OFF topik
31 feliratkozó
több mint 9 éve
Jól ment legalább? 😀A 60percesnél, 2 feladatot nem tudtam megcsinálni, kifutottam az időből, a 180 percesnél az érveléses feladatot választottam, 2 oldalt sikerült írnom, azt egy kicsit keveslem, de majd meglátjuk hogy a tanárok mit reagálnak rá.
adam8
több mint 9 éve
De páááázzzzzz😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀Miért kell állandóan cukkokni?Csak... 😀
Coolearie
Matthew99
több mint 9 éve
Miért kell állandóan cukkokni?Csak... 😀
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Miért kell állandóan cukkokni?
több mint 9 éve
Ez alapján a magyar sem lesz sétagalopp... 😊a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/zseniális
baggio
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/zseniális

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ne fossál, úgyse buksz meg.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 9 éve
lel, holnap érettségizem..Mondjuk a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
több mint 9 éve
Sziasztok!1 ötlet: a "kilehet"-et írd külön. 😉
Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊
Köszönöm
Iceman88
1 másik: Ha a szerződésekről írnál, talán az érdekes téma, hogy pár éve, a "majdnem elmaradó szezon" elött milyen brutális újoncszerződések születtek, most pedig ez életszerűbben van szabályozva. a piac szépen bekalibrálta önmagát.
Ezt JaMarcus Russelen, az ő egész történetén keresztül szépen be lehet mutatni, párba állítva egy késő körös, de késöbb nagyot szakító játékossal, mondjuk Tom Bradyvel.
több mint 9 éve
Sziasztok!Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊
Köszönöm
több mint 9 éve
Hát, azt hiszem rég éreztem magam ilyen jól.Pályakezdőként kaptam egy olyan állásajánlatot egy piacvezető cégtől, amiről nem is nagyon álmodtam.
több mint 9 éve
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat: paste.ee/p/W7bnsNem hozza be az oldalt.
www.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html
Löfli
több mint 9 éve
Tegnap éjjel elfelejtettem megköszönni, a céges nincs közte😊
több mint 9 éve
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat: paste.ee/p/W7bnswww.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A kommenteket érdemes elolvasni. Kultúra vs kultúrawww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/egyiptom-messi-segiteni-akart-a-vilagcsucstarto-felhaborodott-2491963

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
arstechnica.co.uk/information-technology/2016/03/microsoft-terminates-its-tay-ai-chatbot-after-she-turns-into-a-nazi/?comments=1www.theguardian.com/technology/2016/mar/24/tay-microsofts-ai-chatbot-gets-a-crash-course-in-racism-from-twitter?CMP=twt_a-technology_b-gdntech
“The more you chat with Tay the smarter she gets.”
😀
LOL, és kevesebb mint 24 óráig bírta.. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
több mint 9 éve
ma van a lengyel-magyar barátság napja, mindenki öleljen meg egy lengyelt 😀
több mint 9 éve
R.i.P brüsszeli halottakGeci terroristák
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
köszönömVans Checkerboard Slip-onnal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? vélemény?több is volt, imádtam őket,de hosszútávon nem érdemes velük számolni, 2-3 fesztivál már erősen megviseli őket
Gergőbácsi
markny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Vans Checkerboard Slip-onnal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? vélemény?több is volt, imádtam őket,de hosszútávon nem érdemes velük számolni, 2-3 fesztivál már erősen megviseli őket
Gergőbácsi
több mint 10 éve
Vans Checkerboard Slip-onnal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? vélemény?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Gondolkodtam, hogy Rétegsportokba, vagy Gyülölködöbe, de végül inkább itt emlékeznék meg róla.Alpha Go - Lee Sedol 1-0
Wow.
I for one welcome our computer overlords..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)