OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Seems legit. Ezen a színészi produkción lehet a legnagyobbat röhögni. 😀
több mint 12 éve
"Ilyen értelemben mondjuk mindegy volt, hogy spanyol ajkúakba vagy izraeliekbe köt bele."jah persze... VÉDETT FAJ!!!
több mint 12 éve
444.hu/2013/10/28/azert-a-rasszistak-elete-sem-olyan-konnyu/árnyékra vetődés klasszikus esete.
több mint 12 éve
Sziasztok! Van egy ismerősöm, aki sörös-boros-laposüvegeket von be kézzel, a vevő kérelmének megfelelő bármilyen csapatlogóval. Nem igazán tudtam, hogy hova kellene ezt a reklámot betenni, úgyhogy végülis az offtopicot választottam, azzal csak nem tévedek nagyot 😊 Esetleg, ha van köztetek olyan, aki szeretne akár a saját kedvenc NFL-csapatának logójával ellátott bármilyen üveg tulajdonosa lenni, vagy esetleg megajándékozni mást egy ilyennel, vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben! Itt egy minta, hogy hogy kell elképzelni ezt az egészet, soccer-csapatok logóival:
Köszi a figyelmet! Az ár egyébként 3000 HUF (üveget ő ad), plusz az esetleges postaköltség.
több mint 12 éve
bowl.hu
48
Rövidesen lezárul a Sig battle 10. fordulója, melynek témája: Wesley Woodyard, Broncos LB.Kérünk Titeket, hogy adjátok le szavazataitokat a Nektek tetsző sigre/sigekre adott "Like" formájában a fentebb linkelt topicban!
több mint 12 éve
Ezeknek az üzleti modelleknek a sikerességéhez alapvetően nem ügyes ember kell, hanem sok buta.Lószart. Parasztvakítás.Gondolkozzál már.
Vedd meg ezt a 13 ezer forintos csodakrémet, csak ez tudja eltávolítani a bütyköd. Oszt ért egy ezrest. Max.
Számomra az csalódás, hogy ehhez az FLP-hez pl orvosok és gyógytornászok is a nevüket adják (meg még ki tudja ki?), bár a pénz nagy úr.
Rántsunk be minél több embert az a lényeg. Aztán ha elérsz 1 millió pontot, kapsz egy céges kocsit.
Aha, persze.
Köszi nem.JC6
Ha igazad lenne már rég megszűnt volna az egész szisztéma.
De mindig van aki ügyes, és egy ilyen rendszerben is megtalálja a lehetőségeket.
Akik meg a sültgalambot várják, azok meg a szokásos "úgye jó senkinek" hisztit nyomatják. És nekik így tényleg nem jó.
Lehet, hogy a 13ezres krém a bütyködre nem volt csodaszer, de az agyad máris jobban működik tőle, ha rájöttél, hogy ugyanezt megkapod patikában ezerért.
Akkor meg már megérte, nemde?Sobri Jóska
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Nahát, ismét elérhető BME-n belülről a bowl.hu
több mint 12 éve
Lószart. Parasztvakítás.Gondolkozzál már.
Vedd meg ezt a 13 ezer forintos csodakrémet, csak ez tudja eltávolítani a bütyköd. Oszt ért egy ezrest. Max.
Számomra az csalódás, hogy ehhez az FLP-hez pl orvosok és gyógytornászok is a nevüket adják (meg még ki tudja ki?), bár a pénz nagy úr.
Rántsunk be minél több embert az a lényeg. Aztán ha elérsz 1 millió pontot, kapsz egy céges kocsit.
Aha, persze.
Köszi nem.JC6
Ha igazad lenne már rég megszűnt volna az egész szisztéma.
De mindig van aki ügyes, és egy ilyen rendszerben is megtalálja a lehetőségeket.
Akik meg a sültgalambot várják, azok meg a szokásos "úgye jó senkinek" hisztit nyomatják. És nekik így tényleg nem jó.
Lehet, hogy a 13ezres krém a bütyködre nem volt csodaszer, de az agyad máris jobban működik tőle, ha rájöttél, hogy ugyanezt megkapod patikában ezerért.
Akkor meg már megérte, nemde?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lószart. Parasztvakítás.Vedd meg ezt a 13 ezer forintos csodakrémet, csak ez tudja eltávolítani a bütyköd. Oszt ért egy ezrest. Max.
Aha, persze.
Köszi nem.
több mint 12 éve
Uhh, ezeknél az MLM-es szaroknál nincs rosszabb a világon... És az a durva hogy mennyire tudja fanatizálni az embereket, nem is értem.Nem rossz az. Valakinek bejön az élet tőle, lásd Kósa L. Adolf.
