OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
a moderációra már vannak ötleteim, szerintem azzal sikerül majd helyretenni a dolgokat és az userek kezébe adni e téren az irányítást (amint megvalósulnak, jelzem a gépházban)

aki a főoldalra pedig ránézett mostanában, az észrevehetett valami újabb újítást, amivel szintén a törzsfórumozók véleményformáló szerepét kívánjuk kihangsúlyozni és részben a Milleres hírhez hasonló eseteket "megoldani" (a funkció még béta státuszban van, nem ilyen lesz a végleges)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 458
Wow micsoda Admin vs Plebs vita kerekedett...

Néhány észrevétel:
- én elhiszem, hogy senki nem olvasta az adminok közül a Pats topicot, viszont kurvára nem lennék rá büszke. Ahogy egyre több ember jön, úgy lesz egyre "hígabb" a fórum, minden topicnak kéne legalább egy moderátor. A Pats topic törzsvendégei között van a legtöbb, aki alkalmas lenne erre a feladatra, és a legtöbb, akik miatt szükség lenne ennek a feladatnak az ellátására. Ehhez képest nem is olvassátok, az elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Persze ha az ember úgy próbál tenni ellene, mint most a Colts topicban, akkor - utólag okos az ember - jobb is, h nem olvasta senki a Brady kiégett dumát...

- kicsit le lehet szállni a magas lóról, mert koránt sem tökéletes minden. Esetleg nem mondunk el minden hibát, h ne legyen sértődés, de a hírek színvonala nem mindig üti meg a csapattopicokét. Miért olvassam azt a hírt, h Von Miller eltiltották, amikor 1.) Tudom h nem tiltották el, csak eltilthatják, 2.) A hír nem erről szól, hanem h eltilthatják, csak origo/index style szenzáció hajhász cím lett neki adva, 3.) a hír tartalmában pontatlan, mert nem partidrokokkal bukott meg, "csupán" nem ment el ellenőrzésre. A Broncos topicban ezt pontosabban leírjuk, pontosabban tudjuk, pedig mind a topicnak, mind nekem elég rossz a megítélésem... Nem akartam megsérteni a hír névtelen szerzőjét, lehet h szerény ember, és biztos vagyok benne, hogy jószándékúan írta a hírt, de most jól jött fegyverként a leereszkedő stílus ellen. Mert néha olyannak is lehet igaza, akit semmibe se néznek... Például itt van egy aranyköpés, ami, hát vagy nekem nincs humorkérzékem, vagy elhamarkodottan lett valami hülyeségnek titulálva:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Aranyköpések - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

- Ugyanakkor fetomy és stez, mi tart titeket vissza, hogy adminok legyetek és jobban csináljátok? Állítólag szabad a vásár. Én biztos vagyok benne, hogy megfelelnétek a feladatra /*irónia és seggnyalás nélkül, azt hogy miért gondolom így megtartanám magamnak, csak annyit mondok megalapozottan, ha valaki nem hiszi el, akkor se kívánok érvelni mellette*/, és abban is, hogy jobbá tudnátok tenni a fórum működését. Persze akinek tetszene az kényelmesen hátra dőlne a fotelben, akinek meg nem azok síránkoznak. Ez mit hozna ki belőletek? Fetomyt láttam már a sértődés tünteteit produkálni 😊 Én nem tudom ki hogy hangoztatta, hogy ingyen csinálja, én a szerény embereket szeretem, aki esetleg még titkolni is próbálja, de akár pénzért akár ingyen alkot valamit az ember, nagyon rosszul esik a folyamatos negatív visszacsatolás, egy idő után akkor ha konstruktív szándékú. Én ezt nagyon át tudom érezni. Úgyhogy türelemre intenék mindenkit.
Nem tudom persze volt-e ennek a vitának valami mélyen lappangó előzménye, pl, h milyen körülmének között és hányan hagyták itt a GM játékot /*bár én fura mód úgy látom, h inkább azok sértődtek meg akik itt maradtak és leghangosabban mondogatják, h XY megsértődött és ezért lépett le, persze erre nincs kellő rálátásom, pártatlan véleményt pedig aligha ismerhetek meg ez ügyben, szóval mindegy is...*/, de egy kis türelem és pozitív hozzáállás néha csodákra képes. JJ ugyanúgy nagyon sokat tesz a fórumért, mint fórumozó is. Ha nem lenne admin sokan őt is kiemelnék, mint az, aki sokat áldoz szabadidejéből arra, hogy kommentekkel emelje az oldal színvonalát.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Az Ezredes. Esetleg meg lehet tudni a miértjét? Vagy bizalmas? Meg lehet tudni a Haromt kilépést is? Ők még tulajdonosok?sutianap
Mindketten se szó, se beszéd tűntek el. Soldadosnál nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt, haromtnál ez eléggé személyes probléma volt, nem lenne illő róla beszélni.jjncaa
Köszönöm, és sajnálom. Évek óta vagyunk itt az ismeretlen ismerősökbe, a fene tuggya, furi ez.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
A GM távozásnál többen is jöttök ezzel a "durcizás" dologgal csak nem tudom miért 😊
Én a magam nevében tudok beszélni, kurvára nem durcáztam, csak elhagytam a hajót, és felszálltam egy másikra, mert az előző nem tetszett. Sértődés egyáltalán nem volt, csak a másik projektet jobbnak tartottam. Ennyi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 301 — Vikings fan
Stez JJ elismerte, hogy kicsit túlreagálta a dolgot, most mi a pöcsért kell megint leírni 28-adjára ugyanazt a problémát. Régen minden jobb volt szerintem is ,de most ha nagyon jobbá akarod tenni a fórumot akkor megoldással gyere és ne csak a sértetségedből fakadóan puffogtasd az adminszapulást, mert még ha igazad van se érsz vele el semmit...Toca
Mi a értelme van tanácsokkal és egyebekkel próbálkozni, amikor már fél tucat hasonló esetben le lett oltva bárki?

