OFF topik
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem se 😀Szerintem óriásiak ezek a srácok, bár én tuti nem merném, a fizikumom sincs meg hozzá. 😀nekem bátorságom se 😊
adam8
Gergőbácsi
több mint 10 éve
Szerintem óriásiak ezek a srácok, bár én tuti nem merném, a fizikumom sincs meg hozzá. 😀nekem bátorságom se 😊
adam8
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Szerintem óriásiak ezek a srácok, bár én tuti nem merném, a fizikumom sincs meg hozzá. 😀
több mint 10 éve
Nem tudom, biztos volt már, de én most akadtam rá ezekre az egészen elképesztő fiatal oroszokra.Az, hogy a szefizésnek meg náluk olyan életveszélyes őrületei vannak, mint egy rádiótorony tetején félig a levegőben fekvőtámaszozni több 100 m magasan meg hasonlók (persze kötél nélkül)?...no comment. De utóbbi egy másik sztori, arról is van video bőven.
www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U
több mint 10 éve
hvg.hu/tudomany/20150921_apple_app_store_malware

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=zR3Igc3Rhfg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
akkor megyek 😊másnak is kijött ez a faszság, hogy az nfl.com-ot csak bejelentkezés/regisztráció után lehet megtekinteni, vagy csak velem szórakozik?most hagyta abba, már okés
slowmotion
ozibozi
több mint 10 éve
másnak is kijött ez a faszság, hogy az nfl.com-ot csak bejelentkezés/regisztráció után lehet megtekinteni, vagy csak velem szórakozik?most hagyta abba, már okés
slowmotion
több mint 10 éve
másnak is kijött ez a faszság, hogy az nfl.com-ot csak bejelentkezés/regisztráció után lehet megtekinteni, vagy csak velem szórakozik?
több mint 10 éve
www.boredpanda.com/siberian-husky-dogs-dressed-as-humans-erica-tcogoeva/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hoppá!először aszittem, valami Eminem, de aztán rájöttem, hogy csak Tony D'Amato 😊
TrollFoci-n
(Ezt berakom a gurulós topikba is.)
Atari
több mint 10 éve
Az apró siker is siker:abduzeedo.com/budapest-public-transport-logos?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
lakodalmas cigányzene után Eminem. aaaaaz igen 😀
több mint 10 éve
www.allamiszamvevoszek.comnekem ez a kedvenc
Jappán vízbűlveszikiazoxigént, vagymi.
Atari
"egy dedikált szerver vízben állnak"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
www.allamiszamvevoszek.comJappán vízbűlveszikiazoxigént, vagymi.
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
www.facebook.com/video.baash/videos/883225771759955

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=YQAV0ejO8VULejtőn fel, ja.
Istenem, de lassú még a fény is... 😀Vrijbloed
Na de lefele... 😉
több mint 10 éve
na, újra itthon. de furcsa, hogy nem a magenta színű szolgáltató kényére-kedvére vagyok utalva, hogy van-e netem, vagy nincs... vagy ez már a Make Love topicba tartozik? 😀
több mint 10 éve

Azért ennek a Bol-dog-nak voltak előzményei.Kazincbarcika kabalája Kabarci a legendával.
több mint 10 éve
Én elég gyakran belenézek, de a műsoridő 90%-át eddig a magyar Forma1 és most a vizes VB teszi ki. A Forma1 (akkor is ha Hungaroring éppen) nem nemzeti sport, a vizes VB-t meg a Eurosport párhuzamosan adja (megjegyzem sokkal minőségibb kommentárral). Szerinted költségszempontból (értsd közpénzből) mennyit költöttünk a forma1-re és vizes vb-re és mennyit arra az 1-2 magazinműsorra?peterk2005A vizes vébét eddig is adta az M1, mikor még nem volt M4. Legalábbis az úszást biztosan, szóval az akkor is menne a köztévén, ha nem lenne M4. De mivel van, így ott megy, tiszta sor.
Vicces lenne ha színmagyar sporteseményekre mennének csak rá és mondjuk azokon a futamokon, amelyiken nincs magyar résztvevő, visszakapcsolnának a stúdióba elemezni.
"OFF" rányomtam a topikban az új üzenetekre, utoljára 6 hónapja voltam ebben a topikban 😀
több mint 10 éve
itt reagálok akkorAz mb1-es közvetítéseket és hasonlókat a csatorna nem másból veszi meg ez esetben, mint branding miatt, hogy a nézők fejében tudatosítsa, ha sport, akkor m4. Adhatnának persze magazinműsorokat is nonstop, csak a kutya nem nézné őket, ráadásul az embereknek rögtön az lett volna a benyomása, hogy ez az m4 egy semmit nem érő, haszontalan csatorna (nézd meg pl. hogy milyen vákuumba került a sportklub - ha nincs zászlóshajó, akkor már olyan dolgokra se kapcsolsz oda, ami esetleg érdekelne). Innen viszont már fel lehet építeni - nyilván kellett hozzá egy olyan tőkeerős támogató a háttérben, mint az állam... - egy olyan műsorstruktúrát, amiben elférnek a kevésbé ismert sportokkal foglalkozó programok is.a héten egy tökjó tornász magazinműsort láttam az M4en, felnőtt, ifi, gyerek korcsoport legjobb magyar tornászait mutatták be. több sportágnak is van hasonló műsorai.braxa88Én elég gyakran belenézek, de a műsoridő 90%-át eddig a magyar Forma1 és most a vizes VB teszi ki. A Forma1 (akkor is ha Hungaroring éppen) nem nemzeti sport, a vizes VB-t meg a Eurosport párhuzamosan adja (megjegyzem sokkal minőségibb kommentárral). Szerinted költségszempontból (értsd közpénzből) mennyit költöttünk a forma1-re és vizes vb-re és mennyit arra az 1-2 magazinműsorra? Na, én a fordított arányt szeretném látni. 😊 Ez így csak mutogatni jó, hogy nesze, van ilyen is...peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal