OFF topik

31 feliratkozó

több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mikor már azt hiszem nem lehet hova fokozni a magyar egészségügyet (ide tartozik a kontroll időpontjáig 1 héttel kevesebb felírt gyógyszer, az első ambuláns lapra a következő 4-5 kezelés kézírással történő rögzítése), akkor ma kiadják az ambuláns lapjaim az előző betegnek (aki már elment).
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 284 — Invisible man
Madden mobileban annál a questnél mikor a tacklet kell 1v1ben megverni és sackelni wilsont mi a toszt kell csinálni? Állandóan azt írja, hogy "finesse move not performed". Akármit csinálok mindig ugyanez...
peach
Húzd végig gyorsan az ujjad a képernyőn mikor elindul a játék akkor áthúzza magát a védőn.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
Madden mobileban annál a questnél mikor a tacklet kell 1v1ben megverni és sackelni wilsont mi a toszt kell csinálni? Állandóan azt írja, hogy "finesse move not performed". Akármit csinálok mindig ugyanez...
peach
Bullrush. 😉

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 200 — nabege2@yahoo.com
palvin barbi
ano92
a csoki😊
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
palvin barbi

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 200 — nabege2@yahoo.com
Vajon ki nyerte a finn szépségkirálynő választást?😀

static1.squarespace.com/static/55813ef4e4b0619f930b9e47/5811dcfb579fb3636bf7e96b/5811dcfb579fb3636bf7e96d/1477565799570/Ryhma%CC%88kuva.jpg?format=1500w
több mint 9 éve
Ha beresetelik velem vesztettek is egy usert. -> csőd
peach
Enélkül mindenki eljutna 102-es overall csapatig, aztán már csak hetek kérdése mikor unja meg a játékot. Ezért minden évben reset mikor kijön az új madden és az előző évi csapatod megy "levesbe" (csak pár játéknál jönnek vissza), kezdheted elölről az építést. Idény vége felé vannak olyan gyűjtések amivel a következő évi kezdőcsapatod tudod turbózni. Meg persze minden évben vannak újítások, új próbák hogy ne und el magad. Nekem ez a 3. csapatom és még bírom.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 544
Nyugodjon bèkében Klapka György.

😕
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
vki egyebként ps4en játszik ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Az amúgy miért van, hogy vannak olyan játékosok akik nem az igaz posztjukon vannak a kártyákon?
Bad 31
oop-re gondolsz ? vagy a visszahordókra.
Heisman Trophy
Mondjuk Tim Hightower mint kicker, látom, hogy ott van a kártyán, hogy out of position, csak számomra ez olyan hülyeség.
Bad 31
AZ az ultimate freeze promó része, az OOP. minden évben van ilyen promó

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Az amúgy miért van, hogy vannak olyan játékosok akik nem az igaz posztjukon vannak a kártyákon?
Bad 31
Heisman Trophy
Mondjuk Tim Hightower mint kicker, látom, hogy ott van a kártyán, hogy out of position, csak számomra ez olyan hülyeség.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Bad 31

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Ha beresetelik velem vesztettek is egy usert. -> csőd

több mint 9 éve
Bizony. Minden évben új csapat építés a régivel csak bizonyos feladatokat tudsz játszani. Nekem most 88, 88, 85 csapatom van.

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az patent. Nemreg ota jatszom de akkor en is at fogok elni ilyet :d

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló
Aha, most is lesz a szezon után elvileg.

több mint 9 éve
Ja. Season valtas volt vagy mi?

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló
Én a nyári reset után kevésbé vagyok már lelkes, előtte eléggé pörgött nálam is. Akkor egy 96-os overall ratinggel megáldott csapatom ment a kukába (96 off, 98 def, 90 spec). Most 83-83-71-nél vagyok, de bevallom az utóbbi kb két hónapban talán ha kétszer léptem be. 😊

több mint 9 éve
Ja hat nem egy konzolos maddent kell varni. 😀😀valoban a kartyagyujtogetesen van a hangsuly.

több mint 9 éve
Én mennék bár lehet h nem minden nap tudnék foglalkozni vele. ( nekem wp van, az asszonyéról tolom 😀 )
Mondjuk sztem egy fostalicska a játék, ez kvázi inkább egy online nfl kártya gyüjtögető. Amúgy asszem 80-as offensem van és 76-os defensem. Na m1, szívesen beszállok ha kell.
peach
Ha elegen összegyűlnénk csinálhatnánk egy bowl.hu-s csapatot 😊
Bad 31
Értem ezért jelentkeztem ha nem volt egyértelmű 😊

több mint 9 éve
Én mennék bár lehet h nem minden nap tudnék foglalkozni vele. ( nekem wp van, az asszonyéról tolom 😀 )
Mondjuk sztem egy fostalicska a játék, ez kvázi inkább egy online nfl kártya gyüjtögető. Amúgy asszem 80-as offensem van és 76-os defensem. Na m1, szívesen beszállok ha kell.
peach
Ha elegen összegyűlnénk csinálhatnánk egy bowl.hu-s csapatot 😊

több mint 9 éve

több mint 9 éve
És milyen csapatotok van?