OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 292
Ez egy hülyeség, abban a korban meg valószínűleg pláne az volt. Egyébként a fenti leírást olvasva, nekem egy egész másik népcsoport jutna először eszembe...Dub
Neked is a németek?
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ezt most találtam:

Francesco Maserato velencei titkár több száz évvel ezelőtt járt nem egyszer a Mátyás korabeli Magyarországon. Azt hiszem a leírása illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára is:

"A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére mindennap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények."

Ez azért nem semmi...JC6
Ez egy hülyeség, abban a korban meg valószínűleg pláne az volt. Egyébként a fenti leírást olvasva, nekem egy egész másik népcsoport jutna először eszembe...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ezt most találtam:

Francesco Maserato velencei titkár több száz évvel ezelőtt járt nem egyszer a Mátyás korabeli Magyarországon. Azt hiszem a leírása illik az utóbbi évek, évtizedek Magyarországára is:

"A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére mindennap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelmesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények."

Ez azért nem semmi...
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
bocs, ha volt már itt, de parádés, az egész 2013-as év egy képen

75qhfudlqes9iehq.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/12/Beutler_Heres_to_2013_FINAL.jpg
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Na ki emlékszik még a Rendőrakadémia hangutánzós gyerekére? 😀

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 302 — Vikings fan
hALI! Frisch Fassl sörrel valakinek tapasztalata? Jó? Nemjó? Iható?ano92
FosToca
Frisch Fos? 😀 gondoltam, marad az akciós könig 129 ért 😀ano92
Inkább állott fos
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
FosToca
Frisch Fos? 😀 gondoltam, marad az akciós könig 129 ért 😀

több mint 12 éve
Fos
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hALI! Frisch Fassl sörrel valakinek tapasztalata? Jó? Nemjó? Iható?

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 310 — Cowboys fan
Rippl-Rónai lesz Kaposvár arca
hmmm... pedig lehetett volna Rajczi Petya is, vagy a D. Tóth csávó a retekklubról...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 292
nem vagyok rasszista, de nem tudom elképzelni a néger mikulást.Amadeus91
And then, Sanders Claus appears.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
 www.youtube.com/watch?v=7XYlJqf4dLI

nem vagyok rasszista, de nem tudom elképzelni a néger mikulást.Amadeus91
Egy kis segítség:
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539

nem vagyok rasszista, de nem tudom elképzelni a néger mikulást.
több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
a világ legszebb városa