Ez mondjuk vicces 😊 :
www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHgRataxes
Szóval ez az MLM cucc bejön abszolúte, ha több feltétel is adott hozzá:
- még jó időben, jó lehetőségekkel talál meg vele az élet
- NAGYON FONTOS, hogy olyan ismeretségi körrel kell minimum nekiindulásnál rendelkezzél, ahol az adott téma sikeres lehet. Lefordítva: sok olyan kapcsolat, akiknél bejöhet az adott cucc - pl. internetes kereskedelemmel kapcsolatos MLM nálam bejöhetett volna fogyasztói szinten, mert én szeretem a kényelmes vásárlást, ámde tudtam akkor, amikor megtaláltak ezzel, hogy én viszont nem tudnék olyan vevőkört alattam kialakítani, ami már passzív jövedelemként megfelelő szintű hasznot tudott volna termelni nekem, ergo kaszáltam a dolgot.
- Olyan típusú embernek is kell hozzá lenni, aki a jó beszélőkén túl nem csak verbálisan, hanem szakmailag is hitelesen tudja előadni a dolgokat, a rábeszélőkészség kamatoztatható.
Ezek nélkül kuka az összes MLM. Kecsegtetőnek hangzik ugyebár úgy belevágni egy ilyen dologba, ahol nem kell reggel hétre-nyolcra dolgozni menni, stb.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Juttasd el a neved a csillagokba!pulispace.blog.hu/2013/10/20/a_csillagokba
Petíció aláírása: www.newhorizonsmessage.com/sign-petition/
több mint 12 éve
Itt még a vezetői szintű lopás is bunkó módon megy: nyilvánosan, takargatás nélkül, hogy a kedves tolvaj kivagyiságból elüvölthesse a világnak: én ezt is megtehetem, amíg te, pondró kis kiszorított, nem! 10szer annyi pénzt lopnak el amennyiből a projektet meg lehetne valósítani úgy, hogy a projektet nem valósítják meg! Ehhez mennyire kell biztonságban éreznie magát a jogtól (=jogbiztonság)? A németeknél is lopnak, de ott legalább megvalósul a projekt. Itt még a projektet is ellopják.Kicsit ehhez kapcsolódó cikk. Kb. a pofátlanság felső határa. És nem egyedi az eset. hvg.hu/itthon/20130930_Blikk_unios_penzbol_epul_haz_a_polgarmest
toxique
Ma láttam vele riportot, simán meg tudott mindent magyarázni szemrebbenés nélkül. Az pl. azért jó hogy a család telkén épül fel mert így maximum csak a családon belül lesz vita az ingatlan sorsáról az 5 év lejárta után.... Vicc.
több mint 12 éve
Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?A belépéssel kicsit elkéstél, kb 10-15 évvel ezelőtt még megérte volna.Talán.
Tudom, google a barátom, de ott vagy full negatív a vélemény vagy full pozitív, szinte mesébe illő...
KösziJC6
De, most már annyira telített a piac, hogy értelmetlen.
több mint 12 éve
Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?Én tavaly voltam egy hasonló szarukon. Érdekes dolgokat mondanak de ha kicsit mögé gondolsz egyszerűen nem jönnek ki a számok. Mellesleg nekem még állitották hogy nem piramis játék, amikor meg felrajzoltam hogy de akkor elküldtek hogy ne rontsam el mások örömét (What ?😀).
Tudom, google a barátom, de ott vagy full negatív a vélemény vagy full pozitív, szinte mesébe illő...
KösziJC6
Ismerősöm aki beszált , miután 4-5 hónapon át topta és 0 szaldósra ( szerintem negatívba de hagyjuk...) jött ki kilépett, ő még egész jól járt.
