OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
mindig felszoktam tenni a költői kérdést, hogy vajon Ausztriában, Németországban miért nincs röghöz kötés? Kurva hülye dolog, odamennek az emberek, ahol meg tudnak élni, mindig is így volt, mindig is így lesz. Ezzel az elvakult "itt élned halnod kell" dumával ember nem lakott még jól. Cinikushazaárulózsidóköcsög vagyok, tudom.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Teljesen igazad van. Hiszen Magyarország jobban teljesít... Ez a sok nemzetellenes hazaáruló meg munkát szeretne? Hogy dögölnének meg. El akar menni erről a csodálatos helyről? Vajon miért?apeszos
Mondtam, hogy ne menjen? Tőlem mehet ahova akar, csak előtte fizesse vissza a pénzt ennyit írtam, mert úgy lenner fair (nem jogos még mielőtt valaki félreérti).

Mondandómnak a lényege az lett volna, hogy bármennyire is nehéz elfogadni bizony a tandíjat igenis be kell vezetni, ha akarunk valamit (persze ha jól teljesítel, akkor komolyabb ösztöndíjakkal), mert az államilag támogatott képzéssel csak annyit érünk el, hogy minden hülyének lesz egy diplomája, az állam kifizet egy rakat pénzt, a fizetések pedig a külföldiekkel nem fogják tudni felvenni a versenyt, mert nem elég hogy azok amúgy is jobban állnak még a diákokért sem kell annyit fizetni. És nem a röghöz kötés sem megoldás, bár jobb mint szeretetszolgálatként adományt adni a a gazdag országoknak (meg az ottaniaknak is jobb, mert nem a magyar ingyenes oktatásban részt vevő teszem fel orvosok veszik el előlük a helyet miután ők kifizettek sokat), de ennek ellenére itthon az államnak nem marad több pénze. (és halkan megjegyzem, hogy a diákok is szorgalmasabbak lesznek, ha tudják, hogy egy év csúszással újabb x ezer forintot kell kiadniuk, mint akkor mikor egy év csúszással + egy év buli a tét...)

Egy szó, mint száz egy okosan felépített költségtérítéses rendszert be kell vezetni, ha tetszik, ha nem.Jughead
Engem csak az érdekelne, hogy Te ilyen helyzetben mit csinálnál?
De ne etess azzal, hogy elvégzel egy zsíros szakmát itthon aztán dolgozhatnál itthon x fizuért, külföldön meg sok*x fizuért, akkor majd évekig itthon garasoskodnál, hogy visszafizesd a jó magyar népnek a taníttatásod és csak aztán mennél ki....

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Teljesen igazad van. Hiszen Magyarország jobban teljesít... Ez a sok nemzetellenes hazaáruló meg munkát szeretne? Hogy dögölnének meg. El akar menni erről a csodálatos helyről? Vajon miért?apeszos
Mondtam, hogy ne menjen? Tőlem mehet ahova akar, csak előtte fizesse vissza a pénzt ennyit írtam, mert úgy lenner fair (nem jogos még mielőtt valaki félreérti).

Mondandómnak a lényege az lett volna, hogy bármennyire is nehéz elfogadni bizony a tandíjat igenis be kell vezetni, ha akarunk valamit (persze ha jól teljesítel, akkor komolyabb ösztöndíjakkal), mert az államilag támogatott képzéssel csak annyit érünk el, hogy minden hülyének lesz egy diplomája, az állam kifizet egy rakat pénzt, a fizetések pedig a külföldiekkel nem fogják tudni felvenni a versenyt, mert nem elég hogy azok amúgy is jobban állnak még a diákokért sem kell annyit fizetni. És nem a röghöz kötés sem megoldás, bár jobb mint szeretetszolgálatként adományt adni a a gazdag országoknak (meg az ottaniaknak is jobb, mert nem a magyar ingyenes oktatásban részt vevő teszem fel orvosok veszik el előlük a helyet miután ők kifizettek sokat), de ennek ellenére itthon az államnak nem marad több pénze. (és halkan megjegyzem, hogy a diákok is szorgalmasabbak lesznek, ha tudják, hogy egy év csúszással újabb x ezer forintot kell kiadniuk, mint akkor mikor egy év csúszással + egy év buli a tét...)

