OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Tegnap este miközben a kerkettőn ment a lottósorsolás /skandináv, vagy valami hasonló/, arra lettünk figyelmesek a párommal, hogy a gyerkőc miközben a műsorvezető mondta a nyerő számokat, ő kapásból hozzámondta az adott számmal induló Nascar-pilóták nevét.Lehet, hogy igazi fanatikus lesz belőle?
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 510
Tavaly már tapasztaltam, de most először kaptam ilyen "dózist" belőle. Nem tudom, hogy egész spanyolban ez-e a divat, de itt Andalúziában igen. Befosatós mikor gyanútlanul kilépsz az ajtódon este és ilyen emberek fogadnak

Van ám több színben is ilyen.
több mint 11 éve
a sajnálatos lavina kapcsán írják hogy Klein Dávid már megint az Everesten van!?Ennyi kisérletből már valahova illett volna felérnie.
hányadik próbálkozás ez már?
nem ismerek pontos statisztikát, de ennyi kísérletből már simán ott kellett volna hagyni a fogát...
de az orosz rulettnél már gondolom mindenképp nagyobb ez esély a halálra
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..yooker
Olyan persze előfordul, hogy egy mászó korrekten felkészül, mégsem éri el a csúcsot, tőle független körülmények miatt. Pl Erőss sem tudott feljutni a Cho Oyu-ra, pedig az egyik legkönnyebben mászható 8000-es, de amikor ő próbálkozott, pont olyan időjárás volt, hogy nem lehetett felmenni.
De Klein már kb vicc kategória.
több mint 11 éve
a sajnálatos lavina kapcsán írják hogy Klein Dávid már megint az Everesten van!?Egy nagyon jó blogbejegyzést olvastam erről a jelenségről két éve az egyik hegymászós tumblr-ön. Ajánlom mindenkinek: pokmajom.tumblr.com/post/870770746/az-akarat-diadala
hányadik próbálkozás ez már?
nem ismerek pontos statisztikát, de ennyi kísérletből már simán ott kellett volna hagyni a fogát...
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..yooker
több mint 11 éve
a sajnálatos lavina kapcsán írják hogy Klein Dávid már megint az Everesten van!?hányadik próbálkozás ez már?
persze, az ő dolga, de komolyan nem értem ezt a teljesen felesleges őrült fanatizmust,..
több mint 11 éve
Isten veled Gabriel! Legyen nèked könnyű...."A rajtunk most átvonuló zivatar annak előjele, hogy egünk nemsokára kiderül, s jobb napokat fogunk látni, mert lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebből az következik, hogy mivel a baj már soká tart, a jónak közel kell lennie."
La ultima estación esperanza...sutianap
több mint 11 éve
Isten veled Gabriel! Legyen nèked könnyű....
La ultima estación esperanza...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
nalássa, de ha azt mutadod neki, koma vagy beveszed vagy gyön a gallér, egyből tudna választani jólGallérral kezdtük, de nagyon nem szerette úgyhogy egy nap után lekerült róla. Most odáig jutottam hogy meleg tejbe tettem neki a porított étvágyjavítót meg a hidratáló port, úgy tűnik azt megissza. A gyógyszerbeleerőszakolás meg a legnagyobb rémálma 😊 Szerintem már nem is a lába miatt nem eszik, az már gyógyultnak tűnik, hanem lelki problémái vannak a sok basztatástól... Most azon vagyok hogy a "régi" napirendjére visszaszoktatom, kiteszem kicsit a kertbe meg ilyenek.A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxesmer érzi a faxnit, smivel mindenki ideges ő is az lesz
megfogod a nyakát hátulról felcsúsztatod és a hüvelyk és mutató ujjaddal kinyitod a száját a másik kezeddel a nyelve tövére rakod a bogyót, azt egyből nyeli és acc neki egy darab csirkét.....
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szarsutianap
Durva amúgy, az egész kezelés 30.000 forintba kerül, ennyiből már kijött volna egy új márkás macska ahelyett hogy ráköltjük a használt házicicára 😊Rataxes
😀😀😀

több mint 11 éve
Gallérral kezdtük, de nagyon nem szerette úgyhogy egy nap után lekerült róla. Most odáig jutottam hogy meleg tejbe tettem neki a porított étvágyjavítót meg a hidratáló port, úgy tűnik azt megissza. A gyógyszerbeleerőszakolás meg a legnagyobb rémálma 😊 Szerintem már nem is a lába miatt nem eszik, az már gyógyultnak tűnik, hanem lelki problémái vannak a sok basztatástól... Most azon vagyok hogy a "régi" napirendjére visszaszoktatom, kiteszem kicsit a kertbe meg ilyenek.A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxesmer érzi a faxnit, smivel mindenki ideges ő is az lesz
megfogod a nyakát hátulról felcsúsztatod és a hüvelyk és mutató ujjaddal kinyitod a száját a másik kezeddel a nyelve tövére rakod a bogyót, azt egyből nyeli és acc neki egy darab csirkét.....
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szarsutianap
Durva amúgy, az egész kezelés 30.000 forintba kerül, ennyiből már kijött volna egy új márkás macska ahelyett hogy ráköltjük a használt házicicára 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxesmer érzi a faxnit, smivel mindenki ideges ő is az lesz
vagy szerezz neki gallért, a macskák bármire hajlandóak, hogy ne legyen rajtuk ijen szar

