OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Brian Budapesten van!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Sosem gondoltam volna, de tegnap a poros kisvárosomban (Észak-Magyarország, Abaúj) előttem ment egy bordó tesla, TESLA-1 rendszámmal.
Sajnos nem volt alkalmam odakiáltani neki - kb. mint Csoki -, hogy "Anyámnak is hasonló van, csak ződbe".

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 993
 444.hu/2015/08/04/nahat-ki-ez-a-boszorkanyos-ugyessegu-szakallas-es-rongyos-utcai-focista/DiamondsHead44
mondjuk elképzelem ahogy az egyik járókelő spiccel bokán rúgja a cselezése közben a 'betonon' véletlenül', és kidől pár hónapra... Kizárt, hogy a Real hagyná csak úgy a tíz-százmillió juróit elbukni egyeztetés nélkül brand építés okán...
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
 444.hu/2015/08/04/nahat-ki-ez-a-boszorkanyos-ugyessegu-szakallas-es-rongyos-utcai-focista/

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

WOOOOOOW

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

A Benes dekrétum évfordulójára

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress

több mint 10 éve

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Na ilyen az, ha egy cápa élő adásban(!) bukkan fel egy szörfversenyen és megtámad egy résztvevőt.
Mick Fanning szerencsére sérülés nélkül megúszta.iktriad
Nem támadta meg. Ha megtámadta volna, nem ússza meg karcolás nélkül. Kíváncsi volt, odaúszott és beleúszott a lábán lévő rögzítőkötélbe. Az a mázli, hogy a csapkodásra nem kapott oda Fanningre.

több mint 10 éve
 www.sajomente.hu/reszletek/hirek/15311
Aki a cikk címét megfogalmazta, nem lehetett nagyon melege.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ilyen az, ha egy cápa élő adásban(!) bukkan fel egy szörfversenyen és megtámad egy résztvevőt.

Mick Fanning szerencsére sérülés nélkül megúszta.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.Mikey
Bocs kérj kártérítést Jenner úrtól vagy hölgytől vagy tudom is én kicsodától 😛

De a valóság sajnos sok esetben ez.......dande
de mi van, ha Tibón problémázik? 😉
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.Mikey
Bocs kérj kártérítést Jenner úrtól vagy hölgytől vagy tudom is én kicsodától 😛

De a valóság sajnos sok esetben ez.......
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 185
Ez magáért beszél:

dande
Az étvágyam bánta, hogy megláttam a képet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez magáért beszél:

dande
laccoo74, te vagy az?

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 412 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez magáért beszél:

több mint 10 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Érdekes ötlet:
 www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.htmldanyly
Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :pBjoca
alapból nem faszság, de simán lehetne egy kijelző is ami a kamcsi orrába szerelt szenzor alapján mutat stop v go-tbriareos
pont erröl van szó, csak én 1 kicsit távolabbi jövőt vizionáltam.
:cool:
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Érdekes ötlet:
 www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.htmldanyly
Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :pBjoca
alapból nem faszság, de simán lehetne egy kijelző is ami a kamcsi orrába szerelt szenzor alapján mutat stop v go-t

több mint 10 éve
 www.vox.com/2015/7/13/8950979/religion-map
több mint 10 éve
Bjoca 305 — Redskins fan
Érdekes ötlet:
Piros lámpánál és amikor nem lehet előzni, reklámokat mutatnak majd a hátul jövőknek :p :p :p
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Érdekes ötlet:
mánnyi embernek lenne új lapostévéje........

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Érdekes ötlet:
 www.origo.hu/auto/20150616-ez-az-otlet-autosok-ezreinek-eletet-mentheti-meg.html

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
 444.hu/2015/06/11/a-herbal-felzabalta-magyarorszagot/
több mint 10 éve
elhunyt Sir Christopher Lee. nagyon bírtam az öreget. Rock In Peace
 www.youtube.com/watch?v=gVzOve8T39w

STL Curtain
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Tökm1, nagy segg alatt van a jó p*na! 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...