OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
mert eddig nem olvastuk a Pats topicot, mostantól fogjuk, illetve van pár tervben levő újítás, ami a jobb moderációt lesz hivatott elősegíteni

ahogy a technikai hibák se lettek elfeledve, csak Bálint is az adminokhoz hasonlóan ingyen és bérmentve dolgozik az oldalon, így ha jön egy fizetős meló, akkor a mocsok inkább arra fókuszál, a mobilosoknak meg addig sajnos kuss van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
Nekem lenne egy kérdésem.
Mivel különb a századszor is újrakezdett Tebow vita mint ez a Luck padoztatás?
Ott valahogy egy admin sem fenyegetőzött eltiltással, pedig az sokkal több embert üldözött el a topikból mint ez a Luck story.
Ja tudom azt épp nem olvasta el senki.
A mobilosoknak amúgy is kuss van.

több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
az hogy az ostoba gyerek a colts fórumban
gabtsi
Miért kell már megint beszólni,ember? Én illettelek téged valamikor is sértő megjegyzéssel?NEM. gondolkozz el..Ameddig én normálisan kommunikálok,addig te is tarthatnád magad hozzá.Majd ha nekem sértő szavaim lesznek hozzád....

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
bocs, csak igyekeztem a tényekre szorítkozni. nem volt szándékos.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
De egyébként pedig tessék, én nekem az itteni fórumról legalább 15-20-an panaszkodtak már cikkekről, podcastről, magáról a designról is, a színvonal eséséről és az adminok "egoizmusáról".Stez
de most ezzel szted mit tudunk kezdeni ?
aki akkora senki, hogy képtelen egy posztot írni vagy pm-et bármelyikünknek, hogy ez és ez a baja, azzal nem lehet mit kezdeni, mert nem is tudunk róla. itt sztem senki nem játssza az istent, bárki bármikor válaszol szívesen bármilyen kérdésre.

az hogy az ostoba gyerek a colts fórumban egy épkézláb érvet nem tudott felhozni a problémájára, sőt saját magának írt ellent (fejlődjön a padon, muhaha), akkor azzal nehéz mit kezdeni újfent. én sztem itt soha senki nem volt az újoncok ellen (amivel saját magunkat lőnénk lábon), de a hülyeség és az ostobaság ellen annál inkább. és igen vannak olyan fórumozók akik nem kevés butaságot írnak ide, de egyrészt mindenkinek joga van hülyének lenni, másfelől szó nélkül mellettük se lett elsétálva. valóban nincsenek kitiltva, mert butának lenni nem bűn, max lenézed őket, és ennyi. ez a srác a colts fórumból sem lett kitiltva ha jól tévedek, pedig amadeusi magasságokat ütött meg már rögtön az első poszttal.

máskülönben lehet van néhány sértődött kislány, aki gm játék v más miatt nem tudom "látványosan" "bojkottálja" az oldalt/fórumot, de azért itt van napi szinten, és ide oda, néha még a GM-be is beírogat. csak sajnos a béna gyereknek az apja veri a faszát, és azzal, hogy mi megsértődtünk mert itt diktatúra van azzal nem tudom mit oldott meg, maximum kiverik egymásnak face chaten vagy nem tudom milyen alternatívát tudtak felállítani ehhez képest. de ha nem tetszik az se baj, csak álljon ki bárki a véleménye mellett, soha nem volt még ezért kitiltva, leugatva senki. de javíts ki ha tévedek. akinek nincs saját véleménye csak a más fülébe képes suttogni arra nincs is sok szükség, mert nem visz előre, nincs hozzáadott értéke.

az oldal mellett ugyanis a fórum és az ide írogató közösség garantálhatja azt, hogy ezen sport megítélése, népszerűsége és színvonala folyamatosan fejlődjön. nem csak az adminok kellenek ehhez, hanem ugyanúgy az értékes hozzászólók is. aki azt hiszi akkora király, hogy neki már itt nem is érdemes megszólalni, mert másik senkiktől már olvasott ezt azt, arra nincs is szükség. olyan emberekre van szükség, akik nyitottak, kérdeznek, megkérdőjeleznek és látják, hogy minél többet tudnak a játékról, valójában annál kevesebbet.