Ja értem jéjé, tehát most, hogy én nem úgy gondolom, ahogy Te, akkor már én vagyok a bicskanyitogató bunkó gyerek, akinek tökre nincs igaza. 😀
Na pontosan ennyire lehet Nektek kritikát megfogalmazni, ennyire vagytok nyitottak a kompromisszumokra és a megoldásokra. És pontosan ezzel a hozzáállással van baja jó pár embernek, ahogy nézem, amit Ti nem vagytok hajlandóak elfogadni.
De még csak véletlenül sem lehet az, hogy idejön Nektek egy tucat ember kritikát írni, akkor esetleg valami lehet is a dolgokban.
Oké, akkor legyen így.
Ebben az esetben én befejeztem ezt a beszélgetést, mert ez így konkrétan falra hányt borsó.

ÜdvStez
Hallod te el vagy tévedve több fronton is öcsém.
1. Mi ez a többeszszám nem vagyok admin sose nem is voltam
2. Nem kezeltem le senki soha magaslóról úgyhogy ne tedd az agyad
3. JJvel az ilyen kérdésekben szinte soha nem értettem egyet fentebb is és a Colts topicba is láthatod. Régebben a GM gameben is úgy mond inkább a ti oldalatokon áltam csak én nem vágom be a durcit mert nem azért fórumozok hogy egyenlő adminok jófej adminok legyenek hanem mert élvezem a társoságot az okos emberekmonógjait stb ( ezek között te és fetamás bejegyzéseit is gyakran olvastam, reagáltam élveztem az eszmecserét).
4. Sehol nem mondtam, hogy nincs igazad csupán azzal hogy úgy viselkedsz mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékát nem érsz el semmit. De ebből a hszedből is látszik , hogy pont annyira te is a orrod hegyéig látsz mint JJ.
Ha annyira sok gond van lépjetek elő adj elő megoldási tervet és hidd el lesznek akik támogatnak aztán elérhetsz valamit, bár nem érzem hogy akarnál csak jól esik megint egyet osztani csak kicsit most félrement...
több mint 12 éve
Az Ezredes. Esetleg meg lehet tudni a miértjét? Vagy bizalmas? Meg lehet tudni a Haromt kilépést is? Ők még tulajdonosok?sutianap
Mindketten se szó, se beszéd tűntek el. Soldadosnál nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt, haromtnál ez eléggé személyes probléma volt, nem lenne illő róla beszélni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Az Ezredes. Esetleg meg lehet tudni a miértjét? Vagy bizalmas? Meg lehet tudni a Haromt kilépést is? Ők még tulajdonosok?

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
: )))) Jajj hagyjuk már ezt az üldözési mániát... Mert ez mi? Hogy a mondandómat semmissé, hülyeséggé teszed azáltal, hogy beírod, hogy üldözési mániám és sértődöttségem van. Ez nem ilyen technika? Mondom, hogy hiába hiszik sokan, nem vagyok hülyegyerek. Legalábbis nem ennyire 😊 Mellesleg nem hozol ki a sodromból azzal, hogy folyamatosan ilyenekkel intézed el amit mondok, szóval nyugodtan 😊 Próbálsz konstruktívat kihozni? Mivel? Hogy folyamatosan semmissé teszed amit írok? 😊 Az konstruktív lesz 😊 Úgy tudna konstruktív lenni, ha beírnám, hogy ja bocs, csodálatos így minden 😊 Amíg bármire is azt mondom, hogy nem jó, addig nyilván nem fogod értelmes, konstruktív eredménynek tekinteni, szóval ja, próbálkozz 😊

Ó nem ér a korábban már leírtam. Hát persze hogy nem... 😊

Hazugság természetesen. De nem szándékos, minden bizonnyal csak rosszul emlékszem, avagy álmodtam 😊
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
Oda be lett írva, egy hétig ordított Dom javaslata a bestofba, dehát legalább annyit tudtál vele foglalkozni, hogy nem. Igen, valószínű a balhé az admin-szalagozás, és hogy időben nem sikerült csekkolnia Kless főhasználónak. Indokolatlan Kiemelés. Mint az is a számomra már mind egyértelműbb nyomás, hogy lájkolgatni kell a linkelt saját cikkeket, ez nárcizmus, önajnározás. Tessék írni cikkeket! Van egy profi újságírótok, ha jól tudom, ő hol van? Mi történt az Ezredessel? Most akkor profik akartok lenni, vagy nem? Akkor viszont nem fog beleféni a mellénydüllesztgetés.sutianap
A szezont ne keverjük a fazonnal, a javaslat nem jelent egyet azzal, hogy meg is valósul. Válaszoltam rá, hogy tudomásul vettem, sőt annak hatására az off témáknál ki is vettük a szalagokat, tehát már volt értelme Domnak beírnia.

