OFF topik
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Az edzőtermi tapasztalatok alapján a legtöbb nő futás mellett maximum guggolni meg lábtárogatni/feszíteni mer kis súllyal, mert fél, hogy megizmosodik... nagy mellel viszont a guggolás is túl megerőltető lehet, így az is kiesik, ezért marad lapos a fenék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kis kíváncsiság,amin a mai nap tűnődtem el. Ti is észrevettétek már hogy a nagy mellű csajoknak általában elég gyengusz a felszerelés hátul? 😀 szoval lapos,formátlan fenék. Lehet hogycsak én magyarázom bele a dolgokba,de saját megfigyelés alapján,mondjuk ugy 10ből hatra hölgyre igaz 😀általában az alma alkatú nőknek nagyobb melle van, de laposabb a fenekük. a körte alakúaknál pont fordítva. kivételek vannak.
Vagy lehet hogy ez eleve nekem csak azért tűnik fel mert én nagyon segges vagyok,és az arc után nálam ez a legmeghatarozóbb külsőség egy nőn 😊 .
Mitől lehet ez? 😀 genetika? A nagyfőnök fukarsága,szimpla véletlen? 😀Amare
internal primates forever
több mint 10 éve
Nem tudom, de azért talán akad még a futáson egy-két módszer amivel lehet a testzsírszázalékot csökkenteni, de itt jön közbe az említett túl nagy erőfeszítés. Plusz az izomtömeg (ami a formát adja) növeléséhez szintén nem szükséges a futás, inkább csupa olyan mozgásforma ami kifejezetten nem szakít szét még egy nagy mellű nőt se.És akkor a kicsi/kisebb melű csajok között azért van relative kevesebb laposseggű mert jobban rá vannak "kényszerítve" az ugymond versenyre és hogy ne csak egy testrészük legyen kiemelkedő? Ez is egy érdekes elmélet 😊AmareNem, gigacsöccsel nem tucc futni, me szétszakadsz, így kiesel a pingpong-popsi versenyből. Sima fiziológia...sutianap
több mint 10 éve
És akkor a kicsi/kisebb melű csajok között azért van relative kevesebb laposseggű mert jobban rá vannak "kényszerítve" az ugymond versenyre és hogy ne csak egy testrészük legyen kiemelkedő? Ez is egy érdekes elmélet 😊AmareNem, gigacsöccsel nem tucc futni, me szétszakadsz, így kiesel a pingpong-popsi versenyből. Sima fiziológia...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
És akkor a kicsi/kisebb melű csajok között azért van relative kevesebb laposseggű mert jobban rá vannak "kényszerítve" az ugymond versenyre és hogy ne csak egy testrészük legyen kiemelkedő? Ez is egy érdekes elmélet 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Kis kíváncsiság,amin a mai nap tűnődtem el. Ti is észrevettétek már hogy a nagy mellű csajoknak általában elég gyengusz a felszerelés hátul? 😀 szoval lapos,formátlan fenék. Lehet hogycsak én magyarázom bele a dolgokba,de saját megfigyelés alapján,mondjuk ugy 10ből hatra hölgyre igaz 😀Amíg kizárólag a melleiből képes megélni, minek "pazarolna" időt egy olyan kényes és nehéz műveletre, mint feszes, kerek segg készítése?
Vagy lehet hogy ez eleve nekem csak azért tűnik fel mert én nagyon segges vagyok,és az arc után nálam ez a legmeghatarozóbb külsőség egy nőn 😊 .
Mitől lehet ez? 😀 genetika? A nagyfőnök fukarsága,szimpla véletlen? 😀Amare
több mint 10 éve
Kis kíváncsiság,amin a mai nap tűnődtem el. Ti is észrevettétek már hogy a nagy mellű csajoknak általában elég gyengusz a felszerelés hátul? 😀 szoval lapos,formátlan fenék. Lehet hogycsak én magyarázom bele a dolgokba,de saját megfigyelés alapján,mondjuk ugy 10ből hatra hölgyre igaz 😀 Vagy lehet hogy ez eleve nekem csak azért tűnik fel mert én nagyon segges vagyok,és az arc után nálam ez a legmeghatarozóbb külsőség egy nőn 😊 .
Mitől lehet ez? 😀 genetika? A nagyfőnök fukarsága,szimpla véletlen? 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Nem volt ebben semmi rossz.Kérdeztem, válaszolt.
több mint 10 éve
Már miért? 😊 Ittam ugyan tegnap de nem érzem magam antiszociálisnak, meg az idézett hozzászólást sem 😊Valószínűleg többen is vannak Kazinczbarcika környékéről, de a Jets topicban szerintem hamarabb választ kapsz a kérdésedre.RataxesSobri feltörte a jelszavad?😊NB2
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Valószínűleg többen is vannak Kazinczbarcika környékéről, de a Jets topicban szerintem hamarabb választ kapsz a kérdésedre.RataxesSobri feltörte a jelszavad?😊
több mint 10 éve
Valószínűleg többen is vannak Kazinczbarcika környékéről, de a Jets topicban szerintem hamarabb választ kapsz a kérdésedre.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Van itt a fórumon valaki Kazincbarcika környékéről?Mert gyakran látok egy magas, kissé falember testalkatú srácot a városban talpig Jets cuccokban.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Üdv!Július-augusztusra (pár héttel hamarabb is tudok költözni) keresek kiadó szobát Budapesten, mivel a kolinkat felújítják. Kutyát, macskát nem tartok, nem dohányzom, zenét is általában fejhallgatóval hallgatok, sok vizet nem zavarnék. Ágy, szekrény meg egy íróasztal kéne kb csak, lehetőleg az M2, M4 vonalán és ne százezrekért.
Ha bárkinek, vagy bárki ismerősének van hasonló kiadó szobája, PM-ben keressetek légyszi.
Köszi, kristof
több mint 10 éve
Andoridos telóról nézzétek és mozgassátok közben, durva miket nem tudunk már 😀 www.youtube.com/watch?v=edcJ_JNeyhg
több mint 10 éve
Szövőszék-"varrógép"
több mint 10 éve
biztos gyerekkorában sok Fruit of the Loom pólója volt, aztán hiányzik neki
Maga a kidolgozás szép, élethű, csak a miértjét nem értem...laccoo74
több mint 10 éve
Te az iPhone 6-t vagy a demagógiát se, úgyhogy nem lep meg.
több mint 10 éve