nagyon sok felhasználó sajnos tévedésben van a fórum lényegét illetően, de ezen mi innen fentről nem tudunk változtatni, mert ennek alulról kell jönnie. és azzal sem értek egyet, hogy esne a színvonal. persze többen vagyunk mint 5-6 éve mondjuk, és vszleg akik itt vannak azóta vagy még régebben, azok sokkal többet tudnak a játékról mint 5-6 éve (nem mindenki sajnos), így lehet, hogy már kevesebb újdonságot tartogat egy-egy hozzászólás, de pont ezeknek a usereknek kellene valami más irányba elvinni a közösséget, és ha ebben partner valaki, soha semelyik admin nem tiltotta ezt.

ne fentről várjátok a megoldást, mert a fasz fog a szátokba repülni a sült galamb helyett.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 301 — Vikings fan
Na most, hogy látom, hogy a visszacsatolás megtörtént, megkérdezném, hogy szted milyen az a stílus, amit megengedsz magadnak egy újonccal szemben? ha te megengeded magadnak, akkor légy ember és te is nyeld le az ugyanolyan stílust... én értem, hogy itt sokan kiskakasnak tartanak, és te is talán élvezed a helyzetet, de ez nem is fontos most. Fogadd el, hogy te nem vagy különb más embereknél és amilyen stílust te megengedsz magadnak, olyant fogsz visszakapni. Leugatod a gyereket, az visszaszól, utána meg jön a felmentősereg és a felhasználót mindenki leugatja minden oldalról... hát mi ez? inkább ez ellen kellene tenni, mintsem leugatni az embereket. SeaSzilaHawk
Butaságot írt, én pedig reagáltam rá, hogy az. Ott már említettem, hogy ezt lehet szépítgetni, ragozni, de ha az elejétől végigolvasod a "vita" lefolyását, akkor szerintem egyértelmű a szituáció. Valakinek nyilván nem esik jól, mikor mondandóját ledegradálják, de más lelkét nem fogom/tudom/akarom pátyolgatni, ahogy én sem megyek most a falnak, mert most lehordtál.

Én pontosan úgy kezelek mindenkit, ahogy azt fordítva is elvárom, ez pedig az, hogy ne nézzenek hülyének, és ha valaki nem ért velem egyet, akkor bátran és őszintén írja meg a véleményét. Aki pedig csinál valamit, az igenis legyen büszke a munkájára, ha biztos magában, akkor tartson ki a véleménye mellett, persze kétely mindig maradjon benne.jjncaa
Én most olvastam végig, nekem az egészből annyi jött le, hogy ő megfogalmazott egy számunkra triviális hülyeséget, te meg ahelyett (ahogy jópár ember , pozitívan hozzáállt és próbálta leérvelni vagy elmagyarázni, hogy amit mond az mért baromság) pozitívan álltál volna a dolgokhoz lehurrogtad.
Szerintem ha egy friss tag mond egy hülyeséget, amit a sokkal szakértőbbek megmagyaráznak neki, hogy butaság és ezt mondjuk egy eddig csak olvasó látja, hogy az se baj ha ordas nagy faszságot mond, mert majd kijavítják vagy segítenek abban, hogy milyen érvrendszer szerint tegyen ilyen kijelentés sokkal jobbat tesz a fórumnak, mintha annyit lát, hogy elvileg egy admin / rengeteg cikk szerzője stb stb. odaugrik lehurrogja, negatívan áll hozzá, ráadásul a nem tudom "hány éves vagy ?" vagy "nem tudom mióta követed a focit" kezdés , nem túl előnyös mert ezzel maximum elüldözni vagy magadra haragítani tudsz embereket , de megreformálni esetleg leérvelni semmiféleképpen...

