OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
És vajh a jelenben is léteznek? Érzésem szerint biztosan van, inkább azt nem tudom eldönteni, hogy mekkora a befolyásuk. Meg még a hetven másik szektának persze. Engem nem is ez a tagadás, meg dualizmus rész izgat, inkább az érvelésük. Minthogy Ádám és Éva fogja az édenkertnek, és a Sátán vilángolta (everything is illuminated) fel őket ugye.
Nálam ez annyit tesz, hogy Ők is a vallást használják mások befolyásolására, felhasználva a nagy sikerű kereszténység mintáját.
A zene és filmipar kézben tartása vicces rész még nekem, mert én nagyon sok zenét hallgatok/ nézek. De nem gondolom, hogy ezeknek komolyan köze lenne titkos társasághoz, hiszen pontosan a legmesszebb áll így a titkosságtól, avagy túlságosan nyitnak ezzel kifelé. Persze az is igaz, hogy a "világuralom" felé vezető úton előbb-utóbb nyitni is kell.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
shamár gonoszok, meg minden, kicsit alig sehogyse kötődik de érdekes - hamán Biblia, 666 (616) a "Beast's Number" vagyis a sátán száma... vagyis:HogyjönaszámNéróbólangolulhakellfordítok

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ezér van, hogy máshogy műkszik elméletileg meg gyakorlatilag. Pölö a kereszténység annyit küzdött a dualizmus ellen, hogy befoglalta a hitvallásba " de szabadits meg a Gonosztól" 😉 és annyit küzdött a gnosztikusokkal, hogy a liturgia részévé tette a gnózist "ez az én testem, egyétek és vegyétek" 😉 jut is marad is, de az elvek azok csak elvek maradnak 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nade na, a boj az, hogy a dualizmus adója az, hogy tagadni nem lehet, csak nem szeretni-e, na.Tehát aki Belzebúbot követi az kövesse, ha akarja, de attól még az origótot aztat nem tudja tagadni, ha akargya sem, na. erre góndótam e. (mivel B-Búb nem az eredet, csak annak részejje) *-szal lehet félreértém csak ezt a tagadó dolgot nem tudnám hovatenni ebben a kázusban, szóval némileg nyelvileg néztem el a tárgy mellé, így homályos volt a kontúrja. HIába, fárad a Zagy sasszem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Mondjuk a vallástagadó sátánizmus az kontradiksön in törmz, ahogy művelt angolszász mondanéá, szóval én nem ragzom😊 Ejsze eltereléses hadművelet alapgya az hogy aki gyáűnús, az nem is a. Míglen alamuszi nyuszkómuszkó harap olyat picsumándukba, hogy dülledik szümtükkel.kishaszine aggya itt az értetlent, a sátánizmus elviekben egy dualista elven felépített rencer kéne, hogy legyen, gyakorlatice meg azon épül fel, hogy valamit rohattul tagadni kell, meg pont ippenice fordítva csinálni, tehát nem rencer csak paródia.

több mint 12 éve
Mondjuk a vallástagadó sátánizmus az kontradiksön in törmz, ahogy művelt angolszász mondanéá, szóval én nem ragzom😊 Ejsze eltereléses hadművelet alapgya az hogy aki gyáűnús, az nem is a. Míglen alamuszi nyuszkómuszkó harap olyat picsumándukba, hogy dülledik szümtükkel.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Naaaaaa emmá gnózis, de itt nem errűl van szó. Hanem inkább ijen sátánista attitűdről, aminek alapja a vallás tagadása, ehelyett a középpontba kerül a mi is?? Ahan nehéz úgy játszani, hogy csak a díszleteket tartjuk meg, meg nehéz úgy titkostársaságozni, hogy folyamatosan pofázunk kifelé, ráadásul direkt politikai céllal. Annyira rohattul titkosnak sikerült lenni, hogy az első zökkenőnél felszámolták az egészet a picsába, na de mit is várunk a németszkiktűl, maradtak volna Odinnál, ha meg politikázni akarnak nem misztériumozni, mér nem a Karbonára-utat választották? Capischi? Némeccszki, ájjájj némeccszki..."Az ördög legnagyobb cselekedete, hogy elhitette magáról: nem létezik"kishasziHát egy elég rövid életű gnosztikus akármi, kaland, a fevilàgosodással. Ami azért érdekes mer legalábbis szerintem a gnózishoz kell a hit, illetve inkább a vallás. És ezzel együtt ez így ölég komikus, köbö mint a francia forradalomba csináltak valami vallásellenes izét vagy leninék. Nekem a fővágány a Hermész Triszmegisztosz, templomosok, arany rózsakereszt, az valahogy izgalmasabb.sutianapEzekről olvasgattam már, itt a saját véleményeket kérem inkább.EazzyA minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!Eazzyhttp://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/
(Mielőtt süti idetéved)Gogo

