OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 309 — Cowboys fan
Már írtam korábban: engem is megtalált pont ez az Intrum Justitia.
Nekem nincs tartozásom, ők egy bankra hivatkoznak, ahol még számlám sincs.
5-6 éve felbukkantak, fenyegetőznek, én mindig mondom: most már vigyék akkor bíróság elé, hogy egyáltalán kiderüljön miről van szó, de erre valahogy sose kerül sor.
Felajánlották már, hogy 2,5 millió helyett fizessek 600ezret, ami ugye jó üzlet lenne, ha lenne 2,5 mila tartozásom, de így, hogy nincs, meg nem.
Volt, hogy mondtam nekik, nem vagyok velük jogi kapcsolatban, és töröljék az adataimat mindenhonnan, mire simán letették a telefont, volt ilyen beazonosítási játék, mindenféle szarság.
Na most ha lenne tartozásom, akkor is csak bírósági ítélettel fizetnék, hisz valami oka csak lenne, hogy nem fizetek, és egy bíróság elött az én verzióm is elhangozhatna, mérlegelésre kerülhetne, legfeljebb nem akceptálnák, és fizetnék.
De nincs.
Kértem már tőlük iratmásolatokat ami alapján szerintük tartozom - nem adhatják ki.
Küldtek azonnali felszólításokat tartalmazó sms-eket - dehát azok formailag nem fizetési felszólítások, csak sms-ek.
Montam, hogy félreértés lesz, hivatkozzanak bármi bizonyítóerejű iratra, bármire - nem teszik.
Mondtam a bíróságot, hogy menjünk már - ilyenkor eltűnnek fél évre, majd újra kezdik sms, telefon, stb.
Egyszer még azt is mondták, hogy letiltják a fizetésemből - mire mondtam, mégis hogyan, amikor magamnak utalom, de erre azt mondták, hogy megoldják, én meg azt, hogy hajrá hajrá.
Szóval nem tudom mi lehet a háttérben, de ezeknek a lúzereknek akkor se fizetnék, ha közvetlenül nekik tartoznék.Sobri Jóska
nővéremnek volt szerencséje hozzájuk "kerülni" egy tartozással. elkezdtem számolgatni, és valahogy az jött ki, hogy közel 50 százalékos éves kamattal dolgoztak. mondtam a nővéremnek, hogy ez nem biztos hogy jó, mert a neten fellelhető jogszabályban a maximum kamat mértéke a JB alapkamat négyszerese, amikor meg utoljára 12,5 % felett volt az alapkamat, akkor a tartozás nemhogy nem járt le, hanem egészen konkrétan még nem is jött létre...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
ijenen van

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Már írtam korábban: engem is megtalált pont ez az Intrum Justitia.
Nekem nincs tartozásom, ők egy bankra hivatkoznak, ahol még számlám sincs.
5-6 éve felbukkantak, fenyegetőznek, én mindig mondom: most már vigyék akkor bíróság elé, hogy egyáltalán kiderüljön miről van szó, de erre valahogy sose kerül sor.
Felajánlották már, hogy 2,5 millió helyett fizessek 600ezret, ami ugye jó üzlet lenne, ha lenne 2,5 mila tartozásom, de így, hogy nincs, meg nem.
Volt, hogy mondtam nekik, nem vagyok velük jogi kapcsolatban, és töröljék az adataimat mindenhonnan, mire simán letették a telefont, volt ilyen beazonosítási játék, mindenféle szarság.
Na most ha lenne tartozásom, akkor is csak bírósági ítélettel fizetnék, hisz valami oka csak lenne, hogy nem fizetek, és egy bíróság elött az én verzióm is elhangozhatna, mérlegelésre kerülhetne, legfeljebb nem akceptálnák, és fizetnék.
De nincs.
Kértem már tőlük iratmásolatokat ami alapján szerintük tartozom - nem adhatják ki.
Küldtek azonnali felszólításokat tartalmazó sms-eket - dehát azok formailag nem fizetési felszólítások, csak sms-ek.
Montam, hogy félreértés lesz, hivatkozzanak bármi bizonyítóerejű iratra, bármire - nem teszik.
Mondtam a bíróságot, hogy menjünk már - ilyenkor eltűnnek fél évre, majd újra kezdik sms, telefon, stb.
Egyszer még azt is mondták, hogy letiltják a fizetésemből - mire mondtam, mégis hogyan, amikor magamnak utalom, de erre azt mondták, hogy megoldják, én meg azt, hogy hajrá hajrá.
Szóval nem tudom mi lehet a háttérben, de ezeknek a lúzereknek akkor se fizetnék, ha közvetlenül nekik tartoznék.