Ui.: Én csak az adott témáról vezettem le a véleményem semmiféleképpen nem akarok belemenni semmi nemű szar az oldal, az adminok köcsögök/istenek jellegű vitába
több mint 12 éve
Nem igaz, mert nem teszek magasról a hírekre és egyebekre, de ami nem érdekel, azt nem olvasom el. Stez
Ha van egy oldal, ami érdekel és sokat látogatom, akkor én úgy is rámegyek a bejegyzésre, ha tudom, hogy nem olvasom el (jakehomer golfos blogja ilyen pl., nagyon jó cikkeket ír, de valamikor nincs időm/kedvem elolvasni ezeket, de egy plusz kattintást azért megérdemelnek). Viszont mások vagyunk, az olvasó szíve-joga eldönteni, hogy mit csinál és mit nem, ezt nem lehet szabályozni, csak megjegyeztem.

De egyébként pedig tessék, én nekem az itteni fórumról legalább 15-20-an panaszkodtak már cikkekről, podcastről, magáról a designról is, a színvonal eséséről és az adminok "egoizmusáról". Hogy miért nem nektek mondják? Honnan tudjam? Nem tudom pontosan, de leszarom. Viszont sokakat lehurrogtok, leoltotok, mert ugye az admin nagy ember, ő megteheti, neki igaza van. Ezek után viszont akkor megértem, hogy a felhasználó miért nem közli Veletek, ha valami neki nem tetszik. Lehet álszenteskedni, hogy jöhet a kritika és javítasz a bibin, de akkor pár esetben miért ment mégis a besértődés és a lehurrogás válaszként a kritikára?Stez
És ezzel mihez kezdjek? Nem akarom ugyanazt a vitát lejátszani, amit mondjuk az új fórum tavalyi beindításánál, a siránkozással nem lehet mit tenni, a konkrét, építő szándékú megjegyzésekkel igen. Itt is azt tudom csak írni, hogy ha tisztában lennél vele, mennyi időt szánunk rá a technikus Bálinttal az ötletelésre és a fejlesztésre, talán kicsit visszafognád magad, azt meg elképzelni se merem, hogy néha próbálj meg ne csak a saját szemeddel látni/saját fejeddel gondolkozni, hanem másokéval is. Számomra nagy elismerés volt, hogy pl. Braxa, aki tavaly ilyenkor még azt írta, hogy ez pfúj meg az pfúj, pár héttel ezelőtti bejegyzésében már szépnek és jónak titulálta a bowl.hu-t és annak fórumát. Ez talán mutatja, hogy hallgatunk és figyelünk a kritikákra, amennyiben viszont az óhatatlan admin-felhasználó alá-, fölérendeltségi viszonyt nem sikerült feldolgozni, abban nem tudok segíteni. Ilyen ügyfélszolgálat, mint itt, sehol máshol nincs, mert akár ezt a kommentedet is nyugodtan elengedhettem volna már a fülem mellett, mégis rászánok nem kis időt, hogy megnyugtassam lelki világodat, bármilyen sziszifuszi vállalkozás is ez.

Amit az imént is említettem, egy ideje a fórum kezd elcsúszni abba a végletbe, amikor már az admin a király, a mezei felhasználó meg az aljanép, aki örüljön, hogy olvashat. Csak azt felejtitek el, hogy ez a fórum mégis a mezei felhasználókból "él". De mégis egy csomó lépés és újítás azt sugallja, hogy növelni akarjátok a távolságot a felhasználók között. És ezt elég nehéz megcáfolni, mert jj, én még mindig emlékszem arra a besértődésedre, amikor kevesellted az NCAA cikkeidért kapott lájkot, mondván, hogy más meg mennyi lájkot kap egy szaros viccre. És igazából tagadhatjuk, facsarhatjuk a dolgokat, de ez a lájk téma azóta is neked baszta a csőröd és erőltetted folyton, hogy valamit kezdjenek vele, amikor egyébként szerintem a fórumon úgy unblock le se szarták a legtöbben, hogy most kinek mennyi van.
JJ, folyamatosan magad ellen beszélsz.Stez
És az hány éve volt? Az ember csinál hülyeségeket, sajnos nem tévedhetetlen, mégha abban a minutumban azt is hiszi. Valószínűleg 5 év múlva ugyanolyan éretlennek fogom gondolni a mai jj-t, mint amit az 5 évvel ezelőtti jj-ről gondol a mai. A respektrendszer és a lájkszámláló eltüntetését én kértem, erről ennyit, meg még ezer dolgot a mostani újítások közül részben nekem köszönhetsz, de ez van.

