OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
www.rsvlts.com/2014/02/03/nfl-helmets-in-the-star-wars-universe-32-photos/#1Nagyon jók!
több mint 12 éve
Katasztrófaturista! búúúú.. 😀 😀De-de 😊 A héten itthon leszek, tervben is van, hogy szétnézek a környéken.dcsicsakFelétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
De ha lesz jól sikerült kép, megoszthatnád 😉
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
De-de 😊 A héten itthon leszek, tervben is van, hogy szétnézek a környéken.Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊csi77Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
több mint 12 éve
Felétek inkább hófúvás fotók készülhetnének, nem? 😊Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)dcsicsak
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....Azért hobbifotósként ilyenkor irigylem az ott lévőket 😀 (nyilván minden más szempontból a hátam közepére se kéne)
csi77
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....Már az utak is így le vannak fagyva Keszthely közelében. Holnap szerintem ki sem lehet majd mozdulni csak korival.
csi77
több mint 12 éve
Eközben Keszthely közelében....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Ha Aprajafalván lenne Playboy, vajon ki lenne a címlapon?Csak nem Ő?
több mint 12 éve
Ja amúgy baszki gondolkoztam már rajta😀 Csak a fénykép nélküli CV-t alapból visszadobják😀Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...FearTomiVedd ki a fényképet 😛Rataxes
több mint 12 éve
És akaratlanul is kialakult egy véleményed az illetőről.Az alaptémában sem azt írtam, hogy megfelelő mailcím = sikeres állásinterjú, hanem azt, hogy növeli az esélyét annak, hogy esetleg behívják egy személyes találkozóra.
több mint 12 éve
Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Szállodában dolgozok, jön az ajánlatkérés emailcím: branermaister24@bvvv., 😀 😀 mondom oké ha máshol is ezt használja 😀 😀
Ez úgy jutott az eszembe,hogy tegnap került a kezembe, egy amúgy tökéletes önéletrajz, a következő mail címmel: maffiozoxy@xyzzyx.comlaccoo74
több mint 12 éve
Önkormányzati választáskor jobbikos képviselőjelölt szóróanyagán volt ilyesmi szöveg: kérdéseiket, észrevételeiket a joci79@xy.com e-mail címre küldjék el.mégis mi a francot vártál el tőle?
Ha arra sem veszi a fáradságot, hogy valami normális e-mail címe legyen akkor mi a francot várjon tőle az ember?kittli
több mint 12 éve
Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...FearTomiVedd ki a fényképet 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
A Volvo PRosai már megint kitetettek magukért. A főszerepben (és volán mögött) Zlatan Ibrahimovics.
több mint 12 éve
De ha szar a mailcímed ez a 3 sincs.Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...FearTomi
Ez úgy jutott az eszembe,hogy tegnap került a kezembe, egy amúgy tökéletes önéletrajz, a következő mail címmel: maffiozoxy@xyzzyx.comlaccoo74
több mint 12 éve
A megfelelően megválasztott email cím szükséges és nem elégséges feltétele egy jó CV-nek 😊Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...FearTomi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Ez nem teljesen igaz. Az en e-mailcimem normalis, az oneletrajzomert minden tanacsado, es meg (nyiltnapokon) munkaltatok is odavoltak es 170 jelentkezesbol 3 szor hivtak be...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem is tudom erre a videóra mit lehet írni. Csak rosszat.Így hát inkább csendben maradok.
több mint 12 éve
Ők már nagyon régóta nyomják ezt. Csak persze egyik médiának sem állt érdekében felkapni a dolgot...
ezt nevezem!eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Akkor szegény Szegedi Csanád, most hova álljon?
ezt nevezem!eaglesmcnabb
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
ezt nevezem!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Önkormányzati választáskor jobbikos képviselőjelölt szóróanyagán volt ilyesmi szöveg: kérdéseiket, észrevételeiket a joci79@xy.com e-mail címre küldjék el. Ha arra sem veszi a fáradságot, hogy valami normális e-mail címe legyen akkor mi a francot várjon tőle az ember?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Egy nem túl előnyösen megválasztott e-mail címmel, szerintem némiképp csökkenteni lehet a személyes interjú esélyét, ha állást keresel.Ez úgy jutott az eszembe,hogy tegnap került a kezembe, egy amúgy tökéletes önéletrajz, a következő mail címmel: maffiozoxy@xyzzyx.com
több mint 12 éve
Itt valami sántít. A Balmoralt már ellopta egy Piszok Alfréd nevezetű egyed...Sobri Jóskaitten a Norvég Koronnát lopikálta el és álcázta Balmoralként, hogy a cirkálóján tovább kavarhassa a málnaszőrt
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)