OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Munkahelyemen próbáltak szervezni egy INGYENES programot.Koncz Gábor lépett volna fel.
Írd, és mond, a hatszáz dolgozóból 15 jelezte részvételi szándékát.
Pedig, azért az említett úr már letett valamit az asztalra/ Kossuth díj stb./
Igaz, a heréjét nem vasaltatta ki.Lehet, hogy ez volt a baj?
Szánalmas.
több mint 12 éve
Komolyan mondom én nem tudom hogyan olvassák el az ember önéletrajzát, de mikor nincs benne, hogy webfejlesztő lennék és mégis felhívnak ilyen álláslehetőség miatt... 😀Beki
Komolyan mondom én nem tudom hogyan olvassák el az ember önéletrajzát, de mikor nincs benne, hogy webfejlesztő lennék és mégis felhívnak ilyen álláslehetőség miatt... 😀BekiVállald el.
Majd belejössz menetközben.
Meg a web fejlődik szépen magától is. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom én nem tudom hogyan olvassák el az ember önéletrajzát, de mikor nincs benne, hogy webfejlesztő lennék és mégis felhívnak ilyen álláslehetőség miatt... 😀
több mint 12 éve
ha volt, ha nem, nagyon jóhtwins.net/scale2/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
másik, ami ma eszembe jutott, de ne kérdezzétek, hogy honnan:Machete XD
vajon Charlie Firpo kamionsofőr és Moses Hightower r.őrm. bunyójából ki kerülne ki győztesen?slowmotion

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nem IRL gondoltam, hanem a karakterek között. Hightower nem amerikai focizott, és Firpo is csak krupié volt, mielőtt kamionsofőrnek állt, aztán meg ugye fagylaltot árult. semmi vízilabda 😊másik, ami ma eszembe jutott, de ne kérdezzétek, hogy honnan:Hightower, természetesen. Amerikai foci vs. vizilabda, úszás.Atari
vajon Charlie Firpo kamionsofőr és Moses Hightower r.őrm. bunyójából ki kerülne ki győztesen?slowmotion
több mint 12 éve
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.A föld valószínűleg valamely tsz kezelésében volt. Rendszerváltáskor kellett volna ezt az igazolást felhasználni, ahhoz, hogy kárpótlási jegyet kapjatok. Azt anno megvették, vagy lehetett licitálni földterületért érte. Valami ilyesmi rémlik.
Mamámnak 1945-ből van egy eredeti, hivatalos, lepecsételt birtoklevele, ami az ő édesapját hatalmazza fel 15 hektárnyi földre, nem messze a várostól.
Mikor kimentünk megnézni el volt kerítve s az ott lakó emberke fenyegetőzve kérdezte, hogy mit keresünk mi az ő területén? A levelet meg sem lehetett mutatni, kinevetett, majd elhajtott.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Mert az a 15 hektár nagyon jól jönne mamámnak, pénzügyileg természetesen, a mai nehéz időkben.JC6
Most elbirtoklás játszik.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
másik, ami ma eszembe jutott, de ne kérdezzétek, hogy honnan:Hightower, természetesen. Amerikai foci vs. vizilabda, úszás.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
másik, ami ma eszembe jutott, de ne kérdezzétek, hogy honnan:vajon Charlie Firpo kamionsofőr és Moses Hightower r.őrm. bunyójából ki kerülne ki győztesen?
több mint 12 éve
igazából a tévéhez kellett volna írnom, vagy a zenei topicba, csak nem volt tévés zenei topic.naszóval:
a kilencvenes évek elején volt egy reggeli (vasárnap?) beszélgetős műsor Szilágyi Jánossal, az volt a címe, hogy Kávé habbal.
nem tudja valaki véletlenül, aki zenei téren jobban ki van kulturálva, hogy a főcímzene az kinek melyik műve?
több mint 12 éve
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.nem lesz segítség csak egy kicsit hasonló story! 😊
Mamámnak 1945-ből van egy eredeti, hivatalos, lepecsételt birtoklevele, ami az ő édesapját hatalmazza fel 15 hektárnyi földre, nem messze a várostól.
