OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 716 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír.
És szerintem ez természetes.
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉Stez
Oké, szóval titkos 😛Rataxes
Oké, akkor így mondom: kukkolgatás szintjén tilos.
A továbbiakat megtárgyalhatod S(uperman)-el. 😊

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 223 — Eagles fan
Egyre megy. Vagyunk 32-en, nem biztos, hogy mindenki azt szeretné, hogy bárki idegen azt olvasgassa, amiket ő ír.
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉Stez
Oké, szóval titkos 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
...minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.
...Stez
Nem írásról, olvasásról beszéltem 😊Rataxes
Mindenki maradjon csak meg a maga játékánál. 😉

több mint 12 éve
...minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.
...Stez
Nem írásról, olvasásról beszéltem 😊

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ha Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.Stez
Én egyből a Bild-hez mennék... :cool:Medvepapa
De akkor az itt is kiderülne, mert Amadeus belinkelné
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Ha Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.Stez
Én egyből a Bild-hez mennék... :cool:

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Ja, akkor nem. 😉Stez
Nincs ezzel semmi gond hogy bizalmas a ligátok, de ne állítsd már hogy nem az 😀 Ha az ember kérdez róla nem kap választ, a fórumot csak regisztrált tagok olvashatják, regisztráció csak meghívó alapján lehetséges (már ha ez az az oldal amit adam8 talált), ha egy meg nem nevezett GM megírja PM-ben a DC-jét véleményezésre akkor mellé kell tennie hogy kezeljem bizalmasan 😀Rataxes
Az, hogy nem szeretnénk, hogy minden emberfia bejárjon a fórumunkra és írogasson, az nem jelenti azt, hogy bizalmas.
Ha bizalmas lenne, nem tudnátok róla. 😉 Egyébként nem tudom, hogy adam8 mit talált.
Mondom, Hörinek többen is mondták, hogy nálunk játszanak, amiről mi tudtunk, mivel előtte megkérdeztek minket, hogy bizalmas-e.
Egyébként meg senki sem mondta S-nek (😀), hogy írja oda, hogy bizalmas. Ő maga döntött úgy, hogy keres Téged és megosztja Veled a dolgait. Fake konkrétan már az egész rostert látta. Na puff.
De nyilván attól még nem szándékozunk itt pattogni mindenkinek, hogy "hé figyeljetek, nekünk van egy másik GM játékunk, ami jobb és blah blah".
Mi csak igyekszünk minden feltűnés nélkül elszórakozni egy másik játékban, semmi több.
Ha Te csinálsz egy online sportújságot, szerintem Te sem rohansz hirdetni azt az nso-ra.

több mint 12 éve
Ja, akkor nem. 😉Stez
Nincs ezzel semmi gond hogy bizalmas a ligátok, de ne állítsd már hogy nem az 😀 Ha az ember kérdez róla nem kap választ, a fórumot csak regisztrált tagok olvashatják, regisztráció csak meghívó alapján lehetséges (már ha ez az az oldal amit adam8 talált), ha egy meg nem nevezett GM megírja PM-ben a DC-jét véleményezésre akkor mellé kell tennie hogy kezeljem bizalmasan 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
 most.444.hu/2013/08/02/ki-mit-tud-magyarorszagrol-a-redditen/

ki mit vél tudni
több mint 12 éve
Nagyon titokzatos az egész, én nem is találom. Gondolom a tagok titoktartási fogadalmat tettek 😛Rataxes
Így van.
Olyannyira, hogy vagy fél tucat GM-ünket (ha nem többet) felkeresett Höri is anno, amikor kiléptünk a játékból és a fele meg is mondta neki, hogy sorry, de másik GM játékban játszik már.
Ja, akkor nem. 😉

több mint 12 éve
Szerintem én megtaláltam, milyen programmal szimuláljátok? 😊adam8
Idén még Madden 08.

Rata semmi ilyesmiről nincs szó. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nagyon titokzatos az egész, én nem is találom. Gondolom a tagok titoktartási fogadalmat tettek 😛

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szerintem én megtaláltam, milyen programmal szimuláljátok? 😊

több mint 12 éve
Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀Rataxes
Elég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀Toca
Honnan tudnám? 😊 Volt róla szó itt az oldalon?
Van valami oldala is egyébként? Megnézném a csapatokat/eredményeket 😊Rataxes
Van oldala. lol 😊

több mint 12 éve
Elég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀Toca
Honnan tudnám? 😊 Volt róla szó itt az oldalon?
Van valami oldala is egyébként? Megnézném a csapatokat/eredményeket 😊

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
És mi az az alternatív GM játék?"Atari
a bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa
Zavar, hogy nem hívtak téged? 😊Wyatt
áá, ilyen nívótlan amatőr cuccba minek jönne bárki, nem is hívtunk senkit, mekivel stezzel meg delonsoval eljátszogatunk benne négyen, mindenki visz 2 divíziót és magával trédel, tök buli! Juteszembe Go Jaguars! ^^fetomy
ha gondolod én mehetek még mindig. Különösen jól értek a szovjet játékosok draftolásához.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
a bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumbanjjncaa
hát nem tudom ha ők a rebellis játékosok,akkor milyenek lehettek azok akik rendesen játszottak itt.Kenny
volt mindenféle 😊 de a gm játékban iszonyat brutál viták is mentek anno, emlékszem mikor Soldados pár éve a vétózási kérdés miatt egy 3-4 oldalas levélben küldött el a világ végére... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
hát nem tudom ha ők a rebellis játékosok,akkor milyenek lehettek azok akik rendesen játszottak itt.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
az zavar, hogy a draft trackert nem vezethettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
áá, ilyen nívótlan amatőr cuccba minek jönne bárki, nem is hívtunk senkit, mekivel stezzel meg delonsoval eljátszogatunk benne négyen, mindenki visz 2 divíziót és magával trédel, tök buli! Juteszembe Go Jaguars! ^^
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 301 — Vikings fan
Elég informálatlan vagy ha ezt nem tudod 😛 😀
több mint 12 éve
Tényleg van egy másik GM játék? Megyek oda is 😀

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Zavar, hogy nem hívtak téged? 😊

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?

mégsn az letngme hméikanál isadam8
"Felénk erre mondják: kisfröccs rulz, de az is lehet, hogy már nem vagyok józan.
Mindenesetre a vita zsír volt. Lehetne többször is. 😀 És mi az az alternatív GM játék?"

Egyelőre eddig jutottam. Champollion segíts! 😊

Ui.:
ziett nemrlthetitek4444adam8
Ti ezt nem érthetitek!!!Atari
Elég király vagy, ma már nekem se volt tiszta minden de így már rémlik. 😀 😀

több mint 12 éve
...Atari
Szerintem sürgősen kezdj el nyelveket tanulni, van hozzá érzéked 😀