A lájkolással nem értünk egyet, pláne hogy már nincs is respektrendszer. Profi újságírónk pedig már nincs, ahogy azt korábban belinkelt impresszumban láthatodjjncaa
na vajon mióta.... %/
több mint 12 éve
Oda be lett írva, egy hétig ordított Dom javaslata a bestofba, dehát legalább annyit tudtál vele foglalkozni, hogy nem. Igen, valószínű a balhé az admin-szalagozás, és hogy időben nem sikerült csekkolnia Kless főhasználónak. Indokolatlan Kiemelés. Mint az is a számomra már mind egyértelműbb nyomás, hogy lájkolgatni kell a linkelt saját cikkeket, ez nárcizmus, önajnározás. Tessék írni cikkeket! Van egy profi újságírótok, ha jól tudom, ő hol van? Mi történt az Ezredessel? Most akkor profik akartok lenni, vagy nem? Akkor viszont nem fog beleféni a mellénydüllesztgetés.sutianap
A szezont ne keverjük a fazonnal, a javaslat nem jelent egyet azzal, hogy meg is valósul. Válaszoltam rá, hogy tudomásul vettem, sőt annak hatására az off témáknál ki is vettük a szalagokat, tehát már volt értelme Domnak beírnia.

A lájkolással nem értünk egyet, pláne hogy már nincs is respektrendszer. Profi újságírónk pedig már nincs, ahogy azt korábban belinkelt impresszumban láthatod

---
több mint 12 éve
Uramisten, vannak itt bajok. Vagy üldözési mániád van vagy valami egyéb betegséged, de itt senki nem akar senkit átvágni a palánkon, sőt még a vitát sem akarom "megnyerni", csak azért szenvedek, hogy valami produktív dolog kisüljön az egészből.

De ha a sértődöttségen, a "csúnya adminbá kitörölte a kommentemet" és hasonlókon nem tudunk túllépni, akkor megette a fene az egészet. Számodra a lehetőség viszont még mindig adott, hogy az említett témákhoz hozzászólj, ötletelj ("a korábban már leírtam" nem ér).

Ezek a viták rendszeresen ki vannak törölve 😊 fetomy
ez meg simán csak hazugság, az új oldal bevezetése óta külön logot vezetünk az admintevékenységekről

---
több mint 12 éve
Oda be lett írva, egy hétig ordított Dom javaslata a bestofba, dehát legalább annyit tudtál vele foglalkozni, hogy nem. Igen, valószínű a balhé az admin-szalagozás, és hogy időben nem sikerült csekkolnia Kless főhasználónak. Indokolatlan Kiemelés. Mint az is a számomra már mind egyértelműbb nyomás, hogy lájkolgatni kell a linkelt saját cikkeket, ez nárcizmus, önajnározás. Tessék írni cikkeket! Van egy profi újságírótok, ha jól tudom, ő hol van? Mi történt az Ezredessel? Most akkor profik akartok lenni, vagy nem? Akkor viszont nem fog beleféni a mellénydüllesztgetés.

több mint 12 éve
Ismerem a topicokat JJ, én nem offtopicba írt javaslatokról van szó, sőt bár ismét nyilvánvaló, hogy miért erre degradáltad le, nem arra gondoltam mint javaslat, hogy esik a kommentek színvonala 😊 Nem szép, hogy folyton ezzel a taktikával próbálkozol, azért itt művelődtem ám sobrival az élen, részt vettem kismillió vitában, ilyen alapvető buta módszerrel nem nagyon lehet átvágni a palánkon 😊

Ezekbe a topicokba is volt javaslat írva meg még az előző fórumon is volt javaslat illetve egyáltalán kritika fogalmazva. Éppen ezekben jött leginkább, hogy mennyire nem érdekel senkit 1-1 ember véleménye 😊 Azt hittem nyilvánvaló, hogy nem az offtopicos "heló szar az oldal" jellegű "javaslatra" gondoltam 😊 Mellesleg minek nézzem át? Ezek a viták rendszeresen ki vannak törölve 😊 Nekem nem kell, hogy bárki elhiggye amit mondok, emlékszem és nem csak én (bár ezt ugye nem szabad írni, mert csak ti használhattok ilyet érvnek), hogy milyen reakciók jöttek ezekbe a topicokba, de miután törölve vannak, nem tudom bizonyítani. Ez ugye az adminság egyik előnye 😊 Kitörlöm, 1 év múlva ki emlékszik majd 😊
több mint 12 éve
Megfogalmaztam már sokszor és nem csak én, hogy mi nem tetszik. Azt mondtátok, hogy le van szarva, volt aki szó szerint. Most is mellesleg pont erről van szó. Pedig több dologhoz volt javaslat is, csak ugye odáig nem jutunk el, ha nem fogadjuk el alapból a kritikát 😊

De megint nem gond, ha leszarod te, vagy bármely más admin, hogy 1, 10, 200 ember szerint mi nem jó, mert szerinted jó, és neked nagyobb a faszod, pont. Csak kérlek szépen, ne álszenteskedjél már itt, hogy de igen mondjuk,ha valami nem tetszik, jó? 😊
fetomy
Most kezdem elveszteni a türelmem és most nyíltan leírom, hogy ezt kérlek mielőbb fejezd be.

Aztán ha nagyon unatkozol, kérlek számold össze, hogy hány dolog valósult meg abból, ami ide:
Ötletdoboz - Oldalszerviz | Bowl.hu
vagy ide:
Az oldal működésével kapcsolatos észrevételek - Oldalszerviz | Bowl.hu
esetleg ide lett beírva:
A fórummal kapcsolatos észrevételek - Oldalszerviz | Bowl.hu
aztán utána beszélhetünk.