Még mindig nem értem, mit vagy úgy kiakadva a Luck fikázáson, amikor ugyanez ment a Pats topikban évekig, vagyis még mindig ugyanez megy, de ugyanez megy Amadeussal is.
Stez
Mert épp benéztem a Colts topicba, korábban pedig nem olvastam a Pats-ét, ennyi a történet. Amadeusszal nem tudom mi megy, ha az off témákra gondolsz, arra viszont tényleg magasról teszek, most eltökéltem, hogy az nfl részleg jobb moderációt kap majd. El kell ismernem, hogy vannak problémák, a szándéknál többet nem tudok ígérni, és őszintén szólva jó megoldás sosincs ilyenkor (gondoljunk csak Sobri esetére, akinek banolását a fél fórum kérte, majd mikor megtörtént, nekünk esett a másik fele). Ezt nem fogják fel azok, akik állandóan magukból indulnak ki, és ezért próbálunk a lehető legkevésbé beleavatkozni az ehhez hasonló dolgokba.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
klash44 Indianapolis Colts 98 — ℧ ColtsFanatic℧
Főleg,hogy 500x is megemlítettem,hogy nem várom el senkitől,hogy egyetértsen velem,nem próbáltam senkire sem ráerőltetni a gondolkodásmenetemet, és leszögeztem,hogy elfogadom más véleményét,esetleg annak is örültem volna,ha valaki normálisan elmagyarázza,hogy mi miatt téves a kritikám Luckal szemben, vagy rávezetne valaki,hogy mekkora Überszuper QB is Luck😊

több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Én pontosan úgy kezelek mindenkit, ahogy azt fordítva is elvárom, ez pedig az, hogy ne nézzenek hülyének, és ha valaki nem ért velem egyet, akkor bátran és őszintén írja meg a véleményét. jjncaa
Akkor meg mi a probléma? Az h hülyeséget beszélt? Az, hogy mást gondol, mint a többség? Az miért rontaná a minőséget? Végül úgy is oda jutunk, hogy mindenki leírhatja véleményét, normális kereteken belül... és nála csak akkor gurult el a gyógyszer, miután lehordtad. Ettől kezdve, ha te így kezelted őt, akkor miért baj, hogy ő is ugyanúgy reagált?
Hogyha te tartod, amit most írtál, akkor nem értem a probléma mivoltját, mert nincs is probléma. De attól még a felhasználó megkapta a sok lehurrogást a sok védelmeződtől. (és nem az a lehurrogás, h hülyeséget beszélt, hanem az a lehurrogás, h milyen stílust enged meg magának veled szemben, pedig csak a példádat követte)

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Na most, hogy látom, hogy a visszacsatolás megtörtént, megkérdezném, hogy szted milyen az a stílus, amit megengedsz magadnak egy újonccal szemben? ha te megengeded magadnak, akkor légy ember és te is nyeld le az ugyanolyan stílust... én értem, hogy itt sokan kiskakasnak tartanak, és te is talán élvezed a helyzetet, de ez nem is fontos most. Fogadd el, hogy te nem vagy különb más embereknél és amilyen stílust te megengedsz magadnak, olyant fogsz visszakapni. Leugatod a gyereket, az visszaszól, utána meg jön a felmentősereg és a felhasználót mindenki leugatja minden oldalról... hát mi ez? inkább ez ellen kellene tenni, mintsem leugatni az embereket. SeaSzilaHawk
Butaságot írt, én pedig reagáltam rá, hogy az. Ott már említettem, hogy ezt lehet szépítgetni, ragozni, de ha az elejétől végigolvasod a "vita" lefolyását, akkor szerintem egyértelmű a szituáció. Valakinek nyilván nem esik jól, mikor mondandóját ledegradálják, de más lelkét nem fogom/tudom/akarom pátyolgatni, ahogy én sem megyek most a falnak, mert most lehordtál.

