OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Alkotott bizony!Petőfi Sándor: Barguzin
Ülök itt a hóban,
elmondom pár szóban.
Messze a hazámtól,
messze, nagyon távol.
Lelkemben ideg van,
s kibaszott hideg van.
Alig van mit ennem,
majd be fagy a seggem.
Sohasem röhögök,
örökké köhögök.
Nincsenek jogaim,
vacognak fogaim.
Nem gondoltam volna,
ily mesze lesz Tolna.
Ezt biz' jól elszúrtam,
erre jól rákúrtam.
Szabadság, szerelem… (lófaszt! csak)
egy kis kvász kell nekem.
több mint 12 éve
Ahogy ezt a cikket olvastam, és még néhány másikat is, azt szűrtem le, hogy valahogy nem érdeke az a döntéshozó embereknek, hogy kiderüljön az igazság.
több mint 12 éve
Én azért szeretném tudni, hogy az egyik legnagyobb hatású magyar költővel mi lett. Van egy gyanú, amit egy DNS vizsgálattal el lehetne dönteni. Ha nem az övé a csontváz, akkor szépen mindenki megnyugodhat. Ha meg igen, akkor beindulhatna a kutatás. Nem tudom miért nem érné meg megcsinálni.Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.Semmi.Schleck
És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Mondjuk szebben hangzik a hősi halál, de mi van, ha Morvainak van igaza?
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korullaccoo74
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Azért irodalmi--történelmi szempontból lenne némi változás!Ha valóban Szibériában kötött ki, akkor valószínű, hogy ott is alkotott.
A cikkben utalnak is rá.
Tehát a portfóliója mindenképpen vastagodna.
több mint 12 éve
Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.Semmi.
És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korullaccoo74
több mint 12 éve
Hétvégén olvastam valahol egy riportot, azzal az emberrel, aki anno Barguzinban a Morvai -féle expedíció tagja volt.És ő beszélt arról, hogy milyen falakba ütköznek mind a mai napig.
Na, meg is van a cikk:
www.szabadfold.hu/aktualis/petofi_sandor_titkok_a_barguzini_csontvaz_korul
több mint 12 éve
Szerintem kérdezzük meg Dombi Tibit
több mint 12 éve
tekintve hogy Petőfi kartali származású volt, szerintem a 2. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vajon Petőfi Sándor tényleg a segesvári csata után halt meg menekülés közben, vagy sok-sok évvel később Szibériában?
több mint 12 éve
braingames.nationalgeographic.com/episode/8/s3wimgc3/?utm_source=Facebook_NGC&utm_medium=Social&utm_content=link_fbc20140301war&utm_campaign=BG#wimgc3Lehet próbálkozni, hajrá 😀
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!hogy működik az ilyen?
Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.shawnka
több mint 12 éve
én is kíváncsi lennék!Közérdekű közlemény!Hogy jövedelmez az ilyen? Jöhet PM-ben is 😀Rataxes
Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.shawnka
anno a Napfény íze elég jól fizetett!diákként meg pláne!
és ráadásul még Oscar díjasnak is mondhatom magam.... 😉
több mint 12 éve
Adjátok le lájk formátumú szavazataitokat a Sig Battle döntőjére. Az alany Trent Williams 'Skins LT, a résztvevők pedig Lol és jómagam.bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!Hogy jövedelmez az ilyen? Jöhet PM-ben is 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Közérdekű közlemény!Aki jönne statisztálkodni 2014-ben és leginkább normális produkciókban szeretne közreműködni, akkor annak mondom, hogy lesz casting. 03.09-10 10-17 óráig, Főtaxi épület. Most leginkább Jason Statham új filmjéhez keresik az embereket.
több mint 12 éve
Igen, ez az az oldal. 😀Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Már 1-2 kör végigmegy, de utána mindig szétesik az egész. 😀 :/
Esetleg még valaki elvetemült, aki éppen ezt gyakorolja?😀
Gondolom minél többet gyakorlom, majd megy hosszabban is...Vrijbloed
zsonglor.csokavar.hu/trukkok/labda/elso-lepesek/kaszkad-lepesrol-lepesre/
Gyerekkoromban láttam, hogy nagybátyám csinálja.
Megpróbáltam olykor-olykor és egyszer bekattant, azóta tudom. Mint a biciklizés.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.Atari
Igen, azt is gyakorlom, nagyjából megy. 😀
több mint 12 éve
Nah, egész sokan írtatok rá, ez tök jó. 😀Nekem is úgy jött az ihlet, mert anno nagybátyám 3 teniszlabdával tolta, és nekem meg kis pöcsösnek leesett az állam. 😀
Aztán éppen a minap bekattant, hogy baszki, én ezt megakarom tanulni. 😀
Azóta amúgy már 3-4 kör is megy 3-al, szóval egyre jobb. 😀
Innen kezdtem el tanulni: zsonglor.csokavar.hu/
Tervben van, hogy egyszer 4 labdával is menjen. 😀
több mint 12 éve
nálam is dettó!Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Megpróbáltam olykor-olykor és egyszer bekattant, azóta tudom. Mint a biciklizés.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.Atari
néha szórakoztatom vele a gyereket... 😊
a 4 az viszont már egész más tészta , az kb teljesen esélytelen...
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Én már nem gyakorlom, de még 14 évesen ráment vagy fél évem, mire megtanultam.
Szóval kb. annyit tudok tanácsolni, mint amit az egyszeri ember mondott annak a vidékinek, aki az Oktogonon azt kérdezte tőle, hogy hogy jut el a Zeneakadémiára:
- Gyakorlással, sok gyakorlással.
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Nem tudtam mi az a kaszkád labdával, rágugliztam.
Egy kézzel 2 labda megy? Más, de talán segít. Olyasmi a fílingje.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Most tanulok 3 labdával ún. kaszkádot csinálni.Már 1-2 kör végigmegy, de utána mindig szétesik az egész. 😀 :/
Gondolom minél többet gyakorlom, majd megy hosszabban is...
több mint 12 éve
Ja valamelyiknek fel kéne vennie egy középső betűt a nevébe, hogy tudjuk mikor kiről van szó. Mondjuk a spemásnak egy St.
Én őt sajnálom a legjobban.laccoo74