OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=CbsVqrxdOhYscontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10383495_582944021819913_497882251840238884_n.jpgaz első mi? a többi megvan.
Na, egy kis teszt.
Ki mennyit tud beazonosítani?laccoo74
| magozott cseresznye, depresszió, tankcsapda, dinamit, bikini, kalapács, alvin és a mókusok. | deyell
több mint 11 éve
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10383495_582944021819913_497882251840238884_n.jpgaz első mi? a többi megvan.
Na, egy kis teszt.
Ki mennyit tud beazonosítani?laccoo74
| magozott cseresznye, depresszió, tankcsapda, dinamit, bikini, kalapács, alvin és a mókusok. |
internal primates forever
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
A középső oszlop nem túl bonyolult
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Valaki nem tudja, hogy az Avatar képet hogy lehetne kitörölni? Újra azt szeretném ha nem lenne kint kép.
több mint 11 éve
ilyen is csak itthon fordulhat elő! college-football.si.com/2014/05/20/allen-high-school-football-stadium-not-safe/
vagy várjunk csak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ilyen se mindennapos látvány, amikor a macska üldözi el a kutyát! több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/05/18/nem_volt_jo_napja_a_villamosvezeto-tanoncnal/"tanulójárat" 😀 hát van még mit tanulni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kicsit morbid dolog, ha az embert a szülinapján a temetkezési vállalkozó ismerőse ezzel a szöveggel köszönti:Isten éltessen SOKÁIG! 😛
több mint 11 éve
Tudna valaki segíteni egy kiadó szobával Pesten? Az V. kerület lenne a cél. A fiamnak lenne rá szüksége nagyon...
több mint 11 éve
Budapest Cityscape
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
index.hu/tech/hoax/2014/05/07/kamu_a_maganakpasszolos_video/Az indexen milyen jól elmatekoznak egy hoaxon.
Tele a net hasonló vicces Fantasy Football videókkal. Olyan videó viszont egy sincs, ahol nagytotálban több szögből is látszik, hogy valaki tényleg a saját passzát kapná el. De lehet hogy van, csak én nem futottam még bele...
több mint 11 éve
Szupercella vihar
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Surreal Ayrton Senna tribute from Corinthians last night

---
több mint 11 éve

---
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szép, de uncsi.Azoknak jó, akik utálják az emberek nagy részét. 😀
Nyaralónak fasza, de egész évre nem túl pörgős.Sobri Jóska
Én komálnám.
több mint 11 éve
Nem lenne rossz egy ilyen helyen lakni😊Szép, de uncsi.
toochee.postr.hu/sziget-kastellyal-es-agyuval-elado?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=secNB2
Nyaralónak fasza, de egész évre nem túl pörgős.
több mint 11 éve
Nem lenne rossz egy ilyen helyen lakni😊toochee.postr.hu/sziget-kastellyal-es-agyuval-elado?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
több mint 11 éve
JanekTegnap felhívott valami egészségügyi centrumtól valami ügynök, hogy örömmel értesít, hogy a sorsolásukon szerencsésen nyertem 20 000,- forintot. Mondom, hurrá. Folytatja az örömhírt, hogy a napokban lesz a cégüknek valami bemutatója és amennyiben viszek még egy embert, neki is jár a nyeremény, sőt ha férj-feleségként megyünk, akkor +10 eFt, tehát összesen 50 eFt szerencsés tulajdonosai lehetünk.
- "Számíthatunk a megjelenésére?" - kérdezi.
Mondom: "Valószínűleg, nem."
Erre sajnálkozva letette. A címemet sem kérdezte meg. Már tudta? Kicsit izgulok, hogy hogyan fogom megkapni a nyereményemet. 😉
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Nem is tudom ,hová tartozik...Van céges előfizetés kb 8 számmal...
Telefon :
Telenor xxxyy vagyok igen kedvező ajánlattal hangfelvétel stb...
Hallgatom
xx számokra tudna kedvező készüléket venni érdekli?
igen egy iphone
az nincs sajnos
akkor viszont kedvező 15 percet tudunk adni xxx,xxx számokhoz
az jó de nem tudom melyik számot ki és hogy használja lehet nem is kell nekem perckedvezmény
Akkor visszahívom holnap
Gondolja,hogy én a Telenor számlával sétálgatok?
Akkor mikor hívjam?
Semmikor küldjön emailt a pontos ajánlatról
Sajnos azt nem lehet...
Akkor bontom a vonalat kedves
Akkor nem tetszik kérni?
Nem ba..+!