Nem Budapest,az is fix..baggio
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
a világ legszebb városa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És az mennyiben könnyíti meg a hozzátartozók sorsát, hogy kap 20 évet a srác? Hogy aztán legkésőbb 36 évesen mikor kijön a börtönből bosszút álljon azért, amiért jogtalanul letartóztatták (mivel az ő agyában ő nem bűnös) 20 évre... Sose becsüld le egy gazdag ember kicsinyességét, valószínűleg a börtönben csak annyit értett volna meg az egészből, hogy engem büntetnek szar az egész rendszer rohadjon meg mindenki. Míg így, ha sikerül újra és mostmár normálisan szocializálódnia, akkor azzal a töméredek pénzzel (amit már Sobri is említett), talán sikerül megmentenie jó pár ember életét, ha jó célokra fordítja. Ja és még valami, valószínűleg, ha nem sikerül megértetni vele a dolgot, akkor ugyanúgy elzárják csak épp nem börtönbe, hanem egy másik helyre. 😉Jughead
Ez is szép volt, ám újabb áldozatokról beszéltünk, akiknek nem kellett volna áldozattá válni ha anyuci arra költi a pénzét nehogy seggbe tolják a pici fiát a sitten. Szóval ez a szocializációs kísérlet újabb emberéletekbe kell kerüljön a bizonysághoz?
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
A politikus is a "munkáját" végzi, mégse veszem emberszámba... Nekem ne magyarázza meg senki, hogy erkölcsös, jó ember az aki ilyen mihasznákat véd a bíróságon.
Tudom a pénz nagy úr, de Gondolom nem ez volt az egyetlen ügy a bíróságon. Mégis lehet másfajta kurválkodással is pénzkeresni, amiben azért gerincesebb maradhat az ember.vandeminek
Akartam reagálni, de felesleges te így látod én úgy látom nem fogunk megegyezni gondolom. Remélem sosem lesz szükséged ezekre a köcsögökre... 😉 😊Jughead
Nem értetted 😊 Nincs bajom az ügyvédekkel. Azokkal van bajom, akik maffiózókat védenek meg ilyen ezt a kis csírát meg rezesovát. Sorolhatnám. Attól hogy valaki ügyvéd még nem feltétlen kell gerinctelennek lennie. Megértem hogy a pénzért csinálja, de nehogy már kitüntessem mert meg akarja magyarázni, hogy teljesen normális az a gyilkos kölyök.
Én így látom, lehet azért mert csak egy vidéki parasztgyerek vagyok. Ha a nagyvárosban élnék biztosan liberálisabb lennék. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 362
A politikus is a "munkáját" végzi, mégse veszem emberszámba... Nekem ne magyarázza meg senki, hogy erkölcsös, jó ember az aki ilyen mihasznákat véd a bíróságon.
Tudom a pénz nagy úr, de Gondolom nem ez volt az egyetlen ügy a bíróságon. Mégis lehet másfajta kurválkodással is pénzkeresni, amiben azért gerincesebb maradhat az ember.vandeminek
Akartam reagálni, de felesleges te így látod én úgy látom nem fogunk megegyezni gondolom. Remélem sosem lesz szükséged ezekre a köcsögökre... 😉 😊
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
meg azt a köcsögöt is, aki a "védelmet" képviselte.vandeminek
A munkáját végezte, aki ezt még mindig nem érti az magára vessen.

És ez mennyiben könnyíti az esetleges / leendő új áldozatok hozzátartozóinak sorsát?apeszos
És az mennyiben könnyíti meg a hozzátartozók sorsát, hogy kap 20 évet a srác? Hogy aztán legkésőbb 36 évesen mikor kijön a börtönből bosszút álljon azért, amiért jogtalanul letartóztatták (mivel az ő agyában ő nem bűnös) 20 évre... Sose becsüld le egy gazdag ember kicsinyességét, valószínűleg a börtönben csak annyit értett volna meg az egészből, hogy engem büntetnek szar az egész rendszer rohadjon meg mindenki. Míg így, ha sikerül újra és mostmár normálisan szocializálódnia, akkor azzal a töméredek pénzzel (amit már Sobri is említett), talán sikerül megmentenie jó pár ember életét, ha jó célokra fordítja. Ja és még valami, valószínűleg, ha nem sikerül megértetni vele a dolgot, akkor ugyanúgy elzárják csak épp nem börtönbe, hanem egy másik helyre. 😉Jughead
Tudom a pénz nagy úr, de Gondolom nem ez volt az egyetlen ügy a bíróságon. Mégis lehet másfajta kurválkodással is pénzkeresni, amiben azért gerincesebb maradhat az ember.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Én nem várom, hogy 20 évre börtönbe rakják, én azt se várom, hogy felakasszák, de igen is nevelő célzatú valamilyen elzárás akár 1-2 évre is.
Meg igazából ez az indok baszta fel az agyam... Kb mint a chewbacca védelem
 indavideo.hu/video/Chewbacca_vedelem
aki nem ismerné 😀
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 362
meg azt a köcsögöt is, aki a "védelmet" képviselte.vandeminek
A munkáját végezte, aki ezt még mindig nem érti az magára vessen.

