OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 197 — nabege2@yahoo.com
a homlokuk látszik 😊

Löfli
na jó, ezt nem csoda, hogy nem láttam😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Az meg ott elől mezei ricsi mellett nem vettel broncos sapkában? 😀
peach
És tényleg 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Az meg ott elől mezei ricsi mellett nem vettel broncos sapkában? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 554 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
állat!!!

(mondjuk én nem látom Ricsiéket, de ez az én bajom😊 )
NB2
a homlokuk látszik 😊
 kepfeltoltes.hu/160210/superbowl50_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
pipa level 1: spot Larry Fitzgerald
pipa level 2: spot Ricsi & Sanyi
slowmotion
David Beckham?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
állat!!!

(mondjuk én nem látom Ricsiéket, de ez az én bajom😊 )
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 315 — Cowboys fan
 gigapixel.panoramas.com/superbowl/50/

ez tényleg hatalmas
level 1: spot Larry Fitzgerald
level 2: spot Ricsi & Sanyi

😀
több mint 10 éve
Sziasztok!

Az elkövetkezendő hónapokban fogom megírni a szakdolgozatomat, és most egy kis segítséget szeretnék kérni hozzá. Először is a témám és címem egyben, jelen álláspont szerint az NFL-en belüli szerződések felépítése, szerződések struktúrái lesz.

Első kérdésem az lenne hogy tudnátok e javasolni ehhez megfelelő szakirodalmat vagy a témával foglalkozó könyvet?

A második pedig hogy mely területekre lenne érdemes kitérnem szerintetek részletesebben?

Amikre én gondoltam legfőképpen egy átfogó bemutatás a jelenlegi kollektív szerződésről, fizetési sapka rendszeréről, aztán lehetne szempont az újoncok szerződőse( befolyásoló tényezők stb.) posztonkénti fizetések különbözősége, frontloaded ill. backloaded szerződések összehasonlítása, szerződésösszeget meghatározó tényezők(+bónuszok), kitételek stb.

Bármilyen tanácsot, illetve ajánlást szívesen látok, mint a témában jártasabb személytől, köszönöm😊

Köszönöm
Iceman88
gsn blogja
 www.profootballbusiness.com/

Madden hates me.
több mint 10 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Sziasztok!

Az elkövetkezendő hónapokban fogom megírni a szakdolgozatomat, és most egy kis segítséget szeretnék kérni hozzá. Először is a témám és címem egyben, jelen álláspont szerint az NFL-en belüli szerződések felépítése, szerződések struktúrái lesz.

Első kérdésem az lenne hogy tudnátok e javasolni ehhez megfelelő szakirodalmat vagy a témával foglalkozó könyvet?

A második pedig hogy mely területekre lenne érdemes kitérnem szerintetek részletesebben?

Amikre én gondoltam legfőképpen egy átfogó bemutatás a jelenlegi kollektív szerződésről, fizetési sapka rendszeréről, aztán lehetne szempont az újoncok szerződőse( befolyásoló tényezők stb.) posztonkénti fizetések különbözősége, frontloaded ill. backloaded szerződések összehasonlítása, szerződésösszeget meghatározó tényezők(+bónuszok), kitételek stb.

Bármilyen tanácsot, illetve ajánlást szívesen látok, mint a témában jártasabb személytől, köszönöm😊

Köszönöm
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 554 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 index.hu/belfold/2016/02/09/halalra_keseltek_egy_ferfit_a_18._keruletben/
A rendőrség egy JAX-333 rendszámú autót keres.

ejnye, @iktriad

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van benne NFL is, de összességében is elég tanulságos.
 www.youtube.com/watch?v=4LGsrCSVpmI
több mint 10 éve
Batman CV-je 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Még mit nem találnak ki ezzel kapcsolatban?
 www.discovery.com/dscovrd/tech/robot-solves-rubix-cube-in-1-second/?utm_source=Facebook.com&utm_campaign=DiscoveryChannel&utm_medium=social&sf19703065=1

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
Ma reggel munkába jövet láttam egy Giants, egy Pats, egy Packers, és egy 49ers-szes sapkájú egyént. 😀
Vrij6
Hülyén nézhetett ki ennyi sapkával a fején 😕
dcsicsak
Úgy legyen 5-ösöm mint ahogy ezt a kommentet megjósoltam...
Matthew99
Pénteken csak ilyen kommersz dolgok jutnak eszembe. Bocs 😕
dcsicsak
Ha nem te akkor beírta volna más, nem neked szólt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ma reggel munkába jövet láttam egy Giants, egy Pats, egy Packers, és egy 49ers-szes sapkájú egyént. 😀
Vrij6
dcsicsak
Matthew99
Pénteken csak ilyen kommersz dolgok jutnak eszembe. Bocs 😕
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
Vrij6
dcsicsak

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Vrij6
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 096 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
Ez a köcsög minden hol ott van?
 kepfeltoltes.hu/160113/Berki_tweet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nem mertem a téli sportok topikba tenni
 hir.ma/kulfold/szines-hirek/egy-sziberiai-ovodaban-a-gyerekek-ellenallo-kepesseget-ezzel-a-modszerrel-erositik/178616

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mesebeli-otthonok-kinek-a-haza-szebb-cr-enel-2457319
több mint 10 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12365748_1502071773427363_864593908_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=-nsBZJ20fFsQ7kNvwEc1A3u&_nc_oc=Adl8ckn_cdOmxDb3KfWWLyBqfBsXCNgwyy-ng6rDeCqKmdu3CH9dxR9knV1jQQ91SGs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lD1lwaMlxfluxaMtgF07Ag&_nc_ss=8&oh=00_Afw2DKiVnasCI0CSyzObjIj512whjJ_uZluAtLohkttHPw&oe=69B4CA39
26.788 Aufrufe · 10.817 Reaktionen | The science of SANTA. | IFLScience
The science of SANTA.

Madden hates me.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=Z9aRmmWX5XI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jövőre lesz 1-2 dolog ami illetékmentes lesz, ha van akit érint, ne kapkodja el a dolgot😊
 www.ma.hu/belfold/267553/Ingyenes_lesz_az_erkolcsi_bizonyitvany_kiallitasa_is
több mint 10 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Srácok, már jó rég óta van az új fórumkinézet, de nem vagyok képben. Szóval hogyan lehet visszaállítani, hogy a legújabb üzenetek az oldal alján legyenek és a legutolsó oldalon? Szóval az alapnak (az új komment az első oldal legtetején van) az ellentéte kéne nekem. Bárhol kerestem nem találtam, tuti kiveri a szememet valahol.
kristóf17
Nincs még kész ez a funkció és nem is nagyon volt tervben mert csak 21-en használtuk a régi oldalon. Mostanra talán bekerült a fejlesztendők közé de erősen a sor végére. De ezeket a beszélgetéseket A fórummal kapcsolatos észrevételek topikban találod.
Matthew99
ÓÓ, köszönöm. Na ott még a pár évem alatt sosem jártam, bocsánat, hogy nem tudtam, hogy oda kell 😊 De durva, hogy csak 21-en. 😀