OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
túl élesek a magasok, a hangszínt kellene piszkálni puhábbra, mer vinnyog, a dob az elején furcsa nagyon valami csilingel lehetne húzni az elejét, mer mintha visszahúzná vagy néha beletekerni még a cinekkel. Mer igaz, hogy van dob de mintha öngyilkos akarna lenni. - ennyi jött le egyébként hejes meg minden, egy kicsit megkapartam az elején, hogy mért van benne dob, mer lehet elvinné simán a basszus valami csingilinggel, de ez legyen az én hibám.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Engem a dob-hangzás, főleg lábcsin, pergő zavart.de nem nagyon.Jó kis Belmondo filmzene lehetne!Gratula!
több mint 11 éve
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).lehet otthoni rendszerem baja, de nálam a magasak kicsit kilógnak az összképből. nem tudnám hirtelen megmondani, h egy hangyafasznyit torzak-e, v csakc simán túl dominánsak.
soundcloud.com/laszloszokis/sound-checkDub
ettől eltekintve fasza
több mint 11 éve
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).soundcloud.com/laszloszokis/sound-check
több mint 11 éve
DTM-en ehhez képest full normál árak voltak.valami amerikában van egy ilyen éttermi jelenet, hogy spagetti - őszi; 27 ezer... (nem pontosan így, de valami ilyesmi)Amadeus91
A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74
figures...
több mint 11 éve
valami amerikában van egy ilyen éttermi jelenet, hogy spagetti - őszi; 27 ezer... (nem pontosan így, de valami ilyesmi)
A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74
több mint 11 éve
Halványlilagőzömsincs hogy hol kellene feltenni ezt a kérdést, ezért felteszem ide:Az ESPN, illetve NFL.com fantasyjaiban hol találom meg a keeper/dynasty ligákat?
A szűrőknél nem találtam ilyen opciót, egyáltalán lehet itt ilyet?
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74Gondolom a "helypénz" is az, na meg a Bernienek kifizetett licence díj meg még inkább az.
több mint 11 éve
Meg vízilabda Eb is van.Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.iktriadNálunk meg kezdődik MB1😀Asbee
több mint 11 éve
Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.iktriadNálunk meg kezdődik MB1😀
több mint 11 éve
Igen, mindenki valami kamionversenyen volt, amin 100000en voltak kint.Igen olvastam hogy alig voltak 52ezren(!!!), de ott legalább volt "indoklás" is 😀HanniHa ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀iktriadÉs akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.HanniA Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74as usualempty taxi
több mint 11 éve
Igen olvastam hogy alig voltak 52ezren(!!!), de ott legalább volt "indoklás" is 😀Ha ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀iktriadÉs akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.HanniA Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74as usualempty taxi
több mint 11 éve
Ha ez megnyugat, múlt héten a német nagydíjon is siralmas volt a helyzet. 😀És akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.HanniA Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74as usualempty taxi
több mint 11 éve
És akkor csodálkoznak hogy miért kong az ürességtől a száguldó szánalom hazai futama.A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74as usualempty taxi
több mint 11 éve
A Hungaroringen az árak is Forma-1-esek.laccoo74as usual

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kapcsolgatok délután a tv-n és mit látok? Az első játékkonzolról volt szó, USA-ben találták fel 60-as években. A tv-re fóliát ragasztottak és úgy "javítottak" az élményen. Amúgy ilyen tenisz-pingpong fajta volt az is, csak rátettek egy jéghoki pályát és így más sportág is lett belőle😊. Nem volt még igazán szerencsém kipróbálni xbox/ps4 játékokat, de iszonyat milyen fejlődésen mentek keresztül.
Ismerős valakinek? 😊csi77
több mint 11 éve
Nekem egy másik fajta volt, de jó kis tv-s játék volt😊
több mint 11 éve

Ismerős valakinek? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, valamint a megannyi zseniális válasz mellette a kérdésekre, vagy mikor a szemét is alig bírja nyitva tartani. 😀index.indavideo.hu/video/2014_0722_velvet_beach_club_02-Milyen az ideális?
Talán itt lesz a legjobb helyen, röhej.Beki
-Nem tudom...Jó a segge, érted?
Annyi szimpatikus arc atyaég😀 Ha félévente elráncigálnak haverok diszkóba akkor is csak azért megyek, hogy másokon röhöghessek. Ez a videót alá is támasztja ezt...😀Asbee
több mint 11 éve
index.indavideo.hu/video/2014_0722_velvet_beach_club_02-Milyen az ideális?
Talán itt lesz a legjobb helyen, röhej.Beki
-Nem tudom...Jó a segge, érted?
Annyi szimpatikus arc atyaég😀 Ha félévente elráncigálnak haverok diszkóba akkor is csak azért megyek, hogy másokon röhöghessek. Ez a videót alá is támasztja ezt...😀