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gratulálok, jól megragadtad a lényeget.GRAFI
Miért mi a lényege? Viccesnek vicces de ha belegondolunk az illető egy magát marha okosnak képzelő "álbürokrata" fasz aki tisztában van vele miért is keresik de inkább játszadozgat. Ez pont olyan mint a pár hónapja felkerült közúti ellenőrzéses paraszt. Tudom hogy a behajtó cégeket és a rendőröket is utálni kell de van az éremnek egy másik oldala is.JayB
Nem derül ki, hogy miért keresik, de nem is ez a lényege szerintem itt. A hangsúly azon van, hogy mennyire leszarják az ilyen cégek a jogszabályokat/előírásokat.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Fenébe, szerintem addig kapcsoljátok is le az oldalt, Mozart nélkül nincs értelme...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
aug 27.-ig nem lesz netemAmadeus91

:p
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
aug 27.-ig nem lesz netem (kurva geci digi) Jók legyetek addig is. 28.-án este jövök.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 274 — Bears & Illinois fan
Miért mi a lényege? Viccesnek vicces de ha belegondolunk az illető egy magát marha okosnak képzelő "álbürokrata" fasz aki tisztában van vele miért is keresik de inkább játszadozgat. Ez pont olyan mint a pár hónapja felkerült közúti ellenőrzéses paraszt. Tudom hogy a behajtó cégeket és a rendőröket is utálni kell de van az éremnek egy másik oldala is.JayB
Akkor ciki, ha véletlenül az Igor Grigorjevics Ukrán Tartozáskezelő Holding Zrt-hez kerül az ügye.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 figyelo.hu/cikkek/botranyos-minoseguek-a-gyumolcsjoghurtok
Azért, az is ritka, hogy egy sajátmárkás termék végezzen az élbolyban.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 900
Miért mi a lényege? Viccesnek vicces de ha belegondolunk az illető egy magát marha okosnak képzelő "álbürokrata" fasz aki tisztában van vele miért is keresik de inkább játszadozgat. Ez pont olyan mint a pár hónapja felkerült közúti ellenőrzéses paraszt. Tudom hogy a behajtó cégeket és a rendőröket is utálni kell de van az éremnek egy másik oldala is.
több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Az a baj hogy szerintem hogy nagy valószínűséggel jogszerűen jártak el, a Cetelem eladta a követelést az Intrum Justiciának vagy minek, tudtommal az egy követeléskezelő... Lehet persze rumlizni ilyen-olyan ajánlott feladványokért, de nagy valószínűséggel ezeket a költségeket ugyanúgy rá fogják verni, szóval kb. magával b*szik ki Higgadt Ügyfelünk 😊Rataxes
Valószínűen jogszerűen jártak el, de azért ezek a behajtócégek is elég "érdekesen" működ(het)nek. Az Edition Atlas nevű cég járt a nyakamra egy teljesen jogtalan követeléssel, majd mikor már ők nem bírtak a dologgal átpasszolták egy ilyen követeléskezelőnek az ügyet. Levélben megfenyegettek behajtással, letiltással, minden sz..al. Ekkor beszéltem egy ügyintézővel tőlük, pár mondatban felvázoltam a tényállást és azt mondta a hölgy, hogy akkor felvezeti a kartonra, hogy jogtalan a követelés és vége az ügynek. A kérdésre, hogy nem kellenek-e neki ehhez az igazamat bizonyító iratok a válasz "NEM" volt. Vicc...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Az a baj hogy szerintem hogy nagy valószínűséggel jogszerűen jártak el, a Cetelem eladta a követelést az Intrum Justiciának vagy minek, tudtommal az egy követeléskezelő... Lehet persze rumlizni ilyen-olyan ajánlott feladványokért, de nagy valószínűséggel ezeket a költségeket ugyanúgy rá fogják verni, szóval kb. magával b*szik ki Higgadt Ügyfelünk 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Gratulálok, jól megragadtad a lényeget.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 900
Szopatnak anyám STOP
Az a vicc, hogy van egy ismerősöm, aki rendszeresen eljátssza ezt. Rendszeres kapcsolatban áll a Fogyasztóvédelemmel, NMHH-val, stb-vel, és többnyire neki szoktak igazat adni. 😊

