OFF topik
31 feliratkozó
több mint 9 éve
Tényleg találtam pár magyar csapatot, egybe küldtem kérelmet a MAGYAR NFL nevűbe, esetleg van valaki aki benne van innen?

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Van vagy 24 óra letolni 64 vagy adott driveot a liga tagoknak. Az ellenfel liga tagjaibol lehet valasztani ki ellen. Egy jatekosnak 3 driveja van. Es egy jatekost max 3 szor tamadhatnak. Te egy jatekost max 1 szer szorhatsz meg. Tehat mind a 3 driveodat mas ellenfel ellen kell letolnod. Az a liga nyer amelyik a tobb pontot gyujti. A liganak is van rankja, lehet versenyezni. Reward cardot kapsz amit szettbe rakva akar elite playert is nyithatsz.
több mint 9 éve
én mondjuk konkrétan egy bowl.one os ligára gondoltam. Ha lennénk páran. Azért egy 10-12 ember kellene league vs leaguehoz. vagy a házi champshipek megrendezéséhez.Ezek is úgy mennek mint a HeadtoHead, hogy akkor nyomod a támadásod amikor akarod vagy ez feszesebb időbeosztású?
ano92

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
én mondjuk konkrétan egy bowl.one os ligára gondoltam. Ha lennénk páran. Azért egy 10-12 ember kellene league vs leaguehoz. vagy a házi champshipek megrendezéséhez.
több mint 9 éve
Szerintem van már most is több magyar liga. Legalábbis amennyit én arra járok, mintha láttam volna.Madden mobileal toljatok? Ha lennenk elegen indithatnank bowl ligat azt alazhatnank mindenkit.Pont ezt akartam kérdezni, látom te is ezt a topicot találtad alkalmasnak a kérdésre 😊 én is szívesen csatlakoznék egy magyar ligához.
ano92
Bad 31

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Madden mobileal toljatok? Ha lennenk elegen indithatnank bowl ligat azt alazhatnank mindenkit.Pont ezt akartam kérdezni, látom te is ezt a topicot találtad alkalmasnak a kérdésre 😊 én is szívesen csatlakoznék egy magyar ligához.
ano92

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Madden mobileal toljatok? Ha lennenk elegen indithatnank bowl ligat azt alazhatnank mindenkit.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=l-1wyWPYGLE4:18nál elővarázsolta a Reapereket! :o
Atari
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Így utólag szerintem is az voltam 😀Amikor elmész inni egy haverod szülinapjára, majd ott van a fantasy ligádból a 4 PO-ba jutott emberből 3, úgy hogy te 4-9cel zártad az alapszakaszt...nem is csodálom, hogy nem emlékszek semmire 😀😀Ahogy elolvastam amit leírtál, még mindig részeg vagy. 😊
dugo93
dcsicsak
több mint 9 éve
Amikor elmész inni egy haverod szülinapjára, majd ott van a fantasy ligádból a 4 PO-ba jutott emberből 3, úgy hogy te 4-9cel zártad az alapszakaszt...nem is csodálom, hogy nem emlékszek semmire 😀😀Ahogy elolvastam amit leírtál, még mindig részeg vagy. 😊
dugo93
több mint 9 éve
Amikor elmész inni egy haverod szülinapjára, majd ott van a fantasy ligádból a 4 PO-ba jutott emberből 3, úgy hogy te 4-9cel zártad az alapszakaszt...nem is csodálom, hogy nem emlékszek semmire 😀😀
több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2016/12/07/szazezer_liter_lejart_almalevet_akartak_eladni/Erről beugrott ez:
www.youtube.com/watch?v=Xj-JYKivdrI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagggyyonnn kemény 😊www.youtube.com/watch?v=x3eIKSXXncc

több mint 9 éve
Meghalt Józsa Imre, még október 30-án. Ez csak nekem uj? Nyugodjon békében, én nagyon bírtam a szinkron szerepeit. Nicholas Cage, Chevy Chase, Garrison bácsi, "Zsák Fos" a jöttünk láttunk visszamenménknől és még sok más.meg hát Green doki.
Amare
több mint 9 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2016/12/01/baromi_jo_time-lapse_video_keszult_a_pecsi_magashaz_bontasarol/

több mint 9 éve
Meghalt Józsa Imre, még október 30-án. Ez csak nekem uj? Nyugodjon békében, én nagyon bírtam a szinkron szerepeit. Nicholas Cage, Chevy Chase, Garrison bácsi, "Zsák Fos" a jöttünk láttunk visszamenménknől és még sok más.Valamelyik híradó (talán az RTL klub) foglalkozott vele.
Amare

több mint 9 éve
Meghalt Józsa Imre, még október 30-án. Ez csak nekem uj? Nyugodjon békében, én nagyon bírtam a szinkron szerepeit. Nicholas Cage, Chevy Chase, Garrison bácsi, "Zsák Fos" a jöttünk láttunk visszamenménknől és még sok más.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Tériszonyosoknak: youtu.be/dLRBNjUJlH0Csak úgy mert jól néz ki: youtu.be/Ka3ZA5XRq8Q
Szerkesztette: Matthew99

több mint 9 éve
Ennyi marhasagot.iMagazin a kedvencem 😊 ...
A Black fridayben sem hiszek😊
index.hu/gazdasag/2016/11/25/1_perc_alatt_fogyott_el_az_emag_tobb_szaz_darabos_arukeszlete/
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 511
Ennyi marhasagot.A Black fridayben sem hiszek😊
index.hu/gazdasag/2016/11/25/1_perc_alatt_fogyott_el_az_emag_tobb_szaz_darabos_arukeszlete/
több mint 9 éve
Köszi srácok 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Kivéve az ilyen IELTS, TOEFL és ehhez hasonló nyelvvizsgáknak. Nekem előbbi van (volt) és annak 2 év az elévülési ideje. De ha "hagyományos" nyelvvizsgád van, akkor az nem évül el szerintem sem.Valaki nem tudja, ha van nyelviszgám, annak van elévülési ideje? Szóval ha 2011ben sikeresen megcsináltam, van ennek valamiféle lejárati ideje? Vagy onnantól ez hatályos most már mindig? Most akarnék államvizsgázni, remélem nem zavar ebbe ez bele....Nincs elévülési ideje a nyelvizsgának tudtommal.
Amare
Toca
több mint 9 éve
Valaki nem tudja, ha van nyelviszgám, annak van elévülési ideje? Szóval ha 2011ben sikeresen megcsináltam, van ennek valamiféle lejárati ideje? Vagy onnantól ez hatályos most már mindig? Most akarnék államvizsgázni, remélem nem zavar ebbe ez bele....egyszer a Tied, örökké a Tied
Amare
annak idején is elévülése csak a fél nyelvvizsgáknak volt, azaz a sikeres fél nyelvvizsga mellé a másik felét két éven belül meg kellett csinálni, hogy meglegyen a C.
több mint 9 éve
Valaki nem tudja, ha van nyelviszgám, annak van elévülési ideje? Szóval ha 2011ben sikeresen megcsináltam, van ennek valamiféle lejárati ideje? Vagy onnantól ez hatályos most már mindig? Most akarnék államvizsgázni, remélem nem zavar ebbe ez bele....Nincs elévülési ideje a nyelvizsgának tudtommal.
Amare