Én pontosan úgy kezelek mindenkit, ahogy azt fordítva is elvárom, ez pedig az, hogy ne nézzenek hülyének, és ha valaki nem ért velem egyet, akkor bátran és őszintén írja meg a véleményét. Aki pedig csinál valamit, az igenis legyen büszke a munkájára, ha biztos magában, akkor tartson ki a véleménye mellett, persze kétely mindig maradjon benne.

---
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 715 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem igaz, mert nem teszek magasról a hírekre és egyebekre, de ami nem érdekel, azt nem olvasom el.
Mert amikor én állandóan a friss híreket böngészem és a külföldi oldalakon hatodszor olvasom el, hogy XY-t eltiltották, akkor nem fogom még a bowl.hu-n is elolvasni, hogy XY-t eltiltották. Mert ez számomra már nem bír hírértékkel. Azért mondjuk nem fogok elnézést kérni, hogy igyekszem a lehető leggyorsabban képet kapni az újdonságokról, mert a kedvencem a sport.
De egyébként pedig tessék, én nekem az itteni fórumról legalább 15-20-an panaszkodtak már cikkekről, podcastről, magáról a designról is, a színvonal eséséről és az adminok "egoizmusáról". Hogy miért nem nektek mondják? Honnan tudjam? Nem tudom pontosan, de leszarom. Viszont sokakat lehurrogtok, leoltotok, mert ugye az admin nagy ember, ő megteheti, neki igaza van. Ezek után viszont akkor megértem, hogy a felhasználó miért nem közli Veletek, ha valami neki nem tetszik. Lehet álszenteskedni, hogy jöhet a kritika és javítasz a bibin, de akkor pár esetben miért ment mégis a besértődés és a lehurrogás válaszként a kritikára?
Amit az imént is említettem, egy ideje a fórum kezd elcsúszni abba a végletbe, amikor már az admin a király, a mezei felhasználó meg az aljanép, aki örüljön, hogy olvashat. Csak azt felejtitek el, hogy ez a fórum mégis a mezei felhasználókból "él". De mégis egy csomó lépés és újítás azt sugallja, hogy növelni akarjátok a távolságot a felhasználók között. És ezt elég nehéz megcáfolni, mert jj, én még mindig emlékszem arra a besértődésedre, amikor kevesellted az NCAA cikkeidért kapott lájkot, mondván, hogy más meg mennyi lájkot kap egy szaros viccre. És igazából tagadhatjuk, facsarhatjuk a dolgokat, de ez a lájk téma azóta is neked baszta a csőröd és erőltetted folyton, hogy valamit kezdjenek vele, amikor egyébként szerintem a fórumon úgy unblock le se szarták a legtöbben, hogy most kinek mennyi van.
JJ, folyamatosan magad ellen beszélsz.
Az nem érv, hogy valaki így gondolja, fogadjuk el? Pedig a legtöbben ezt így nyomják, köztük Te is, de szerintem én is. Aztán ha közlik, hogy nincs igazad, igen nehezen fogadod el, hogy kritika ér és megkérdőjeleznek. De sokan mások is, amivel nincs baj, csak az álszenteskedés vicces ezek után. 😊
Még mindig nem értem, mit vagy úgy kiakadva a Luck fikázáson, amikor ugyanez ment a Pats topikban évekig, vagyis még mindig ugyanez megy, de ugyanez megy Amadeussal is.
Vicces, hogy mi Colts fanok, a legtöbben nem fogadtuk úgy a srác fikáját Luckra, mint Te, egy Saints fan. Pedig nekünk aztán nagyobb kötődésünk van a témához. Mert ha jön Fake és elküldi a kurva anyjába és úgy beoltja, hogy szegény a gép közelébe sem megy soha többé, arra azt mondom oké, mert ismerjük Faket, ekkora fasza gyerek, de mondjuk hogy pont az oldal egyik szerkesztője és Istene beszéljen úgy valakivel, mint egy utolsó senkiházival, az számomra elég érdekesen jön le. És akkor ráfogod, hogy ez csökkenti a színvonalat, holott konkrétan valljuk be, hogy a közösségi színvonal lassan már a béka segge alá süllyed a Klash forma nélkül is...
És nem, nem a cikkekre és a hírekre gondolok például, még mielőtt mindenki jönne okoskodni.