több mint 12 éve
az a baj, hogy amikor elkapja a tömeget a gépszíj - vagy vérgőz adott esetben - akkor ott már nem fognak válogatni, hogy ki adócsaló, ki cigány (ne adj' isten zsidó a Dohány utcából), 2 féle ember lesz a, "aki velünk van" és b, "aki ellenünk". Ez pszichológia, semmi olyan szándékom nincs, hogy megsértselek téged, vagy a "hazafi" oldalt, simán csak pszichológia. Azért 56-ban is akasztottak olyat - a felkelők is - akiknek vajmi kevés közük volt a Rákosi-rendszerhez. Teljesen mindegy számomra, hogy az erőszakos Tabula Rasa államilag kontrollált - ergo a 3 hatalmi ág 1 erőszakos kézben összpontosul - vagy kontrollálatlanul hömpölyög végig az utcánAmadeus91Manapság a fegyvertelen tömegnek nincs kényszerítő hatása - gondolom; ezért akarják mindenáron lefegyverezni pl. az amerikai lakosságot is. Ellenben, ha a felfegyverzett tömeg megtalálja a ravaszt a puskán, annak beláthatatlan következményei lehetnek - fejetlenség, lincselés: amit el bírsz képzelni. Mivel az állam rendelkezik nagyobb tűzerővel (Egy harckocsi, amiből képesek legéppuskázni egy kisebb tömeget az most tömegpusztító fegyver? Öööö.... és egy hadosztálynyi? Öööö...), ezek a népfelkelősdi elképzelések eleve halálra vannak ítélve. Plusz egy olyan országban élsz, ahol 2011-ben 35 000-en jelentették fel sportból a másikat az adóhatóságnál... 😊.
A mai nemzetbiztonságoknak nem a csoport adja fel elsősorban a leckét, hanem az indivídum. Az egyéni "merénylő" - gyakorlatilag - csak magát tudja időnap előtt lebuktatni. Persze; próbálkoznak minden baromsággal, de ha Gyagya Johnny nem látogatja a "hogyan tömegmészároljak a suliban" honlapot / baráti-kört, vagy nem írja ki 6:30-kor a fécbúkra, hogy 9:01-től gyakok a középsuliban, akkor nem nagyon van miről beszélni. Ezért sugallja minden független mozgóképes termék, hogy: rosszfijú, szerveződjé jól csengő nevű szervezetbe (csakis a brand-recognizing miatt 😀 ); hogy ki tudjunk szúrni, le tudjunk hallgatni, be tudjunk épülni... stb. Azon röhögök, hogy pl. a Betyárok között (akik nem bántják a magyart mert pórul járnak) több lehet már a beépített ügynök mint az aktivista 😀.
Az erőszakos megoldások keresésére való hajlam - a számomra - érthető. Itt még a vezetői szintű lopás is bunkó módon megy: nyilvánosan, takargatás nélkül, hogy a kedves tolvaj kivagyiságból elüvölthesse a világnak: én ezt is megtehetem, amíg te, pondró kis kiszorított, nem! 10szer annyi pénzt lopnak el amennyiből a projektet meg lehetne valósítani úgy, hogy a projektet nem valósítják meg! Ehhez mennyire kell biztonságban éreznie magát a jogtól (=jogbiztonság)? A németeknél is lopnak, de ott legalább megvalósul a projekt. Itt még a projektet is ellopják.
+ Engem kicsit frusztrál, hogy olyan emberek teszik ezt, akik csupán pozícióból tudnak lopni nem pedig észből. Mert az utóbbit én - lehet savazni érte - tisztelem egy picit. Oké: azt sem lehet a semmiből megcsinálni, de akkor is megdolgozott vele / érte: mert az eszével kereste a pénzt, gondolkodott - kockáztatott. Ezért nem csodálkozom és értetlenkedem pl. a Whiskey-s köré kiépült kultuszon sem (a szociológusokkal ellentétben 😛 ): kockáztatva rabolt-lopott, nem pedig X-ben a kormány mögött.
több mint 12 éve
Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?Nekem erről az NDK túrmixgép jut az eszembe... a levehető ajtós.
KösziJC6
több mint 12 éve
egy idő után már csak az amwayes rizsát lökte, hogy milyen kurva faszák ők ám.bocs, hogy nem keresem vissza 😀 leírod pár mondatban?JC6Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?nekem Amwayes ismerősöm volt... (de erről írtam már itt jó régen)Amadeus91
KösziJC6
több mint 12 éve
Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?A fogyasztói szerveződéseket nem épp a napokban tiltotta/tiltja be a Zországgyűlés?
KösziJC6
www.origo.hu/itthon/20130909-nem-lesz-tobb-fogyasztoi-csoport.html
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bocs, hogy nem keresem vissza 😀 leírod pár mondatban?Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?nekem Amwayes ismerősöm volt... (de erről írtam már itt jó régen)Amadeus91
KösziJC6
több mint 12 éve
És ha ez lenne élete lehetősége?Ti meg rútul visszahúzzátok a sárba?
több mint 12 éve
nekem Amwayes ismerősöm volt... (de erről írtam már itt jó régen)Amadeus91Egyik kutya másik eb...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Ma be akart fűzni Forever Living Products-os ismerősöm. Valaki vélemény?nekem Amwayes ismerősöm volt... (de erről írtam már itt jó régen)
KösziJC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm srácok!