Most attól, hogy egy off topicba Te, Stez vagy akárki beírja, hogy esik a kommentek színvonala, vagy hogy banoljuk már sobrit, miért ne banoljuk jc6-ot, nem szép a fórum, stb., attól hadd ne kapjak szívinfarktust, hogy nem lesz ezekből semmi, mert nem lesz ezekből semmi és tényleg szarok rá. Ami viszont a gépházba megy, azt mindig átrágtuk és az esetek többségében meg is csináltuk

---
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 533
és még annyi, hogy valóban sok mindennel nem vagyok képben, de az aki nem áll ide és nem mondja az én arcomba, hogy mi a gondja, annak a véleménye egyáltalán nem érdekes.gabtsi
ha megmondom, akkor sem lesz semmi sem tekintve, hogy ez egy online közösség. Kölcsönösen elmondhatjuk egymást mindennek, attól még ugyanúgy menni fog tovább az életünk külön-külön. Szvsz. több 100 km-s távolságokból nem érdekel, hogy mit gondol rólam egy vadidegen, maximum kiröhögöm.

túl van ez a vita fújva.
több mint 12 éve
Őőőő gabtsi névsorára írtam, nem azért, hogy bizonygassam hányaknak nem tetszik. Éppen ez a lényeg, hogy senkit nem érdekel, hány embernek nem tetszik valami, hülye is lennék hangoztatni 😊 Ha azt mondom, hogy az userek 90%-a szerint szar, az sem érdekelne titeket 😊

Megfogalmaztam már sokszor és nem csak én, hogy mi nem tetszik. Azt mondtátok, hogy le van szarva, volt aki szó szerint. Most is mellesleg pont erről van szó. Pedig több dologhoz volt javaslat is, csak ugye odáig nem jutunk el, ha nem fogadjuk el alapból a kritikát 😊

De megint nem gond, ha leszarod te, vagy bármely más admin, hogy 1, 10, 200 ember szerint mi nem jó, mert szerinted jó, és neked nagyobb a faszod, pont. Csak kérlek szépen, ne álszenteskedjél már itt, hogy de igen mondjuk,ha valami nem tetszik, jó? 😊

Egyébként azzal is jó hogy jöttök, hogy el kell menni ha nem tetszik. Hiszen van aki elmegy, és akkor jön az, hogy hisztis picsa, mert itt kéne maradnia 😊

Jah egyébként éppen érvelni próbáltam arra, hogy talán az, hogy a szart több légy szereti, nem jelenti azt, hogy az finom is. De persze ha fogod magad és kijelented, hogy az nem érv, csak vélemény, hát akkor ennyi erővel te sem írtál még érvet, mert én mindent csak véleményként kezelek 😊 Az a helyzet, hogy így nagyon könnyű semmissé tenni a másik véleményét, és értem, hogy inkább ez, mint érdemi meggyőzési próbálkozás. Megint csak az zavaró, hogy mégis utóbbinak próbálod beállítani 😊
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Viszont így a végére sikerült megértenem valamit neked köszönhetően, szóval köszi 😊 A média régen nem volt elterjedt, máig nem nézettek a klasszikus zenés csatornák, művészeti műsorok, stb... volt benne kultúra, stb... Aztán elszennyesedett, mert rájöttek, hogy bizony arra van igény, hogy Kovács Pista Mucsáról hogyan eszi meg a tehénszart. A kultúrára vágyó, mondjuk úgy felsőbb vagy sznob akár réteg elpártolt a TV-től, újságoktól, stb... de ez kicsit sem volt gond nekik, hiszen ez egy kisebb számban levő réteg, helyettük jött a sokkal nagyobb számú réteg, akik nem igényelnek semmiféle minőséget, nem igényelnek semmiféle kultúrát, jöhet a fasz, a geci, a kurva anyád meg a szarevés, meg hogy Beleznay Zulejka a Big Brotherből tegnap fingott-e vagy sem, sokkal többen vannak, tehát elég valószínű, hogy jól csinálta a média! Szóval ez így tényleg most realizálódott, és én a médiát sem ítélem el ezért, tehát titeket sem fair bírálnom, sőt el kell ismernem jól csináljá(tok), vagyis akik csinálják. Más kérdés, hogy valószínűleg sosem ismernétek be (vagy hogy téged ne vegyelek ide, sosem ismernék be), hogy itt is olyasmi zajlott le mint a médiában. Legalábbis kötve hiszem, hogy pl. JJ elismerné ezt. Talán jobb is, csúnya fordulat lenne 😊
fetomy
tudom, hogy szeretsz képvirágokkal élni, de ez nem teljesen jó párhuzam. többek között azért sem amit stez leírt. van a kemény mag amit te emlegetsz, akinek állításuk szerint (és ezt készséggel elfogadom) nem ad semmilyen (új) információt az oldal. méghozzá azért nem, mert amit mi megjelentetünk mint hírt, azt nyilván olvasta már a twitteren, az espnen a mmqb-n vagy istentudja épp most hol. tehát aki igazán benne van, annak maximum a fórum jelent igazi felületet az eszmecserére, szakmázgatásra.
ha véleménycikket írunk az lehet, hogy új megvilágítást jelent (én igyekszem erre törekedni ha írok), akkor hadd ne mondjam milyen visszajelzésket kapunk, hogy micsoda faszság ez amit leírt xy mert valaki másként gondolja. de ezzel sincs semmi gond.

szóval igen, azt be kell látni, hogy a főoldal azoknak szól alapvetően akik nem az amerikai sportoldalakkal kelnek-fekszenek vagy kedvenc csapatuk szertárosának lábujjficamáról szeretnének olvasni, inkább egy általános képet szeretne adni a sport, ezen belül az NFL híreiről, érdekességeiről, történéseiről, néha szubjektíven.

ettől nem gondolom, hogy értéktelen fingással összehasonlítható lenne az a munka amit a srácok beletolnak, de ha így gondolod lelked rajta.

