OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
Kérheti, de csak számomra furcsa, hogy míg pl. az USA-ban és több más országban a győztes általában tv-kamerák előtt veszi át nyereményét, itthon soha nem volt még senki, aki felfedte volna kilétét? Legalább egyszer...jjncaa
De volt. A paksi kosarasok nyertek egyszer a hatoson ( www.origo.hu/itthon/20020121apaksi.html)Matthew99
Budapest Hoteles felszolgálók meg 2005 tájékán szintén a hatost (ismertem is őket, szinte mindegyik elfolyatta a pénzt hamar), de maradjunk az ötösnél. Ez a "mindenki félti magát" számomra nem érv, szépen el van hintve a köztudatba, te meg fogadd el, mintha valami alapvetés lenne...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man
Kérheti, de csak számomra furcsa, hogy míg pl. az USA-ban és több más országban a győztes általában tv-kamerák előtt veszi át nyereményét, itthon soha nem volt még senki, aki felfedte volna kilétét? Legalább egyszer...jjncaa
De volt. A paksi kosarasok nyertek egyszer a hatoson ( www.origo.hu/itthon/20020121apaksi.html)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de hogy most már arról sem adnak ki tájékoztatást, hogy melyik lottózóban adták fel a nyertes szelvényt, azért több, mint elgondolkoztató...jjncaa
Már egy jó ideje kérheti a nyertes, hogy ne mondják meg a lottózó pontos helyét. Én élnék a gyanúperrel, hogy arra is kérheti a Szerencsejáték Zrt-t, hogy azok még a régiót is hamisan mondják be.

Egyébként itt milyen összeesküvést sejtesz? Mert a halmozódás véget érésével a Szerencsejáték Zrt. (és az állam) járt rosszul. Vagy esetleg arra gondolsz, hogy megbundázták páran a sorsolást és szétosztották maguk között a zsetont?gdavid
régen itt is ez volt a divat, régi tv-híradókban lehet látni ahogy talicskával viszik el a pénzt a nyertesek. Csak nálunk ez később megváltozott mert mindenki félti magát, ezért nem áll nyilvánosság elé.

Az meg hogy valaki elvigye a nyereményt ekkora összegnél nagyon nem jó a SzJZrt-nek mert megközelítőleg annyi profitot termel hetente mint amennyi a nyeremény...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de hogy most már arról sem adnak ki tájékoztatást, hogy melyik lottózóban adták fel a nyertes szelvényt, azért több, mint elgondolkoztató...jjncaa
Már egy jó ideje kérheti a nyertes, hogy ne mondják meg a lottózó pontos helyét. Én élnék a gyanúperrel, hogy arra is kérheti a Szerencsejáték Zrt-t, hogy azok még a régiót is hamisan mondják be.

Egyébként itt milyen összeesküvést sejtesz? Mert a halmozódás véget érésével a Szerencsejáték Zrt. (és az állam) járt rosszul. Vagy esetleg arra gondolsz, hogy megbundázták páran a sorsolást és szétosztották maguk között a zsetont?gdavid
Kérheti, de csak számomra furcsa, hogy míg pl. az USA-ban és több más országban a győztes általában tv-kamerák előtt veszi át nyereményét, itthon soha nem volt még senki, aki felfedte volna kilétét? Legalább egyszer...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Hát, ha konteo, akkor felhívom a figyelmet, hogy tudják a feladás helyét, idejét; a lottózók mindegyikében pedig van biztonsági kamera. Úgyhogy meg lehet tudni, hogy néz ki a nyertes. Ha neten adják fel, akkor a netelőfizető nevét, címét lehet kitudni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan

Egyébként itt milyen összeesküvést sejtesz? Mert a halmozódás véget érésével a Szerencsejáték Zrt. (és az állam) járt rosszul. Vagy esetleg arra gondolsz, hogy megbundázták páran a sorsolást és szétosztották maguk között a zsetont?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az ötöst keleten vitték el, napok óta részeg az arc, pedig három hétig fel se veheti a nyereményt 😀
több mint 12 éve
az komoly, hogy 100 órán belül elvitték mindegyik lottón a főnyereményt?
ötösön 3.087 milliárd, hatoson 404 millió, skandinávon 636 millió ugrott ki. természetesen egyik sem hozzám, különben már mentem volna bevásárolni magamat valamelyik sörgyárba 😊slowmotion
nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de hogy most már arról sem adnak ki tájékoztatást, hogy melyik lottózóban adták fel a nyertes szelvényt, azért több, mint elgondolkoztató...

---
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 309 — Cowboys fan
az komoly, hogy 100 órán belül elvitték mindegyik lottón a főnyereményt?
ötösön 3.087 milliárd, hatoson 404 millió, skandinávon 636 millió ugrott ki. természetesen egyik sem hozzám, különben már mentem volna bevásárolni magamat valamelyik sörgyárba 😊
több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan

Vajon melyik lehet a kedvenc csapata?Tanácstalan vagyok!😊laccoo74
Vin Skully. 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
sör/bor mellett hallgattunk pár egyetemistát. Kora 30asként már mosolygunk rajta, hogy a tanulás mellett mi is melóztunk, fizettük az albit, a kaját és alig fogadtunk el otthonról pénzt és ettől mekkora önállónak gondoltuk magunkat. Beosztottuk a kis pénzünket (amiből azért jutott bulira és barátnőre is (korlátozottan 😀)) és beszélgettünk az élet nagy dolgairól, lenyomtuk a vizsgákat és...ááá mennyire más volt az.
Mennyire nem tudtuk (Vagy: csak nem akartunk hinni a szemünknek?), hogy mi vár ránk idekinn.
több mint 12 éve

Vajon melyik lehet a kedvenc csapata?Tanácstalan vagyok!😊
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
támogassuk csak a rejtett erőforrásokat,megéri...

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Gogo
Kés a szívembe. Nagyon szeretnék kimenni (Lions+Pistons+RW meccs) amikor lejár a hitelem (még 9év), remélem lesz még értelme.Bazzani
Most azt mondják 9 év. Három év múlva már "csak" 8,5 lesz.

De reméljük nem így lesz, és még előbb meg tudod lesni a kedvenceidet Detroitban 😉vandeminek
Jaja. Én szorítok!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 538
 index.hu/tudomany/2013/09/20/elet_a_foldon_kivul_allitolag/
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
basszamegakutya volt itt egy kisebb földrengés

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress

Gábor Áron hiába intelligence, ha az ágyújával is csak fele annyi power. Ergya.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 538
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
 greatlanguagegame.com/
ezzel is el lehet szórakozni 😊eaglesmcnabb
A szamoain és a darin mindig elbukom, 1000 környékére sikerült eljutni, de tovább nem 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Gogo
Kés a szívembe. Nagyon szeretnék kimenni (Lions+Pistons+RW meccs) amikor lejár a hitelem (még 9év), remélem lesz még értelme.Bazzani
Most azt mondják 9 év. Három év múlva már "csak" 8,5 lesz.

De reméljük nem így lesz, és még előbb meg tudod lesni a kedvenceidet Detroitban 😉

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
Gogo
Kés a szívembe. Nagyon szeretnék kimenni (Lions+Pistons+RW meccs) amikor lejár a hitelem (még 9év), remélem lesz még értelme.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve

a XXI. századkristof
Majd jól megkaszálják a hírügynökséget bujtatott reklám miatt.😊