És ez mennyiben könnyíti az esetleges / leendő új áldozatok hozzátartozóinak sorsát?apeszos
És az mennyiben könnyíti meg a hozzátartozók sorsát, hogy kap 20 évet a srác? Hogy aztán legkésőbb 36 évesen mikor kijön a börtönből bosszút álljon azért, amiért jogtalanul letartóztatták (mivel az ő agyában ő nem bűnös) 20 évre... Sose becsüld le egy gazdag ember kicsinyességét, valószínűleg a börtönben csak annyit értett volna meg az egészből, hogy engem büntetnek szar az egész rendszer rohadjon meg mindenki. Míg így, ha sikerül újra és mostmár normálisan szocializálódnia, akkor azzal a töméredek pénzzel (amit már Sobri is említett), talán sikerül megmentenie jó pár ember életét, ha jó célokra fordítja. Ja és még valami, valószínűleg, ha nem sikerül megértetni vele a dolgot, akkor ugyanúgy elzárják csak épp nem börtönbe, hanem egy másik helyre. 😉
több mint 12 éve
Hát nem tudom, ti elmélkedhettek minden hülyeségen, de én azt a kölköt napokig rugdosnám. Sőt még a szüleit meg azt a köcsögöt is, aki a "védelmet" képviselte. Lehet hogy radikális gondolat, de az ilyenek dögöljenek meg.vandeminek
Azért a bírónak is megveregetném a vállát a jól végzett munka után...Matthew99
Mivel Magyarországon szocializálódtam, egyből eszembe jutott, hogy itthon biztos az történt volna, hogy a baromi gazdag család egy kicsit vagy egy kicsit jobban lefizeti a bírót, de hát ez odaát NYILVÁN nem fordulhat elő...somoskovig
Ez lett volna a mondatom vége 😉Matthew99
ha jól olvasom azér kapott, csak tíz évre felfüggesztvesutianap
meg simán kinézem, hogy áldozatonként pár millióra megsarcolják az idióta szüleit is. (pár millió = tíz felett)slowmotion
És ez sarc? Lehet, kevesebbe fog kerülni nekik mint a gyerek életvitelét fenntartani 10 évig.. 😀 😀apeszos
nem, ez büntetés azért, mert le se szarták a kölküket tizenhat évig.
csak már megint rosszul használtam a szinoníma-szótárat 😊
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hát nem tudom, ti elmélkedhettek minden hülyeségen, de én azt a kölköt napokig rugdosnám. Sőt még a szüleit meg azt a köcsögöt is, aki a "védelmet" képviselte. Lehet hogy radikális gondolat, de az ilyenek dögöljenek meg.vandeminek
Mivel Magyarországon szocializálódtam, egyből eszembe jutott, hogy itthon biztos az történt volna, hogy a baromi gazdag család egy kicsit vagy egy kicsit jobban lefizeti a bírót, de hát ez odaát NYILVÁN nem fordulhat elő...somoskovig
meg simán kinézem, hogy áldozatonként pár millióra megsarcolják az idióta szüleit is. (pár millió = tíz felett)slowmotion
És ez sarc? Lehet, kevesebbe fog kerülni nekik mint a gyerek életvitelét fenntartani 10 évig.. 😀 😀
több mint 12 éve
meg simán kinézem, hogy áldozatonként pár millióra megsarcolják az idióta szüleit is. (pár millió = tíz felett)
több mint 12 éve
És ha mondjuk a hülyegyerek 26 éves korára filantróppá válik, és mondjuk árvaházakat, iskolákat, korházakat támogat, alapít, amikor rádöbben mit tett, és arra is hogy mennyi pénze van?Sobri Jóska
ez is megtörténhet természetesen.
meg az is, hogy kiadnak fél millió dollárt a kezelésére, amit pont le fog szarni, és ugyanilyen felelőtlen marad, mondván: ha négy embert kinyírt és megúszta egy kézreütéssel, akkor majd mást is jól meg fog úszni.slowmotion
Vagyis ne csináljunk soha semmit, aminek nem egyértelmű a kimenetele?
Pl. ha örökbefogadok egy gyereket, lehet 25 év múlva megfojt az örökségéért (vagy nem), vagy ha adok adományt egy gyermekélelmezési alapítványnak, lehet ellopják (vagy nem), és még sorolhatnánk.
Valóban, sokszor csak két kimenetel van, igen vagy nem, csak nem ugyanolyan valószínűséggel.Sobri Jóska
én csak azt mondtam, hogy minden egyes optimista feltételezésre van egy pesszimista válasz. ugyanúgy, ahogy egy pesszimista feltételezésre volt egy optimista válaszod.
én tulajdonképpen Te voltam, csak inverzben.