OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
te jj a forumszemet url cime alapjan siman lehet turkalni a szerkesztoi topikokban, legalabbis nekem sikerult pedig informatikailag kb soldi szintjen allok. csak ezert kerdeztem, azthittem tudtok errol. ha admin adta vna meg ot azert csak nem fujom be, nem ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
miert ne olvasgatta vna a szerkesztoi temakat, attol h nem admin ?MMMS
Miért ne olvasgathatná valaki egy cég belső levelezését attól, mert nincs felvéve a listára vagy mi ez a kérdés? A szerkesztői témák az adminokra tartoznak, ha valaki azt megosztja úgy, hogy arról nem szól a többieknek, azzal tulajdonképpen szembeköpi őket. Ha ez tényleg előfordult, akkor arról megvan a véleményem, bár gondolom az adott szerkesztő(k) már nincs(enek) is az oldalon

stez pedig végre úgy reagált egy kommentemre, ahogy az a többi válaszából is lejött, kellemes beszélgetés volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
miert ne olvasgatta vna a szerkesztoi temakat, attol h nem admin ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 716 — Whoops, looks like something went wrong.
Nincs szükség újabb önjelölt mártírokra, akad belőlük így is bőven. Ami viszont gusztustalan, azok a Sobri és mások felé tett kikacsintások, hogy "nem tudsz mindent", mikor konkrétumokat azt bezzeg nem írsz, és 99.9%-os bizonyossággal állíthatom, hogy te se tudsz mindent, sőt, valószínűleg amit ténynek gondolsz, az is elég messze áll a valóságtól.

Azt pedig 100%-os biztossággal állíthatom, hogy mivel sose voltál admin ezen az oldalon, így a szerkesztői témákat se olvashattad soha, ergo csak és kizárólag másodkézből lehetnek értesüléseid. Ez esetben meg ugye alapból nem beszélhetünk teljesen hiteles információkról, és ténymegállapításaid is ennyit érnekjjncaa

több mint 12 éve
Nincs szükség újabb önjelölt mártírokra, akad belőlük így is bőven. Ami viszont gusztustalan, azok a Sobri és mások felé tett kikacsintások, hogy "nem tudsz mindent", mikor konkrétumokat azt bezzeg nem írsz, és 99.9%-os bizonyossággal állíthatom, hogy te se tudsz mindent, sőt, valószínűleg amit ténynek gondolsz, az is elég messze áll a valóságtól.

Azt pedig 100%-os biztossággal állíthatom, hogy mivel sose voltál admin ezen az oldalon, így a szerkesztői témákat se olvashattad soha, ergo csak és kizárólag másodkézből lehetnek értesüléseid. Ez esetben meg ugye alapból nem beszélhetünk teljesen hiteles információkról, és ténymegállapításaid is ennyit érnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Óvoda, kiscsoport ez a szint. Minden kommented pontosan ugyanaz stez, mintha a rá érkező reakciók meg se jellenének a gépeden, csak az a lényeg, hogy mindig írj valami újat.

Ha sértett vagyok az azért van, mert oktalannak érzem a támadást és vádaskodást, és mint említettem, az meg egyenesen felháborító, hogy most már olyan témába is beleszólsz, amihez közöd nincs és úgy játszod az igazságosztót, mintha nem másoktól értesültél volna az ilyen-olyan információkróljjncaa
mondjuk véleménye még lehetAmadeus91
Ó igen, az mindenkinek minden esetben lehet. De az nem egyenlő azzal, ha valaki nem fogja fel, mi a különbség a személyes megtapasztalás és a MÁStól hallott/olvasott értesülés között, pláne ha utóbbit rögtön készpénznek is veszi.

Most már ott tartunk, hogy amit ír, az egyenesen TÉNYjjncaa
Örülök, hogy Te továbbra is olyan jól tudod, hogy én kitől és hogyan hallottam a dolgokról. 😉
Ha ennyire tudsz mindent, fölösleges is beszélgetni, úgy is kitaláltál mindent magad.

