OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
miért, a Ki-43-ról el tudnád képzelni? 😀Ja, bocs.Erről nehezen tudom elképzelni, hogy bevásárláshoz veszik igénybe.laccoo74Hayabusa, mint 2. világháborús vadászgép?laccoo74Hayabusa, mint ezslowmotion
több mint 11 éve
Hayabusa, mint 2. világháborús vadászgép?
több mint 11 éve
ki az az elvetemült, aki csomagtartót szerel egy Hayabusára?
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Deniz kihívta vödrözni a herevasalóst!Ja, és a borsodi betyár a Heim Pál gyermekkórházat támogatja.
Facebookon csekkolható!
több mint 11 éve
Már szinte minden magára valamit is adó magyar celeb nyakon öntötte magát .De vajon utaltak pénzt is a számlára, vagy csak a jópofaságot utánozzák?
több mint 11 éve
Magó ALS ice "bucket" challenge. így kell ezt, nem szarozni 😀www.facebook.com/photo.php?v=259099387621420
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Yahoo tippjátékra idén, hogyan lehet bejutni?tûzoltó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
hogy én erre miért nem gondoltam... 😀Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!Hall Of Greentv😀Asbee
több mint 11 éve
Yahoo tippjátékra idén, hogyan lehet bejutni?
több mint 11 éve
Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!Hall Of Greentv😀
több mint 11 éve
Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!
több mint 11 éve
Biztos van itt aki tud románul,tudna segíteni?Fontos lenne 😊"Diminetile nu-o sa fie aceleasi fara tine...
Sa nu ma uiti te-rog!!!
Da-mi un pupici cand ai inteles textul!!
Jmi pare bine ca te-am
cunoscut,esti un baiat
simpatic,mai mult...Osa-mi
lipsesti in fiecare zi cand nu-o safii langa,mine in lucru..."
ezeket a buzi román vesszőket nem tudom hogy kell beírni de gondolom aki ismeri a nyelvet így is ki tudja bogozni,vagy legalábbis az ilyen googleös fordítónál gondolom jobb 😊
pl. az egyik ilyen internetes fordító a "Da-mi un pupici" sorra azt dobjaki hogy ölelj meg! a másik meg hogy csókolj meg!. nem mindegy 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Robin Williams is itt hagyta a földi létet. RIP.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊4:30-tól:
még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96Ventura
"- Mi az, 30 méter hosszú és 1 az IQ-ja?
...
- Parlament első sora!
Haverja meg mutogat rá: Szabó Imre Veszprém... vagy nem, Budapest"
Ha-tal-mas 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Ajánlott olvasmány sci-fi témában:smart.blog.hu/2014/08/06/donthet-e_mesterseges_intelligencia_egy_ember_eleterol_es_halalarol
Érdemes átböngészni az oldalt, több érdekes olvasmány is megtalálható még.