és még egyszer, a fórum (ahogy akár az egész ország) lelki tükrének megváltoztatása nem felülről jövő kezdeményezésnek kell lenni. ha valaki nem ide való, akkor arról a fórum közönségének kell gondoskodni, hogy változtasson a magatartásán, mi innen felülről, csak olajat tudunk önteni a tűzre, ahogy az már számtalanszor bebizonyosodott. nektek kell kiközösíteni a nem idevaló formákat, és a "nemzeti minumumot" megteremteni, mi max őrködni tudunk felette. ez a ti felelősségetek nem a miénk, mert abból csak az jön le, hogy mi itt adminnáciskodunk.

és még annyi, hogy valóban sok mindennel nem vagyok képben, de az aki nem áll ide és nem mondja az én arcomba, hogy mi a gondja, annak a véleménye egyáltalán nem érdekes.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
gabtsi: meglepődnél ezek szerint, hogy kik mit gondolnak az oldalról... 😊 hogy nem mondják ki ITT!! az más dolog, de maradjunk ennyiben, mert senki hírét itt nem szeretném rontani... fetomy
és ezen meg kellene hatódni? azt is említettem, hogy nem feladatunk az userek lelki világának pátyolgatása, mi amerikaifocis oldal vagyunk és meg is akarunk maradni annak

a szar így is elárasztja az embert, hát még ha felé is fordítanám a fejemet... a negatív hangvételű bezzegezés, az állandó siránkozás nem építő jellegű kritika, és ahogy MMMS írta a Colts topicban, az érv nem egyenlő a véleménnyel

írhatsz még erről oldalakat, de az a te szubjektív meglátásod, az enyém pedig másmilyen, a "fú ez de rossz", "régen jobb volt", "pedig sokak szidják az oldalt ám!" és hasonló nyavajgásból az égvilágon semmi produktív nem születik, én meg ezt a helyén is kezelem, magasról teszek rá

az építő jellegű kritika ott kezdődik, hogy x problémát meghatározzuk és megoldására teszünk konkrét javaslatokat, nem azt hajszolom, hogy akkor most A-nak vagy B-nek van igaza, mert teljesen mindegy

És kiszálltam a vitából, mert a véleményem szart sem ér. 😊Stez
mondjuk azt, hogy sikeresen meggyőztél ezzel kapcsolatban

---
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 715 — Whoops, looks like something went wrong.

Ja igen, bazzani hszét meglovagolva, az alapvetően szép, hogy ingyen szabadidőből csináljátok, csak már annyit halljuk, hogy egy mezei user ezért is úgy érzi, hogy naponta fél órán keresztül kell hálálkodnia nektek.
fetomy
Isten ments, hogy beszálljak a bunyóba, de ehhez annyit, hogy tizenegyünk közül szerintem ezt aligha hangoztatja bárki is. Engem pl. hidegen hagy az olvasottság, vagy a lájkok száma, egyszerűen szeretem az írás folyamatát, és szerintem a többiek is így vannak ezzel. Nyilván egy-egy pozitív hozzászólásnak örül mindenki, de ez a hálálkodós dolog szimplán faszság.

A szerkesztőséget meg ne általánosítsuk már ennyire, még akkor se, ha most JJ lett hirtelen a közellenség.shawnka
Sajnos de, igenis van, aki kifejezetten hangoztatja ezt, ráadásul még el is várja, hogy ki legyen nyalva a segge ezért.
De erről én nem tudok. 😊
És kiszálltam a vitából, mert a véleményem szart sem ér. 😊

több mint 12 éve
shawnka: eddig sem csak 1 ember volt a téma, és most sem jj lett a közellenség. De egyszerűbb ezt mondani persze, elsikkadva a lényeg felett, hátha megint nem vesszük majd észre 😊

Teljesen mindegy ki hangoztatja. Minden egyes ilyen témájú vitánál (mert volt már pár, bár persze most úgy van kezelve, mintha ez lenne az első) fel van ez hozva. Ha nem lenne "állandóan" elmondva, én sem szóltam volna érte. Csak sajnos nem most olvastam először, de mindegy, ha lenne értelme hogy elmondjam nem is kellene mondanom, szóval lényegtelen 😊
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek

Ja igen, bazzani hszét meglovagolva, az alapvetően szép, hogy ingyen szabadidőből csináljátok, csak már annyit halljuk, hogy egy mezei user ezért is úgy érzi, hogy naponta fél órán keresztül kell hálálkodnia nektek.
fetomy
Isten ments, hogy beszálljak a bunyóba, de ehhez annyit, hogy tizenegyünk közül szerintem ezt aligha hangoztatja bárki is. Engem pl. hidegen hagy az olvasottság, vagy a lájkok száma, egyszerűen szeretem az írás folyamatát, és szerintem a többiek is így vannak ezzel. Nyilván egy-egy pozitív hozzászólásnak örül mindenki, de ez a hálálkodós dolog szimplán faszság.

A szerkesztőséget meg ne általánosítsuk már ennyire, még akkor se, ha most JJ lett hirtelen a közellenség.
több mint 12 éve
gabtsi: meglepődnél ezek szerint, hogy kik mit gondolnak az oldalról... 😊 hogy nem mondják ki ITT!! az más dolog, de maradjunk ennyiben, mert senki hírét itt nem szeretném rontani... én is többször megbántam már, mert most is bizonyítod, hogy max annak van értelme, hogy beírom, hogy a kurva anyátokat, mert amellett, hogy arc leszek és büszke lehetek magamra, még legalább jogosan kapom majd meg, hogy fasz vagyok 😊

Az egyre több az user dolgot pedig egy JJ által vezetett dolognál említeni, hogy ez annak a jele, hogy jól csinálják az igen komoly öngól, miután JJ-nél nagyobb sznobot még itt nem láttam 😊 Ez mellesleg nem sértés, hiszen nem is feltétlen negatív dolog, csak egyszerűen így van, JJ-t bármikkel lehet jellemezni de ő és a mainstream valószínű soha nem fog egy mondatban szerepelni 😊 Na de mindegy 😊

Egyébként teljesen elhiszem, hogy ilyen vagy a való életben is. Nem is mondtam, hogy ne legyél. Azt mondtam, hogy szerintem ezt egy kultúrált (legalábbis magát ennek tartó) oldalnak az ilyet nem nagyon kéne engedni. Az ilyen mentalitásról is hallottam már közel sem kevés embertől, hogy mennyire nem kéne 😊 De nem gond, az adminoknak jó, felőlem maradhat.

