OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
És szégyene az országnak! Bár ezekkel Dunát lehet rekeszteni. | Lehetne is a következő árvíz idején, agyoncsapni mindet szénlapáttal és zsákba velük! |És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Büszkesége Ő a férfi nemnek!laccoo74
borsonline.hu/20140227_dobbenet_berki_kivasaltatta_a_hereit__fotovalJayB
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Büszkesége Ő a férfi nemnek!
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.Reggel még azt hittem, hogy sima átlagos napom lesz... De be kell látnom, hogy tévedtem XD
Szerk. berki krisztián jobban teljesít :#
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
És igen, itt van, megérkezett A HÍR.borsonline.hu/20140227_dobbenet_berki_kivasaltatta_a_hereit__fotoval
több mint 12 éve
index.hu/kulfold/2014/02/25/vatikan_a_legiszakosabb_hely/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Árvízi védekezés TEK módjára:atlatszo.hu/wp-content/uploads/2014/02/tekkolt.pdf
Hadd ne írjak ehhez most egy pár sort...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Én keresgéltem tegnap, de szerintem nincs meghívás opció, úgy néz ki minden formában zárt a regisztráció az oldalra sajnos...RataxesAzért köszi, hogy megnézted 😊
több mint 12 éve
Én keresgéltem tegnap, de szerintem nincs meghívás opció, úgy néz ki minden formában zárt a regisztráció az oldalra sajnos...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudna küldeni ten yardt tracker-re egy meghívót? Ha keresztezzük egymás útját néhány sörre meghívnám.GiowaEléggé elszomorított, hogy a masszív alkoholizmus hazájában nem ér meg néhány sör egy meghívót. :/ DE fel tudok ajánlani baráti alapon más oldalakra meghívót, akit érdekel az írjon egy pm-et.
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...+ South Carolina is mi vagyunk ha jól látom
www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
![]()
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...iktriad
több mint 12 éve
Sziasztok! Valaki tudna küldeni ten yardt tracker-re egy meghívót? Ha keresztezzük egymás útját néhány sörre meghívnám.
több mint 12 éve
Ide nekünk a Soonerst és a Thundert. 😀😀Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...Naaa, Oklahomával egy szinten, yeaah. 😀Vrijbloed
![]()
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...Naaa, Oklahomával egy szinten, yeaah. 😀
![]()
több mint 12 éve
Egyes amerikai államok GDPje összehasonlítva más országokéval. Mi Kentuckyval és Oklahomával vagyunk egy szinten...www.businessinsider.com/map-of-of-us-states-gdp-and-other-countries-2014-2
Az a Kalifornia - Kanada párhuzam nem gyenge...
több mint 12 éve
toochee.postr.hu/alomyacht?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-p&utm_campaign=seckéne😊
több mint 12 éve
A tobbit gondold oda.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
A devla szó mióta nagymagyar? 😊
.png)
több mint 12 éve
Hogy ne a viccek topikot offoljuk:Mint pl ez a derék úriember:A Darwin-díj egy olyan „kitüntetés”, amelyet azoknak az elhunyt embereknek ítélhetnek meg, akik valami különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe került.EazzyÖrülök, hogy tetszett. A CanadaHun honlap pedig biztosan pironkodik, hogy megjelenhetett náluk egy ilyen durva csúsztatás!HúsrágóDarwin díj 2013vicces sztorik, de tízből kilencnek köze nincs a Darwin-díjhoz...slowmotion
canadahun.com/temak/az-%C3%A9v-10-legh%C3%BCly%C3%A9bb-tette-2013-ban-is-kiosztott%C3%A1k-a-darwin-d%C3%ADjat.53780/?fb_action_ids=704124139608466&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1411370502443596%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_mapHúsrágó
ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/02/03/a_repulo_szabo
több mint 12 éve
egy újabb cikk magyarország egyik településéről a new york times-ban 😊A Weekend in Hungary, Chosen at Random
www.nytimes.com/2014/02/05/travel/a-weekend-in-hungary-chosen-at-random.html?_r=3
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
catattack
3 520
Lájkoljátok már a komámat!www.facebook.com/TrecNutritionKecskemet/photos/ms.731239760221153.731345116877284.731419083536554.731419426869853.bps.a.731211900223939.1073741851.614560888555708/731419083536554/?type=1&theater
több mint 12 éve
Mire időm lett volna, a hó javarésze elololvadt, így igazi télies képek sajnos nem készültek, de ha már kértétek... 😊Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Katasztrófaturista! búúúú.. 😀 😀
De ha lesz jól sikerült kép, megoszthatnád 😉vandeminek
több mint 12 éve
Vótmá' 😊 (csak a TD magazin most kapta fel, mer akkor még Ők nme voltak 😊 )
.png)