Maga a kidolgozás szép, élethű, csak a miértjét nem értem...
több mint 10 éve
Csak így tovább: hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20150522_Pinter_szerint_az_uj_traffipaxok_maris_ha

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Rég jártam már történelem faktra, de ott határozottan emlékszek arra, hogy fiktív személyként tanították nekem Ludd tábornokot, de mind1.Wikipédiáztam:www.kislexikon.hu/ludditak.html
Ned Ludd vagy Ned Ludlam (még Ludd király, Ludd tábornok) a névtelen, álarcos férfiakból álló, jól szervezett gépromboló bandák, a ludditák – talán nem is létező – mitikus példaképe volt Angliában az 1811-1817 körüli években.Sobri Jóska
"A mozgalom egy Ludd nevü gyenge elméjü embertől kapta a nevét, aki a XVIII. sz. közepe táján élt"empty taxi
Abban feltétlen igazad van h a többség a civilizáció fejlődésén dolgozott. A kisebbség pedig optimális esetben tényleg kisebbség maradt és nem kapott hatalmat 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.kislexikon.hu/ludditak.htmlWikipédiáztam:Nem kitalált személy.Ezen dolgozott 50 generációnyi ősünk, hogy a civilizációnk mindezeket biztosítsa.Sobri JóskaÉs mi van akk ha az ember ősei között ott van Ludd tábornok?
| Tudom, hogy ő kitalált személy | empty taxi
És 50 generációnyi emberben sok agyhalott van.
Hogy jön ez ide?
Attól még a nyugati civilizáció azon dolgozott, hogy mindezeket megtehessük.Sobri Jóska
Ned Ludd vagy Ned Ludlam (még Ludd király, Ludd tábornok) a névtelen, álarcos férfiakból álló, jól szervezett gépromboló bandák, a ludditák – talán nem is létező – mitikus példaképe volt Angliában az 1811-1817 körüli években.empty taxi
"A mozgalom egy Ludd nevü gyenge elméjü embertől kapta a nevét, aki a XVIII. sz. közepe táján élt"
több mint 10 éve
Én abban hiszek, hogy teszem, ami jól esik, és emellett érvelek, amivel csak tudok. 😉Ezen dolgozott 50 generációnyi ősünk, hogy a civilizációnk mindezeket biztosítsa.Sobri Jóskanyehehehe stehiszel a mesékben, meg a lineáris fejlődésben, berosálok, mostmár muszály lesz egy Jared Diamondot beszereznedsutianap
több mint 10 éve
Ezen dolgozott 50 generációnyi ősünk, hogy a civilizációnk mindezeket biztosítsa.Sobri Jóskanyehehehe stehiszel a mesékben, meg a lineáris fejlődésben, berosálok, mostmár muszály lesz egy Jared Diamondot beszerezned

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Sobri JóskaA képmutatás miatt írtam amit, mert minthogy te is írod, azok ne készítsenek ilyen képpárokat, akiket nem érdekelnek a példáimban is hozott dolgok és nem tesznek semmit. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik posztolják az állatmenhelyek kéréseit vagy örökbefogadási felhívásait, de ők maguk egy állatot nem fogadtak be vagy egy zsák tápot egyszer nem vettek és vittek el az állatoknak, de mindenki mást "elgondolkodtatnának".
Engem a szomáliai körülmények arra "késztetnek", hogy örüljek annak amim van és sok más honfitársunktól eltérően ne mindenben csak a szart lássam és ne azon keseregjek, hogy mim nincs. Viszont mivel nem vagyok a népjólét tettleges élharcosa, ezért nem is szándékozom másnak szemrehányást tenni azért, mert ő sem az.