OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
 most.444.hu/2013/07/20/ha-mar-elloptal-egy-okostelefont-ovatosan-posztolj-rola-kepeket-a-facebookra/

tudom, hogy most pár emberből megint kitör majd a cigányozás, de azért ez kurva nagy 😀
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 406 — Packers Suicide Squad
nincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)Sugar611
ez engem is érdekelnesapka
TSTN

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
nincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)Sugar611
ez engem is érdekelne

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
és? jogerősen eldőlt már, hogy bűnös?jjncaa
Nem dőlt el, de már valaki, valakik megérezték a pénz szagát.
Hiénák!
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
és? jogerősen eldőlt már, hogy bűnös?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Isten bizony, nem viccelődöm, tényleg az íbéjen lehet kapni.
több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
nincs ötletetek, hogy az ESPY Awards-ot honnan lehetne letölteni?? (pirate, ncore, tenyardon nincs)
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár
 4bakancs.com/post/55814779495/nanga-parbat-expedicio-megvan-a-csucs

sok sikert nekik! remélem folytatódik 8k-ás sorozat Erőss Zsolt után is

több mint 12 éve
 www.boon.hu/hat-eve-eltek-egy-fedel-alatt-az-elhunyt-ferfival/2318170
Csak azt nem értem, hogy ha eddig "velük lakott", senkinek nem tűnt fel a szag?
Olvastam a mai újság print változatában a teljes sztorit, nem tudom, a webes felületre miért nem tették fel.
Vannak benne durva dolgok!
Az anya pl azt mondta, hogy az utóbbi időben kicsit szedett magára a gyerek, mert hat éven keresztül etették!
Az apa meg azt kifogásolta, hogy miért viszik el fehér ruhás emberek/szerinte szakácsok/a fiát.
Én nem tudom, de az ilyen kuruzslók, nem tudok rá jobb szót, ennyire be tudnak embereket hülyíteni?
több mint 12 éve
1000+ feliratkozó után aktiválódik a LIVE funkció a Youtube-on, most 159-nél tartunk 😊
 www.youtube.com/bowlhu

bárkinek van gmailes-fiókja, kérjük iratkozzon fel a csatornánkra, osszátok meg és reklámozzátok, nem lenne rossz, ha a 2013-es NFL-beharangozó műsorainkat már ott és így közvetíthetnénk 😊jjncaa
Csak egy klikk?😊 Akkor kedvesemét beaktoválom, mert neki van gmailje😊kishaszi
+1
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
1000+ feliratkozó után aktiválódik a LIVE funkció a Youtube-on, most 159-nél tartunk 😊
 www.youtube.com/bowlhu

bárkinek van gmailes-fiókja, kérjük iratkozzon fel a csatornánkra, osszátok meg és reklámozzátok, nem lenne rossz, ha a 2013-es NFL-beharangozó műsorainkat már ott és így közvetíthetnénk 😊jjncaa
Csak egy klikk?😊 Akkor kedvesemét beaktoválom, mert neki van gmailje😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
 www.forbes.com/pictures/mli45edmjk/1-real-madrid/

A Forbes magazin 50-es listája a világ legértékesebb sportvállalkozásairól.
Külön érdekesség, hogy az 50-ből 30 Nfl csapat.
Jó böngészést!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennyit a mi hányatott történelmünkről:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eAVVWlUywO0

Nyilván ezt sok mindenben árnyalni kell de azért másnak is lenne miért sírnia
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
 most.444.hu/2013/07/14/halott-a-balaton-soundon/

RIP
több mint 12 éve
1000+ feliratkozó után aktiválódik a LIVE funkció a Youtube-on, most 308-nál tartunk 😊
 www.youtube.com/bowlhu

bárkinek van gmailes-fiókja, kérjük iratkozzon fel a csatornánkra, osszátok meg és reklámozzátok, nem lenne rossz, ha a 2013-es NFL-beharangozó műsorainkat már ott és így közvetíthetnénk 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 probs99.tumblr.com/

---
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
annak ellenére, hogy az off topic-ba tettem, van amerikai focis gerince van az írásnak. csak ízelítő belőle:
"Leroy előtt egyáltalán nem voltak távlatok. Ott kellett volna hagynia a gimnáziumot, be kellett volna kerülnie valamilyen városi bandába, és aztán meg kellett volna halnia egy utcasarkon, mint az apjának. Ezt a szociokulturális determináció törvényének hívják. Leroy azonban az Atyára hallgatott és nem a szociokulturális determináció törvényére. Ott maradt a Mama és Kicsilily mellett, aztán a végzés előtt pár hónappal megjelent a gimiben az Edző, aki egyetemi ösztöndíjat ajánlott neki. "
 orulunkvincent.blog.hu/2013/07/12/kepek_egy_arisztokrata_eletebol#commentsDiamondsHead44
igen-igen-igen, bár borzalmas smittesítés. Dehát aki sok BarlangMikit olvas, annak nem biztos, hogy BarlangiMikiül kell írnia. Jó ötlet, de csak ez.

még Sobri is beérhet ha továbbvinné hűen a jutahi-vonalat, várunk, nemörülünk vincent

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
annak ellenére, hogy az off topic-ba tettem, van amerikai focis gerince van az írásnak. csak ízelítő belőle:
"Leroy előtt egyáltalán nem voltak távlatok. Ott kellett volna hagynia a gimnáziumot, be kellett volna kerülnie valamilyen városi bandába, és aztán meg kellett volna halnia egy utcasarkon, mint az apjának. Ezt a szociokulturális determináció törvényének hívják. Leroy azonban az Atyára hallgatott és nem a szociokulturális determináció törvényére. Ott maradt a Mama és Kicsilily mellett, aztán a végzés előtt pár hónappal megjelent a gimiben az Edző, aki egyetemi ösztöndíjat ajánlott neki. "
 orulunkvincent.blog.hu/2013/07/12/kepek_egy_arisztokrata_eletebol#comments

