OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
o_o apeszos
Reggel még az ágyban gyorsan végigfutottam a twitter feedet és ez fogadott...csúnyán beleborzongtam.Gabesz92
Tegnap a hatórás Bowl előtt volt a meccs felvezetése az ESPN-en, gondolkodtam is, hogy megnézem. E szerint jó, hogy nem tettem...
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
o_o apeszos
Reggel még az ágyban gyorsan végigfutottam a twitter feedet és ez fogadott...csúnyán beleborzongtam.

több mint 12 éve
o_o
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
Nem nagyon találtam neki más topicot, így ide írom:

For whatever it is worth, though, Schefter tends to be a cut above the rest when it comes to NFL information. If he says something, odds are there is some credibility to it even though Schefter goes to great effort to imply there are no guarantees and there are potential complications.

Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!Beki
aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.deyell
akkor milyen lehet a többi?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

For whatever it is worth, though, Schefter tends to be a cut above the rest when it comes to NFL information. If he says something, odds are there is some credibility to it even though Schefter goes to great effort to imply there are no guarantees and there are potential complications.

Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!Beki
aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.deyell
Köszönöm szépen! 😉
Akkor 60-40%-nak veszem h Rex marad az a tuti. 😊
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark

aszondja, hogy Schefter jobb, mint a többi NFL inszájder. ha ő mond valamit, annak van valami hitelessége, még akkor is, ha hozzáteszi, hogy nincs rá garancia.

internal primates forever

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Ezt a röpke angol szöveget valaki értelmezné nekem, mert sehogy sem áll össze a mondanivalója. Köszönöm!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 195 — nabege2@yahoo.com
Sanszosan kiszámolták, hogy így, plusz az előfizetéssel jól járnak, fix bevétel 11 hónapon át. A net ráadásul "korlátlan", mert ha túllépem a forgalmat, csak belassul.
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 576 — Amerikai sportok rajongója
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27
Nekem nem engedték a T-nél. Ha van most több pénzed, tedd félre az első pár részletre.NB2
Köszi a választ! Én is náluk vagyok amúgy.
több mint 12 éve
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?zavi27
Miért nem a szolgáltatót kérdezed?apeszos
Terveztem, de gondoltam mwgpróbálom előbb itt is.
több mint 12 éve
Nekem nem engedték a T-nél. Ha van most több pénzed, tedd félre az első pár részletre.
több mint 12 éve
Miért nem a szolgáltatót kérdezed?
több mint 12 éve
Ha van egy mobil amit kinéztem meglévő előfizetésemmel, és ott azt írják 10 ezer a kezdőrészlet, és utána meg 11x9000 ft-t kell fizetni havonta, akkor olyat lehet, hogy én azt kérném, hogy inkább befizetek 50et mondjuk és utána kisebb havi részleteket, vagy ezt nem engedik?
több mint 12 éve
vannak árak😊  www.parfumneroli.hu/
több mint 12 éve
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/emberi-fogyasztasra-alkalmatlan-baranyt-loptak-el-2228545
ki hibázott?😊 jó nem ugyanaz mint a borral, de mégis hasonlót is kihozhatnak belőle😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 292
ő mondjuk lehet tényleg hiteltelen JC6 számára, itt egy másik, egy megbecsültebb kútfőtől...
baggio
Azért Luther közismert antiszemitává vált élete folyamán, és attól függetlenül, hogy tényleg komoly munkát végzett a kereszténység előrehaladásában, eléggé megosztó volt az antiszemita nézete bibliai szempontból is. Érdekes, hogy valaki, aki tényleg élete munkájának mondhatja a Biblia lefordítását, ennyire eltér a Biblia világos üzenetétől.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
A compendium of buttsports:  www.sbnation.com/lookit/2013/12/24/5240736/a-compendium-of-buttsports

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Konqueror üzenetét idén is én hoztam el nektek:

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
Rátaláltál a korabeli kuruc.infóra? 😛apeszos
ez hitler idézet volt, ő mondjuk lehet tényleg hiteltelen JC6 számára, itt egy másik, egy megbecsültebb kútfőtől:

"Ezért, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni."

| Luther Márton |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ezt most találtam:

Francesco Maserato velencei titkár több száz évvel ezelőtt járt nem egyszer a Mátyás korabeli Magyarországon. Azt hiszem a leírása illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára is:
...
Ez azért nem semmi...JC6
2. erről az emberről tudsz bármiféle hiteles infót mutatni, hogy egyáltalán létezett, vagy kiféle volt?Jan
Ahogy olvashatod egy ostoba, előítéletes, rasszista pöcs volt, aki több ezer embert (milliót ha a magyar parasztokat is hozzávesszük, akik közül kötve hiszem bárkivel is találkozott volna) képes volt pár jelzővel általánosítani.
Kb. olyan tőle idézni, mintha Hitlertől tolnék valami hasonlóan megalapozott és átgondolt általánosítást. Pl.:
"A zsidó a hazugság legnagyobb mestere, a hazugság és a csalás az ő fegyvere. … A zsidó sohasem volt nomád, hanem mindig csak parazita más népek testében."
JC6, ez a leírás is illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára?Sobri Jóska
Rátaláltál a korabeli kuruc.infóra? 😛
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ezt most találtam:
Ez azért nem semmi...JC6
Valóban nem semmi. Ez tömény faszság.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 204 — #NoStress
Ezt most találtam:

Francesco Maserato velencei titkár több száz évvel ezelőtt járt nem egyszer a Mátyás korabeli Magyarországon. Azt hiszem a leírása illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára is:
...
Ez azért nem semmi...JC6
2. erről az emberről tudsz bármiféle hiteles infót mutatni, hogy egyáltalán létezett, vagy kiféle volt?Jan
Ahogy olvashatod egy ostoba, előítéletes, rasszista pöcs volt, aki több ezer embert (milliót ha a magyar parasztokat is hozzávesszük, akik közül kötve hiszem bárkivel is találkozott volna) képes volt pár jelzővel általánosítani.
Kb. olyan tőle idézni, mintha Hitlertől tolnék valami hasonlóan megalapozott és átgondolt általánosítást. Pl.:
"A zsidó a hazugság legnagyobb mestere, a hazugság és a csalás az ő fegyvere. … A zsidó sohasem volt nomád, hanem mindig csak parazita más népek testében."
JC6, ez a leírás is illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára?

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 310 — Cowboys fan
az ő leszármazottai alapították a Maseratit
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 555 — Steelers fan
Ezt most találtam:

"A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére mindennap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények."

Ez azért nem semmi...JC6
1. pont abban a korban volt Európa egyik meghatározó hatalma a Magyar Királyság,
2. erről az emberről tudsz bármiféle hiteles infót mutatni, hogy egyáltalán létezett, vagy kiféle volt?
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Abiqua Falls, Oregon

internal primates forever