OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha már volt forradalmáros, legyen egy ilyen is (ezen az oldalon elég sok van)Eötvös és Csajkovszkij lett nekem is 😊 (telitalálat mindkettő)
www.weta.org/fm/community/composers
Csajkovszkij, not bad. (Beethovennek talán jobban örültem volna 😀 de hát ezt dobta a gép.)Igor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ha már volt forradalmáros, legyen egy ilyen is (ezen az oldalon elég sok van)www.weta.org/fm/community/composers
Csajkovszkij, not bad. (Beethovennek talán jobban örültem volna 😀 de hát ezt dobta a gép.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Laccoo, tudom, hogy Borsodban laksz (én is), de hogy lehet ennyire lagos a neted?! Ping mennyi? ^ ^
Nem tudom eldönteni:
a, nevessek
b, sírjak
c, sírva nevesseklaccoo74
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Nem tudom eldönteni:
a, nevessek
b, sírjak
c, sírva nevessek
több mint 12 éve
Oh boy, most kicsit megkerdojelezett hitem eme orakulumnak hitt tesztsor tokeletessegeben... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Eötvös József:Fistbump, bro! Rokonlelkek vagyunk.
Korod talán legműveltebb, legokosabb embere vagy, irodalmárként és oktatáspolitikusként is fantasztikus, de a te világod a könyvtár és az íróasztal, ezért vészhelyzet esetén inkább visszavonulsz, a hőbörgésből nem akarod kivenni a részed.
(Y)Igor
több mint 12 éve
Eötvös József:Korod talán legműveltebb, legokosabb embere vagy, irodalmárként és oktatáspolitikusként is fantasztikus, de a te világod a könyvtár és az íróasztal, ezért vészhelyzet esetén inkább visszavonulsz, a hőbörgésből nem akarod kivenni a részed.
(Y)
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20140314-melyik-48-as-forradalmar-vagy.htmlKossuth Lajos:
Egy igazi sztár vagy, aki mindenkit levesz a lábáról, az isten is arra teremtett, hogy rajongjanak érted és kövessenek. Ez viszont azt is eredményezi, hogy túlságosan bízol a saját ötleteidben, pedig mindenható azért még te sem vagy.
seems legit.😀
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Ez a Kossuth téri program azért eléggé nevetséges...
több mint 12 éve
lockerdome.com/menshumor/6169672236142657/6435077324281876
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve

Négy eagle, egy duck és egy raven.
Eladok, eladok, mindent eladok. ...
Az eszemet nem, nem.
Azt nem adóóom.
Eliszom inkáább!
😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
catattack
3 520
Majd viszek legközelebb!A Paula hűtőmágnes puzzle-t gyűjti valaki? 😀catattackén nem 😕eaglesmcnabb
több mint 12 éve
A Paula hűtőmágnes puzzle-t gyűjti valaki? 😀catattackén nem 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
catattack
3 520
A Paula hűtőmágnes puzzle-t gyűjti valaki? 😀
több mint 12 éve
Vagy esetleg Koncz Gábor már elég messze került a mainstreamtől, mivel egyrészt az elmúlt 15 évben semmilyen meghatározó filmben, darabban nem játszott, másrészt politikailag eléggé butuskán sikerült elköteleződnie.héé!
Majd ha VV Aurelio megy pöcshelikopterezni, akkor tolongani fognak a munkatársak.
Konczot meg ha látni akarja az ember megnézi a Dunai hajósban vagy a Borsban.Sobri Jóska
és a Gyula Vitéz télen - nyáron ??
több mint 12 éve
Mondjuk, ahol egy Gáspár Győző tud érvényesülni, ott már a baj nem kicsi!Szerintem.laccoo74Más országban ugyanúgy megvan ez a szenny. Attól, hogy valaki nem kíváncsi Koncz Gáborra még nem tuti, hogy VV-re kíváncsi lenne
több mint 12 éve
Nyilván, meg ahol 20 év alatt épül meg a 4-es metró, ahol mindenki focit néz pedig kéziben vagyunk jók, ahol nem megy senki Koncz koncertre 😀 Lehetne sorolni az ilyeneket, meg méltatlankodni rajta, de igazából tök fölösleges. Én pl. pont leszarom az ilyeneket, hasznosabban is el lehet tölteni az időt.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Mondjuk, ahol egy Gáspár Győző tud érvényesülni, ott már a baj nem kicsi!Szerintem.
több mint 12 éve
Hát teszem azt ha engem nem érdekel a mozi/film/színház/színészet, mert a kertészkedés a hobbim vagy az NFL, akkor minek mennjek el egy Koncz Gábor előadásra, még akkor is ha ingyenes? Nem hiszem hogy ezt annyira fel kellene róni a társadalomnak 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
1. Koncz Gábor hol is láthatjuk? Színházban. Oda meg nagyon kevesen járnak2. Aki tv-ben van az jobban eladható, mert sokan látják. De az elmúlt évekhez képest én itt is érzek változást. VV celebek már egyre kevesebb embert érdekelnek.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Még egy X-faktorossal igazatok is lenne, a "pöcspörgető herevasaltak" inkább "klubokba" mennek, ahol már mindenki szarrá itta és drogozta magát.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Régen volt már a 60-80-as évek, amikor Koncz Gábor mainstreamnek számított, a VHS korszakkal eljöttek a nyugati filmek, akiket manapság érdekelnének a művei azok vagy nem torrenteznek, vagy igen kevesen (az meg hiú ábránd, hogy szarhugy fizetésből Koncz DVD-t vásárolnának az emberek).
Azt már nem is ecsetelem, hogy olyanokkal kellene együtt "szórakozni", akik kibeszélnek, szart kavarnak, akikre titkot csak akkor bízhatsz, ha azt akarod ne legyen titok, ha kérdeznek is attól kell tartani a választ mire akarják felhasználni és még fingani sem mersz a rendezvényen, mert hétfőn már azt híresztelik rólad, hogy fostál és hánytál tajrészegen.
Persze szomorú, hogy egy Kossuth díjjas színészre nem kíváncsiak, de ez a hozadéka az oktatás (és a munkahelyi légkör) lebomlasztásának. Amikor egy szakmunkás ma gyakorlatilag analfabéta, de felvenni kötelező, mert tanköteles, nemigen kell csodálkozni, hogy az X-faktoros előadó és a faszpörgető csíra a menő.
több mint 12 éve
Igazad van betyár!Manapság ez a menő,/pöcspörgetés stb./
Szerintem a általad említett alkotásokat egyre kevesebben ismerik.
Egy Névtelen vár című alkotást már meg sem mernék említeni.
több mint 12 éve
Vagy esetleg Koncz Gábor már elég messze került a mainstreamtől, mivel egyrészt az elmúlt 15 évben semmilyen meghatározó filmben, darabban nem játszott, másrészt politikailag eléggé butuskán sikerült elköteleződnie.Majd ha VV Aurelio megy pöcshelikopterezni, akkor tolongani fognak a munkatársak.
Konczot meg ha látni akarja az ember megnézi a Dunai hajósban vagy a Borsban.
több mint 12 éve
Tony
885
Vagy esetleg az emberek inkább töltik a szabadidejüket otthon, a családjukkal, mint a munkahelyen szarkavarók közt. Örülnek, ha nem kell bent lenni 😊
885