több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Ha valakinek ez a "sztálini stílus", amit a szerkesztőség képvisel, azt nagyon sajnálom, szerintem abban az esetben, ilyen személyeskedés és offolás után már rég nem írhatna az illető ide. jjncaa
Na most, hogy látom, hogy a visszacsatolás megtörtént, megkérdezném, hogy szted milyen az a stílus, amit megengedsz magadnak egy újonccal szemben? ha te megengeded magadnak, akkor légy ember és te is nyeld le az ugyanolyan stílust... én értem, hogy itt sokan kiskakasnak tartanak, és te is talán élvezed a helyzetet, de ez nem is fontos most. Fogadd el, hogy te nem vagy különb más embereknél és amilyen stílust te megengedsz magadnak, olyant fogsz visszakapni. Leugatod a gyereket, az visszaszól, utána meg jön a felmentősereg és a felhasználót mindenki leugatja minden oldalról... hát mi ez? inkább ez ellen kellene tenni, mintsem leugatni az embereket.
A sztálini stílus nem a szerkesztőség egészére vonatkozott, mert találkoztam egy-két emberkével, hanem csak neked szólt. Nem kell elveszni a szép magyar nyelv rejtelmeibe... elég egyértelműen leírtam. És ne érts félre, mert qrvára nem ismerlek, nem tudom milyen ember vagy, ez mind csak a klash felhasználóval történt "párbeszédből" lett leszűrve... remélem nem sértődsz meg és belátod, hogy nem így kellett volna eljárnod. Ha meg besértődsz, akkor majd elmúlik. Aztán téma lezárva és nyomasd tovább az embereknek, amit épp nyomatsz 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
folytatás a colts topicból

Szerintem meg örüljetek, megjött az új Sobri, most pedig generált egy olyan vitát, ami garantáltan elég sok plusz letöltést hozott és hoz is az oldalnak. Elmondásod szerint nektek már ez a fontos, akkor nem értem mi a probléma. Mert igenis, Sobri ugyanezt csinálja más topikokban. Nekem vele sincsen semmi bajom ám, sőt, én nagyon jól elbeszélgettem vele mindig, viszont ne vegyük már más kalap alá az embereket.
Azt meg kurva halkan megjegyezném, hogy pont teljesen igaz, hogy az utóbbi időben baromira lekezelő lett néhány admin a "falusi felhasználóval", valamint alapból kezdtek abba az irányba sodródni, hogy magatok is kifejezetten ki próbáljátok emelni, hogy az admin az biza nagy ember, vagy legalábbis sokkal fontosabb ember, többet ér a szava, mint bármely más fórumozónak. Pedig nem egy, nem két mezei felhasználó van, akinek szerintem sokkal nagyobb a szakmabeli tudása és hozzáértése, mint sok adminnak. De ez természetes is lenne, ezzel nincsen probléma.Stez
És szerinted ki a fene nézi a fórumos oldalletöltéseket? Az égvilágon senki, ami nekünk fontos lenne (nem bevétel szempontjából, mivel az nincs, hanem a munkánkkal kapcsolatos visszacsatolás miatt), az a cikkekre, hírekre való kattintás és a rá érkező reakciók, ami viszont sajnos lehetne sokkal nagyobb is az oldalon levők számából kiindulva. Azt pedig már leszűrtem, hogy pont a hozzád hasonló fórumos hangadók azok, akik magasról tesznek ezekre.