Mikor kimentünk megnézni el volt kerítve s az ott lakó emberke fenyegetőzve kérdezte, hogy mit keresünk mi az ő területén? A levelet meg sem lehetett mutatni, kinevetett, majd elhajtott.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Mert az a 15 hektár nagyon jól jönne mamámnak, pénzügyileg természetesen, a mai nehéz időkben.JC6
apáméknak (nem tudom honnan ) volt otthon egy elég díszes németül íródott nemesi vagy milyen levél nagyon sokáig! egyszer aztán felkutatták a családot egy osztrák faszit aki nagyon komoly pénzért megvásárolta tőlük!
vagyis nem is pénzért , hanem a tokaji Szepsy István pincészetből
hoztunk el vagy 200 üveg nagyon jó évjáratú 6 puttonyos aszút mert a pali vele üzletelgetett és ezt ajánlotta fel....
szóval , érdemes utána járni a dolgoknak mert az ember soha nem tudhatja mi is van esetleg a birtokában
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy próbát megér, benézek a földhivatalba.
több mint 12 éve
Esetleg földhivatal?Bár szerintem ez már a veszett fejsze nyele, az elbirtoklás miatt.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Utána kell érdeklődni, de szerintem a Tsz-ek megszűnése után, aki nem jelentkezett kártérítésért vagy a tulajdonért, az bukta a dolgot. Érdekelne mit mond egy hivatalos szerv erről.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 12 éve
15 év után elbirtoklás van, asszemsutianapEsetleg ebbe lehetne belekapaszkodni:
"Ha ugyanis a tulajdonos menthető okból nincs abban a helyzetben, hogy tulajdonosi jogait gyakorolhassa, az akadály megszűnésétől számított egy évig az elbirtoklás akkor sem következik be, ha egyébként az elbirtoklási idő már eltelt, vagy abból egy évnél kevesebb volna hátra."
Bár a rendszerváltás után már több, mint egy év telt el.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Egyébként nem lehet hogy mama azóta simán eladta? Gondolom ha a tulajdonában állna/állt volna akkor eszébe jutna, ilyesmit nem felejt csak úgy el az ember.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
15 év után elbirtoklás van, asszem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.És mi volt a földterülettel az elmúlt 70 évben? Elfelejtődött, és most hirtelen beugrott? Egyébként menj be a földhivatalba és kérdezd meg ott 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem olyan problémám lenne, amit nem tudok hova írni, így itt próbálkozom az offban.Mamámnak 1945-ből van egy eredeti, hivatalos, lepecsételt birtoklevele, ami az ő édesapját hatalmazza fel 15 hektárnyi földre, nem messze a várostól.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Mert az a 15 hektár nagyon jól jönne mamámnak, pénzügyileg természetesen, a mai nehéz időkben.
több mint 12 éve
a könyvtár Kansas City-ben.
internal primates forever
több mint 12 éve
dekooder.blog.hu/2014/03/03/rajzolt_kulonbsegek
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Svédország, kicsit másképp: www.theverge.com/2013/8/27/4664842/sweden-reimagined-what-if-sci-fi-tech-were-real
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez...gyönyörű.
több mint 12 éve
Sziasztok.Tudom nem hirdetési oldal a fórum de itt hátha megtalálja a gazdáját😊
Redskins fanoknak:
Eladnám gyönyörű Redskins Collage Jacketemet M-es méretben, gyönyörű állapotban.
Fehér műbőr karok gyönyörű,egyedi,minőségi.
Eredeti ára 190€ volt nem hordom .
Magyarországon nem lehet kapni
Képek:http://aprod.hu/i/hirdetes/elado-nfl-washington-redskins-collage-jacket-tavaszi-ferfi-kabat-ID1Vn7p.html?code=762139b4c3