Viszont így a végére sikerült megértenem valamit neked köszönhetően, szóval köszi 😊 A média régen nem volt elterjedt, máig nem nézettek a klasszikus zenés csatornák, művészeti műsorok, stb... volt benne kultúra, stb... Aztán elszennyesedett, mert rájöttek, hogy bizony arra van igény, hogy Kovács Pista Mucsáról hogyan eszi meg a tehénszart. A kultúrára vágyó, mondjuk úgy felsőbb vagy sznob akár réteg elpártolt a TV-től, újságoktól, stb... de ez kicsit sem volt gond nekik, hiszen ez egy kisebb számban levő réteg, helyettük jött a sokkal nagyobb számú réteg, akik nem igényelnek semmiféle minőséget, nem igényelnek semmiféle kultúrát, jöhet a fasz, a geci, a kurva anyád meg a szarevés, meg hogy Beleznay Zulejka a Big Brotherből tegnap fingott-e vagy sem, sokkal többen vannak, tehát elég valószínű, hogy jól csinálta a média! Szóval ez így tényleg most realizálódott, és én a médiát sem ítélem el ezért, tehát titeket sem fair bírálnom, sőt el kell ismernem jól csináljá(tok), vagyis akik csinálják. Más kérdés, hogy valószínűleg sosem ismernétek be (vagy hogy téged ne vegyelek ide, sosem ismernék be), hogy itt is olyasmi zajlott le mint a médiában. Legalábbis kötve hiszem, hogy pl. JJ elismerné ezt. Talán jobb is, csúnya fordulat lenne 😊

ui.: Visszatértem 2-3 hsz erejéig, miután jött a "nem mondják el, csak elmennek" és az "érdekes, mi nem hallottunk ilyenről" jellegű történet, gondoltam eloszlatom a kételyeket 😊 De látom ha idehozok egy fényképet arról, hogy kidőlt a fa, akkoris képesek vagytok állítani, hogy magasabban áll mint valaha 😊
több mint 12 éve
Hohóó 2132 új post 😀

Toca: Továbbra sem érted a lényeget. Nem szeretnék napokon át húzódni ezzl, ezért a lehető legérthetőbben elmagyarázom a GM játék részét.
2 éve gondoltam először a kilépésre, de akkor még kevés probléma volt, így maradtam. 1 éve írtam hörinek, hogy ki szeretnék lépni, keressen helyettest, amint megvan távozom, addig persze nem. Nem keresett, mert akkor már uborkaszezon volt, majd jövőre. Idén aztán már nagyon sok minden nem tetszett. Annyira sok, hogy nem láttam értelmét már annak a szélmalomharcnak, hogy de igen próbáljuk megértetni. Nem ment sokáig, mert megvoltak a beidegződések, a valóságtól eltérő szabályok, és a merevség a régi -szerintem nem- bevált dolgokhoz. Közel sem megfutamodtam(tunk), hanem egyszerűen kiléptünk, és csináltunk egy másikat, ahol minden úgy van, ahogy szeretnénk, kb. 1 hét alatt be is teltünk, szóval kiesés sem volt. Ennyi az egész, semmi sértődöttség meg megfutamodás nem volt benne, csak egyszerűen felesleges lett volna tovább erőlködni, mikor így nekünk sokkal jobb volt 😊 A forradalom meg alapból hülyeség, én nem akartam Hörit leváltani, vagy a GM-ek felét, vagy akármit. Főleg miután látszott, hogy a GM-ek java részének pont jó így, ha nekem meg még 2 embernek nem, és a többiek nem akarnak változást, akkor mit erőlködjünk? Nem akartunk senkire ráerőltetni semmit, nekik jó így, nekünk nem. Ennyi a történet, senki sem volt megsértődve. 😊

btw jól esik, ha bárki is hiányol, de mivel minden ugyanolyan mint mikor elmentem, nem tervezem a visszatérést és nem is szándékoztam semmiféle húdenagy hacacárét, hogy visszajövök satöbbi. Csak ebben a témában muszáj volt hozzászólnom 😊 Bocs Toca, ez is hosszú lesz még, de nem lesz már sok, nyugi 😛

JJ: Egyértelmű dolog, hogy az admin nem egyenlő az userrel, még egy régi "nagy" user sem egyenlő egy totál friss userrel. Ezt teljesen el kell fogadni, nincsen baj vele, ez az élet rendje. btw pont ez volt egy úgymond fájó pont anno, hogy több régi nagy user szóvá tett dolgokat, és mindenféle túlzás nélkül az volt a válasz, hogy senkit nem érdekel, mert 2-3 emberről van szó, aki majd alkalmazkodik. De visszatérve. Az, hogy az admin "feljebb van", annak nem azt kellene jelentenie, hogy bármekkora arccal oltogathat mindenkit, majd még neki álljon feljebb ha ezt szóvá teszik. Tekintélyetek van, kell lennie, de nem attól, hogy nagyon lazán beírjátok, hogy "na egy idióta tuskó van a Colts topicban". Mert visszanéztem, és nem volt az, amíg vele nem bántak úgy.

