NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Kinek van otthon vadászgörénye? Mennyire nagyobb figyelmet igényel a tartása mint mondjuk egy macskának? Anno macskát akartam venni, de lebeszéltem róla magam, mert hogy sztem keveset vagyok itthon és szegény állat unatkozna, de mondjuk azért 5-6 órát az alváson kívül itthon vagyok általában szóval elég lehet az. 😊

Na szóval a kérdés a vadászgörényre utal, hogy kinek van és mi a tapasztalata?Bruce
Görényekről nincs tapasztalatom, de a macska szerintem fullra leszarja hogy egyedül van-e 😊Rataxes
Hát ha kertes házban laksz akkor szerintem is leszarja, de ha lakásban, akkor azért jobb ha tudsz vele tölteni sok sok időt és nem hagyod magára, mert depis lesz. Abból meg elég ha a gazda az! 😀
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bill Maher, én ...és Tim Tebow (3:18tól)
http://www.real-time-with-bill-maher-blog.com/real-time-with-bill-maher-blog/2012/3/10/downtime-march-7-2012-bill-tweets-back.html
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/03/12/a_vilag_legnagyobb_luzere/
Magyarország, én így szeretlek!eaglesmcnabb
26. § (2) Ha a "Sebességkorlátozás" jelzőtábla lakott területen 50 km/óránál nagyobb sebességet jelez a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral legfeljebb a jelzőtáblán megjelölt sebességgel szabad közlekedni.
Eddig eléggé "érdekes" a történet, majdnem van is alapjuk, de szvsz ha bíróságra viszik, ott a csávónak adnak majd igazat.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
Kinek van otthon vadászgörénye? Mennyire nagyobb figyelmet igényel a tartása mint mondjuk egy macskának? Anno macskát akartam venni, de lebeszéltem róla magam, mert hogy sztem keveset vagyok itthon és szegény állat unatkozna, de mondjuk azért 5-6 órát az alváson kívül itthon vagyok általában szóval elég lehet az. 😊

Na szóval a kérdés a vadászgörényre utal, hogy kinek van és mi a tapasztalata?Bruce
Görényekről nincs tapasztalatom, de a macska szerintem fullra leszarja hogy egyedül van-e 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/03/12/a_vilag_legnagyobb_luzere/
Magyarország, én így szeretlek!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

Na szóval a kérdés a vadászgörényre utal, hogy kinek van és mi a tapasztalata?
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Tehát igazam volt. 😊
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hungary
2010 vasárnap, március 28. 02:00 - vasárnap, október 31. 03:00
2011 vasárnap, március 27. 02:00 - vasárnap, október 30. 03:00
2012 vasárnap, március 25. 02:00 - vasárnap, október 28. 03:00
2013 vasárnap, március 31. 02:00 - vasárnap, október 27. 03:00
2014 vasárnap, március 30. 02:00 - vasárnap, október 26. 03:00

USA
2010 vasárnap, március 14. 02:00 - vasárnap, november 7. 02:00
2011 vasárnap, március 13. 02:00 - vasárnap, november 6. 02:00
2012 vasárnap, március 11. 02:00 - vasárnap, november 4. 02:00
2013 vasárnap, március 10. 02:00 - vasárnap, november 3. 02:00
2014 vasárnap, március 09. 02:00 - vasárnap, november 2. 02:00

Magyarán tavasszal 2 hét a különbség, NFL idején pedig 1.
több mint 12 éve
Pedig én teljesen úgy emlékszem, hogy egyik héten NFL, másikon meg az NCAA.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Ha egy héttel korábban lenne, akkor is lenne egy hétvége, amikor korábban kezdődnek.GRAFI
teljes hétvége, amikor az ncaa és nfl meccsek egyaránt egy órával előbb kezdődnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha egy héttel korábban lenne, akkor is lenne egy hétvége, amikor korábban kezdődnek.

Szerk.: részben jól emlékeztem. Télire egy héttel korábban állnak át, nyárira viszont két héttel korábban, mint mi.
több mint 12 éve
Ja vettem észre. Amúgy nem egy héttel a mienk előtt szokott lenni?GRAFI
nem kettő?

anyway, én gyűlölöm az óraátállításos kavarástkonqueror
kettő, mert mindig egy van hétvége, mikor egy órával előbb kezdődnek az amfoci meccsek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Ja vettem észre. Amúgy nem egy héttel a mienk előtt szokott lenni?GRAFI
nem kettő?

anyway, én gyűlölöm az óraátállításos kavarást
több mint 12 éve
Ja vettem észre. Amúgy nem egy héttel a mienk előtt szokott lenni?
több mint 12 éve
óraátállíátás van az Usában?Höri
igen

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
óraátállíátás van az Usában?

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
ha szeretnétek további franchise arcok cutolását kierőszakolni, megadok egy számlaszámot, amivel támogatható a projekt.Höri
megfelelo szamu jelentkezo es adakozo tars eseten egy roethlisberger mez vetelet tamogatnam!
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://index.hu/kulfold/2012/03/10/leegett_a_krasznahorkai_var/ :\kristof
Uh, bazzeg. :/

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/kulfold/2012/03/10/leegett_a_krasznahorkai_var/ :\
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
nem is tudtam, hogy az egyik fórumtársamról film készült (sajnos ez még nem a Briareos: Begins!, amiben állítólag honorable mention leszek 😛 )

http://www.youtube.com/watch?v=_BLVqUT9-uc
több mint 12 éve
nem, annak a megvételét elvetettem mikor kiderült, hogy hová tér vissza

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
úgy döntöttem, hogy ideje rendelnem egy Brady mezt, mert az előző 3 ikon, akinek a dresszét beszereztem mind elhagyta a klubját, pedig soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Favre, Tomlinson, Manning.

ha szeretnétek további franchise arcok cutolását kierőszakolni, megadok egy számlaszámot, amivel támogatható a projekt.Höri
van Vick mezed is, nem? végülis illeszkedik a sorba
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gabbert. 😛
több mint 12 éve
úgy döntöttem, hogy ideje rendelnem egy Brady mezt, mert az előző 3 ikon, akinek a dresszét beszereztem mind elhagyta a klubját, pedig soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Favre, Tomlinson, Manning.

ha szeretnétek további franchise arcok cutolását kierőszakolni, megadok egy számlaszámot, amivel támogatható a projekt.

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
csak nekem halt be az NFL honlapján a video rész? (PM videók főleg)

criminal lawyer or criminal lawyer?