OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛GRAFIBerlin nincs Gronlando. Úgyhogy ez nem tortenhetett meg, vagy nagyon hanyag masolas folyt.
több mint 13 éve
Vagy a google maps lenyúlta az iOS térképszoftverét. 😛
több mint 13 éve
elsüllyesztették a maják.
Hová lett Ausztrália?Amadeus91
több mint 13 éve
egyre gondoltunk. Nekem is elsőre az ugrott be.Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀Egy kis Half-Life feeling...catattack
index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
JC6
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀Egy kis Half-Life feeling...
index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezek az indexes fiúk nagyon ott vannak a szeren 😀index.hu/video/2012/12/21/breaking_news_mindennek_vege/
index.hu/2012/karacsony/mindjart_itt_a_vilagvege/
több mint 13 éve
gangnam style: még 10 millió és megvan az 1 milliárd.edit: sok hülye holnapra (12.21...) jósolja, hogy meglesz. 😀
több mint 13 éve
galaktika.hu/kis-amerikai-wtf-ii/
Az amerikaiak Halálcsillagot szeretnének. 😀
Hátha harmadszorra már nem rombolja le a lázadó söpredék. 😐süti
több mint 13 éve
Köszi Szobi!😉
több mint 13 éve
Vajon Darth Vadert mikor látták utoljára tüdőszűrőn?
több mint 13 éve
galaktika.hu/kis-amerikai-wtf-ii/Az amerikaiak Halálcsillagot szeretnének. 😀
Hátha harmadszorra már nem rombolja le a lázadó söpredék. 😐
több mint 13 éve
Halihó!itt biztos kapsz választ: mobilarena.hu/tema/re_nokia_lumia_610_a_legkisebb_is_szamit/hsz_1-50.html
Lenne egy telefonos kérdésem;
Nokia Lumia 610-re,hogy lehet betenni mozgó háttérképet?
előre is köszi
Z
ZoliZoltán
több mint 13 éve
Halihó!Lenne egy telefonos kérdésem;
Nokia Lumia 610-re,hogy lehet betenni mozgó háttérképet?
előre is köszi
Z
több mint 13 éve
22-től 28-ig kellene szállás az USA-ban, valaki? 😊jjncaaHa felmész Kanadába Ottawa-ig akkor esetleg 😀
több mint 13 éve
22-től 28-ig kellene szállás az USA-ban, valaki? 😊jjncaaCouchsurfing nem játszik?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Are you kidding we??? 😀
több mint 13 éve
22-től 28-ig kellene szállás az USA-ban, valaki? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a máv-nak iszonyatosan magasak a fix költségei, főleg a vasúti pályával és annak működtetésével kapcsolatban, de más területen is (pölö karbantartás). (most abba ne menjünk bele, hogy az adott költség konkrétan a máv melyik leányvállalatánál jelentkezik, egyik zsebem, másik zsebem effektus.) a lefektetett sínek,az azok melletti biztosító berendezések üzemeltetése, karbantartása, a vonalakat ellenőrző személyzet, infrastruktúra horribilis költség. kis túlzással, egy adott vonal szumma fenntartási és üzemeltetési költsége szinte ugyanannyi ha naponta 1 pár vonat megy rajta, vagy ha 50.Pedig eléggé rendszeres, Baranyában mindenképp. A falusi járatokon (ahol ugye állandó sofőrök vannak túlnyomórészt)már ismerik az utasok zömét, nem is adnak jegyet. De hogy hozzátegyem, úgy hallottam a Volán még így is nyereséges... apeszosIgen, azt mondják nyereséges. Nem is tudom megérteni, hogy lehet az pl. a MÁV-val szemben. GRAFI
mondjuk ezért f@szság azzal érvelni hatékonyságnövelés kapcsán, hogy járatokat csökkentünk, mert ezzel az összes költség max1-2 százaléka csökken, a bevétel meg a felére esik vissza.
egy vonalon akkor lehet sokat spórolni, ha fullra megszüntetik. (mondjuk ilyenkor meg jelentkezik a másik halom egyszeri költség a vonalfelszámolás miatt.)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Kicsi hazánk nagyon előkelő helyet foglal el a világ legkorruptabb országait felsoroló listán.Ez sajnos, tény.Ezen semmi, és senki nem tud változtatni.Ez genetikailag van kódolva, meg, ha jól tudom a pincéreknek adózniuk is kell a borravaló után.laccoo74Nem tudom, honnan veszed ezt, most a genetikai marhaságot leszámítva. Abszolút helyünkön vagyunk korrupció tekintetében, megelőzzük pl. a cseheket vagy a szlovákokat a régióból, a világ jobbik harmadában vagyunk. Szóval max ez van genetikailag kódolva, kifejezetten tisztességes a magyar, kivéve persze ha Skandináviához hasonlítjuk.
