NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Mondjuk én voltam a hülye, hogy 0%-ra vettem a tetszési indexét, valamennyi esélyt hagyhattam volna magamnak. Na nem baj. Igaza volt így megérdemli a csokit a csajszi.
több mint 12 éve
Őszintén szólva 100% biztosra nem tudom megmondani, hogy szerettem-e,de szerintem gyerekként minden mesét szerettem 😀 (Ezért gondolom, hogy valóban nincs olyan amit ne szeretne minimum néhány ember)Plusz facebookon lájkolják 80-an, és imdbn is van 6.9-es átlaga 7 darab 10 pontos szavazattal 😀 (26-an szavaztak, 15-en legalább 7-esre, tehát ja biztos volt aki szerette 😛)
több mint 12 éve
Volt egy vitám a nagyobbik lányommal miszerint van-e olyan mese amelyiket senki sem szeret. Szerinte nincs. Na azóta keresek olyan embereket akik emlékeznek még rá és szerették a Varjúdombi meséket. Eddig nem találtam. Nem vagyok szemét vele, hogy csak 10 embert kérdezek meg, hogy bizonyítsam az igazamat ezért kérdezem. Valaki esetleg itt?
több mint 12 éve
http://index.hu/tudomany/urkutatas/2012/03/05/video_az_ejszakai_foldrol/wow! :o
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Van valaki, aki a keleti és a népliget között ingázik és a futárkodás sem áll tőle távol?Szívességet kérnék! 😊
több mint 12 éve
új Rémi Gaillard videó 😀Mostanában voltak gyengébb videói, de ez nagyon kemény. 😂
http://www.youtube.com/watch?v=BN3R3XLjX8Mjjncaa
Egyébként én személy szerint a sporteseményekre belógós videóit szeretem a legjobban. 😀
több mint 12 éve
új Rémi Gaillard videó 😀http://www.youtube.com/watch?v=BN3R3XLjX8M
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
excelből miért nem sikerül google spreadsheetbe copypastolni?szerk: safarival már sikerül, buzi ez a Google
több mint 12 éve
akkor ezt is lecsekkolom 😊tud pénzt utalni rá. My Account/Top up menü alatt. Ott van minden, hogy hova kell utalni a pénzt, mit kell beírni a megjegyzésbe stb.PayPalra nem kell pénzt utalnod. Össze van "kötve" a bankszámláddal. A PayPal onnan szedi le a pénzt, és utalja tovább.GRAFIáhhh, hmmm, akkor azt még meg kell csinálnom 😊 köszi 😊pc_x
Működik, mert így fizettem be a stream-es oldalra még tavaly.gamerkr
több mint 12 éve
tud pénzt utalni rá. My Account/Top up menü alatt. Ott van minden, hogy hova kell utalni a pénzt, mit kell beírni a megjegyzésbe stb.PayPalra nem kell pénzt utalnod. Össze van "kötve" a bankszámláddal. A PayPal onnan szedi le a pénzt, és utalja tovább.GRAFIáhhh, hmmm, akkor azt még meg kell csinálnom 😊 köszi 😊pc_x
Működik, mert így fizettem be a stream-es oldalra még tavaly.
több mint 12 éve
PayPalra nem kell pénzt utalnod. Össze van "kötve" a bankszámláddal. A PayPal onnan szedi le a pénzt, és utalja tovább.GRAFIáhhh, hmmm, akkor azt még meg kell csinálnom 😊 köszi 😊
több mint 12 éve
PayPalra nem kell pénzt utalnod. Össze van "kötve" a bankszámláddal. A PayPal onnan szedi le a pénzt, és utalja tovább.
több mint 12 éve
A tapasztaltabb netrendelők segítsenek légyszi 😊Hogy tudok paypal-ra pénzt utalni? 😊😊
több mint 12 éve
tudom én is, haverom a német cég itteni kontaktja és ő is 10 perccel azelőtt tudta meg, hogy van lehetőség, mielőtt írtam volna. ha előbb tudjuk, nyilván nem most szólok 😛 (meg ki tudja, hogy akkor megyek-e..)Hátha valakit érdekel munka:A holnapi indulás azért elég meleg 😊jjncaa
holnapi indulással a genfi autószalonon takarítás/autók tisztítása stb márc 18-ig, durva pénzekért(komolyan). aki kíváncsi és megbízhatónak érzi magát, dobjon rám egy PM-et minél hamarabbSzobi22
több mint 12 éve
Hátha valakit érdekel munka:A holnapi indulás azért elég meleg 😊
holnapi indulással a genfi autószalonon takarítás/autók tisztítása stb márc 18-ig, durva pénzekért(komolyan). aki kíváncsi és megbízhatónak érzi magát, dobjon rám egy PM-et minél hamarabbSzobi22
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hátha valakit érdekel munka:holnapi indulással a genfi autószalonon takarítás/autók tisztítása stb márc 18-ig, durva pénzekért(komolyan). aki kíváncsi és megbízhatónak érzi magát, dobjon rám egy PM-et minél hamarabb
több mint 12 éve
Így van. Mindent kiír úgy mint szokott, de áll nulla %-on, és úgy is marad.nem indul el a letöltés, vagy mi a gond?Szobi22Utorrentet használsz?jjncaaIgen, előtte meg a FDM-et, (Free Download Manager) az mindenre jó volt.apeszos
több mint 12 éve
"távoli ismerős" 😀 😀 😀A Pirate Bay elhagyja a torrentetapeszosa távoli ismerősöm, aki használ ilyen illegális dolgokat pont tegnap mesélte, hogy csak magnet link volt, de szerencsére nem okozott neki semmi problémát, pontosan ugyanúgy történt minden, csak nem kellett letöltenie egy plusz fájltSzobi22
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
nem indul el a letöltés, vagy mi a gond?Igen, előtte meg a FDM-et, (Free Download Manager) az mindenre jó volt.apeszosNekem viszont nem műxik. 😕apeszosUtorrentet használsz?jjncaa
több mint 12 éve
Igen, előtte meg a FDM-et, (Free Download Manager) az mindenre jó volt.Nekem viszont nem műxik. 😕apeszosUtorrentet használsz?jjncaa
több mint 12 éve
Nekem viszont nem műxik. 😕apeszosUtorrentet használsz?
---
több mint 12 éve
Nekem viszont nem műxik. 😕
több mint 12 éve
Jaja ennyi a változás alles gut arrafele.A Pirate Bay elhagyja a torrentetapeszosa távoli ismerősöm, aki használ ilyen illegális dolgokat pont tegnap mesélte, hogy csak magnet link volt, de szerencsére nem okozott neki semmi problémát, pontosan ugyanúgy történt minden, csak nem kellett letöltenie egy plusz fájltSzobi22
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Pirate Bay elhagyja a torrentetapeszosa távoli ismerősöm, aki használ ilyen illegális dolgokat pont tegnap mesélte, hogy csak magnet link volt, de szerencsére nem okozott neki semmi problémát, pontosan ugyanúgy történt minden, csak nem kellett letöltenie egy plusz fájlt