OFF topik
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Sosem gondoltam volna, de tegnap a poros kisvárosomban (Észak-Magyarország, Abaúj) előttem ment egy bordó tesla, TESLA-1 rendszámmal.Sajnos nem volt alkalmam odakiáltani neki - kb. mint Csoki -, hogy "Anyámnak is hasonló van, csak ződbe".
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
444.hu/2015/08/04/nahat-ki-ez-a-boszorkanyos-ugyessegu-szakallas-es-rongyos-utcai-focista/DiamondsHead44mondjuk elképzelem ahogy az egyik járókelő spiccel bokán rúgja a cselezése közben a 'betonon' véletlenül', és kidől pár hónapra... Kizárt, hogy a Real hagyná csak úgy a tíz-százmillió juróit elbukni egyeztetés nélkül brand építés okán...
több mint 10 éve
444.hu/2015/08/04/nahat-ki-ez-a-boszorkanyos-ugyessegu-szakallas-es-rongyos-utcai-focista/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
WOOOOOOW

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
A Benes dekrétum évfordulójára

több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Na ilyen az, ha egy cápa élő adásban(!) bukkan fel egy szörfversenyen és megtámad egy résztvevőt.Nem támadta meg. Ha megtámadta volna, nem ússza meg karcolás nélkül. Kíváncsi volt, odaúszott és beleúszott a lábán lévő rögzítőkötélbe. Az a mázli, hogy a csapkodásra nem kapott oda Fanningre.
Mick Fanning szerencsére sérülés nélkül megúszta.iktriad

több mint 10 éve
www.sajomente.hu/reszletek/hirek/15311Aki a cikk címét megfogalmazta, nem lehetett nagyon melege.
több mint 10 éve
Na ilyen az, ha egy cápa élő adásban(!) bukkan fel egy szörfversenyen és megtámad egy résztvevőt. Mick Fanning szerencsére sérülés nélkül megúszta.
több mint 10 éve
de mi van, ha Tibón problémázik? 😉Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.MikeyBocs kérj kártérítést Jenner úrtól vagy hölgytől vagy tudom is én kicsodától 😛
De a valóság sajnos sok esetben ez.......dande
több mint 10 éve
Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.MikeyBocs kérj kártérítést Jenner úrtól vagy hölgytől vagy tudom is én kicsodától 😛
De a valóság sajnos sok esetben ez.......
több mint 10 éve
Ez magáért beszél:Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
pont erröl van szó, csak én 1 kicsit távolabbi jövőt vizionáltam.alapból nem faszság, de simán lehetne egy kijelző is ami a kamcsi orrába szerelt szenzor alapján mutat stop v go-tbriareosÉrdekes ötlet:Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :pBjoca
www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.htmldanyly
:cool:
több mint 10 éve
alapból nem faszság, de simán lehetne egy kijelző is ami a kamcsi orrába szerelt szenzor alapján mutat stop v go-tÉrdekes ötlet:Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :pBjoca
www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.htmldanyly
több mint 10 éve
Érdekes ötlet:Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :p
több mint 10 éve
Érdekes ötlet:mánnyi embernek lenne új lapostévéje........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Érdekes ötlet:www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.html
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
444.hu/2015/06/11/a-herbal-felzabalta-magyarorszagot/
több mint 10 éve
elhunyt Sir Christopher Lee. nagyon bírtam az öreget. Rock In Peacewww.youtube.com/watch?v=gVzOve8T39w
STL Curtain
több mint 10 éve
Tökm1, nagy segg alatt van a jó p*na! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...

dande