Ami pedig a személyemet illeti, zárásként is azt tudom mondani, hogy ha bassza a csőrödet, bannolj. 😀 Senki sem fog megszólni érte.

Na üdv

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ha nem titok, valaki beavathatna, hogy akkor most mi van?
Én csak annyit szerettem volna tudni, hogy az általam a régi időkben tisztelt, és nagyrabecsült fórumtárs sorsa hogy alakult az elmúlt években.
több mint 12 éve
Óvoda, kiscsoport ez a szint. Minden kommented pontosan ugyanaz stez, mintha a rá érkező reakciók meg se jellenének a gépeden, csak az a lényeg, hogy mindig írj valami újat.

Ha sértett vagyok az azért van, mert oktalannak érzem a támadást és vádaskodást, és mint említettem, az meg egyenesen felháborító, hogy most már olyan témába is beleszólsz, amihez közöd nincs és úgy játszod az igazságosztót, mintha nem másoktól értesültél volna az ilyen-olyan információkróljjncaa
mondjuk véleménye még lehetAmadeus91
Ó igen, az mindenkinek minden esetben lehet. De az nem egyenlő azzal, ha valaki nem fogja fel, mi a különbség a személyes megtapasztalás és a MÁStól hallott/olvasott értesülés között, pláne ha utóbbit rögtön készpénznek is veszi.

Most már ott tartunk, hogy amit ír, az egyenesen TÉNY

---
több mint 12 éve

😂

Nem hiszem, hogy Neked tudnod kellene, hogy én kitől kapom az információt, de elég rossz irányba tapogatózol.
Te pontosan ugyanúgy viselkedsz, mint egy óvodás, amikor nem is említettem a nevedet, de már rögtön jöttél sírni és támadásnak venni azt, ami egyébként tény. És nem is állítottam többet, és nem is kívántam belemenni a dolgokba.
Ha pedig nem tetszik a stílusom, tilts ki.

több mint 12 éve
Gsn-el (ha már kivel mi van / lett) nem tudni hogy mi a helyzet?Régebben ha jól emlékszem nem "csak" kiemelt volt de cikk sem nagyon tőle.Joco
Munkahelyi elfoglaltságok, szó van róla, hogy visszatér, ha idén kevésbé lesz sűrű a programja

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533

mondjuk véleménye még lehet
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Gsn-el (ha már kivel mi van / lett) nem tudni hogy mi a helyzet?Régebben ha jól emlékszem nem "csak" kiemelt volt de cikk sem nagyon jön tőle mostanság itt az oldalon.

több mint 12 éve

Ha sértett vagyok az azért van, mert oktalannak érzem a támadást és vádaskodást, és mint említettem, az meg egyenesen felháborító, hogy most már olyan témába is beleszólsz, amihez közöd nincs és úgy játszod az igazságosztót, mintha nem másoktól értesültél volna az ilyen-olyan információkról

---
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Érdekes, hogy Ti jöttök a sértettségemmel, ezzel szemben pedig tisztán látszik, hogy JJ van tele sértettséggel. 😀Stez
Mondjuk a kettő nem zárja ki egymást.

több mint 12 éve
Vagy lehet, Te sem tudsz mindent. 😉Stez
Lehet. És van jelentősége?
Te tudsz mindent? Az összes tényt, történést, előzményt, következményt, meglátást, érzelmet, gondolatot?
Kötve hiszem.
Vagyis az, hogy valaki nem tud mindent lófasz, nem érv, már ne is haragudj.