Ja igen, bazzani hszét meglovagolva, az alapvetően szép, hogy ingyen szabadidőből csináljátok, csak már annyit halljuk, hogy egy mezei user ezért is úgy érzi, hogy naponta fél órán keresztül kell hálálkodnia nektek. Nem jó ennyit hangoztatni szerintem, mert ha adakozok sem megyek el minden platformra és reklámozom, hogy mekkora jóarc vagyok. Tudom, hogy szar dolog mindig a ttt-féle időszakkal jönni, de már annyiban is más volt, hogy ők sem kaptak érte semmit, de nem is hallottuk tőlük állandóan, hogy "hú nekem hatalmam és igazam van, mert ingyen foglalkozok vele". A fórumozók sem kapnak pénzt azért, hogy millió és millió hozzászólást írnak ide gyakorlatilag az oldalnak és nektek is úgymond hírnevet adva. Mert Kiss Pista nem fog a sporttvbe menni kommentálni, mert húdejósok szakértői hszt írkál, de Höri, JJ, anno haromt igen, mert ők vezetik Magyarország vezető amerikaifocis oldalát. És ha majd egyszer már sokkal népszerűbb lesz az oldal és maga a sport, és majd emlegetik a kezdeteket, akkor nem iktriad jax-elemzései jutnak majd az eszekbe, nem azok lesznek "a történelemkönyvekbe", hanem azok, "akiké" volt az oldal.

De ez is teljesen rendben van (vagy legalábbis ez a világ rendje), de nem ad okot arra, hogy úgy kezeljem a helyzetet, mintha én lennék az atyaúristen, és aki beír valami szokatlant vagy netán tényleg hülyeséget, akkor leoltsam a sárga földig, mert majd én eldöntöm, hogy mi az ami hülyeség, és aki írta, az azonnal süllyedjen el és kérjen bocsánatot vagy takarodjon.

btw szép dolog a liberalizmus, szeretem is, de nem lenne szabad régi tagoknak sem megengedni ezt a hozzáállást. Amit pl. fake csinál már időtlen idők óta, az szvsz megengedhetetlen lenne, de én is volt már, hogy direkt teszteltem, hogy jc6-ot ha kikészítem és látványosan geci vagyok, banolnak-e. Nem tették, és szóvá is tettem, hogy ez bizony nem egy túl jó dolog. Akkor is, ha vannak ilyen emberek, akik azt is élvezik, ha gyökérnek tartják őket és röhögnek rajtuk csak legyenek ismertek. Lényeg, hogy azért szar érzés úgy ide jönni, vagyis az lehet, ha új vagyok, és hatszor meg kell gondolnom mit írok, mert ha netán valaki szerint hülyeség lesz, akkor el lesz küldve a picsába, és ha az majd netán nem tetszik akkor már nem csak idióta gyökér leszek, hanem egy bunkó faszkalap is aki mit képzel.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 715 — Whoops, looks like something went wrong.
Akinek csak az a célja, hogy odamondjon egyet, "jéjézve" (nem tudom milyen eszmecserét vársz, ha a beszélgetőpartnered felé még azt a tiszteletet sem vagy képes megadni, hogy nevén nevezed), az ne csodálkozzon, ha véleménye semmit nem ér.

Nem tudok mindenki mellé odaállni, hogy "most akkor olvassuk fel és értelmezzük közösen, hogy mit írtam", mert az alapvető intelligenciát feltételezem az ide kommentelőkről, és ennél szofisztikáltabban se tudom megfogalmazni, hogy tisztában vagyunk a problémákkal és igyekszünk jobbak lenni.

Kifakadásod a fórumos közegről meg annyira gyerekes, mintha valaki azon siránkozna, hogy a középsuliban de kurva jó volt, most 5 évvel később meg egy csomó ismeretlennel kell egy levegőt szívnia... uramisten, és még fontoljuk meg jól a meglátásaidat, igenjjncaa
Istenem, hogy Te nem látsz tovább az orrodnál... 😀
Ezért kötsz bele már olyasmibe is, amibe sosem tennéd, kedves jjncaa.
Nem bírod felfogni továbbra sem, hogy én egyáltalán nem poénból és zrikából szólogatok oda, ahogy a GM-ben sem ezt tettem, hanem pont, hogy örülnék, hogy ha lenne valami pozitív változásai is a dolognak. Miután én is sok éve itt vagyok és nekem is az érdekem, hogy ha a fórum és a közösség a lehető legjobb.
De látom ezt nem vagy hajlandó felfogni, nevetséges hasonlatokkal jössz itt nekem, miközben pont, hogy Te viselkedsz úgy, mint valami kislány, akinek elvették a maciját. És pont, hogy kettőnk közül Te vagy az, akinek nem lehet leírni kritikát, mert azonnal támadásnak veszed és elkezdesz pattogni. És ezek után baromira csodálkozhatsz, hogy nem mernek Nektek kritikát írni, mert a fórum egy rétege már tudja, hogy pontosan így le lesz oltva a fenébe.
De nyugodtan szavazásra bocsáthatjuk, hogy az emberek szerint én mennyire beszéltek Veled bicskanyitogató stílusban, ahogy Te azt állítod, csak nehogy koppanj. 😉 Szóval ráfoghatod ezekre a kifogásokra, hogy miért vagyok egy paraszt és miért nem ér frászt sem a véleményem, ha Neked ez jó... Hitegesd magad. 😊 Hogy Te már besértődsz mindenen és magadra veszed, arról nem tehetek. Csak hogy attól még ez nem fog eltűnni, mert éppenséggel nem akarod észrevenni. Az pedig nem érdekel cseppet sem, hogy mit és mennyire adsz a szavamra és a véleményemre, de elég vicces, hogy a másik egy tucat ember véleményét is inkább ignorálod magadban, mint hogy elgondolkozz azon, hogy lehet tényleg légy került a levesbe.
De hát a Te dolgod, mondtam.
De örülök, hogy ismét én lettem a nagy bunkó, bicskanyitogató hülyegyerek. 😂
Kicsikét vaksi hozzáállás.

