OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Oké, akkor így mondom: kukkolgatás szintjén tilos.Egyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír.Oké, szóval titkos 😛Rataxes
És szerintem ez természetes.
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉Stez
A továbbiakat megtárgyalhatod S(uperman)-el. 😊
több mint 12 éve
Egyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír.Oké, szóval titkos 😛
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉Stez
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Egyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír....minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.Nem írásról, olvasásról beszéltem 😊Rataxes
...Stez
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉
több mint 12 éve
...minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.Nem írásról, olvasásról beszéltem 😊
...Stez
.png)
több mint 12 éve
De akkor az itt is kiderülne, mert Amadeus belinkelnéHa Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.StezÉn egyből a Bild-hez mennék... :cool:Medvepapa
több mint 12 éve
Ha Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.StezÉn egyből a Bild-hez mennék... :cool:
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Az, hogy nem szeretnénk, hogy minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.Ja, akkor nem. 😉StezNincs ezzel semmi gond hogy bizalmas a ligátok, de ne állítsd már hogy nem az 😀 Ha az ember kérdez róla nem kap választ, a fórumot csak regisztrált tagok olvashatják, regisztráció csak meghívó alapján lehetséges (már ha ez az az oldal amit adam8 talált), ha egy meg nem nevezett GM megírja PM-ben a DC-jét véleményezésre akkor mellé kell tennie hogy kezeljem bizalmasan 😀Rataxes
Ha bizalmas lenne, nem tudnátok róla. 😉 Egyébként nem tudom, hogy adam8 mit talált.
Mondom, Hörinek többen is mondták, hogy nálunk játszanak, amiről mi tudtunk, mivel előtte megkérdeztek minket, hogy bizalmas-e.
Egyébként meg senki sem mondta S-nek (😀), hogy írja oda, hogy bizalmas. Ő maga döntött úgy, hogy keres Téged és megosztja Veled a dolgait. Fake konkrétan már az egész rostert látta. Na puff.
De nyilván attól még nem szándékozunk itt pattogni mindenkinek, hogy "hé figyeljetek, nekünk van egy másik GM játékunk, ami jobb és blah blah".
Mi csak igyekszünk minden feltűnés nélkül elszórakozni egy másik játékban, semmi több.
Ha Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.
több mint 12 éve
Ja, akkor nem. 😉StezNincs ezzel semmi gond hogy bizalmas a ligátok, de ne állítsd már hogy nem az 😀 Ha az ember kérdez róla nem kap választ, a fórumot csak regisztrált tagok olvashatják, regisztráció csak meghívó alapján lehetséges (már ha ez az az oldal amit adam8 talált), ha egy meg nem nevezett GM megírja PM-ben a DC-jét véleményezésre akkor mellé kell tennie hogy kezeljem bizalmasan 😀
.png)
több mint 12 éve
Nagyon titokzatos az egész, én nem is találom. Gondolom a tagok titoktartási fogadalmat tettek 😛RataxesÍgy van.
Olyannyira, hogy vagy fél tucat GM-ünket (ha nem többet) felkeresett Höri is anno, amikor kiléptünk a játékból és a fele meg is mondta neki, hogy sorry, de másik GM játékban játszik már.
Ja, akkor nem. 😉
több mint 12 éve
Szerintem én megtaláltam, milyen programmal szimuláljátok? 😊adam8Idén még Madden 08.
Rata semmi ilyesmiről nincs szó. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nagyon titokzatos az egész, én nem is találom. Gondolom a tagok titoktartási fogadalmat tettek 😛
.png)
több mint 12 éve
Szerintem én megtaláltam, milyen programmal szimuláljátok? 😊
több mint 12 éve
Van oldala. lol 😊Honnan tudnám? 😊 Volt róla szó itt az oldalon?Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀RataxesElég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀Toca
Van valami oldala is egyébként? Megnézném a csapatokat/eredményeket 😊Rataxes
több mint 12 éve
Honnan tudnám? 😊 Volt róla szó itt az oldalon?Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀RataxesElég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀Toca
Van valami oldala is egyébként? Megnézném a csapatokat/eredményeket 😊
.png)
több mint 12 éve
ha gondolod én mehetek még mindig. Különösen jól értek a szovjet játékosok draftolásához.áá, ilyen nívótlan amatőr cuccba minek jönne bárki, nem is hívtunk senkit, mekivel stezzel meg delonsoval eljátszogatunk benne négyen, mindenki visz 2 divíziót és magával trédel, tök buli! Juteszembe Go Jaguars! ^^fetomyZavar, hogy nem hívtak téged? 😊WyattÉs mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa
több mint 12 éve
volt mindenféle 😊 de a gm játékban iszonyat brutál viták is mentek anno, emlékszem mikor Soldados pár éve a vétózási kérdés miatt egy 3-4 oldalas levélben küldött el a világ végére... 😊hát nem tudom ha ők a rebellis játékosok,akkor milyenek lehettek azok akik rendesen játszottak itt.KennyÉs mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hát nem tudom ha ők a rebellis játékosok,akkor milyenek lehettek azok akik rendesen játszottak itt.És mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa
több mint 12 éve
az zavar, hogy a draft trackert nem vezethettemZavar, hogy nem hívtak téged? 😊WyattÉs mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
áá, ilyen nívótlan amatőr cuccba minek jönne bárki, nem is hívtunk senkit, mekivel stezzel meg delonsoval eljátszogatunk benne négyen, mindenki visz 2 divíziót és magával trédel, tök buli! Juteszembe Go Jaguars! ^^Zavar, hogy nem hívtak téged? 😊WyattÉs mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa
több mint 12 éve
Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀RataxesElég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀
több mint 12 éve
Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀
.png)
több mint 12 éve
Zavar, hogy nem hívtak téged? 😊És mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa

több mint 12 éve
Elég király vagy, ma már nekem se volt tiszta minden de így már rémlik. 😀 😀Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?"Felénk erre mondják: kisfröccs rulz, de az is lehet, hogy már nem vagyok józan.
mégsn az letngme hméikanál isadam8
Mindenesetre a vita zsír volt. Lehetne többször is. 😀 És mi az az alternatív GM játék?"
Egyelőre eddig jutottam. Champollion segíts! 😊
Ui.:
ziett nemrlthetitek4444adam8Ti ezt nem érthetitek!!!Atari
több mint 12 éve
...AtariSzerintem sürgősen kezdj el nyelveket tanulni, van hozzá érzéked 😀
.png)