Egyébként pedig nem is viccből nem fogom elmondani. Egyrészt, mert már szerintem sem változtatna semmin sem, másrészt pedig mert semmi közöm hozzá.
De attól még azon a tényen nem változtat ez, hogy az elhintett okok "nem teljesen fedik a valóságot." Stez
És mi a valóság?
Mi a valóság arról, hogy most én éppen miért írok hozzászólást?
Rámtört az információközlés vágya? Grafomán vagyok? Betegen fekszem itthon, és unatkozok? Provokállak?
Csak erről az egyszerű tényről, hogy épp hsz-t írok, honnan tudná bárki is, hogy mi a valóság?
Ha te azt hiszed, hogy tudod mi a valóság, pláne Tibiről, akkor okosabb lennél Platónnál, Kantnál, Nietzschenél együttvéve.
De nem vagy, így pont annyit tudsz a valóságról, mint jelen esetben én.
És ha azt mondom, hogy problémái voltak és vannak, és nem hazudtolsz meg, vagy nem állsz elő más történettel, akkor ez a valóság, nem pedig elhintett ok. kicsit túlmisztifikálod a diszkréciót, ez is egy valóság.
Ahogy az utalgatásaid is a valóság részét képezik, csak éppen egy sunyi, áskálódó, öncélú valóságét.
De attól még valóság, tagadhatatlan.

több mint 12 éve
Valóban JJ, egy 5 éves kisgyerek stílusában írok. 😀
Teljesen igazad van. Vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. 😀

Érdekes, hogy Ti jöttök a sértettségemmel, ezzel szemben pedig tisztán látszik, hogy JJ van tele sértettséggel. 😀

több mint 12 éve
És téged illetve a remek ötleteidet kellene figyelembe vennünk ugye, mikor egy 5 éves kisgyerek stílusában írsz, aha

Azt meg egyenesen felháborítónak tartom, hogy most úgy teszel, mintha tudnád bármiről is az "igazságot", mikor kettőnk közül szinte biztos vagyok benne, hogy csak én találkoztam többször személyesen is Tibivel, nem mellesleg a szerkesztői témákat se olvashattad soha, tehát max másodkézből lehetnek infóid

---
több mint 12 éve
Termeszetes.

Ahogy az is mivel eleg sokan kedveltek itt, orommel fogadjak (juk) ha valaki erdemi informacioval bir rola. Es termeszetesen szomoruan ha azt halljuk nem jol megy a sora.

Azonban mindenkepp tobbre ertekelve Ot annal, hogy a jelenen semmit nem valtoztat az mi volt vele, ahogy JJ irta.Delonso_
Pragmatikusan igaza van JJ-nek.
De emocionálisan akceptálható amit te is írsz.
Mint írtam problémái voltak, vannak, és mivel segíteni nem tudunk, ezért sok értelme nincs, hogy túlságosan belemerüljünk, ebben JJ megközelítése a helytálló.

Stez, nincsen semmi olyan mögöttes dolog, amin csámcsogni lehetne, vagy érdemes lenne benne dagonyázni.
Olyan problémák voltak, vannak, melyekről ha tudnál, és lenne benned némi empátia, vagy nem a sértett attitűdöd lenne a meghatározó, te is belátnád, hogy nem ránk tartoznak.Sobri Jóska
Vagy lehet, Te sem tudsz mindent. 😉
Egyébként pedig nem is viccből nem fogom elmondani. Egyrészt, mert már szerintem sem változtatna semmin sem, másrészt pedig mert semmi közöm hozzá.
De attól még azon a tényen nem változtat ez, hogy az elhintett okok "nem teljesen fedik a valóságot."
Ennyi az egész, nincs is min csámcsogni. A jelennel kell foglalkozni, az a lényeges.
Egyébként pedig, semmilyen sértett énem sincs, amiről Te beszélsz. Ez egy szaros fórum, nem fog bennem megmaradni, hogy éppen itt vitáztam XY-al. Nincsen értelme ezen stresszelni. És ne is lássátok bele az emberbe, hogy minden, nem seggnyaló hozzászólása ezért jön, mert épp durcizik. 😊
Na de szerintem ezen fölösleges rágódni, inkább utaljatok Hörinek. 😀

több mint 12 éve
Termeszetes.

Ahogy az is mivel eleg sokan kedveltek itt, orommel fogadjak (juk) ha valaki erdemi informacioval bir rola. Es termeszetesen szomoruan ha azt halljuk nem jol megy a sora.