több mint 11 éve
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊Rataxes... és még iszik is. 😉
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
A doki kb. négyféle módszert is felvázolt, egyik sem jött be 😀 Most már gyakorlatilag ott tartunk hogy a macska előre érzi hogy ha bárminemű gyógyszer beleerőszakolásának szándékával közelítek és menekül 😊 + éhségsztrájkol is, ha basztatjuk nem eszik/nem iszik, tegnap nem kapott semmit, ma már ivott is 😊
.png)
több mint 11 éve
Ejj, macskák... Az enyém két hete sántán jött haza és nem evett/ivott, másnap doki, kiderült hogy megverték és tályog van a lábán. Amennyi időt én azóta a kezelésével töltöttem, rémálom. Napi kétszeri kenés (de azt is csak úgy lopva lehet, amikor alszik, különben nem hagyja), utána 1 órás macskamegfigyelés és figyelemelterelés hogy ne nyalja le a lábáról, kétszer gyógyszerbeadás, (ami 3 emberes program, és természetesen mindhárman szét lettünk karmolva), ráadásul az évi kétszer két hetes bükfürdői sziesztámból egy hetet is itthon kellett maradnom miatta.a mérnem kérdezted meg a dokid, hogy kell kipeckelni a macsek száját? Nyugoggy meg a csecsemők jóval értelmesebbek, mint a macskák 😀 sőt a felnőtt populációt is verik
Gyerekvállalás előtt mindenki fogadjon be két hétre egy beteg macskát, jó próbának tűnik a csecsemőgondozáshoz. Asszem addig nem lesz utódom amíg nincs meg a kellő egzisztenciám egy bébiszitter megfizetéséhez 😀Rataxes

több mint 11 éve
Ejj, macskák... Az enyém két hete sántán jött haza és nem evett/ivott, másnap doki, kiderült hogy megverték és tályog van a lábán. Amennyi időt én azóta a kezelésével töltöttem, rémálom. Napi kétszeri kenés (de azt is csak úgy lopva lehet, amikor alszik, különben nem hagyja), utána 1 órás macskamegfigyelés és figyelemelterelés hogy ne nyalja le a lábáról, kétszer gyógyszerbeadás, (ami 3 emberes program, és természetesen mindhárman szét lettünk karmolva), ráadásul az évi kétszer két hetes bükfürdői sziesztámból egy hetet is itthon kellett maradnom miatta.Gyerekvállalás előtt mindenki fogadjon be két hétre egy beteg macskát, jó próbának tűnik a csecsemőgondozáshoz. Asszem addig nem lesz utódom amíg nincs meg a kellő egzisztenciám egy bébiszitter megfizetéséhez 😀
.png)
több mint 11 éve
Ha nem kefélte magát halálra az éjjel, akkor igen!😛Azért az ajtóban még odaszúrta:😛 macskád él még?😊NB2
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊laccoo74
több mint 11 éve
Azért az ajtóban még odaszúrta:😛 macskád él még?😊
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊laccoo74
több mint 11 éve
Tegnap délután a Bears sapkám segítségével nyitottam ki egy kisállat-kereskedést!A sztori:
Mivel a környékünkön lévő erdőben rengeteg a kullancs/gondolom ez most országszerte így van/, a család macskája meg szívesen kóborol benne.
Gondoltam, hogy jobb megelőzni a bajt, így délután elindultam spéci kullancs, és bolha-riasztó cuccot vásárolni.
Az a bolt amit megcéloztam sajnos egy hete profilt váltott, és turiként funkcionál.
Sebaj!
Indultam a következő bolthoz.
Ez pedig fél5-kor bezárt.Fantasztikus üzleti érzékre vall.
A harmadik bolthoz 17:05-kor értem oda.Természetesen 17:00-kor bezárt.
Sürgős volt a macska-cucc, ezért bekopogtam az ajtón.
Harminc körüli srác jött, rám nézett, ajtót nyitott, és rögtön kérdezte:
-Szintén NFL rajongó?
Kiszolgálás közben jót dumáltunk a sportról, a friss hírekről, majd elégedetten elindultam haza.
Azért az ajtóban még odaszúrta:
Amúgy én a Packersnek szurkolok.😊
több mint 11 éve
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_Omegtörtént, sok sikert.
kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfk2xqz51qbfpg2339915Hanni
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
valóban 😀mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀mustainenekem vickkel, én nyertem 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀mustainenekem vickkel, én nyertem 😀
szerk.: ja nem mégse, most jut eszembe konquerornak Toddal van egy napon. Ő a győztes!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine most tudta meg, hogy Belichickkel egy nap van a születésnapja. boldogat a mesternek! 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Dettó.Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_OKitöltve, beküldve. Sok sikert a szakdolgozathoz.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_OKitöltve, beküldve. Sok sikert a szakdolgozathoz.
több mint 11 éve
Ha volnátok szívesek kitölteni páran a szakdolgozatom előrehaladásához azt nagyon megköszönném. Nem hosszú kb 2 perc alatt kitölthető. O_O kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfk2xqz51qbfpg2339915