OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Az "igazi" okok tudatában is ugyanaz lenne a helyzet, mint most, ezért sincs értelme firtatni a kérdést

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondjuk ez bennem is megfordult, hogy egyszer szivesen megtudnam az igazi okokat miert ment el, ezt a szabatos valaszt olvastam mar parszor, de ismerve ot biztos vagyok benne hogy ez egy roppant szep magyarazata az okoknak.
több mint 12 éve
Ne haragudj, de ezt én se értem.Háttőőőőőőő, ja, mondjuk, hogy így volt... 😂StezP.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
Sokan hiányoljuk szakmai tudását, munkáját.Sobri Jóska
Nem azt, hogy másként gondolod, hanem azt, hogy ha én írok egy egzakt magyarázatot, akkor miért őőőőő-zöl, ahelyett, hogy ha nem értesz vele egyet, akkor leírd a te meglátásodat.
Ez kb. olyan, mintha hazugnak neveznél, mert azt mondom "A", de se "B"-t nem mondasz, se "A" valótlanságaira nem világítasz rá.
Megtennéd, hogy leírod normális, felnőtt üzemmódban miért nem igaz amit írtam?
szerk: és nem a második, szubjektív mondatra gondoltam "Sokan hiányoljuk szakmai tudását, munkáját." természetesen, hanem a tényállítást tartalmazó elsőre.
több mint 12 éve
szobrot TTTnek!Illetve joindulatat es humorat. Jo arc volt.Delonso_P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Illetve joindulatat es humorat. Jo arc volt.P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
több mint 12 éve
Miért, amennyire a sztorit tudom, tökéletesen foglalta össze Jóska.
több mint 12 éve
Emlékszem az úrra, még a nfl.hu-ról.Szimpatikus figura volt.Remélem, a gondjai megoldódtak.P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
több mint 12 éve
Háttőőőőőőő, ja, mondjuk, hogy így volt... 😂P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
több mint 12 éve
P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.laccoo74haromt, egykori fórumtárs, és szakíró abbahagyta a fórumozást, a focival való foglalkozást magánéleti problémái miatt.
Sokan hiányoljuk szakmai tudását, munkáját.
több mint 12 éve
Ha lejárt a szerződésed, akkor esetleg egy másik szolgáltató nem jöhet szóba?Mert hozzájuk ezek szerint nem köt semmi.Bár azt nem értem, hogy, ha kifut a szerződés, akkor miért szüntetik meg a szolgáltatást?Épeszű szolgáltató foggal-körömmel, mindenféle kedvezménnyel igyekszik az előfizetők kedvében járni.
P.s.:Mi történt haromt-vel?Arról a sztoriról lemaradtam.
több mint 12 éve
Ez most ugye nem komoly? Mármint ez csak egy fura vicc vagy irónia amit nem értek, igaz?
több mint 12 éve
Abszolút nem rosszból mondom, de arra pl. nem gondoltál, hogy valami melót keress?
több mint 12 éve
Ellenben:http://velvet.hu/blogok/randi/2013/07/17/europaban_nalunk_elnek_a_legjobban_a_szinglik/
Ezért kardoskodik Sobri a társas lét ellen (meg ezért futja annyi prostira 😊 )
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Megkérdeztem pár hete a forrásomat de még nem tud semmit.igen, ezzel volt kapcsolatos, csak a digi sose sieti el a dolgokat... aztán az is lehet, hogy végül nem lesz belőle semmi, de valami bejelentés biztos lesz, valamikor 😊jjncaaEgy régebbi podcastban mondtad, hogy lesz valami nagy bejelentés hamarosan a TV-s közvetítésekkel kapcsolatban. Ez megvolt már vagy félreértettem valamit vagy még ezután lesz?Ezt tudtam eddig is.közvetve meccsre biztos nem fogunk rábeszélni, ott helyben törölné is a youtube a csatornát 😊 a drafthoz hasonló beszélgetős műsorokban gondolkozok (nfl beharangozó pl. a vasárnapi meccsek előtt, stb.), illetve rádiós közvetítésekben, melyekhez a streamet külön linkelnénk, de ezt majd az előszezon során leteszteljük