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Látom gabtsi azért továbbra sem sikerül értelmezni a GM játékból kilépők, és az amiatt innen is távolmaradók döntésének lényegét. Persze ha sikerülne, akkor ez a vita most nem lenne, hiszen pontosan ez volt az ok. Nem lett nektek elmondva? Szerintem a 15-20-akárhány ember azért nem mondta el nektek, mert olvasták amikor mi (velem az élen) többször is elmondtuk, és megvolt rá a válasz: kit érdekel 1 user mikor millió másik van. Ez nem túlzás, ez így volt, éppen az említett fórumváltoztatás környékén utoljára. És ez nem "látványos bojkott egy kislánytól", hanem szimplán nincs kedve az embernek idejönni, hogy lássa azt, hogy itt mi folyik, és hogy elfogadja, hogy vagy egyetért, vagy idióta szar. Most nem azért, de ha Te/Ti elmész egy mittudomén vodafoneba, hogy szeretnél előfizetést, majd ott úgy bánnak veled, mint egy utolsó senkiházival, akinek térden állva kéne imádkoznia, hogy egyáltalán beengedték egy ekkora mennyei helyre, és fogd be a pofád majd mi megmondjuk mi van, akkor ott mardsz és előfizetsz? De gondolom így századszor leírva sem fog leesni a tantusz és marad a további elképzelés, hiszen 1) nem nyaltam a seggedet, 2) sokkal menőbb azt gondolni, hogy ti vagytok a királyak és mindenki más idióta, mint elfogadni, hogy bazmeg valami tényleg lehet benne.

Igazából nem is értem minek írtam ide, mikor most is ugyanaz látszik. Admin vagyok, igazam van, ha szerinted nem, akkor egy idióta szar vagy, aki hogy mer egyáltalán ellent mondani. Megtehetetiek, mert adminok vagytok. És ne merje bármelyikőtök leírni, hogy nem így van, mert itt van gabtsi hsz-e párral lejjebb/fejjebb, ami konkrétan erről szól és erről szólt a klash-es téma is. Nagyon nagyon becsülendő és szép dolog, ha valaki ingyen, szabadidejéből áldozva működtet egy ilyen oldalt, ez nem kérdés. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki másnak el kell tűrnie azt amit itt el kell, és nem szólhat egy szót sem, hogy mindenféle random ember, aki királynak képzeli magát, itt ostobázza. És ha netán úgy dönt hogy elmegy, mert ezt nem szeretné, akkor ezért is egy senkiházi szar, sértődős picsa lesz.
juancarloschavez
én nekem valóban nem sikerült értelmezni, például olyan okokból, hogy én kurvára leszarom, hogy ki van a GM játékban, ki ír ide, meg ki nem. az legyen Robi dolga mert övé a story, én azért vagyok itt mert van pár arc akinek adok a véleményére és érdekel h mit gondol dolgokról vagy arról hogy én mit gondolok, egyszer megkérdezték nem lenne kedvem a fórumon kívül az oldalra is írni és belementem. soha életemben nem adminkodtam, azt se tudom, hogy kell kirúgni valakit, nem is érdekel. tényleg leszarom a cicaharcotokat is meg mindent.

viszont nem is ismerjük egymást, úgyh elmondom neked, hogy a való életben is egy nagyképű fasz vagyok és ezen nem is kívánok változtatni, mert egyrészt van mire szerénynek lenni, másfelől nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol. mindezt csak azért írom ide, hogy ne adminkodással vádoljál amikor ennek a környékére se akarok és akartam soha tévedni.

nem tudom kivel bántak itt utolsó senkiháziként erre nincs rálátásom, de valahogy atapapa, DoM, ulpi, fulligjmmy, sutianap hogy néhény kedvenc fórumozómat említsem soha nem panaszkodott ilyenre, és vszleg nem is fog, és ezen is lehet érdemes lenne elgondolkodni.

ha valakit ostobának tartok akkor le fogom írni, hogy ostoba, és nem azért mert admin vagyok, hanem azért mert leírtam azelőtt is, hogy admin lettem, sőt még az arcába is mondom. kicsit azt érzem ki a mondandódból, hogy én nem írhatom le a véleményemet mert én admin vagyok, hát kurvára leírom, és nem azért mert admin vagyok, hanem mert így gondolom.

nekem nem kell elmagyaráznod, hogy miből áll egy szolgáltatás, magam is nyújtom minden nap hivatásszerűen, és igen is van az amikor azt mondja az ember, hogy szolgáltasson neked a kurvaanyád, ha így állsz hozzá (ezt nem neked, hanem általánosságban). mindenhez két ember kell.

ha olyan rossz itt nem kell idejárni, nem kell. te még is regisztráltál újfent, hogy ide tudjál írni. nem értem akkor minek.

miután itt JJ a főnök, ő dönti el hogy miként mennek a dolgok, amivel kapcsolatban egy dolgot nem lehet megkérdőjelezni azt. az lehet, hogy rosszul csinálja, akkor az ki fog derülni, mert meg fog halni az oldal. ha meg növekszik a látogatások száma, akkor lehet, hogy jól, még akkor is ha pár embernek ez nem tetszik.

ami nem hajlik, az törik!