OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem 51-49 volt amikor csináltam.szerk: újrateszteltem magam, most 50-50 lett 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Remelem nem reposthu.sommer-sommer.com/agy-teszt/
Kinek mi jön ki?
Nekem 73 jobbra. Sztem talált.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
A Mozi fölözhetetlen, de nem a szöveggel van bajom, bàr kissè szűkkabàtnak èrzem, hanem az hogy zeneileg meggyalàzta Jamikàt, ès amaijamaikaamaijamaikaiakèèsènamaijamaikaiakkalvagyok csinàjja rokenrôlba, az vagyon a pusztítàsra.Tessèk ismerkedni akph-val!
2.lehetjólcsinàlni political húzószàmot
3.mista bobbynak adjuk meg ami az övè

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
USA-ban egy tag 425 millió dollárt nyert szerencsejátékkal. 😀 Egyben kívánja majd felvenni a nyereményt, elég laza.szabaRemélem készpénzben és az összesen Washington arcképe lesz xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
USA-ban egy tag 425 millió dollárt nyert szerencsejátékkal. 😀 Egyben kívánja majd felvenni a nyereményt, elég laza.
több mint 11 éve
Ezzel csak óvatosan... mert sütinek van miből meríteni. 😀Írjál be ennél jobb szövegű magyar számot:Pajor még mindig a legzseniálisabb szövegíró Magyarországon.Sobri JóskaIstenem, csak a reggihez nincs köze egycseppsem, èn egyrèszt örülök hogy van, màsrèszt ma vèglegesen meghalt bennem valami. 😛sutianap
Pajor alltime the best.
(Leszarom, hogy megjelent neki Jézus, az se tudta elrontani.)Sobri Jóska
több mint 11 éve
Pajor amúgy sosem mondta magáról, hogy zenész. Költő, előadó, de tényleg mindkettőből első osztályú figura. 😊szabaez az a csávó, aki miután lejött az ipari mennyiségű szerről, beszervezte a Vámosi-Záray párost vokálozni az egyik klipjébe?
szerk: közben megtaláltam:
kicsit olyan MC Hammerbe oltott Vanilla Ice (persze csak vizuálisan), de azóta maradtam vissza a fejlődésben, hogy ezt láttam anno
több mint 11 éve
Pajor amúgy sosem mondta magáról, hogy zenész. Költő, előadó, de tényleg mindkettőből első osztályú figura. 😊
több mint 11 éve
Írjál be ennél jobb szövegű magyar számot:Pajor még mindig a legzseniálisabb szövegíró Magyarországon.Sobri JóskaIstenem, csak a reggihez nincs köze egycseppsem, èn egyrèszt örülök hogy van, màsrèszt ma vèglegesen meghalt bennem valami. 😛sutianap
Pajor alltime the best.
(Leszarom, hogy megjelent neki Jézus, az se tudta elrontani.)
több mint 11 éve
Pajor még mindig a legzseniálisabb szövegíró Magyarországon.Sobri JóskaIstenem, csak a reggihez nincs köze egycseppsem, èn egyrèszt örülök hogy van, màsrèszt ma vèglegesen meghalt bennem valami. 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Pajor még mindig a legzseniálisabb szövegíró Magyarországon.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Na, gyerekes apukák harcra fel!igen? milyen?
A Sparban mától ismét "mánia" van!laccoo74
szerk: na, megnéztem. egyelőre nem vagyok lenyűgözve, de boltba úgyis kell menni, meg az előző három albumot is állandóan nézegeti a kölök, hát eggyel több vagy kevesebb igazán nem számít...
több mint 11 éve
Na, gyerekes apukák harcra fel!A Sparban mától ismét "mánia" van!
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=FqJdzYY_Fas aki esetleg nem találkozott még vele a facebookon,érdemes megnézni
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Tudtommal igazi, a 47 ronin című filmben is szerepelt.de szép lesz öregen.Amadeus91
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Lehet meg sem akar öregedni. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nem semmi tetkók ha igazi:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve

"Apa kocsit hajt" avagy,😊 vállald a fejed. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
soo last week, elég egyszer rájönni a nyitjára és ha figyel az ember onnantól nem nehéz elrontani.nekem 20.088 a rekordom (és én itt a minél kisebb pontú 2048-at értem, mert ugye abban van a legkevesebb felesleges lépés)
több mint 11 éve
Kifejezetten tetszik.. 😊index.hu/tech/2014/03/22/2048_a_kovetkezo_flappy_bird/
Mondjuk a politikusos verzióval megszenvedtem, mert mindig elfelejtettem a sorrendet 😀 ott nem jutottam el a 11. emberig.. viszont a sima számosnál meglett.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)