OFF topik
31 feliratkozó
több mint 9 éve
Jajj félre értettél 😊) 2007 óta favorizálok a a Chicagoval 😊) csak nem voltam itthon és nem tudtam nézni sehogy sem a Texans elleni meccset és mondom akkor kipróbálom ezt... de látván, hogy 200 dollár annyit nem ér.. inkább nem nézem meg a meccsen csak ismétlésből a neten valaholSzerintem jó sport a foci, és látványos az NFL, ne add fel egy hét után. Nézz még meg pár meccset, meg fogod szeretni.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
www.kepfeltoltes.hu/view/160913/65884015N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
www.kepfeltoltes.hu/view/160914/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
ricsiii83
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Szerintem jó sport a foci, és látványos az NFL, ne add fel egy hét után. Nézz még meg pár meccset, meg fogod szeretni.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
ricsiii83
több mint 9 éve
akkor passz.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
ricsiii83
nekem kint van az opció kb a 'sign out' és a nyelv kiválasztása között, csak nem tudom konvertálni a képet.
szerintem nyálazd át a FAQ-ot, hátha abban más opciók is vannak.
több mint 9 éve
rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
több mint 9 éve
kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
több mint 9 éve
Nincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
több mint 9 éve
Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
több mint 9 éve
Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..
több mint 9 éve
A RosszPCJátékokból ismert FreddyD elemzi a Lokált.Emlékszem még FreddyD-t is meg tudtuk lepni, mikor megrendeztük az iskolai Cube (aka aqua fitnesst) versenyt és kértük az országos fordulóhoz a promoját.
Elférhetett volna a viccek vagy a politika topicban is, de nem akarom elvinni egyik irányba sem.
Gyakorlatilag egy hiánypótló alkotás, melyen lehet szórakozni és elgondolkodni a mostani rendszerről.
Nekem sajnos ("sajnos") még nem volt szerencsém az újsághoz ("újsághoz").
www.youtube.com/watch?v=dW3yBdx_148
süti
több mint 9 éve
ennyi lett belőle, remélem hasznotokra lesz 😊 docs.google.com/document/d/1nYngltluvZ2MMJa-u_ELyOlDoR5i_7IoLLH05myeAFg/pubérdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)csak! lemegyek megint balatonra+lesz edzőtábor, próbálom frissíteni amint tudom ki mikor fog játszani, de nem tudom sajnos fullosra megcsinálni, kicsit önkutakodás is kell ki jutott be a döntőbe boccs 😕
Heisman Trophy
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
A RosszPCJátékokból ismert FreddyD elemzi a Lokált.Elférhetett volna a viccek vagy a politika topicban is, de nem akarom elvinni egyik irányba sem.
Gyakorlatilag egy hiánypótló alkotás, melyen lehet szórakozni és elgondolkodni a mostani rendszerről.
Nekem sajnos ("sajnos") még nem volt szerencsém az újsághoz ("újsághoz").
www.youtube.com/watch?v=dW3yBdx_148
több mint 9 éve
érdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)csak! lemegyek megint balatonra+lesz edzőtábor, próbálom frissíteni amint tudom ki mikor fog játszani, de nem tudom sajnos fullosra megcsinálni, kicsit önkutakodás is kell ki jutott be a döntőbe boccs 😕
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
érdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)
több mint 9 éve
hvg.hu/cegauto/20160803_kina_land_airbus_teb_1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
olimpiának sosincs külön topicja, hiszen ebben is csak az a téma, a kettő között meg nincs is nagyon más komment

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lesz Rio 2016 topik ?
több mint 9 éve
RIP.RIP
www.origo.hu/kultura/20160719-somlo-tamas-lgt-halalhir.html
empty taxi
Nagy zenész volt...(artista, jogász...)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
RIP.www.origo.hu/kultura/20160719-somlo-tamas-lgt-halalhir.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagyon durva ez az eső. Semmit se lehet látni az úton.
több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/2016/07/13/eljaras_indult_a_tigaz_ellen_a_behajtasok_miatt/egyébként lakossági fogyasztók irányában törvényes a költségátalány? csak mert elolvastam a hatályosnak vélt törvényt, de nem sikerült rájönnöm, hogy ugyan egy egységsugarú magánszemély miért is számítana vállalkozásnak.
nekem is sikerült valamelyik számlát három nap késéssel átutalni, a következő számlára meg ráírták, hogy nagy kegyesen eltekintenek a 11 ezres számlára kiszámlázandó (~13 ezer forintos) költségátalánytól...
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=oWfFco7K9v8😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Maximális respect Mészáros Dórinak, aki teljesen ingyen vállalta a szereplést!Ez te vagy? Odacsaptál neki rendesen a videó után? 😀
www.youtube.com/watch?v=XiOxYDk2uio&feature=youtu.be
laccoo74
több mint 9 éve
Off topik > Patriots topik, na ez az, ami sokatmondó 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
20legend
2
Mivel jobb topikot nem igazán találtam, ezért ide rakom:Eladó egy eredeti Nike, egyszer sem használt, XL-es New England Patriots - Tom Brady mez, hibátlan állapotban. Megbeszélés szerint átvehető Pesten, vagy Békés/Békéscsaba környékén, postázni nem igazán szeretnék. Irányár: 12.000 Ft, ami alkuképes is lehet akár. Várom az érdeklődőket.
A mezről képek itt: drive.google.com/folderview?id=0B_YifymE1CXccms3NmN5Rm9ia1U&usp
több mint 9 éve
Maximális respect Mészáros Dórinak, aki teljesen ingyen vállalta a szereplést!www.youtube.com/watch?v=XiOxYDk2uio&feature=youtu.be