami este egyenesbe hoz.dankodavid
Én arra keresek megoldást, hogy összezabálok juhtúrót paradicsompürével, juharszirupot cukkinivel és szalonnát tejszínhabbal, és közben szanaszéjjel fosom magam...

Amúgy jó lesz az a xanax, ha a koffeint nem pöckölöd ki. Este egy retard, és szunyálsz 6-8 órát, másnap napközben meg már nulla hatása van.Sobri Jóska
ha már mindenképp xanax akkor elsőre valszeg kiüti egy sima 0,25-ös fele is, nem kell egyből a nagyágyú! és reggel bizony annak még lehet hatása!
és szigorúan rövid távra ! hosszas használata elbutulást okoz!te is vigyázz!! 😉
amúgy sokféle kifejezetten altató hatású gyógyszer elérhető már (persze receptre) ami után tényleg tisztán ébredsz...
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 536
Amúgy meg akkor a koffeinből kellene visszavenni valami mással helyettesítve, a kettő egyszerre nem megy.baggio
Amint nyar lesz, ez jon, az aprilis kozepe-junius idoszakra kell valami, amivel tudok aludni, ez a lenyege az egesznek, hogy jelenleg nem fer bele a napkozbeni 50-60%-os teljesitokepesseg.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Utolso remenyem, hatha tudja valaki. Az lenne a kerdes, hogy mivel hetek ota nem tudok huzamosabb ideig jol aludni, es most azert nem artana, tudtok valamit, ami segithet, es nem xanax? 😊 Egyik ismerosom mondta a nyugtato teakat, de egyreszt nem igazan hiszek ezekben, amig egy ember tapasztalata all rendelkezesre, masreszt nem tudom, hol lehet normalisat venni.dankodavid
Triptofán
 shop.builder.hu/szabad-aminosavak/scitec-nutrition-tryptophan-60-kap-p6878baggio
 www.nemsn.org/Articles/FDA-Info.pdf
😉 te mindent megeszel?sutianap
Ilyet még pont nem használtam soha, viszont az amerikai táplálékkiegészítő piac kínálatát és a szabályozást némileg ismerve nyugodtan kijelenthetem, hogy a triptofánnál vannak jóval károsabb, ott legálisan beszerezhető termékek is...

Amúgy meg akkor a koffeinből kellene visszavenni valami mással helyettesítve, a kettő egyszerre nem megy.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Utolso remenyem, hatha tudja valaki. Az lenne a kerdes, hogy mivel hetek ota nem tudok huzamosabb ideig jol aludni, es most azert nem artana, tudtok valamit, ami segithet, es nem xanax? 😊 Egyik ismerosom mondta a nyugtato teakat, de egyreszt nem igazan hiszek ezekben, amig egy ember tapasztalata all rendelkezesre, masreszt nem tudom, hol lehet normalisat venni.dankodavid
Triptofán
 shop.builder.hu/szabad-aminosavak/scitec-nutrition-tryptophan-60-kap-p6878baggio
 www.nemsn.org/Articles/FDA-Info.pdf
😉 te mindent megeszel?

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
Triptofán
Hasznaltam mar, minimalis segitseget nyujtott, ahogy a zmb-6 se volt semmi extra. Mivel dietazom, ezert a tanulas melle eleg sok koffein fogy, ezert keresek valamit, ami este egyenesbe hoz.dankodavid
barátnő vagy kovi+zsebkendő 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Triptofán
Hasznaltam mar, minimalis segitseget nyujtott, ahogy a zmb-6 se volt semmi extra. Mivel dietazom, ezert a tanulas melle eleg sok koffein fogy, ezert keresek valamit, ami este egyenesbe hoz.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Vader nagyúr milyen jól tartja magát.Bezzeg az ikrei, hogy megöregedtek.
több mint 10 éve
Triptofán
 shop.builder.hu/szabad-aminosavak/scitec-nutrition-tryptophan-60-kap-p6878

---
több mint 10 éve
Bocs!
Ez be szokott jönni.....😊zemanla
Igen, ez opcio lenne, es gondoltam volna ra ha nem eppen egy szalkasitas kozepen lennek😊dankodavid
Valóban. Ettől nem megy szálka a nyelvedbe...😉 😀😀😀 😀😀😀

teákat meg az első gyógyszertárban be tudsz szerezni kilószámra. Kérdezd meg az eladót (gyógyszerészedet!)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
sedacur forte, valeriana relax, valinda, nevenpflege

több mint 10 éve
Bocs!
Ez be szokott jönni.....😊zemanla
Igen, ez opcio lenne, es gondoltam volna ra ha nem eppen egy szalkasitas kozepen lennek😊

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve

Bocs!
Ez be szokott jönni.....😊

több mint 10 éve
Utolso remenyem, hatha tudja valaki. Az lenne a kerdes, hogy mivel hetek ota nem tudok huzamosabb ideig jol aludni, es most azert nem artana, tudtok valamit, ami segithet, es nem xanax? 😊 Egyik ismerosom mondta a nyugtato teakat, de egyreszt nem igazan hiszek ezekben, amig egy ember tapasztalata all rendelkezesre, masreszt nem tudom, hol lehet normalisat venni.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Talán valakinek új:
 maps.google.com/locationhistory/b/0
(Gyerekemnek az volt, elcsodálkozott.)Atari
másnak sem tudja értelmezni, vagy csak nekem?slowmotion
Gondolom ha olyan a telód és úgy van beállítva, megnézheted merre bóklásztál az elmúlt x napban.Sobri Jóska
persze, ezért volt költői a kérdés
a hivatkozás túl kevés egyedi adatot tartalmaz, más eszközről nem élslowmotion
Androidos teló vagy tablet és google fiók.
 www.origo.hu/techbazis/internet/20131219-a-google-latja-merre-jarunk.html
 navigyurci.hu/2014/01/09/a-google-helyelozmenyek-percrol-percre/

"Itt?? ... Mindenki!"