OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 310 — Cowboys fan
Nagyvárad tér sarkán, az Orczy kertnél is van egy ingyenes parkoló, de oda érdemes 9 előtt érni, plusz messzebb van, mint a Klinkák, vagy a Corvin-plázaCollapo
Batsányi utca a Heim Pál mögött (legalábbis egy éve még ingyenes volt), bár munkanapokon az is elég hamar meg tud telni.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nagyvárad tér sarkán, az Orczy kertnél is van egy ingyenes parkoló, de oda érdemes 9 előtt érni, plusz messzebb van, mint a Klinkák, vagy a Corvin-pláza

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Kedden megyek kocsival Pestre.
Hol érdemes parkolni a Mária utca környékén? Kaptam egy olyan infót, hogy érdemesebb a Klinikák környékén megállni...
Szívesen várok minden ötletet... 😉catattack
a Klinikák környéke nem rossz ötlet ott még zömmel nem kell fizetni de ezt is rohadtul kell nézni ,mert elég gyakran változik a helyzet helyet is találni.
a Mária utcába (Baros utcai rész! ) sokat jártam mostanában a Szülészeti Klinikára hely mindig volt , itt viszont keményen kell csengetni , telefonos jegyvásárlás erősen ajánlott!

ami még egy jó lehetőség hogy a Corvin Plázába ( vigyázat ne a Corvin parkolóházba mert az is ott van ) állsz le , ott az első óra ingyenes + utána is csak 200 ft és még bent is állsz...

hát ennyi jutott most eszembe!yooker
vagy beállsz a Grundhoz, azis a Korvin mögött

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
 www.theatlantic.com/health/archive/2013/10/a-real-time-map-of-births-and-deaths/280609/
epic

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Hol érdemes parkolni a Mária utca környékén? Kaptam egy olyan infót, hogy érdemesebb a Klinikák környékén megállni...
Szívesen várok minden ötletet... 😉catattack
a Klinikák környéke nem rossz ötlet ott még zömmel nem kell fizetni de ezt is rohadtul kell nézni ,mert elég gyakran változik a helyzet helyet is találni.
a Mária utcába (Baros utcai rész! ) sokat jártam mostanában a Szülészeti Klinikára hely mindig volt , itt viszont keményen kell csengetni , telefonos jegyvásárlás erősen ajánlott!

ami még egy jó lehetőség hogy a Corvin Plázába ( vigyázat ne a Corvin parkolóházba mert az is ott van ) állsz le , ott az első óra ingyenes + utána is csak 200 ft és még bent is állsz...

hát ennyi jutott most eszembe!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Szívesen várok minden ötletet... 😉
több mint 12 éve
catattack 3 520
 3.bp.blogspot.com/-2K24Vvo5ff0/UjOT19vfdoI/AAAAAAAAACM/fpf98-i2Fdc/s1600/DD8mhKR.gifcatattack
Végig arra vártam, hogy valami ilyesztő szar lesz a következő képkockán.tenorx
Dehogy... Elvből nem linkelek olyat. Azt én is utálom...
több mint 12 éve
tenorx 14 111 — fő libsi
 3.bp.blogspot.com/-2K24Vvo5ff0/UjOT19vfdoI/AAAAAAAAACM/fpf98-i2Fdc/s1600/DD8mhKR.gifcatattack
Végig arra vártam, hogy valami ilyesztő szar lesz a következő képkockán.
több mint 12 éve
catattack 3 520
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 798 — Sa da tay!
 www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/225335

Ez meg valami agyfasz 😀 Járda, majd bicikliút, aztán parkoló és a kocsiút. Kereszteződésnél van két sáv, bal oldaliból egyenesen lehet továbbmenni, jobb oldalinál jobbra kanyarodni. Utóbbinál olyan rövid felállási sáv lett, hogy az valami hihetetlen. Mondjuk beállni parkoló autók közé...Hát az ilyennek is Nobel díj kell 😀 Pár napja meg ott Mátyás király utcában, ahova felfestették majdnem elcsapott egy biciklis járdán. Na majd utánanézek melyik cég tervezte...Asbee
hát ez kabaré 😀
több mint 12 éve
én ebben csak azt nem értem, hogy bár diszkó után esetleg magasabb az esélye a baleseteknek, azért fényes nappal, tök józanul is történhetnek olyan dolgok, ahol cifra állapotba kerül az ember. akkor most sose üljünk autóba? (teszem azt elmész területi képviselőnek, aztán valami kétszámjegyű úton kiszalad eléd egy méretes vad, és eldöntheted, hogy a több száz kilót a szélvédődre veszed, vagy félrerántod a kormányt, és beleállsz az árokba.)slowmotion
Azért remélem te is érzed a különbséget a kettő között...szaba
érzem a különbséget, de leszakadt lábat meg ilyeneket nem csak diszkóbalesetben lehet kapni.
ennyiből mutathatnának szénné égett embereket is, hátha valaki annyira bebaszik, hogy rágyújt az ágyban, aztán elalszik, és magára gyújtja az ágyneműt. pusztán prevenciós célból ugye, a mértékletes alkoholfogyasztást propagálandó...
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
 bowl.hu/forum/amerikai_futball/korkerdesekjjncaa
ennek mi a celja ?MMMS
nincs különösebb célja 😊
nyilván nem olyan kérdések fognak még jönni, hogy "ki a kedvenc játékosod?", stb., olyanokat próbálok majd feltenni, ahol a válasz is mindenki számára érdekes lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 bowl.hu/forum/amerikai_futball/korkerdesekjjncaa
ennek mi a celja ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
 bowl.hu/forum/amerikai_futball/korkerdesek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 292
én ebben csak azt nem értem, hogy bár diszkó után esetleg magasabb az esélye a baleseteknek, azért fényes nappal, tök józanul is történhetnek olyan dolgok, ahol cifra állapotba kerül az ember. akkor most sose üljünk autóba? (teszem azt elmész területi képviselőnek, aztán valami kétszámjegyű úton kiszalad eléd egy méretes vad, és eldöntheted, hogy a több száz kilót a szélvédődre veszed, vagy félrerántod a kormányt, és beleállsz az árokba.)slowmotion
Azért remélem te is érzed a különbséget a kettő között...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/225335