GRAFI
A cetelemes személyi kölcsön felvételénél gondolom rugalmasabb volt...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Szopatnak anyám STOP
Az a vicc, hogy van egy ismerősöm, aki rendszeresen eljátssza ezt. Rendszeres kapcsolatban áll a Fogyasztóvédelemmel, NMHH-val, stb-vel, és többnyire neki szoktak igazat adni. 😊
GRAFI
És ez nem vicc.
Engem is rendszeresen megtalálnak rejtett számokról emberek, hogy azonosítsam be magam.
Én le szoktam ott ragadni, hogy ő hívott, ő azonosítsa be magát, és kérném a nevét, születési helyét és idejét, anyja nevét, adószámát, állandó bejelentett lakcímét valamint árulja el, honnan van meg neki a telefonszámom, és a 2011 évi 62.törvény (infotörvény) alapján milyen adatkezelési protokoll szerint tartják nyilván?
Volt aki visszakérdezett, hogy adószámot miért, mondtam én így azonosítok be.
De hogy kik ezek, és mit akarnak sose derül ki. És mégis megy az élet tovább. 😊

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár

több mint 12 éve
Szopatnak anyám STOP

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
ezerszer le lett zárva, most azért, mert más előhozakodik vele, pláne kívülálló úgy, hogy "én tudok ám róla, csak nem mondom el", nem tehetek ellene semmit

legutóbb épp a te kérdésre válaszoltam a témával kapcsolatban, 8 nappal ezelőtt...jjncaa
így van, nekem megfelelt

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
ezerszer le lett zárva, most azért, mert más előhozakodik vele, pláne kívülálló úgy, hogy "én tudok ám róla, csak nem mondom el", nem tehetek ellene semmit

legutóbb épp a te kérdésre válaszoltam a témával kapcsolatban, 8 nappal ezelőtt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Keress megoldást, írj egy honlap históriát, mittudomén. Vagy zárd le, kész, nem lesz többet, ne várjátok.

több mint 12 éve
És mit vártok, hogy épp egy évekkel ezelőtt felszívódott emberről fejtsem ki egy nyilvános fórumon részletesen, milyen magánéletbeli problémái voltak? Az "igazságot" ráadásul még az se fedné teljesen, hiszen az illető nem tudna rá reagálni... Hihetetlen, hogy ez nem lehet megérteni és elfogadni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
EASY - fejcsük csak vissza a valóság szövetét egy kis darabon......
"szóval most vagy haromt sorsára jutok" - írta Höri, tehát ez tette még izgalmasabbá a Haromt-sorsa történet. Ehhez adalékként hozzácsapnám, hogy ha három éve nincs a fórumon, de minden héten felvetődik a neve, - egy papírhajó ami folyton-folyton visszatér az árral szembe. Tehát az eddig alkalmazott megoldások esetleg elégtelennek bizonyultak.sutianap
ez azért lehet, mert nincs tiszta víz öntve a pohárba, még azok számára sem, akiket tényleg érdekelne, hogy hová lett a fent említett fórumtárs.
több mint 12 éve
EASY - fejcsük csak vissza a valóság szövetét egy kis darabon......
"szóval most vagy haromt sorsára jutok" - írta Höri, tehát ez tette még izgalmasabbá a Haromt-sorsa történet. Ehhez adalékként hozzácsapnám, hogy ha három éve nincs a fórumon, de minden héten felvetődik a neve, - egy papírhajó ami folyton-folyton visszatér az árral szembe. Tehát az eddig alkalmazott megoldások esetleg elégtelennek bizonyultak.

több mint 12 éve
a fórumszemét url címének mi köze van a szerkesztői topicokéhoz? ilyen alapon minden linkből következtethetnél rá, pláne hogy most próbáltam ki, kiemelt felhasználó még a cím birtokában se tudja megnézni őket... a kiskapu talán az IP miatt lehet

---