OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
értem én, de attól még felháborítówow, van bajjjncaatényleg van, ha nem érted amit írtam 😊sapka
tehát ha pl. az amfoci kialakulásával kapcsolatos írásomat szinte egy az egyben megjelentetnék egy - nyilvánvalóan nem ingyenes - könyv részeként mindenfajta figyelmeztetés nélkül, és ezt szóvá tenném, akkor még nekem kellene utána befogni a pofámat, mert nyilvánvalóan én is úgy lopkodtam össze a cikket innen-onnan, vagy ezt mégis hogy gondolod?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet egy olyan csávóról, akinek az izmai nem savasodtak be. Tizenórákat futott, orvosi kontroll alatt, és semelyik orvos nem tudta megmondani, hogy ez mitől van.jaja én is láttam a discoveryn. Csodaemberekben, vagy miben. Csávó elkezdett futni és estig meg sem állt. 😀 de nem hiszem hogy az összes induló iylen lenne, egyszerűen csak kemények
Szóval valószínűleg ők orvosilag tényleg "más" emberek (gépek). 😊dcsicsak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
konteo.blogrepublik.eu/2011/01/29/aoedvazlet-az-olvasanak/hát sapka klasszik Ecoista 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
wow, van bajjjncaatényleg van, ha nem érted amit írtam 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
ennek fejében kicsit elgondolkodtató az emberek pénzéhsége...sapkaez most tényleg komoly? adott egy blogger, aki éveken keresztül meglehetősen tartalmas cikkeket ír ingyen és bérmentve, majd mikor számon kéri, hogy ugyan figyelmeztetés nélkül azért nem kellene már annak lopni, aki utána azt szépen beépíti egy fizető belépős kiállításába, akkor még ő a pénzéhes?
wow, van baj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nem merítgetés van itt, hanem szövegazonosság, az ütköziksutianapde a blog bejegyzése már komolyan megsérti a szellemi tulajdont 😊
több mint 12 éve
nem merítgetés van itt, hanem szövegazonosság, az ütközik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tiboru.blogrepublik.eu/2013/07/12/hat-ez-igy-hogy/Cowboykarcsielolvasva az eredeti blogbejegyzést
na, azért vannak bennem gondolatok 😀
pl. a blogszerző valamiért elfelejtett hivatkozásokat feltölteni, honnan merítette az infókat, feltételezem nem megélte, ennek tudatában az a szellemi tulajdon amit most nagy becsben tart, tulajdonképpen nem is az övé, hanem másolta; ebből anyagi vagy nem anyagi előnyre tett szert (pl. a blogját népszerűsítette)...
sőt megkockáztatom a kiállítás készítői lehet hogy ugyanabból a forrásból írták ki ugyanúgy/nagyon hasonlóan a saját verziójukat
ennek fejében kicsit elgondolkodtató az emberek pénzéhsége...
több mint 12 éve
tiboru.blogrepublik.eu/2013/07/12/hat-ez-igy-hogy/CowboykarcsiEz nagyon kemény, figyeljétek a honlapjukon a jobb felső sarkos szöveget 😊
murder.hu
"Az év kiállítása!*
----------
*Az ötletgazda véleménye szerint” (apróbetűvel)

---
több mint 12 éve
tiboru.blogrepublik.eu/2013/07/12/hat-ez-igy-hogy/
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Szerintem, egy kis egó azért van még az NFL-ben is, ellenben a magyar am.fociban nincs túl sok pénz (és néző sem).Mindenképp hasznos bizonyos szinten ez a fajta nyomiság. Másképp focsi sem lenne!AtariA foci a pénzről szól és a szórakoztatásról.
Az ilyen abnormitás ahogy kishaszi is írta, valami lelki defektusról és az egóról.
Én nem látok sok összefüggést.Sobri Jóska
Kb. az összes él-, és extrémsport inkább aszkézis, mint pénzkereset. (Kivéve persze a magyar gurulós foci.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Mindenképp hasznos bizonyos szinten ez a fajta nyomiság. Másképp focsi sem lenne!AtariA foci a pénzről szól és a szórakoztatásról.
Az ilyen abnormitás ahogy kishaszi is írta, valami lelki defektusról és az egóról.
Én nem látok sok összefüggést.
több mint 12 éve
Mindenképp hasznos bizonyos szinten ez a fajta nyomiság. Másképp focsi sem lenne!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
erre nincsenek szavak:Vannak. Nem "normálisak". Van, ami nagyon hiánycikk az életükből. Az ilyen brutál teljesítmény-túrák mindig olyanoknak valók, akik valamit kompenzálnak, valamiért szükségét érzik az ilyen teljesítményeknek. Hogy honnan a bizonyítási vágy, az mindenkinél más lehet. Ha csak magát a fizikai eredményét nézem, akkor persze megsüvegelendő, de én pl. rendszeresen túrázom, és volt közte már pár brutál menet, de az még a Kinizsi 100-ast se közelítette meg, nemhogy a Kazinczy 200-at... Csinálja az, akinek hét anyja van.