Ez meg valami agyfasz 😀 Járda, majd bicikliút, aztán parkoló és a kocsiút. Kereszteződésnél van két sáv, bal oldaliból egyenesen lehet továbbmenni, jobb oldalinál jobbra kanyarodni. Utóbbinál olyan rövid felállási sáv lett, hogy az valami hihetetlen. Mondjuk beállni parkoló autók közé...Hát az ilyennek is Nobel díj kell 😀 Pár napja meg ott Mátyás király utcában, ahova felfestették majdnem elcsapott egy biciklis járdán. Na majd utánanézek melyik cég tervezte...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Seems legit. Ezen a színészi produkción lehet a legnagyobbat röhögni. 😀szaba
komolyan, ennél sokkal jobb lenne ha fekete tüdőket meg szétfolyt májakat mutogatnának a gyerekeknek, annak legalább lenne hatása. Bár ennek is van, innentől aki nem cigizik meg iszik az tényleg lúzer a szemükben...

Amúgy mire számítanak, csinálnak egy ilyen videót és majd ez megold mindent?davemayer
nekünk volt ilyen, utolsó évben középiskolában. Diszkóbalesetek okán, előttünk mutogatták a szétszakadt testeket, lábakat, mindent. Kemény volt.Amadeus91
és ez talán megmaradt benned annyira hogy nem ülsz be részegen a volán mögé. Nem értem hogy gondolják h ebből a videóból bármi emlék megmarad a gyerekekben, maximum arra fognak emlélkezni hogy fájt a rekeszizmuk. Komolyan nem értem h erre a megrendelő hogy mondhatta azt "ez igen, ezért fizettem"...davemayer
nehéz lenne elfelejteni.Amadeus91
én ebben csak azt nem értem, hogy bár diszkó után esetleg magasabb az esélye a baleseteknek, azért fényes nappal, tök józanul is történhetnek olyan dolgok, ahol cifra állapotba kerül az ember. akkor most sose üljünk autóba? (teszem azt elmész területi képviselőnek, aztán valami kétszámjegyű úton kiszalad eléd egy méretes vad, és eldöntheted, hogy a több száz kilót a szélvédődre veszed, vagy félrerántod a kormányt, és beleállsz az árokba.)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
komolyan, ennél sokkal jobb lenne ha fekete tüdőket meg szétfolyt májakat mutogatnának a gyerekeknek, annak legalább lenne hatása. Bár ennek is van, innentől aki nem cigizik meg iszik az tényleg lúzer a szemükben...

Amúgy mire számítanak, csinálnak egy ilyen videót és majd ez megold mindent?davemayer
nekünk volt ilyen, utolsó évben középiskolában. Diszkóbalesetek okán, előttünk mutogatták a szétszakadt testeket, lábakat, mindent. Kemény volt.Amadeus91
és ez talán megmaradt benned annyira hogy nem ülsz be részegen a volán mögé. Nem értem hogy gondolják h ebből a videóból bármi emlék megmarad a gyerekekben, maximum arra fognak emlélkezni hogy fájt a rekeszizmuk. Komolyan nem értem h erre a megrendelő hogy mondhatta azt "ez igen, ezért fizettem"...davemayer
nehéz lenne elfelejteni.
több mint 12 éve

ez az eu-konform

---
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"

és ez talán megmaradt benned annyira hogy nem ülsz be részegen a volán mögé. Nem értem hogy gondolják h ebből a videóból bármi emlék megmarad a gyerekekben, maximum arra fognak emlélkezni hogy fájt a rekeszizmuk. Komolyan nem értem h erre a megrendelő hogy mondhatta azt "ez igen, ezért fizettem"...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539

nekünk volt ilyen, utolsó évben középiskolában. Diszkóbalesetek okán, előttünk mutogatták a szétszakadt testeket, lábakat, mindent. Kemény volt.
több mint 12 éve
bowl.hu 48
Rövidesen lezárul a Sig battle 11. fordulója, melynek témája: Le'Veon Bell, Steelers RB.
Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában az alábbi topicban:
 bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle
több mint 12 éve
nem. arra szamitanak, h kaptak a videora x osszeget, abbol x/10 mennyiseget a lovenak erre koltottek, a maradekbol meg meg lehet elni, ugy, hogy kozben a megrendelo ohajanak megfelelo uzenetrol szol a kisfilm. kecske is jollakott es a kaposzta is megmaradt (volna, ha nem ilyen elbaszott kommunikacioval kozvetitenek az uzenetet).

az en kedvencem amugy a hasonlo spotok kozul a rasszizmus szivas c. a legmokasabb a perces spotba belesuritett kismillio ellentmondasa miatt. dancso petya gyonyoruen izekre szedte azt a hulladekot, ime

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"

Amúgy mire számítanak, csinálnak egy ilyen videót és majd ez megold mindent?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal