OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Megjelent a youtube 2.0 mobileszközökre, a kép a képben és teljes lista lejátszása két elég jó újítás, érdemes kipróbálni a bowl.hu draftműsorával 😊www.youtube.com/playlist?list=PLDWAzuWEO-suh5ilFP8HiKPX1ue1HCL9P

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én ezt goblin cápa néven ismertem, fogtak ilyet nemrég a Fekete-Tengerben is. Azt viszont senki sem tudja hogy került oda 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Várgyácsak mikor a minimax mega jimjam utoléri a kinti trendet, onnantól nincs menekvés 😉 csak mókuskerék

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
hónaputàn assetudod? Inkább LongLifeLearning SelenaGomez van, megnézel egy Barnieundfrenccet és tízévmúlva ... tádám senkiseismeretlensutianap😀 Szelenagomez már lejárt lemez és Csájnámekklénből is kifelé tendálunk.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
hónaputàn assetudod? Inkább LongLifeLearning SelenaGomez van, megnézel egy Barnieundfrenccet és tízévmúlva ... tádám senkiseismeretlen

több mint 12 éve
Még időszámítás előtt.😀 Egyébként tényleg kihalóban van, (legalábbis ahogy én érzékelem) azért a lányom korosztályában látok tcs-s pólóban rohangálni srácokat. De valóban ezek a "holnapmáraztsemtudjukhogyvoltak" kis amerikai tenyésztett tinicsillagok vezetik a listát. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy rossz ötlet ez a tanksapkától, bukni szerintem nem fognak rajta. Van ott azért haszonkulcs rendesen. Ha csak kis tételben dolgoznak akkor is. És "bolondok" mindig lesznek akik (pl.) egy A/5-s négyzetrácsos füzetet sokszoros áron vegyenek meg.Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem.kittliMikor is volt ez? 😊 Nem vagyok otthon a kisiskolás divatban, de szerintem abból a korosztályból kihalóban van a rockzene, legalábbis az ilyen Tankcsapda féle oldszkúl cuccok.Rataxes
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
ijene reálba
az álkapocsműködés az persze horror

de sokkal eccerűbb valami Marianna-árokból felhozott izét lesózni, leparaffinozni, majd két hétmúlva lefotózni, igazán gyanúra adott okot, hogy a fészkes vederbe kerülhetnek a szemei az orra alá...

több mint 12 éve
Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem.kittliMikor is volt ez? 😊 Nem vagyok otthon a kisiskolás divatban, de szerintem abból a korosztályból kihalóban van a rockzene, legalábbis az ilyen Tankcsapda féle oldszkúl cuccok.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
www.headbanger.hu/site/fesztival.htmlTalán, ezért vonták vissza az árusitási jogot?
Mert a hamisított pólók után, egy kanyit sem kap az adott zenekar?Ezt meg tudom érteni.
A Gugli egy rakás olyan helyet kidobott, ahol LEHET Tcs pólót, és mindenszart venni annak, aki akar.
több mint 12 éve
Szerintem tévedsz Rata abban, hogy egy kisiskolás nem tudja azt, hogy mi az a Tankcsapda.A méinsztrím rockzenekar mintapéldányai lehetnének, csak még nem mentek le annyira qrvába, mint a Hooligans.
Megnéztem az árakat a shopjukban.Elfogadható jó középkategória.Oké, a Tescos cucc óccsó, de kb annyit is ér!
Vastag bort mondjuk én se, csak a példa kedvéért írtam, hogy ő kezd ráérezni a marketingre.
több mint 12 éve
Jóérzésű szülő, ha megteheti az alapján választ amit a gyerek kiharcol magának. Mért ne lehetne ez pont a TCS? Hetedikes koromban Stormwitch, Running Wild, Metallica, Maiden feliratokkal volt kidekorálva az összes könyvem, füzetem. Szülőként azt mondom,hogy ez azért csak esztétikusabb mint sza.rá firkálni.
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Az az iskolás, aki esetleg mégis megveszi, megveteti a TCS-s cuccot, talán az utolsó generáció, aki foglalkozik a zenekarok marchandise-jával. Durva ebbe belegondolni.Ha már TCS: egy aluljáróban található rockbolt tulaja mesélte, hogy ő és a hozzá hasonló boltok már nem árulhatnak TCS-s cuccot, mert a Lukácsék visszavonták a jogot, és csak tőlük lehet, nyilván hatszor annyi zsetonért. Ez az a fajta pénzhajhász hozzáállás, ami miatt én meg tudtam utálni őket.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Hát mondjuk jóérzésű szülő szerintem nem az alapján választ a gyereknek füzetet hogy neki anno mi volt a kedvenc zenekara, hanem megveszi neki az aktuális divat szerinti Hello Kitty cuccokat... Jóérzésű jelenkori kisiskolás meg azt se tudja mi az a Tankcsapda 😀 Szerintem marketing szempontjából ez pont hogy egy hatalmas mellényúlás, el nem tudom képzelni hogy ebből komolyabb profitot termeljen a Tcs, és még meg se néztem az iskolás csomagjuk árát (de van egy tippem hogy ár tekintetében nincsenek egy szinten a tesco-s füzetekkel...).Igazából szerintem Magyarországon nincs az a zenekar ami olyan komoly iskolás rajongóbázissal rendelkezne hogy érdemes lenne ilyesmiben gondolkodni. Vastag Csaba bort meg elvből nem vennék 😀
.png)
több mint 12 éve
Kis ország, kis piac, de mint tudjuk, ki a kicsit nem becsüli...Szerintem, a TCS jó úton halad a mörcs piac kiaknázásában.
Szívesen írtam volna más hazai zenekart is, de olyan nincs!
Az általam felsorolt zenekarok próbálnak valami plusszt adni a rajongóknak, és emellett, még némi extra bevételre is szert tesznek, ami azért a mai viszonyok mellett nem mellékes!
De ki kell javítanom saját magam, mert ha jól rémlik, akkor a Vastagh Csaba mostanában dobja piacra a nevével fémjelzett bort.
több mint 12 éve
Azért egy tankcsapda rajongóbázist ne vessünk már össze a felsorolt többi külföldi zenekarral.
több mint 12 éve
Pár hszszel lejjebb linkeltem Tankcsapdás tanszerekről képet.Ezek a cuccok a hivatalos webshopjukban kaphatók.
Én azt nem értem, hogy a többi zenekar, és itt nem csak a keményebb vonalra gondolok, miért nem követi a példájukat?
A zenekaros webboltok kínálata kimerül a póló, CD, esetleg sapka felállásban.
A TCS okosan észrevette, hogy azok a rajongók, akik legalább a Menyországtouriszt sikerétől követik a zenekar munkásságát, már bőven abban a korban vannak, hogy iskolás gyerekeik lehetnek.
Nézzetek meg egy külföldi oldalt, gyakorlatilag minden kapható, sőt, annál is több!
Ezt a terméket pl az Iron Maiden dobta piacra, pedig őket nem lehet azzal vádolni, hogy a pénz miatt csinálják!

De van hasonló terméke az AC/DC-nek, az In Flamesnek, a Motörheadnak, és még sorolhatnám napestig!
A mi zenekaraink mikor veszik észre, ezt a rést a piacon?
több mint 12 éve
hát ez az, néztem a híradóban (ötször is, mert a kölök meg van őrülve a rendőr-mentő-tűzoltó gépjárműparkért, és mindig visszatekertette a boxot - kétéves, na), és ott állt vagy négy rendőr szép sorban a jobbsikánban, gondolom nem lopakodva közlekedten a Bartók Bélán, nehogy elijesszék a tettest...Ez érdekes. Mondjuk a képen, amikor helyszínelnek, ott ül néhány ember kint a Meki előtt. Szóval akkor gondolom nem volt "komoly". Nah de akkor is.VrijbloedKábé egy jó órával értem haza, mielőtt ez a szerencsétlen lövöldözött a Móriczon. Bazzeg, és csak ma tudtam meg...Vrijbloeditt lakunk két sarokra, meg a Meki az pont a Karinthyval szemben van, de így se tűnt fel semmi (még szirénázás sem)slowmotion
több mint 12 éve
Ez érdekes. Mondjuk a képen, amikor helyszínelnek, ott ül néhány ember kint a Meki előtt. Szóval akkor gondolom nem volt "komoly". Nah de akkor is.Kábé egy jó órával értem haza, mielőtt ez a szerencsétlen lövöldözött a Móriczon. Bazzeg, és csak ma tudtam meg...Vrijbloeditt lakunk két sarokra, meg a Meki az pont a Karinthyval szemben van, de így se tűnt fel semmi (még szirénázás sem)slowmotion
több mint 12 éve
Kábé egy jó órával értem haza, mielőtt ez a szerencsétlen lövöldözött a Móriczon. Bazzeg, és csak ma tudtam meg...Vrijbloeditt lakunk két sarokra, meg a Meki az pont a Karinthyval szemben van, de így se tűnt fel semmi (még szirénázás sem)
több mint 12 éve
Kábé egy jó órával értem haza, mielőtt ez a szerencsétlen lövöldözött a Móriczon. Bazzeg, és csak ma tudtam meg...
több mint 12 éve
A Kiszelest GIMP-pel csinálták, ez a felirat egy beépített GIMP effekttel készült 😀
.png)
több mint 12 éve
Egyik jobb mint a másik...
több mint 12 éve
Kiszel Tündét minden iskolásnak!
Vagy Tankcsapdát!
több mint 12 éve
aug 27.-ig nem lesz netem (kurva geci digi) Jók legyetek addig is. 28.-án este jövök.Amadeus91Bayern drukker vagy és digis neted van?! Hát ezt, hogy képzeled?! 😉