Azonban mindenkepp tobbre ertekelve Ot annal, hogy a jelenen semmit nem valtoztat az mi volt vele, ahogy JJ irta.Delonso_
Pragmatikusan igaza van JJ-nek.
De emocionálisan akceptálható amit te is írsz.
Mint írtam problémái voltak, vannak, és mivel segíteni nem tudunk, ezért sok értelme nincs, hogy túlságosan belemerüljünk, ebben JJ megközelítése a helytálló.

Stez, nincsen semmi olyan mögöttes dolog, amin csámcsogni lehetne, vagy érdemes lenne benne dagonyázni.
Olyan problémák voltak, vannak, melyekről ha tudnál, és lenne benned némi empátia, vagy nem a sértett attitűdöd lenne a meghatározó, te is belátnád, hogy nem ránk tartoznak.

több mint 12 éve
A másnap reggellel voltak problémái, amit az általam megnevezett úr okozott.
Tud valaki a sorsáról?Mi van vele, mit csinál mostanában.
több mint 12 éve
P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74
haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
Sokan hiányoljuk szakmai tudását, munkáját.Sobri Jóska
Háttőőőőőőő, ja, mondjuk, hogy így volt... 😂Stez
Ne haragudj, de ezt én se értem.
Nem azt, hogy másként gondolod, hanem azt, hogy ha én írok egy egzakt magyarázatot, akkor miért őőőőő-zöl, ahelyett, hogy ha nem értesz vele egyet, akkor leírd a te meglátásodat.
Ez kb. olyan, mintha hazugnak neveznél, mert azt mondom "A", de se "B"-t nem mondasz, se "A" valótlanságaira nem világítasz rá.
Megtennéd, hogy leírod normális, felnőtt üzemmódban miért nem igaz amit írtam?

szerk: és nem a második, szubjektív mondatra gondoltam "Sokan hiányoljuk szakmai tudását, munkáját." természetesen, hanem a tényállítást tartalmazó elsőre.Sobri Jóska
Mert nem Neked címeztem igazából a dolgot. Erre most mit mondjak?
És nem is tudom, hogy Te tudsz-e a mögöttes dolgokról, vagy pedig Te is csak a "legendát" kaptad-e. Pont, hogy rosszul vetted le az idézésem, mert nem offense volt abszolút, csak épp Te válaszoltál a haromt-vel kapcsolatos kérdésre a szokásos "legendával", így azt idéztem.
Az, hogy hülyítés megy-e, vagy sem, ez már nem tartozik rám, emiatt én biztosan nem is fogom kikotyogni a sztorikat. JJ-ék és haromt a főszereplők, ha Ők úgy döntenek, majd elmondják.
Most biztos azzal fogsz jönni Sobri, hogy unfair dolog előhozakodni valamivel, amit aztán nem indoklok meg, ami részben igaz is, de mondjuk a legtöbben egyébként is tudják, hogy nem csupán annyi a sztori, mint amit kapnak. Elfogadták, vagy egyszerűen leszarják.
Ennyi, az élet megy tovább, haromt nélkül.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Termeszetes.

Azonban mindenkepp tobbre ertekelve Ot annal, hogy a jelenen semmit nem valtoztat az mi volt vele, ahogy JJ irta.
több mint 12 éve
Nekem úgy rémlik, hogy gyakran volt nézeteltérése Mr. Alkohollal.
Ezt jelentené a magánéleti probléma?laccoo74
Én úgy emlékszem, hogy inkább jóban voltak, mintsem ellenséges viszonyban.

Van par tudomany ami tobbre ertekeli a multat nalad.Delonso_
Tagadhatatlan.
De azt tudomány nélkül is megállapíthatjuk, hogyha mondjuk épp nincs egy fillér se a zsebedben, és ötleted sincs hogyan kerüljön bele, akkor mindegy, hogy mindet elpókerezted, vagy pedig elajándékoztad a rászorulóknak, nemde?
A tényálláson nem változtat, hogy peches vagy, karitatív, hülye vagy hibás döntéseket hoztál. Vagy igen?

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Van par tudomany ami tobbre ertekeli a multat nalad.
több mint 12 éve
Nekem úgy rémlik, hogy gyakran volt nézeteltérése Mr. Alkohollal.
Ezt jelentené a magánéleti probléma?