OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Védelmemben annyit tudok felhozni, hogy nem tudtam, hogy ez RB szám lesz mert youtoube link alapján nem tudtam dekódolni, mire megszólalt meg már késő volt 😀Miután meghalgatta Fekete Rebeka Szombatját és elolvastam ezt a cikket:ezen logika alapján Magyarország ugyanúgy, hiszen senki nem kényszerített a szám meghallgatására (pláne a Péntek után már azt is tudnod kellett, hogy mire számíthatsz), és Rezesová is elég jól kijött a saját ügyébőlbaggio
velvet.hu/sztori/2013/12/12/megolt_negy_embert_de_meguszta_a_bortont_mert_gazdag/
Arra jutottam USA nagy része is megérett a pusztulásra.Toca
több mint 12 éve
Miután meghalgatta Fekete Rebeka Szombatját és elolvastam ezt a cikket:Nem kell messzire menni, nekünk is van ilyenünk. Rezesova...
velvet.hu/sztori/2013/12/12/megolt_negy_embert_de_meguszta_a_bortont_mert_gazdag/
Szerk.: közel voltam 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Miután meghalgatta Fekete Rebeka Szombatját és elolvastam ezt a cikket:ezen logika alapján Magyarország ugyanúgy, hiszen senki nem kényszerített a szám meghallgatására (pláne a Péntek után már azt is tudnod kellett, hogy mire számíthatsz), és Rezesová is elég jól kijött a saját ügyéből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Miután meghalgatta Fekete Rebeka Szombatját és elolvastam ezt a cikket:velvet.hu/sztori/2013/12/12/megolt_negy_embert_de_meguszta_a_bortont_mert_gazdag/
Arra jutottam USA nagy része is megérett a pusztulásra.
több mint 12 éve
Valakinek sok ideje és pénze van 😀fun.mivzakon.co.il/Video/entertainment/10445/10445.html
több mint 12 éve
catattack
3 520
The most astonishing pictures of 2013Van pár elég durva... :-/
Hosszú, de érdemes végignézni, sok érdekes képet lehet találni.Gogo
több mint 12 éve
ez nem "mit Tschipetke" wasisdas?sutianap
tombol a multikulti a lengyeleknélAmadeus91
több mint 12 éve
ez nem "mit Tchipetke" wasisdas?
tombol a multikulti a lengyeleknélAmadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
vajon mennyi lehet a reális szám,az egy év alatt felszerelt napkollektoros energiaátalakítók/ezzel foglalkozó vállalkozás,cég,társaság stb tekintetében? semmi ilyet nem találtam google-ön.CowboykarcsiAz volt a kérdésed, hogy egy cég hány napkollektort tud egy évben felszerelni?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
The most astonishing pictures of 2013 Hosszú, de érdemes végignézni, sok érdekes képet lehet találni.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
ha valaki tud jó budapesti albérletet 60k körül, az írjon nekem legyen kedves.nem nekem kéne, de ráállítottak a témára mert a facebook hirdetésekben mindenki hazudik.
aki viszont szereti az NFL-t, az nyilván tisztaszívű.
több mint 12 éve
Hála a Magasságosnak, nem az én ruhatáramat "gazdagítja" eme becses ruhadarab!Most őszintén!Hát ha az asszonytól kaptad, akkor a családi béke megőrzése érdekében inkább vedd fel. 😉kittli
Van aki ezt a borzalmat magára öltené?
laccoo74
több mint 12 éve
mink nem szeressük a dicsegvéstNeked ennek kellett volna pedig:...pont egy-két hónapja láttam valamelyik sporttévén, nekem is egyből ez jutott az eszembe a hírrőlslowmotion
Escalade
www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20131205-in-1999-nelson-mandela-took-in-a-cowboys-redskins-with-dallas-owner-jerry-jones.ecebaggio
több mint 12 éve
Neked ennek kellett volna pedig:...pont egy-két hónapja láttam valamelyik sporttévén, nekem is egyből ez jutott az eszembe a hírrőlslowmotion
Escalade

www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20131205-in-1999-nelson-mandela-took-in-a-cowboys-redskins-with-dallas-owner-jerry-jones.ece

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
...pont egy-két hónapja láttam valamelyik sporttévén, nekem is egyből ez jutott az eszembe a hírről
Escalade
több mint 12 éve
na most már nem hoax😕 RIP.
www.bbc.co.uk/news/world-africa-25249520slowmotion
több mint 12 éve
Most őszintén!Hát ha az asszonytól kaptad, akkor a családi béke megőrzése érdekében inkább vedd fel. 😉
Van aki ezt a borzalmat magára öltené?
laccoo74
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Most őszintén!Van aki ezt a borzalmat magára öltené?
több mint 12 éve
próbálok összetettebb módon gondolkozni, mintsem hogy Baggio simán csak egy arcképpel járjon együtt 😊 szimbolikus jelentése mellett amúgy szerintem önmagában is gyönyörű képbaggioValami vidámabb avatar jobban mutatott volna Baggio-hoz, nem? -Taffarel fan. 😉DoM

---
több mint 12 éve
baggioValami vidámabb avatar jobban mutatott volna Baggio-hoz, nem? -Taffarel fan. 😉
több mint 12 éve
Hali!www.origo.hu/gazdasag/20131204-becsodolt-detorit.html?sec-2
Lenne egy kérésem.
Valaki összefoglalná nekem (akinek sokkal jobb az angolja mint az enyém), hogy miként áll Detroit város csődhelyzete? Most láttam twitteren, hogy van valami Breaking News a dologgal kapcsolatban és a detnews.com oldalon is van kinn egy friss cikk. Pár mondatban elég persze.
Köszönöm.Bazzani
több mint 12 éve
Hali!Lenne egy kérésem.
Valaki összefoglalná nekem (akinek sokkal jobb az angolja mint az enyém), hogy miként áll Detroit város csődhelyzete? Most láttam twitteren, hogy van valami Breaking News a dologgal kapcsolatban és a detnews.com oldalon is van kinn egy friss cikk. Pár mondatban elég persze.
Köszönöm.