több mint 12 éve
"Az ördög legnagyobb cselekedete, hogy elhitette magáról: nem létezik"Hát egy elég rövid életű gnosztikus akármi, kaland, a fevilàgosodással. Ami azért érdekes mer legalábbis szerintem a gnózishoz kell a hit, illetve inkább a vallás. És ezzel együtt ez így ölég komikus, köbö mint a francia forradalomba csináltak valami vallásellenes izét vagy leninék. Nekem a fővágány a Hermész Triszmegisztosz, templomosok, arany rózsakereszt, az valahogy izgalmasabb.sutianapEzekről olvasgattam már, itt a saját véleményeket kérem inkább.EazzyA minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!Eazzyhttp://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/
több mint 12 éve
Hát egy elég rövid életű gnosztikus akármi, kaland, a fevilàgosodással. Ami azért érdekes mer legalábbis szerintem a gnózishoz kell a hit, illetve inkább a vallás. És ezzel együtt ez így ölég komikus, köbö mint a francia forradalomba csináltak valami vallásellenes izét vagy leninék. Nekem a fővágány a Hermész Triszmegisztosz, templomosok, arany rózsakereszt, az valahogy izgalmasabb.Ezekről olvasgattam már, itt a saját véleményeket kérem inkább.EazzyA minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!Eazzyhttp://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/

több mint 12 éve
Ezekről olvasgattam már, itt a saját véleményeket kérem inkább.A minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!Eazzyhttp://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/
több mint 12 éve
A minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!Eazzyhttp://konteo.blogrepublik.eu/2011/02/28/az-illuminatusok-tarsasaga/
(Mielőtt süti idetéved)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A minap merült fel nálam az Illuminátus téma. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit tud, illetve hogyan vélekedik erről a területről! Aztán majd én is megosztom persze. Ha volt már ez a téma, akkor elnézést!
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/piszkavassal-verte-agyon-a-betorot-2232939ennyi 😛
valóvilágra visszatérve, elhatároztam hogy még véletlen sem kapcsolok oda, de még egy kobra 11-et sem tudok megnézni nyugodtan 6szor bevágják a reklámba...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jóez a valóvilág erről miértnem beszél itt senki? xDano92egyrészt, mert van ilyen topik is
másrészt, mert mi nem vagyunk agyhalottak
több mint 12 éve
Jóez a valóvilág erről miértnem beszél itt senki? xD
több mint 12 éve
www.bild.de/politik/ausland/ukraine/video-zeigt-die-feuerloescher-attacke-in-kiew-34313424.bild.htmlnem lennék annak a helyében, akit Klicsko ezért az attackért nyakon csíp majd (sorry, magyarul nem találtam)
több mint 12 éve
hülyék ezek a kínaiak, vagy photoshop 😉pekingikacsa.blog.hu/2014/01/17/tudnak_ezek_a_kinai_mernokok_17_000_tonnas_hidat_forgattak_a_helyere?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_01_18&utm_campaign=index
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
😀 (Nem vagyok egy élő adatbázis, meg elég másnapos is vagyok. 😀)geoguessr.com/vótmá 😛
Bár nincs sok időm, de erre nagyon ráfüggtem. 😀
Természetesen lehet csalni, de szerintem nem érdemes. 😀Vrijbloed
de télleg jó 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
geoguessr.com/vótmá 😛
Bár nincs sok időm, de erre nagyon ráfüggtem. 😀
Természetesen lehet csalni, de szerintem nem érdemes. 😀Vrijbloed
de télleg jó 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
geoguessr.com/Bár nincs sok időm, de erre nagyon ráfüggtem. 😀
Természetesen lehet csalni, de szerintem nem érdemes. 😀
több mint 12 éve
te ennyire geci ertetlen vagy ?az andrassy-nagymezo sarkon, most irta le 😛
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Nálam ez a nap képe, most lőttem, Andrássy út - Nagymező utca sarok, 20 perce.merre jártál Sobri?
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Nálam ez a nap képe, most lőttem, Andrássy út - Nagymező utca sarok, 20 perce.
több mint 12 éve
Mer' nálunk azért elássák...Különösen, ha nő lennék és csoportos erőszakra vágynék.szuperblog.hu/utaznal-mocskos-india-30-keppel-csak-eros-gyomruaknak/1/azért én utaznék... 😉yooker
epiceaglesmcnabb
(Mondjuk, az emberi maradványokat leszámítva, elég sok cigánytelep néz ki hasonlóan.)Atari