Egy szó, mint száz egy okosan felépített költségtérítéses rendszert be kell vezetni, ha tetszik, ha nem.Jughead
Azért ez nem olyan egyszerű... Nagyon sok helyről lehetne pénzt keríteni. És igen, fizessenek, legyen röghöz kötés. És mellette munkahely. Mert ha van hol maradnia, maradni fog. A közmunka nem alternatíva...
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 362

Egy szó, mint száz egy okosan felépített költségtérítéses rendszert be kell vezetni, ha tetszik, ha nem.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 www.emersonsgreentreatmentcentre.nhs.uk/team

érdekes névsorAmadeus91
a legdurvább, hogy a magyarok közül mind itthon végzett...jjncaa
ugye nem jössz a "fizesse vissza mind" mantrával?Amadeus91
Hát ha ő nem, akkor majd én: fizesse vissza mind az oktatásának a költségét! A magyar állam nem jótékonysági intézet... Mondjuk asszem te jogásznak tanulsz, és fizetsz érte, egy olyan szakmáért amit külföldön (jó EU-s jogászként igen, de az a ritkább) nem gyakorolhatsz, akkor miért jogos, hogy ő nem fizet érte, és aztán külföldön gyakorolja? Ha meg az a baj, hogy itthon nincsenek megfizetve, akkor meg ne háborogjanak, ha pl Angliához hasonlóan önköltségessé tennék az oktatásukat.

Mindenesetre eléggé érdekes az, hogy Angliában, ahol mindenki fizet a tanulásért (van ahol 9000 fontot), amire így a kormánynak nem kell költenie, így például ezt is fordíthatják arra, hogy a közalkalmazottak bérét emeljék, addig nálunk ingyen oktatják őket majd felháborodnak az alacsony munkabéren.... Szerencsére idéntől már röghöz vannak kötve 😀Jughead
Teljesen igazad van. Hiszen Magyarország jobban teljesít... Ez a sok nemzetellenes hazaáruló meg munkát szeretne? Hogy dögölnének meg. El akar menni erről a csodálatos helyről? Vajon miért?
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 362

érdekes névsorAmadeus91
Hát ha ő nem, akkor majd én: fizesse vissza mind az oktatásának a költségét! A magyar állam nem jótékonysági intézet... Mondjuk asszem te jogásznak tanulsz, és fizetsz érte, egy olyan szakmáért amit külföldön (jó EU-s jogászként igen, de az a ritkább) nem gyakorolhatsz, akkor miért jogos, hogy ő nem fizet érte, és aztán külföldön gyakorolja? Ha meg az a baj, hogy itthon nincsenek megfizetve, akkor meg ne háborogjanak, ha pl Angliához hasonlóan önköltségessé tennék az oktatásukat.

Mindenesetre eléggé érdekes az, hogy Angliában, ahol mindenki fizet a tanulásért (van ahol 9000 fontot), amire így a kormánynak nem kell költenie, így például ezt is fordíthatják arra, hogy a közalkalmazottak bérét emeljék, addig nálunk ingyen oktatják őket majd felháborodnak az alacsony munkabéren.... Szerencsére idéntől már röghöz vannak kötve 😀
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante

érdekes névsorAmadeus91
az orvosok szempontjából is tökéletesen érthető a helyzet, csak azért érdemes ezen elgondolkozni... 10-12 millióval kell számolni fejenként

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

érdekes névsorAmadeus91
ugye nem jössz a "fizesse vissza mind" mantrával?
több mint 12 éve

érdekes névsorAmadeus91
a legdurvább, hogy a magyarok közül mind itthon végzett...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

érdekes névsorAmadeus91
Miszta Márkó La Maflán fennakadtál, mi?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve

érdekes névsor
több mint 12 éve
bowl.hu 48
Várunk egy témajavaslatot a sig battle 15. fordulójára! Ha új fórumaláírásra van szükséged, és több sigből szeretnél válogatni, itt az idő! Az alany nevét ide írd:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Fake 60 kiló?Amadeus91
mit erdekel az teged te teuton allat ?MMMS
Ebből merít erőt és mindent lebíró akaratot...Sobri Jóska
kernek egy admint h irja at a nickemet puffin lekvárra 😀

btw pont most lattam ezt, sztem hatalmas
 www.boredpanda.com/tippi-of-africa-real-life-mowgli-girl/

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Fake 60 kiló?Amadeus91
mit erdekel az teged te teuton allat ?MMMS
Ebből merít erőt és mindent lebíró akaratot...