A másik dolog. Az admin biza nagy ember, számomra legalábbis mindenképpen az, aki szabadidejéből akár egy percet is áldoz bármilyen juttatás nélkül azért, hogy egy közösségnek jobb legyen, valamit létrehozzon, alkosson. Mezei felhasználóból bármikor lehet szerkesztő, mostanában kicsit meg is csappant a taglétszám (tehát sok adminról már nem is beszélhetünk, mint az impresszumban azt láthatod), a jelentkezés nyitott, a lehetőség adott. 11-ünknél valószínűleg vannak okosabbak, rátermettebbek is, akiket én annak gondoltam, azok közül többet is megkerestem, de időhiány miatt nem tudták elvállalni a feladatot vagy épp kénytelenek voltak lemondani pozíciójukról.

A kritika mindig jöhetett, de ebből a hozzászólásból nekem az jön le, hogy nagyon el vagy tévedve a tényleges helyzetet illetően.

---
több mint 12 éve
van pár ismerősöm a tévénél, állítólag senki sem cáfolná meg 😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 most.444.hu/2013/07/30/borbas-marcsi-mindenhez-ert-ami-szex/ 😀

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Kicsit hamar jött ki ez a sorozat.Vajon mire gondolok?
több mint 12 éve
 inforadio.hu/hir/belfold/hir-576520

Most jut eszükbe és csak ennyi ember? Nem az 1945-ös emberkékre v. özvegyeikre gondolok...danyly
Választás lesz jövőre, kell valamit lökni az ingadozó Jobbikos szavazóknak is.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
 inforadio.hu/hir/belfold/hir-576520

Most jut eszükbe és csak ennyi ember? Nem az 1945-ös emberkékre v. özvegyeikre gondolok...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.youtube.com/watch?v=aht2oTbBjJM

Bear bácsi fasorba sincs. 😀
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
kérném a BestByte Allée vezetőségét, hogy szíveskedjenek valami új kisfilmet beszerezni, és betenni a kirakatban található Samsung tévé playlist-jébe 😊
aranyos a természet csodái meg a repülőnapos összefoglaló is, tetszik is a kölöknek, de most már mindegyiket láttuk vagy háromszor 😛
több mint 12 éve
 www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130727-az-angoloknak-nem-eleg-a-szuper-menza.html

csúcsAmadeus91
Hamarosan vadászni is fognak járni, a tanterv részeként.
Lehet, hogy őket már a sokat vizionált új világra készítik fel?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
 www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130727-az-angoloknak-nem-eleg-a-szuper-menza.html

csúcs
több mint 12 éve
 www.hirado.hu/Hirek/2013/07/22/06/Felejthetetlen_himnusz_bakik_ime_a_toplista_ellovasai.aspx

Király Linda után szabadon!😕)
több mint 12 éve
Ez a hír kicsinált
 bigstory.ap.org/article/2-get-lost-maine-hike-then-die-car-accident

---
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Tudom, hogy lesznek páran, akik majd megint megmondják a tutit, de ahogy Sobri mondta, ez egy fórum, ahova azért jár/ír az ember, hogy mások véleményét meghallgassa.

Egy értelmes írás a devizahitel problémával kapcsolatban. Kb. 2 éve ezt szajkózom én is mindenkinek, mikor azzal jön, hogy ha felvetted, fizesd vissza. Le volt írva minden. Vállaltad az árfolyam változásával járó kockázatot (még ha ilyen mértékű változásra nem is lehetett számítani.
Sokat nem akarok hozzáfűzni, el kell olvasni a cikket.

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/07/23/igy_lehetne_megnyugtatoan_rendezni_a_devizahiteles_mizeriat/