OFF topik

31 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Jól ment legalább? 😀
adam8
A 60percesnél, 2 feladatot nem tudtam megcsinálni, kifutottam az időből, a 180 percesnél az érveléses feladatot választottam, 2 oldalt sikerült írnom, azt egy kicsit keveslem, de majd meglátjuk hogy a tanárok mit reagálnak rá.
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jól ment legalább? 😀

több mint 9 éve
Miért kell állandóan cukkokni?
Coolearie
Csak... 😀
Matthew99
De páááázzzzzz😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
Coolearie
Csak... 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
zseniális
baggio
Ez alapján a magyar sem lesz sétagalopp... 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
zseniális

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ne fossál, úgyse buksz meg.
több mint 9 éve
lel, holnap érettségizem..Mondjuk a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
Sziasztok!

Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊

Köszönöm
Iceman88
1 ötlet: a "kilehet"-et írd külön. 😉
1 másik: Ha a szerződésekről írnál, talán az érdekes téma, hogy pár éve, a "majdnem elmaradó szezon" elött milyen brutális újoncszerződések születtek, most pedig ez életszerűbben van szabályozva. a piac szépen bekalibrálta önmagát.
Ezt JaMarcus Russelen, az ő egész történetén keresztül szépen be lehet mutatni, párba állítva egy késő körös, de késöbb nagyot szakító játékossal, mondjuk Tom Bradyvel.

több mint 9 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Sziasztok!

Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊

Köszönöm
több mint 9 éve
tenorx 14 112 — fő libsi
Hát, azt hiszem rég éreztem magam ilyen jól.
Pályakezdőként kaptam egy olyan állásajánlatot egy piacvezető cégtől, amiről nem is nagyon álmodtam.
több mint 9 éve
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat:  paste.ee/p/W7bns

www.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html
Löfli
Nem hozza be az oldalt.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 200 — nabege2@yahoo.com
Tegnap éjjel elfelejtettem megköszönni, a céges nincs közte😊
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 555 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat:  paste.ee/p/W7bns

www.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
A kommenteket érdemes elolvasni. Kultúra vs kultúra
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/egyiptom-messi-segiteni-akart-a-vilagcsucstarto-felhaborodott-2491963

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
 arstechnica.co.uk/information-technology/2016/03/microsoft-terminates-its-tay-ai-chatbot-after-she-turns-into-a-nazi/?comments=1
 www.theguardian.com/technology/2016/mar/24/tay-microsofts-ai-chatbot-gets-a-crash-course-in-racism-from-twitter?CMP=twt_a-technology_b-gdntech

“The more you chat with Tay the smarter she gets.”
😀

LOL, és kevesebb mint 24 óráig bírta.. 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12514678_1109425505780531_1554884432_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=9OCdobAvBiQQ7kNvwFfLEpb&_nc_oc=AdkBXqwMSEWHhQV_eTJxjW6J-5RXw5AHbdvj-AyGk1oJcRQLye_C7-wTYpXLzwFX4Pw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Wse_mm268DA9JvY6fnZe6A&_nc_ss=8&oh=00_AfwYJkya3R4wiKm-kQklAWdw1PtkojTtlSKTT5qCmvvgJA&oe=69B917E4
18.934 Aufrufe · 1.884 Reaktionen | Na még mit nem 😀 | Dj Patrick White
Na még mit nem 😀
több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ma van a lengyel-magyar barátság napja, mindenki öleljen meg egy lengyelt 😀

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
R.i.P brüsszeli halottak
Geci terroristák

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Fél óra múlva tessék lekapcsolni.

www.foldoraja.hu/
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Vans Checkerboard Slip-onnal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? vélemény?
Gergőbácsi
több is volt, imádtam őket,de hosszútávon nem érdemes velük számolni, 2-3 fesztivál már erősen megviseli őket
markny
köszönöm

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Gergőbácsi
több is volt, imádtam őket,de hosszútávon nem érdemes velük számolni, 2-3 fesztivál már erősen megviseli őket

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Gondolkodtam, hogy Rétegsportokba, vagy Gyülölködöbe, de végül inkább itt emlékeznék meg róla.

Alpha Go - Lee Sedol 1-0

Wow.

I for one welcome our computer overlords..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)