edzesonline.hu/hir/5853/harminc_nap,_harminc_ironman_megcsinaltak
tripledecaironman.myblog.it/archive/2013/10/07/two-hungarians-in-the-first-two-places-5721888.html
laza 114 kilométer úszás, 5400 kilométer kerékpározás, 1260 kilométer futás... 😀jjncaa
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Szerintem szeretik ha szenvedhetnek... 😀apeszosJavasolnám nekik, hogy utaltassák nekem a fizetésüket 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet egy olyan csávóról, akinek az izmai nem savasodtak be. Tizenórákat futott, orvosi kontroll alatt, és semelyik orvos nem tudta megmondani, hogy ez mitől van.Szóval valószínűleg ők orvosilag tényleg "más" emberek (gépek). 😊
több mint 12 éve
Mert nem normálisak. Nem emberek. Gépek. Nekem is van ilyen ismerősöm, mindkét régebbi főnököm indult, és a mai napig indul ilyen versenyeken. Szerintem szeretik ha szenvedhetnek... 😀erre nincsenek szavak:Brutál. Számomra a "sima" ironman is hihetetlen, elképzelni nem tudom, hogy lehet 180 km tekerés után még egy maratont lefutni.Dub
tripledecaironman.myblog.it/archive/2013/10/07/two-hungarians-in-the-first-two-places-5721888.html
laza 114 kilométer úszás, 5400 kilométer kerékpározás, 1260 kilométer futás... 😀jjncaa
több mint 12 éve
erre nincsenek szavak:Brutál. Számomra a "sima" ironman is hihetetlen, elképzelni nem tudom, hogy lehet 180 km tekerés után még egy maratont lefutni.
több mint 12 éve
erre nincsenek szavak:edzesonline.hu/hir/5853/harminc_nap,_harminc_ironman_megcsinaltak
laza 114 kilométer úszás, 5400 kilométer kerékpározás, 1260 kilométer futás... 😀

---
több mint 12 éve
Úgyhogy ennyi, igazából az a gond, hogy hiába a kb 10 év hűség olyan nagyon még sem becsülik meg engedményekkel és ami még nagyobb gond a másik két szolgáltató semmivel sem jobb sőt. De ez itt már off topic dandeFolytatás a Kérdések bármiről topicból:
Ezzel vitatkoznék. Amit a vodánál adnak az tényleg vicc. Nagy alkudozások után ajánlottak nekem 10k kedvezményt egy olyan telefonra, ami a T-mobilnál 30k-val volt olcsóbb. Pedig 7+ éve van meg a 2 előfizetésem, és nem a legalapabb.
Kollega a T-nél ingyen megkapta az Xperia SP-t, az alap mozaik xs csomagja mellé, ráadásul kapott pluszba 500Mb netet ingyen, mert meg akarta szüntetni.GRAFI
Szóval az a helyzet, hogy igazából nem vagyok alkupozícióban jelen pillanatban. Majd esetleg májusban
Másrészt a másik kettőnél annyi rossz tapasztalatom van főleg ügyintézés tekintetében mások kárán is, nem is csak mobil terén, hogy ez még mindig jobb. Ha ügyeket kellett intézni itt azért még mindig korrektek voltak és készségesek, normálisan el tudtam intézni a dolgaimat. Lehet én vagyok szerencsés flótás 😀illetve sok múlik az ügyintézőn is és jókat fogtam ki.
Ez a tipikus magyar történet nem több jó között választhatsz mondjuk, hanem amelyik kevésbé rossz vagy számodra kevésbé rossznak érzed 😛
több mint 12 éve
Mindig öröm látni mikor egy jaguár lenyom egy gatort. 😀😀
több mint 12 éve
www.origo.hu/utazas/magyarorszag/20131003-barmilyok-okbol-kesnek-a-vonatok-jar-a-karterites.html?sec-topErre azért kiváncsi leszek a valóságban hogy lesz😊
több mint 12 éve
Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy csak buta női filmek igénye ez a "közfelkiáltással nem k.rva" szindróma, de nem... elitedaily.com/news/world/this-star-was-the-top-surgical-tech-student-until-they-found-out-about-her-past/
A "top-student" a cikk végére "she clearly performed relatively well compared to other students"-é szelidül (nem kell 299es IQ-fightertől tartani), de a lényeg ugyanaz marad :-P
több mint 12 éve
Pl. mert lehet akár egy olyan törvény amit mondjuk nem ismerek hogyTémát , törvényt ismerők segítsetek ha tudtok !Amennyiben félig-meddig szemtanúja az ember egy komoly balesetnek ( többekkel együtt úgy hogy az elsősegélynyújtást már elkezdi valaki és a mentőket is értesítették mások )Nem. Miért kéne?
akkor automatikusan ott kell azért maradnia a helyszínen tanuként?
Kösz!yooker
Bár már gondolom eljöttél magadtól is. 😊Sobri Jóska
az állampolgárnak kutya kötelessége a rendőrség és későbbiekben a bíróság munkájának segítése ,
komoly anyagi kárral és/vagy személyi sérüléssel járó esetek felderítésénél... !!??
viszonylag hamar leléptem amúgy rohadtul nem bírja a gyomron
az ilyen kb Fűrészbe illő jeleneteket....
több mint 12 éve
Témát , törvényt ismerők segítsetek ha tudtok !Amennyiben félig-meddig szemtanúja az ember egy komoly balesetnek ( többekkel együtt úgy hogy az elsősegélynyújtást már elkezdi valaki és a mentőket is értesítették mások )Nem. Miért kéne?
akkor automatikusan ott kell azért maradnia a helyszínen tanuként?
Kösz!yooker
Bár már gondolom eljöttél magadtól is. 😊