OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
a XXI. századkristofNem annyira újkeletű a dolog. Az amcsi mesterlövészek évek óta (iPhone 3G) használnak egy progit, amivel a golyó röppályáját tudják számítani a pontos célzás eléréséhez. Mindenesetre vicces látvány.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

a XXI. század
több mint 12 éve
új értelmet nyert a sasszem kifejezés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Aha..
több mint 12 éve
Kinek kéne egy ilyen nő?Mit válogatsz, ő is isten teremtménye?!
Pfff....
www.facebook.com/zsuzsanna.toldi.9
Van akinek ez bejön...?JC6
Fókuszálj a belsőre, nem minden a külső.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kinek kéne egy ilyen nő?Pfff....
www.facebook.com/zsuzsanna.toldi.9
Van akinek ez bejön...?
több mint 12 éve
greatlanguagegame.com/ezzel is el lehet szórakozni 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
háhá mit találtam, így nézett ki az nfl.hu az indulás után nem sokkal, 2005-ben:web.archive.org/web/20050408054156/http://nfl.hu/
a főoldal 2009-ben:
web.archive.org/web/20090707093906/http://www.nfl.hu/
a főoldal 2012 nyara előtt:
bit.ly/17xjAHo
itt pedig lehet olvasgatni a régi fórumra írt kommenteket:
web.archive.org/web/20120228174234/http://www.nfl.hu/modules/Forum/index.php
jó szórakozást 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
érdekes ez az alkohol kimutatás valamelyik újságban olvastam egy ugyanilyet ott Luxemburg-Írország- Magyarország-Oroszország volt a sorrend. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
20 000 hsz! Már másodszor 😀Höri20 hsz! Több, mint százszor! 😉
több mint 12 éve
észtek nem kispályáznak... mondjuk ha sok olyan meccset játszanak, mint tegnap, akkor meg tudom érteni 😊slowmotionjjncaa
több mint 12 éve
észtek nem kispályáznak... mondjuk ha sok olyan meccset játszanak, mint tegnap, akkor meg tudom érteni 😊jjncaa
több mint 12 éve
...azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon?DoMTizenvalahányan repültek ki a buszból. Meg zömük aludt is az ütközéskor. 😊
több mint 12 éve
Végre valamiben az élmezőnyben vagyunk európában!!! 😊 Mondjuk ennek fényében még inkább szomorú, hogy egy spangliért akár börtönbe is zárhatnak embereket, erről a problémáról meg évtizedek óta tudomást sem akar venni senki.jjncaa
több mint 12 éve

---
több mint 12 éve
Egyidőben rendszeresen utaztam olyan járaton, hogy minden indulás előtt bemondta a sofőr, hogy mindenki kapcsolja be és általában a többség eleget is tett a felszólításnak. Bár ezek csak olyan övek voltak, mint a személyautókban hátul a középső. Csak a legelső sorban voltak azok a hagyományos övek amelyek a teljes felsőtestet tartják - kirepülés veszélye miatt. Amikor olvastam, hogy halálos áldozatok is vannak, és súlyos sérültek, nem egészen ilyen helyszíni képekre számítottam.nem nagyon láttam még bekötött biztonsági övvel utazó embereket semmilyen buszon, még ha van is.kaszoA Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.DoMNagyon sajnálom őket. 😕Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...somoskovig
Talán ha a buszsofőr nem rántja el a kormányt... Sose tudjuk meg.Bazzani
több mint 12 éve
nem nagyon láttam még bekötött biztonsági övvel utazó embereket semmilyen buszon, még ha van is.A Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.DoMNagyon sajnálom őket. 😕Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...somoskovig
több mint 12 éve
A Lada összetört eleje alapján az ütközést nem sikerült elkerülni. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy mi okozhatta a súlyos sérüléseket, még ha fel is borult a busz végül. Biztonsági övek vajon voltak-e a buszon? Szörnyű tragédia.Nagyon sajnálom őket. 😕Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...somoskovig
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom őket. 😕Vagy ha a 70 éves tata a tök egyenes úton nem megy át a szemközti sávba...
több mint 12 éve
Nagyon sajnálom őket. 😕Talán ha a buszsofőr nem rántja el a kormányt... Sose tudjuk meg.
több mint 12 éve
Autóval ütközött a győri női kosarasok busza, a klubigazgató életét vesztetteRIP. Füzy személyes ismerősöm volt.