OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 511
Igen.posztold ide!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 197 — nabege2@yahoo.com
ez esetben kérnék PM-ben email címeket, úgy sokkal egyszerűbb lenne.
csebi
rakd ki ide nyugodtan, nagyon sokan örömmel fogjuk olvasni
diverdoc
csatlakozom!
az elmúlt hónapokban aktív részese voltál a másik topikban zajló diskurzusnak, érdekel engem is
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
csebi
rakd ki ide nyugodtan, nagyon sokan örömmel fogjuk olvasni

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
sziasztok!
nemrég költöztem ki Egyiptomba, ha esetleg lenne, akit érdekel, akkor szívesen írnék az itteni tapasztalatokról, életről ...
csebi
Engem érdekel. PM-be jöhet bármi, gasztronómia, etnikumok, külföldiek fogadtatása, arab világ...bármi.
Előre is köszi.

több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Detto
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Várjuk a beszámolót Csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 511
nem tervezek odamenni de engem erdekel.Hogyan, mikent jutottal ki stb...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
sziasztok!
nemrég költöztem ki Egyiptomba, ha esetleg lenne, akit érdekel, akkor szívesen írnék az itteni tapasztalatokról, életről ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
Valaki vagy nagyon megbuherálta a "telefonos" Maddent, vagy valami extra akció van coinsokból 😀
dande
Én is pont ezt nézem. Hirtelen másfél milla befigyelt. De nem lehet szinte senki jót venni. Picit megzavarodott az aukciós ház.
Matthew99
Az a szerencsém hogy lényegében felépítettem a csapatot megvan mindenki akit akartam 86 s skillem van mind a három csapatrészben így annyira már nem zavar. Egyébként ha eladok valakit azzal még sokszorozóddika pénz ezzel krőzus vagyok. Azt találtam ki veszek minél több alap játékos packot abból lesznek trófeák is s aztán abból még majd elit játékosok azokat beváltva. Nem tudom meddig tart ez az időszak de azért valahol pont a licit adta az izgalmat. Kíváncsi vagyok mit kezdenek a helyzettel.
dande
Én 83-nál vagyok mindenhol és már csak pár játékos cserét terveztem. Szerintem javítják majd hamarosan mert ha nem akkor hülyeség az egész. Addig én nem is megyek az aukciós részre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kapcsoltak. Eddig tartott a jó világ bár ez se volt normális.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valaki vagy nagyon megbuherálta a "telefonos" Maddent, vagy valami extra akció van coinsokból 😀
dande
Én is pont ezt nézem. Hirtelen másfél milla befigyelt. De nem lehet szinte senki jót venni. Picit megzavarodott az aukciós ház.
Matthew99
Az a szerencsém hogy lényegében felépítettem a csapatot megvan mindenki akit akartam 86 s skillem van mind a három csapatrészben így annyira már nem zavar. Egyébként ha eladok valakit azzal még sokszorozóddika pénz ezzel krőzus vagyok. Azt találtam ki veszek minél több alap játékos packot abból lesznek trófeák is s aztán abból még majd elit játékosok azokat beváltva. Nem tudom meddig tart ez az időszak de azért valahol pont a licit adta az izgalmat. Kíváncsi vagyok mit kezdenek a helyzettel.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ezek őrültek a maguk módján. Nem létezik, hogy ne szeretnék ezt csinálni.
Szerintem, amit csináltak(nak) egyedi is a maga módján, mert amint felépülnek ezek a mega felhőkarcolók, más nem tudja utánuk csinálni, hogy kimegy a torony tetején skubizó daru végébe.

Elmondták, hogy pl. a Shanghai Tower-be való beosonást/betörést direkt a kínai újév idejére időzítették, amikor senki sem dolgozott az épületen + a daru sem üzemelt + alig volt biztonsági őrizet. Az éjszakát átaludták a legfelső emeleten és napfelkelte után indultak fel a darura. Szóval jól megtervezték.

Megdöbbentő, de ez a hobbijuk. Én is örülnék, ha abba halnék bele, amit szeretek csinálni. Más kérdés, hogy náluk ez jóval hamarabb bekövetkezhet XD
Minitron
Simán drogfüggők 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Bocs, ha itt teszem fel a kérdést, pedig kerestem...
Zenés topic nincs itt valamerre a fórumban?
Ha nincs, ide jöhetnek zenés postok vagy abszolút nem kívánatosak?
Kösz előre is.
Minitron
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Muzikális kulturálódás - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

ide e

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bocs, ha itt teszem fel a kérdést, pedig kerestem...
Zenés topic nincs itt valamerre a fórumban?
Ha nincs, ide jöhetnek zenés postok vagy abszolút nem kívánatosak?
Kösz előre is.

több mint 10 éve
Ezek őrültek a maguk módján. Nem létezik, hogy ne szeretnék ezt csinálni.
Szerintem, amit csináltak(nak) egyedi is a maga módján, mert amint felépülnek ezek a mega felhőkarcolók, más nem tudja utánuk csinálni, hogy kimegy a torony tetején skubizó daru végébe.

Elmondták, hogy pl. a Shanghai Tower-be való beosonást/betörést direkt a kínai újév idejére időzítették, amikor senki sem dolgozott az épületen + a daru sem üzemelt + alig volt biztonsági őrizet. Az éjszakát átaludták a legfelső emeleten és napfelkelte után indultak fel a darura. Szóval jól megtervezték.

Megdöbbentő, de ez a hobbijuk. Én is örülnék, ha abba halnék bele, amit szeretek csinálni. Más kérdés, hogy náluk ez jóval hamarabb bekövetkezhet XD

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
hát nemtom, nekem a múlthétvégén a 30 méteres függőhíd és canopy a mátrában bőven elég volt. Ráadásul az utóbbi oylan lassan ment, hogy míg végigért pont elegendő időm lett volna rá hogy összeszarjam magam..
A világítótorony meg... tetején amikor kilengett azt hittem visszajön a reggeli kakajó, pedig az jó ha 100 méter megvan, de szerintem még annyi sem. Mondjuk nekem a magasság messze a legnagyobb fóbiám.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 315 — Cowboys fan
hát másszon fel, akinek két anyja van. de ezen kiakadni... max ha rápottyannak valakire/valamire onnan felülről.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
egyszer botlik meg valamelyik idióta, bőven lesz ideje gondolkozni, hogy megérte e amíg leér...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk azt is feltehették volna igazán, hogy a francba jöttek le XD
De tény, ezek nem is emberek. Mármint nem normálisak. Előttem is mondták, kemény fizikum kell ehhez, na de hogy ezt bátorsággal végigcsinálni, hogy egyszer sem remegsz meg, nem fosol be...itt egy rossz mozdulat = biztos halál.
Igaz, ha tized, huszad ekkora magasságból esnének is, kampó, de itt a rettegésfaktor nagyon durva. Mindegy, ezek nem félnek.

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
nem értem az ilyet. dolgoztam magaskötelekkel, de én 35 méter magasban is be voltam már fosva, pedig beülő meg lobster claw meg minden szar volt velem. idővel persze meg lehet szokni, de ilyen helyre még alap safety kötéllel se mennék fel.
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 293
Tudnám miért jó játszani a halállal.
több mint 10 éve
Azóta megmászták a Shenzhen-i felhőkarcolót is. Azt is épülési fázisban, fel a darura.
Nekem olyan, mintha a darukarra teljesen függőlegesbe másznának. Az elképesztő szó erre már kevés X)

www.youtube.com/watch?v=71MAFmlZzi0