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Fake 60 kiló?Amadeus91
mit erdekel az teged te teuton allat ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Fake 60 kiló?Amadeus91
Több...
több mint 12 éve
Én szerintem jó dolgokat írsz sokszor attól függetlenül, hogy bunkó faszkalapnak tartalak úgy általában 😛 😀
Szerintem azért legtöbben széjjel tudják választani a két dolgotToca
Jó dolgokat? Csak a mocsok folyik a szájából és folyton baszogatja a nyugodt, fórumozni kívánó embereket...
Ezzel nagyon nem értek egyet!catattack
hallod te szarrago geci ! a pofamba mosolyogsz, itt meg savazol ? vasarnap vigyed magaddal a tb kartyadat a szigetre, marha egyaltalan kimered dugni a pofadat ezekutan, mert lehet h veletlen esik egy kis bantodasod ! faszkalap ...MMMS
Vegyünk már vissza a lendületből, ez a topic a draftról szól, ott van a PM funkció, ha ezt a vitát le szeretnétek folytatni.Beki
Erről beszélek! Normálisan áll hozzád az ember, te meg nem értékeled...
Nem akartam tudomást venni arról, ahogy Bazzaniék viszonyulnak hozzád, gondoltam nem ismernek igazán, de úgy tapasztalom, ők már végigjárták azt az utat, amelyikre most én tévedtem. Ennyi!
Az érzékeny fülűek most ne figyeljenek!
Mit akarsz te nekem okozni focin? 😀 A 60 kilóddal? Vágom, hogy konyítasz valamit a sporthoz, de ebből a tudásból nem tudsz erőt meríteni, ha neked feszülök bazmeg! 😀 Ha meg pályán kívül akarod intézni, akkor hülyébb vagy, mint ahogy ismernek, de a bunyó tőlem nem idegen...! 😀
Písz!

Részemről lezárva!catattack
Fake 60 kiló?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó barátom az edző 😀

morningshow.hu/kihivtuk-nagybatonyi-focicsapatot/
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 901
Elkezdtem nézni Kiss Ádámék nyári road movieját erdélyről, világbajnok. Ajánlom figyelmetekbe. On Air Day Tour!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Én szerintem jó dolgokat írsz sokszor attól függetlenül, hogy bunkó faszkalapnak tartalak úgy általában 😛 😀
Szerintem azért legtöbben széjjel tudják választani a két dolgotToca
Jó dolgokat? Csak a mocsok folyik a szájából és folyton baszogatja a nyugodt, fórumozni kívánó embereket...
Ezzel nagyon nem értek egyet!catattack
hallod te szarrago geci ! a pofamba mosolyogsz, itt meg savazol ? vasarnap vigyed magaddal a tb kartyadat a szigetre, marha egyaltalan kimered dugni a pofadat ezekutan, mert lehet h veletlen esik egy kis bantodasod ! faszkalap ...MMMS
Vegyünk már vissza a lendületből, ez a topic a draftról szól, ott van a PM funkció, ha ezt a vitát le szeretnétek folytatni.Beki
Erről beszélek! Normálisan áll hozzád az ember, te meg nem értékeled...
Nem akartam tudomást venni arról, ahogy Bazzaniék viszonyulnak hozzád, gondoltam nem ismernek igazán, de úgy tapasztalom, ők már végigjárták azt az utat, amelyikre most én tévedtem. Ennyi!
Az érzékeny fülűek most ne figyeljenek!
Mit akarsz te nekem okozni focin? 😀 A 60 kilóddal? Vágom, hogy konyítasz valamit a sporthoz, de ebből a tudásból nem tudsz erőt meríteni, ha neked feszülök bazmeg! 😀 Ha meg pályán kívül akarod intézni, akkor hülyébb vagy, mint ahogy ismernek, de a bunyó tőlem nem idegen...! 😀
Písz!

Részemről lezárva!
több mint 12 éve
bowl.hu 48
Lezárult a Sig battle 13. fordulója, melynek témája: Jimmy Graham, Saints TE.
Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában az alábbi topicban:
 bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
több mint 12 éve
bowl.hu 48
Várunk egy témajavaslatot a sig battle 13. fordulójára! Ha új fórumaláírásra van szükséged, és több sigből szeretnél válogatni, itt az idő! Az alany nevét ide várjuk:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
több mint 12 éve
catattack 3 520
Köszi! Megvolt... A Corvin pláza tökéletes volt.
több mint 12 éve
2.
 bowl.hu/forum/amerikai_futball/korkerdesek

---