Inkább azt nem, hogy milyen meccseket fognak adni és arról miként szedik le az eredeti kommentárt és teszik rá az ittenit?Bazzani
maga a google ugye kicsit nagyobb játékos, és a youtube könnyebben menedzselhető és reklámozható felület, mint a ustream, ezért volt fontos a váltásjjncaa
Hallottam némi pletykát, hogy a Digi is akar NFL meccseket.Bazzani
Mondjuk az NCAA közvetítéseket sem tudta túl előre.
több mint 12 éve
igen, ezzel volt kapcsolatos, csak a digi sose sieti el a dolgokat... aztán az is lehet, hogy végül nem lesz belőle semmi, de valami bejelentés biztos lesz, valamikor 😊Egy régebbi podcastban mondtad, hogy lesz valami nagy bejelentés hamarosan a TV-s közvetítésekkel kapcsolatban. Ez megvolt már vagy félreértettem valamit vagy még ezután lesz?Ezt tudtam eddig is.közvetve meccsre biztos nem fogunk rábeszélni, ott helyben törölné is a youtube a csatornát 😊 a drafthoz hasonló beszélgetős műsorokban gondolkozok (nfl beharangozó pl. a vasárnapi meccsek előtt, stb.), illetve rádiós közvetítésekben, melyekhez a streamet külön linkelnénk, de ezt majd az előszezon során leteszteljük
Inkább azt nem, hogy milyen meccseket fognak adni és arról miként szedik le az eredeti kommentárt és teszik rá az ittenit?Bazzani
maga a google ugye kicsit nagyobb játékos, és a youtube könnyebben menedzselhető és reklámozható felület, mint a ustream, ezért volt fontos a váltásjjncaa
Hallottam némi pletykát, hogy a Digi is akar NFL meccseket.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy régebbi podcastban mondtad, hogy lesz valami nagy bejelentés hamarosan a TV-s közvetítésekkel kapcsolatban. Ez megvolt már vagy félreértettem valamit vagy még ezután lesz?Ezt tudtam eddig is.közvetve meccsre biztos nem fogunk rábeszélni, ott helyben törölné is a youtube a csatornát 😊 a drafthoz hasonló beszélgetős műsorokban gondolkozok (nfl beharangozó pl. a vasárnapi meccsek előtt, stb.), illetve rádiós közvetítésekben, melyekhez a streamet külön linkelnénk, de ezt majd az előszezon során leteszteljük
Hallottam némi pletykát, hogy a Digi is akar NFL meccseket.
több mint 12 éve
Ezt tudtam eddig is.közvetve meccsre biztos nem fogunk rábeszélni, ott helyben törölné is a youtube a csatornát 😊 a drafthoz hasonló beszélgetős műsorokban gondolkozok (nfl beharangozó pl. a vasárnapi meccsek előtt, stb.), illetve rádiós közvetítésekben, melyekhez a streamet külön linkelnénk, de ezt majd az előszezon során leteszteljük
maga a google ugye kicsit nagyobb játékos, és a youtube könnyebben menedzselhető és reklámozható felület, mint a ustream, ezért volt fontos a váltás

---
több mint 12 éve
Ezt tudtam eddig is.Inkább azt nem, hogy milyen meccseket fognak adni és arról miként szedik le az eredeti kommentárt és teszik rá az ittenit?
több mint 12 éve
Mint ahogy a Baumgartner féle űrugrás történt.Rámész a youtube oldalra (ráklikkelsz az adott linkre), és nézed/hallgatod élőben a történéseket.
Mintha egy streamet néznél.
Vagyis nem mintha, hanem konkrétan, csak nem a Ustream a felület.
több mint 12 éve
Ezt a közvetítést hogy kell elképzelni?Illetve milyen időpontban várható?
több mint 12 éve
és meg is adták a jogot, hurrá!

---
több mint 12 éve
köszönet az eddigi feliratkozóknak, bár az ezres álomhatártól még messze vagyunk, a youtube levitte 100-ra az alsó limitet, szóval már így is kérvényezni lehetett az élő közvetítések funkció engedélyezését 😊

---
több mint 12 éve
titkos =/= zártkörűEgyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír.Oké, szóval titkos 😛Rataxes
És szerintem ez természetes.
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉Stez