OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
És mi az az alternatív GM játék?"Ataria bowl.hu GM játékból kilépő rebellis játékosok csináltak maguknak egy új ligát, valahol máshol, egy párhuzamos univerzumban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?"Felénk erre mondják: kisfröccs rulz, de az is lehet, hogy már nem vagyok józan.
mégsn az letngme hméikanál isadam8
Mindenesetre a vita zsír volt. Lehetne többször is. 😀 És mi az az alternatív GM játék?"
Egyelőre eddig jutottam. Champollion segíts! 😊
Ui.:
ziett nemrlthetitek4444adam8Ti ezt nem érthetitek!!!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
www.hir24.hu/belfold/2013/07/31/elvettek-a-taxitarsasag-telefonszamat/Nem értem azt a részt, hogy egy másik cég vásárolta meg ezt a számot.
Ha ez egy már eladott szám volt, akkor, hogy lehetett másnak is értékesíteni?
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 510
Nem tudom mi volt a NAGY problema.+abszolut uj vagyok.
Ez egy forum..ergo szabad velemeny nyilvanitas.Amit sztem tenyleg nem szabad az a szemelyeskedes.
Minden rossz indulat nelkul ezt a forumot pont annyira kell komolyan venni mint amennyire nem.Nem is ertem h fajulhatott idaig ez a vita.No meg h veszekedesek a csapatok topikjaiban no meh az eredmenykovetoben...Ez nalam egy masik kerdest vett fel amit leirtam egyszer a szurkolok lelektana topikba.
Ennyit tudtam irni ezuel kapcsolatban.vilagmegvalto biztos nem voltam most!
több mint 12 éve
A moderálással kapcsolatban egy építő, konstruktív észrevétel:Amíg nincs az adminoknak egy egységes moderálási alapelveket tartalmazó itinerjük, amíg nincs fórumszabályzat, amit a felhasználó regisztrálásakor eldfogad, mindig a szubjektíivitás lesz az elsődleges, márpedig arra nem lehet hosszú távon építeni. Vagyis lehet, csak nélkülözni fogja a tervezhetőséget, tehát felesleges.
Tavaly tomi-tomi vetette fel az én indokolatlan bannolásom esetén (sokan kérték, lol), hogy ugyan mi alapján történik bárkinek is a bannolása, hisz semmilyen fórumszabályzat semmilyen pontja nem sérült, mivel nincs is. Így meg ugye mi alapján sért bárki meg bármit is?
Miért ne lehetne hülyeséget írni, miért ne lehetne szélsőséges véleményt megfogalmazni, cigányozni, buzizni, bármit leírni, stb. hisz arra nem lehet apellálni, hogy mindenki pont úgy gondolkodik, ahogy az éppen őt olvasó admin, az adott napon, adott hangulatában?
Szóval az én építő javaslatom az lenne, hogy készüljön egy fórumszabályzat, amiben világosan le van írva fehéren-feketén, hogy azok elfogadása után mik a jogok, kötelezettségek.
Lehet e cigányozni, lehet e Luck-ot padra kívánni, vagy Tebow-t a kezdőbe, vagy sem, lehet e kurvaanyázni, vagy ironikusnak, szarkasztikusnak lenni, és bárkivel, vagy csak aki úgyse érti meg? Lehet e bármilyen véleményt megfogalmazni, és csak akkor, ha utána az ember elfogadja a többségét, vagy kitarthat e mellette évekig, stb?
Ha igen, akkor milyen korlátozásokkal lehet mindezt (napi egyszer, válaszolni lehet, de felhozni nem, stb.), vagy korlátozások nélkül.
Az nem érv, hogy valakinek a tevékenysége sok embernek tetszik, nem tetszik, hisz akkor pusztán azzal igazam lenne a Brady-Tebow kérdésben, hogy én vagyok a leglikeoltabb Pats drukker, és az én fórumos tevékenységemnél csak Hörié és jjncaa-é népszerűbb, de ez még szerintem is nonszensz, hogy a kedveltség legyen bárminek is a fokmérője.
Én maximálisan liberális vagyok, tőlem írhatna bárki bármit, csak persze a bármi viszontbármit szül, és ezt illendő akceptálni, ha az ember liberális.
Soha nem is kértem ki még egyszer sem, ha valaki a meglátásaimat faszságnak tartotta, és ennek hangot ad, persze, ez azzal jár, hogy újrafogalmazva ismét megpróbálom meggyőzni, hogy faszság ha faszságnak tartja. Viszont sosem személyeskedtem, hisz ez a liberális felfogás lényege.
De azt is illik elfogadni, hogy bár elsőre sokaknak nem világos, ez a fórum, a bowl.hu oldal részeként egy üzleti vállalkozás egyik eleme, mondhatni pillére.
És ha a tulajdonos nem liberális felfogású, és azt mondja, márpedig neki xy jelenléte nem szükséges, és menjen az anyjába, akkor bizony megteheti.
És ezt nem azért kell elfogadnunk, mert liberálisan az intoleranciát is tolerálni kell, hanem mert megteheti.
Valakire azokat a jelzőket mondani, hogy nyereségorientált, profitábilis gondolkodású, haszonelvű nem sértés, még ha sokak számára ezek valamiféle szitokszónak is minősülnek, kapitalista világunkban teljesen indokolatlanul.
Ezek csak egyfajta metodikát, megközelítést jelentenek.
Összefoglalva, azt javallom, hogy készüljön fórumszabályzat, ami kitér a moderálási alapelvekre, és minden olyan jogra és kötelezettségre ami egy usert, admint megillet, és akkor az ilyen viták, esetleges bannolások, vagy szezon közben az eredménykövetőben történő viták elmérgesedése mind megelőzhető, vagy legalábbis orvosolható, kezelhető, tűrhető.
több mint 12 éve
az korrektFelllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?
mégsn az letngme hméikanál isadam8Amúgy meg mióta le lettem hurrogva mert felvetettem hogy 5 idézésnél ne lehessen több azóta mindent idézgetek akármilyen hosszú legyenTocaNehéz eldönteni hogy a kettő közül melyik komment az értelmesebb 😛Rataxes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ziett nemrlthetitek4444adam8Y'AI'NG'NGAH
YOG-SOTHOTH
H'EE-L'GEB
F'AI THRODOG
UAAAH
nevégezzünkfélmunkát

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?
Amúgy meg mióta le lettem hurrogva mert felvetettem hogy 5 idézésnél ne lehessen több azóta mindent idézgetek akármilyen hosszú legyenTocaNehéz eldönteni hogy a kettő közül melyik komment az értelmesebb 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
jönnek a reptoidok?Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?epusztulunk mindannyian, ez a necronomiconból van...sutianap
több mint 12 éve
minek kell ilyen hosszú hszt idézni, ráadásul 2× is?Black_AdderMobil 2x idézte 😀
Amúgy meg mióta le lettem hurrogva mert felvetettem hogy 5 idézésnél ne lehessen több azóta mindent idézgetek akármilyen hosszú legyen
több mint 12 éve
Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?epusztulunk mindannyian, ez a necronomiconból van...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Felllll,énk ere fshfsndják kisfrcsöö rulz ed az islkeht hgy mrtáer nemv saagkoy józajfr mdf9ineitnewmsnestere a vitafs zsír vituielrtr lehentw töbszredwesrö😀 ésfmiz az altrerfsntívag gmjtéétlw?mégsn az letngme hméikanál is
több mint 12 éve
minek kell ilyen hosszú hszt idézni, ráadásul 2× is?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Kurvahosszu de azert is linkelem. Akkor sorry mivel engem ideztel vettem magamra, a tobbiben meg nagyjabol ígazadvan.GM jatekot meg tudom hogy nem mindenki sertetseg miatt hagyta ott , de tuti volt olyan ( mondjuk JJ is 😛).
Engem nem zavar max hianyzik a porges amit csinaltatok mert igy besuppedt az egesz picit 😕
több mint 12 éve
Napokban lett frissítve az oldal fő CSS motorja (megjelenítés), és a mobil nézettel még vannak hibák, apránként minden sorra kerül.valentinxHát ahogy olvasom,ügyesen ki van ez találva.😊 Viszont nekem mobilról nem adja be a fórumot,csak a fejlécet látom,meg a menükezelő gombot.. Xperia x8 egyébként,valami ötlet? Lehet hogy frissíteni kéne az opera minit?klash44
Ebbe a 2 topikba várjuk az észrevételeket:
több mint 12 éve
valentinxHát ahogy olvasom,ügyesen ki van ez találva.😊 Viszont nekem mobilról nem adja be a fórumot,csak a fejlécet látom,meg a menükezelő gombot.. Xperia x8 egyébként,valami ötlet? Lehet hogy frissíteni kéne az opera minit?
több mint 12 éve
'flash chat'klash44Flasht elvből nem használok/unk, mert egyszerűen szar technológia (+ rengeteg mobilos látogatás van). Másrészt ha real-time fórumot vezetnénk be, akkor az iszonyú nagy mennyiségű szerver erőforrást emésztene fel... egyrészt ebbe nem fektetnénk be, másrészt felesleges is lenne.
Jelenleg a megnyitott topikok 30 másodpercenként ellenőrzik, hogy jött-e újabb post, és ha igen, akkor ezt jelzi neked, miután kattintasz a jelzésre, akkor be is töltődik. Mindezt addig ellenőrzi, amíg nincs 10+ új post, mert akkor már valószínűleg nem is figyeled aktívan (= minek fárassza magát a rendszer). Amennyiben hiba történik a 'live' lekérés közben, akkor az oldal újratölti magát és kezdődik minden elölről.
több mint 12 éve
A GB már nincs a listában jjncaaFrissítettem az oldalt,mostmár nekem sincs. A kommentelési rendszer pedig még nem tűnt fel,csak feliratkozott topicoknál,igazad van.
több mint 12 éve
Naaaa, hol marad a nagyképű, paraszt, lekezelő, arrogáns hangnem? 😕Pedig már kerestem a popcornt :/

több mint 12 éve
A GB már nincs a listában (legalábbis nálam nem látszik), a flash chatet meg nem értem . Ha a topicon belül vagy, az oldal twitterszerűen jelzi, mikor új komment érkezett, ennél többre egy fórumon nincs szükség

---
több mint 12 éve
Nem igazán értem,hogy miről van szó,az oldal kritikával kapcsolatban, nekem tetszik, de csak jelezném hogy a szurkolói oldalaknál van 1-2 inaktív,mint a GB.😊 Ja,és ha eddig még nem jutott volna eszetekbe,akkor most felvetném,hogy egy bizonyos 'flash chat' létezik,szerintem jót tenne az oldalnak újításként. Remélem senki nem sértődik meg,hogy 'osztom az észt' 😊
több mint 12 éve
1. Ember, a többesszámot én már akkor írtam, amikor az adminokra tértem ki, nem Rád. Nyilván nem Neked szántam, ne legyen üldözési mániád.Hallod te el vagy tévedve több fronton is öcsém.Stez JJ elismerte, hogy kicsit túlreagálta a dolgot, most mi a pöcsért kell megint leírni 28-adjára ugyanazt a problémát. Régen minden jobb volt szerintem is ,de most ha nagyon jobbá akarod tenni a fórumot akkor megoldással gyere és ne csak a sértetségedből fakadóan puffogtasd az adminszapulást, mert még ha igazad van se érsz vele el semmit...TocaMi a értelme van tanácsokkal és egyebekkel próbálkozni, amikor már fél tucat hasonló esetben le lett oltva bárki?
Ja értem jéjé, tehát most, hogy én nem úgy gondolom, ahogy Te, akkor már én vagyok a bicskanyitogató bunkó gyerek, akinek tökre nincs igaza. 😀
Na pontosan ennyire lehet Nektek kritikát megfogalmazni, ennyire vagytok nyitottak a kompromisszumokra és a megoldásokra. És pontosan ezzel a hozzáállással van baja jó pár embernek, ahogy nézem, amit Ti nem vagytok hajlandóak elfogadni.
De még csak véletlenül sem lehet az, hogy idejön Nektek egy tucat ember kritikát írni, akkor esetleg valami lehet is a dolgokban.
Oké, akkor legyen így.
Ebben az esetben én befejeztem ezt a beszélgetést, mert ez így konkrétan falra hányt borsó.
ÜdvStez
1. Mi ez a többeszszám nem vagyok admin sose nem is voltam
2. Nem kezeltem le senki soha magaslóról úgyhogy ne tedd az agyad
3. JJvel az ilyen kérdésekben szinte soha nem értettem egyet fentebb is és a Colts topicba is láthatod. Régebben a GM gameben is úgy mond inkább a ti oldalatokon áltam csak én nem vágom be a durcit mert nem azért fórumozok hogy egyenlő adminok jófej adminok legyenek hanem mert élvezem a társoságot az okos emberekmonógjait stb ( ezek között te és fetamás bejegyzéseit is gyakran olvastam, reagáltam élveztem az eszmecserét).
4. Sehol nem mondtam, hogy nincs igazad csupán azzal hogy úgy viselkedsz mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékát nem érsz el semmit. De ebből a hszedből is látszik , hogy pont annyira te is a orrod hegyéig látsz mint JJ.
Ha annyira sok gond van lépjetek elő adj elő megoldási tervet és hidd el lesznek akik támogatnak aztán elérhetsz valamit, bár nem érzem hogy akarnál csak jól esik megint egyet osztani csak kicsit most félrement...Toca
2. Szintén. Nem írtam sehol, hogy Te ezt tetted volna, ez is az adminoknak volt címezve.
3. Oké.
4. Én nem viselkedem így abszolút, én voltam az, aki legelőször odaállt és kritizálta JJ-t és az általa ajnározott dolgokat, és próbáltam arra rávilágítani, hogy ez annyira azért nem igaz, csak van jó pár dolog amit vagy nem vesznek észre, vagy nem akarnak észrevenni. Szerintem utóbbi. És én ezt korrekt stílusban tettem. Ellenben meg lettem szólva JJ által, amikor pár órával előtte még pont Ő volt az, aki azzal jött, hogy a kritikát milyen szívesen veszik, elfogadják és igyekeznek javítani rajta.
Nem láttam leírva, hogy "kivéve Stezét". És én is csak egy teljesen normális, korrekt kritikát fogalmaztam meg. Még csak a közelébe sem voltam annak a lekezelő szintnek, mint amit JJ enged meg magának mással szemben. És mondom, bárki kirakhatja közszemlére a két hozzászólást, meglátjuk, hogy melyikre lesz több panasz.
És nem, én nem viselkedem úgy, mint egy durcás kisgyerek. De kompromisszumok nélkül nincs megoldás. Az pedig nem kompromisszum, hogy JJ és a többi admin akár hülyének, akár bunkónak, akár idiótának, akár trollnak bélyegez ki minket azért, mert el mertük mondani, hogy valami nem jó szerintünk.
Ennek úgy kellene működnie, hogy ha én fejesként látom, hogy egy csomó felhasználó is ugyanarra kezd panaszkodni, akkor belátom, hogy van valami a dologban. NA ÉS AKKOR jöhet az a forduló, amikor kezdődik az agyalás, ahol esetleg konkrét javaslatot tudunk tenni mi is, vagy bárki más, hogy az elhangzott bibit hogyan lehetne betapasztani.
Egyébként pedig nem értem, miért ment volna félre. JJ akkor ezek szerint Isten, én pedig pokolra kerülök, hogy be mertem szólni? 😀
Na ne nyaljuk már ki a fenekét azért. 😊
Én elmondtam, hogy mi a problémám, amire azt kaptam, hogy ezek után az én véleményemet le is szarja, mert csak. Mert csúnya fiú lettem most akkor.
De ahhoz, hogy itt konkrét javaslatokat tehessen az ember, először át kellene mennie egy szűrőn az adminok által, viszont ez a szűrő nem létezik jelenleg. Aki megpróbál a közelébe férkőzni, az trollnak és idiótának lesz kinevezve, közellenség lesz.
És egyébként baromira ironikus, hogy előttem valamelyik admin pont Sütianapot nevezte meg, mint a kedvenc és tök nagy forma felhasználónak, aki azóta véletlenül pont ugyanolyan véleménnyel van a dolgokról, mint például én. 😊
És ebből látszik, hogy tényleg gondok vannak itt, amit nem akarnak meglátni néhányan az adminok közül, a másik fele pedig szerintem nem is akar foglalkozni vele.
Na én erre meg nem tudok mit mondani. Majd ha úgy érzem, hogy valóban van értelme leülni és átgondolni, mivel tehetjük jobbá a fórumot, akkor meg fogom tenni, de jelenleg ez így valóban falra hányt borsó, mert csak annyi kerekedik ki az egészből, hogy mi vagyunk a szemetek, illetve azóta csak puncik vagyunk és keressük a flame lehetőségét, mióta a GM-ből eljöttünk.
Holott ez egyébként egyáltalán nem így van, hidd el nekem.
És ahogy az előző, általad idézett HSZ-emet is félreértetted, mert nem feléd szántam egyik kritikát sem, addig ezt se vedd magadra.
több mint 12 éve
- Ugyanakkor fetomy és stez, mi tart titeket vissza, hogy adminok legyetek és jobban csináljátok? Black_AdderNincs galambjuk 😀 | gondolom trollfocit olvas más is |
több mint 12 éve
nem baj emberek már csak pár hét és lesz szezon. Aztán mindenki megnyugszik 😊