OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Türelem rózsát termett, 8 rugóért elvitték jófogáson 😊Talán nem a legmegfelelőbb fórum erre a kérdésre, de talán valamelyik apple szakértő (Sobri 😊 ) tudja a választ:- Garancia attól még él, hogy nincs számla, ha regisztráltad iTunes-on keresztül.
Van egy ilyenem: MC585HC/A iPod shuffle 2 GB (pink)
Két kérdés:
- Egy bankos promóció során kaptam, számla/garancia nincs hozzá... a garancia ilyesformán bukta?
- Szerintetek mennyit kérhetek érte ha el akarom passzolni valami aukciós oldalon? Használva max. a füles volt, csak kipróbálás céljából lett bekapcsolva.Rataxes
Viszont egy ilyen kütyü nem tud elromlani.
Sok mozgóalkatrész nincs benne 😊
- 4-5, kb. Boltban újonan lehet tán 15. (Én az enyémet leértékelve boltban 9ért vettem teljesen újonan.)Sobri Jóska
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
bowl.hu
48
Várunk egy témajavaslatot a sig battle 4. fordulójára! Ha új fórumaláírásra van szükséged, és több sigből szeretnél válogatni, itt az idő! Az alany nevét ide várjuk: bowl.hu/forum/alairasok/sig_battleTovábbá rövidesen lezárul a Sig battle 3. fordulója, melynek témája: Rontez Miles, New York Jets Safety, vagy Sheldon Richardson, Jets DL.
Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában a fentebb linkelt topicban!
több mint 12 éve
a flightradar24 magyar vonatos változatai:Vannak még hasonló oldalak pl helyi tömegközlekedésnél is, azoknál a városokban, ahol működik buszokon GPS-es rendszer. Adott esetben igen hasznos tud lenni. Pl. itt a soproni: websopron.kisalfoldvolan.hu/ Értelemszerűen Győrben is megvan ugyanez, meg pécsi és szolnoki (itt azt hiszem van helyközi is) rendszert nézegettem anno mikor ilyenről írtam szakdogát. De BKK-nál is kezdik kiépíteni ezt a rendszert, gondolom ott is valós időben követhetőek lesznek a járművek.
vonatinfo.mav-start.hu/
iemig.mav-trakcio.hu/3.0/
a kettőt együtt a legjobb használni. (az már másik kérdés, hogy magyarosan az egy vállalatcsoporthoz tartozó 2 cégnél miért van 2 különböző szoftver majdnem ugyanarra...)DiamondsHead44
Anno pár éve még Showder Klubban volt KAP-nak egy "óriási" vonatos "poénja" ezzel kapcsolatban, hogy minek GPS a vonatokra azok úgysem tévednek el. Hát vajon minek... 😀
több mint 12 éve
a flightradar24 magyar vonatos változatai:vonatinfo.mav-start.hu/
iemig.mav-trakcio.hu/3.0/
a kettőt együtt a legjobb használni. (az már másik kérdés, hogy magyarosan az egy vállalatcsoporthoz tartozó 2 cégnél miért van 2 különböző szoftver majdnem ugyanarra...)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/elet-halal-kozt-a-balazs-show-sztarjanak-lanya-2208537Kelet. Ez nagyon-nagyon a jéghegy csúcsa...
Emlékszem erre a csajra, ott sem tűnt százasnak, de azért ezt nem érdemelte meg a sorstól4
Bár, azt mondják, ki milyet szakít, olyat szagol!laccoo74
több mint 12 éve
áá ilyen nincsGondolom munkába menet nem az egyetlen járat, biztos nem 3 óránként járnak vonatok. Csak azt nem értem hol a többi utas akik a következőt várnák 😮
jjncaa
több mint 12 éve
sutianapGecinagy, sírva röhögök fél napja. 😀 feldobta a college gamedayt...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
áá ilyen nincs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/elet-halal-kozt-a-balazs-show-sztarjanak-lanya-2208537Emlékszem erre a csajra, ott sem tűnt százasnak, de azért ezt nem érdemelte meg a sorstól4
Bár, azt mondják, ki milyet szakít, olyat szagol!
több mint 12 éve
EZER !!!
több mint 12 éve
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/543417_514796771937083_1263440090_n.jpgMily igaz.
több mint 12 éve
bowl.hu
48
Lezárult a Sig battle 2. fordulója, melynek témája: Jon Bostic, Bears LB, a résztvevők pedig Apeszos, Laki és Rataxes.Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában az alábbi linken:
Sig battle 2. forduló szavazás
A szavazási határidő: 2013.09.03.
Ugyanezen topicba várjuk a "pályaműveket" a 3. hétre (téma: Rontez Miles, Jets safety) akár újoncoktól is!
több mint 12 éve
azé' ez a nap is kemény volt.kivittem a kölköt nagymamihoz Hátelekre, odafelé a Budafoki úton a hetvenéves tata azzal szórakozott, hogy a belső sávban felvette a külső sávban haladó teherautó sebességét, és akkora térközt hagyva haladt, hogy háromszor is meggondoljam, beteszem-e oda a kocsit (nem nyugdíjas vagyok, valaki siet dolgozni is ugye?!). amikor meg betettem, akkor elkezdett hadonászni. vén köcsög...
Hátelekről hazafelé jövet beszorultam egy kukásautó mögé (Rákóczi Ferenc utca ebből a szempontból kiváló, mert ott ugye hatvanas tábla van kifelé-befelé, mire elkezdenél előzni, addigra pont ott van szemből egy jármű). szóval kicsit beragadok, kb ez jelentette a különbséget abban, hogy ne nekem kelljen megállni elsősegélyt nyújtani valami balesetnél, ami egyébként az egész úttestet elfoglalta (sok szar volt az úton, de talán egy vérző orr, mint személyi sérülés).
jövök be Csepelre, gondoltam leteszem a kocsit az okádmányiroda mögötti P+R parkolóban. már a pláza déli végétől látszik, hogy a HÉV-megállónál, a Karácsony Sándor utcánál villog egy esetkocsi. na, ott már zsákolva volt valaki, nem nézett ki túl szívderítően a fekete nejlon a sétálóutca közepén...
és akkor ezek után még hosszabbítás is volt Bénáéknál, meg három fontos sérülés. hát faszom, nem is péntek tizenharmadika van!
több mint 12 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Novemberi bemutatóval "állítólag" indul a Dracula rock opera bemutatója. A Lelkész: Tarány Tamástöbb mint 12 éve

Így lehet egy újabb bőrt lehúzni arról a bizonyos rókáról!
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
m.neon.hu/menu/69/cikk/268575Ha kíváncsiak lennétek arra, hogy 150 éve hol laktatok volna.
több mint 12 éve
Lezárult a Sig Battle új szezonjának első fordulója. Szeretnék kérni mindenkit, aki egy kicsit is érdeklődik a grafikák iránt, hogy adja le szavazatát "lájk" formájában a két Bayloros sigre az alábbi linken: bowl.hu/forum/alairasok/sig_battleAkár mindkét sigre lehet voksot leadni egészen jövő keddig.
Ugyanide várjuk a nevezéseket a 2. körre vonatkozóan, a téma: Jon Bostic, Bears LB. Kezdők is jöhetnek!
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)