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
 www.origo.hu/itthon/20130713-ongyilkos-lett-az-indul-a-bakterhaz-bendeguza.html

több mint 12 éve
Nem kicsit benyelte a hírcsatorna a brét. 😀 Csoda, hogy a bemondó nem röhögte el magát. Vérprofi volt.
Kapcsolódó cikk:  www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-tv-station-asiana-pilots-20130712,0,3923067.story

GRAFI
Az NTSB elismerte, hogy egy nyári gyakornok poénkodott... Áhh

---
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.bbc.co.uk/news/world-15391515

Én a 3.986.556.316-ik vagyok.laccoo74
WTF! 😊
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem kicsit benyelte a hírcsatorna a brét. 😀 Csoda, hogy a bemondó nem röhögte el magát. Vérprofi volt.
Kapcsolódó cikk:  www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-tv-station-asiana-pilots-20130712,0,3923067.story

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 510
Mindig az a megoldas h minden ember mas.Mi alaposan korbejartuk a temat.Tudtuk mit akarunk.Persze mindenre nem lehet felkeszulni.Alap szempontok voltak:Lakas mennyiert van.Fizetesek milyen magasak.milyenek a munkalehetosegek.ergo az irodai tapasztalat jo-e,idojaras,magyat nyelv hasznoy lehet e, angol nyelven kelljen boldogulni.
Soha nem ereztem azt h en magyar vagyok!Mondjuk tettem is erte.Elmentem focizni es a teljesitmennyemmel mar respectwt vivtam ki.Persze nem ok lesznek a legjobb barataim...Te ergo az idegennek kell alkalmazkodni es nem pedig forditva.
Tudtuk mit akarunk.Es eleg jo uton jarunk..hazakoltozes nem foglalkiztat mivel elegge mas kornyezet es mentalitas vesz korbe.A fene akarja a nagy cuccolast.
több mint 12 éve
 www.bbc.co.uk/news/world-15391515

Én a 3.986.556.316-ik vagyok.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 555 — Steelers fan
Külföldi munka témához néhány gondolat: szerintem túl lesarkítva beszéltek a dologról. A külföldi munka nem egyenlő azzal, hogy elköltözöl a világ túlsó felére, és minden itthoni jótól elszakítva egyedül tengődsz/dőzsölsz fizetéstől függően életed végéig.

Én másféle rációt látok a külföldi munkában, (pont ezért csináltam így): külföldön dolgozni, és a pénzt itthon elkölteni. 1996-ban stabil munkahelyem volt itthon, szakmában, átlagos fizetéssel. Ugyanaz volt a téma mint a mostani fiataloknál, el lehet éldegélni belőle, de nem lehet továbblépni, nem lehet lakást, stb... venni, mert ahhoz nagyon kevés.

Szóval itthoni állásomat feladtam és kimentem külföldre. Egy heti fizetésem kicsit több volt, mint itthon egy havi. Két év után hazajöttem, vettem egy kis házat, kocsit meg amit még gondoltam hogy kell 😊 valamennyi még maradt is. Majd elkezdtem egy sulit, és részben ebből a maradék pénzből finanszíroztam a tanulmányaimat, mellete persze dolgoztam is. A suli után találtam végzettségemnek megfelelő állást, és azóta éldegélek ezen az „középosztálybeli”-nek nevezett szinten.

Azt leszögezném, hogy kint dolgozni nagyon sz.r volt. Nem kell szépíteni a dolgot. Német nyelvterületen voltam, és nálunk van egy olyan elmélet, hogy mi különbek vagyunk a balkáni népségnél (albánok, románok, törökök stb...) na ez az elmélet a németeknél-osztrákoknál nem ismert. Aki nem nyugatról jön oda, az mind „auslander” és ők aztán teljesen egy kalap alá vesznek mindenkit, albán, magyar, török, szlovák, nekik az mind egycigány, külföldi és kész.
Másik tévhit, hogy ha keményed dolgozol, majd elismerik a munkádat. Aha... gondolkozz!

Olyan hozadéka is van ennek, hogy aki kint megtapasztalja hogy milyen egy enyhén lenézett kisebbség tagjának lenni, az hazaérve általában kevésbé vehemensen cigányozik vagy zsidózik. Mert odakint gyakran előáll a melóban olyan helyzet, hogy valaki kizárólagosan a külföldi volta miatt kap sz.rabb munkát (vagy ugyanolyan munkáért kevesebb pénzt) és elmondhatom hogy ez nem jó, sőt időnként direkt sértő. És ha személyesen érintett, akkor hamar ráébred a pógár, hogy mennyire tuskó dolog hátrányosan megkülönböztetni valakit csak a származása miatt...

Tehát kint dolgozni rossz volt, de ha azt nézem hogy ezzel a pár év kínlódással mit nyertem itthon, akkor azt mondom simán megérte. Ha akkor nem megyek ki, most vagy semmim sem lenne, vagy nyögnék a hitelek alatt.
Ha meg kint maradok, nulla megbecsülés mellett élhetnék egy idegen helyen, ottani átlagnál kevesebb pénzből.

Nem kell illúziókat táplálni, hogy bárki magyar akcentussal, magyar névvel, magyar születési hellyel a papírokon majd milyen -ha nem is megbecsült, de– elfogadott tagja lesz egy német vagy osztrák közösségnek. Nem lesz.

Ja, és lett volna lehetőségem, de nem akarok újra kimenni.