OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
tvthek.orf.at/live/Football-EM-2014-Finale-Deutschland-Oesterreich-live-aus-Wien/8018440Nem találtam jobb helyet, nézze, akit érdekel.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
öööö, itt az egyik srác nemde 😀 nem tudom, hogy sikerült megtalálnod, még ősszel vettük fel az akkori szobatársammal, hogy berúgunk, mert biztos sok embert érdekel 😀😀kristof? 😊baggio
több mint 11 éve
öööö, itt az egyik srác nem kristof? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
én mondjuk a Depresszió helyett Egészséges Fejbőrt tippeltem 😊
több mint 11 éve
Mondjuk a Dinamit Pokolgép is lehet.😊
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=CbsVqrxdOhYscontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10383495_582944021819913_497882251840238884_n.jpgaz első mi? a többi megvan.
Na, egy kis teszt.
Ki mennyit tud beazonosítani?laccoo74
| magozott cseresznye, depresszió, tankcsapda, dinamit, bikini, kalapács, alvin és a mókusok. | deyell
több mint 11 éve
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10383495_582944021819913_497882251840238884_n.jpgaz első mi? a többi megvan.
Na, egy kis teszt.
Ki mennyit tud beazonosítani?laccoo74
| magozott cseresznye, depresszió, tankcsapda, dinamit, bikini, kalapács, alvin és a mókusok. |
built for this shit
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
A középső oszlop nem túl bonyolult
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Valaki nem tudja, hogy az Avatar képet hogy lehetne kitörölni? Újra azt szeretném ha nem lenne kint kép.
több mint 11 éve
ilyen is csak itthon fordulhat elő! college-football.si.com/2014/05/20/allen-high-school-football-stadium-not-safe/
vagy várjunk csak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ilyen se mindennapos látvány, amikor a macska üldözi el a kutyát! több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/05/18/nem_volt_jo_napja_a_villamosvezeto-tanoncnal/"tanulójárat" 😀 hát van még mit tanulni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kicsit morbid dolog, ha az embert a szülinapján a temetkezési vállalkozó ismerőse ezzel a szöveggel köszönti:Isten éltessen SOKÁIG! 😛
több mint 11 éve
Tudna valaki segíteni egy kiadó szobával Pesten? Az V. kerület lenne a cél. A fiamnak lenne rá szüksége nagyon...
több mint 12 éve
Budapest Cityscape
---
több mint 12 éve
index.hu/tech/hoax/2014/05/07/kamu_a_maganakpasszolos_video/Az indexen milyen jól elmatekoznak egy hoaxon.
Tele a net hasonló vicces Fantasy Football videókkal. Olyan videó viszont egy sincs, ahol nagytotálban több szögből is látszik, hogy valaki tényleg a saját passzát kapná el. De lehet hogy van, csak én nem futottam még bele...
több mint 12 éve
Szupercella vihar
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Surreal Ayrton Senna tribute from Corinthians last night

---
több mint 12 éve

---