több mint 13 éve
Ha tényleg van ilyened néha alkalmazhatnád a saját hsz-eiden is 😛 😀Én meg magamra veszem, de csak mert genetikailag van egy magamravevő-génem. Az agyhalottkiszúró és az ostobaságérzékelő között, balra, hátul, a homályoszlató-szekvenciák között... dehát nem is mondom, hisz magyar vagyok, neked meg a teljes magyar géntérkép megy fejből, rendelkezel a gének ismeretének tudományával.Figyelj betyár, akinek nem inge nem veszi magára.laccoo74Genetikailag?!Kicsi hazánk nagyon előkelő helyet foglal el a világ legkorruptabb országait felsoroló listán.Ez sajnos, tény.Ezen semmi, és senki nem tud változtatni.Ez genetikailag van kódolva, meg, ha jól tudom a pincéreknek adózniuk is kell a borravaló után.laccoo74Persze, mert minél több pénze van az embernek, annál kevesebbet lop. Ez olyan logika, mint amikor amellett érvelnek, hogy növelni kell a végtelenségig a politikusok fizuját, mert akkor nem lesznek korruptak. Ja, de.RajnaMondjuk feltűnik. És mit tehetnek?jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Black_Adder
Sobri Jóska
Erre az orbitális faszságra valami bizonyíték esetleg?
A géntérkép melyik részén keresendő a korrupció génje?
És még mi kódolt genetikailag szerinted?
Az agyhalál esetleg?
A legkevésbbé korrupt országok Új Zéland, Finnország és Dánia.
Ha egy magyar-finn házaspárnak gyerekei születnek, azok mire lesznek kódolva genetikailag?
Ellopják, de visszaadják?!
Vagy becsületes, de frusztrált?
Genetikailag...
Sobri Jóska
Genetikailag.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Pedig eléggé rendszeres, Baranyában mindenképp. A falusi járatokon (ahol ugye állandó sofőrök vannak túlnyomórészt)már ismerik az utasok zömét, nem is adnak jegyet. De hogy hozzátegyem, úgy hallottam a Volán még így is nyereséges... apeszosIgen, azt mondják nyereséges. Nem is tudom megérteni, hogy lehet az pl. a MÁV-val szemben.
több mint 13 éve
Én meg magamra veszem, de csak mert genetikailag van egy magamravevő-génem. Az agyhalottkiszúró és az ostobaságérzékelő között, balra, hátul, a homályoszlató-szekvenciák között... dehát nem is mondom, hisz magyar vagyok, neked meg a teljes magyar géntérkép megy fejből, rendelkezel a gének ismeretének tudományával.Figyelj betyár, akinek nem inge nem veszi magára.laccoo74Genetikailag?!Kicsi hazánk nagyon előkelő helyet foglal el a világ legkorruptabb országait felsoroló listán.Ez sajnos, tény.Ezen semmi, és senki nem tud változtatni.Ez genetikailag van kódolva, meg, ha jól tudom a pincéreknek adózniuk is kell a borravaló után.laccoo74Persze, mert minél több pénze van az embernek, annál kevesebbet lop. Ez olyan logika, mint amikor amellett érvelnek, hogy növelni kell a végtelenségig a politikusok fizuját, mert akkor nem lesznek korruptak. Ja, de.RajnaMondjuk feltűnik. És mit tehetnek?jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Black_Adder
Sobri Jóska
Erre az orbitális faszságra valami bizonyíték esetleg?
A géntérkép melyik részén keresendő a korrupció génje?
És még mi kódolt genetikailag szerinted?
Az agyhalál esetleg?
A legkevésbbé korrupt országok Új Zéland, Finnország és Dánia.
Ha egy magyar-finn házaspárnak gyerekei születnek, azok mire lesznek kódolva genetikailag?
Ellopják, de visszaadják?!
Vagy becsületes, de frusztrált?
Genetikailag...
Sobri Jóska
Genetikailag.