NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
http://www.youtube.com/watch?v=tfZ1NyS6Mzw&feature=related

Forever love Russia! (nézni is rossz)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Na ez a bajnokságos jobban megy már. 10 forduló alatt 10 vereség, -50es gólarány. Haverokkal ez lehet poén, de így hogy a gép rendszeresen ugrál előttem megállás nélkül, majd ráugrik a fejemre így megbénítva annyira nem jön be. Nem lenne rossz amúgy, mert amikor normálisan nyomja a gép akkor egész jó, csak rájön ez, bevág 8 gólt aztán szevasz.fetomy
Ugorj rá te 😛
Platinit úgy vertem meg, hogy rúgtam gyorsan kettőt, aztán felügyeskedtem a labdát a kapum tetejére, ellenfél fejéről felugrottam én is, és befagyasztottam a labdát a sarokba, a kis fasz meg ugrált csak alattam 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem tudom melyik bolt volt ez, de idealis esetben nagyjabol hasonlo oka lehetett, mint nalunk az ilyennek.
az ornek feladata, hogy naponta adott szamu vevotol elkerje a blokkot, es tetelesen atnezze a kocsit, hogy a penztaros mindent beszkennelt-e.
ill. nalunk a muszakvezetonek is el kell jatszania ezt muszakonkent 2 vevovel.
legalabbis elmeletben. hogy a gyakorlatban mi valosul meg belole, az mar mas kerdes.Mikey
..és mi van ha nem működsz együtt? Kinek van ideje arra várni, hogy átnézze a kocsit? Sőt! Mi köze van, hogy mit vásároltam? Mi van ha van benne egy fél méteres műf.sz és engem az kellemetlenül érintene, ha más is megtudná?catattack
Ebben az esetben szerintem kellemetlenebb, mikor kipakolod a futószalagra...BMG
csupán nézőpont kérdése...józsuának pl tuti tetszene... 😀

|
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 682
nem tudom melyik bolt volt ez, de idealis esetben nagyjabol hasonlo oka lehetett, mint nalunk az ilyennek.
az ornek feladata, hogy naponta adott szamu vevotol elkerje a blokkot, es tetelesen atnezze a kocsit, hogy a penztaros mindent beszkennelt-e.
legalabbis elmeletben. hogy a gyakorlatban mi valosul meg belole, az mar mas kerdes.Mikey
..és mi van ha nem működsz együtt? Kinek van ideje arra várni, hogy átnézze a kocsit? Sőt! Mi köze van, hogy mit vásároltam? Mi van ha van benne egy fél méteres műf.sz és engem az kellemetlenül érintene, ha más is megtudná?catattack
Ebben az esetben szerintem kellemetlenebb, mikor kipakolod a futószalagra...
több mint 12 éve
catattack 3 520
..és mi van ha nem működsz együtt? Kinek van ideje arra várni, hogy átnézze a kocsit? Sőt! Mi köze van, hogy mit vásároltam? Mi van ha van benne egy fél méteres műf.sz és engem az kellemetlenül érintene, ha más is megtudná?
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Na ez a bajnokságos jobban megy már. 10 forduló alatt 10 vereség, -50es gólarány. Haverokkal ez lehet poén, de így hogy a gép rendszeresen ugrál előttem megállás nélkül, majd ráugrik a fejemre így megbénítva annyira nem jön be. Nem lenne rossz amúgy, mert amikor normálisan nyomja a gép akkor egész jó, csak rájön ez, bevág 8 gólt aztán szevasz.fetomy
humán ellen gecijó, komoly taktikai csata folyik, hogy mikor hatékony a Panenka féle okos nyesés (melynek mestere én vagyok), mikor kell az eszetlen becsúszás és az ellenfél begyömöszölése a kapuba, és mikor elég csupán hátradőlni, mert az ellenfél isteni öngólokat sodor be magának 😀

a játék lényege amúgy így foglalható össze: ha a labda mögéd kerül, akkor bizony már baszhatod
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad
Érdekesség, bár mehetne a viccekbe is:

Szorosan kapcsolódik: http://www.youtube.com/watch?v=DDWqJe1dCgY

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
rég volt betéve flashjáték: http://www.mousebreaker.com/games/sportsheadsfootball/playgame

egy gépnél, egymás ellen az igazi, kiválóan lehet benne röhögni a másik/önmagunk szerencsétlenkedésén, illetve jóízűen anyázni. tegnap italozás közben került elő, a végén majdnem inkább ezzel cincáltuk egymás idegeit, és nem mentünk sehová (jobb lett volna)konqueror
ezek jók, viszont a teniszes kikúrt idegesítő 😊

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na ez a bajnokságos jobban megy már. 10 forduló alatt 10 vereség, -50es gólarány. Haverokkal ez lehet poén, de így hogy a gép rendszeresen ugrál előttem megállás nélkül, majd ráugrik a fejemre így megbénítva annyira nem jön be. Nem lenne rossz amúgy, mert amikor normálisan nyomja a gép akkor egész jó, csak rájön ez, bevág 8 gólt aztán szevasz.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
rég volt betéve flashjáték: http://www.mousebreaker.com/games/sportsheadsfootball/playgame

egy gépnél, egymás ellen az igazi, kiválóan lehet benne röhögni a másik/önmagunk szerencsétlenkedésén, illetve jóízűen anyázni. tegnap italozás közben került elő, a végén majdnem inkább ezzel cincáltuk egymás idegeit, és nem mentünk sehová (jobb lett volna)konqueror
Jó játék, 3-4szer kikaptam az első emberkétől ilyen 10-2-es átlaggal, úgyhogy meguntam 😀fetomy
Első 4 embert mindegyiket elsőre megvertem, az ötödik megvert és kiléptem. Végre jó vagyok valamiben. 😂

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

Jó játék, 3-4szer kikaptam az első emberkétől ilyen 10-2-es átlaggal, úgyhogy meguntam 😀fetomy
pfff 😀 jó elsőre mindenki szar 😛 meg sztem pár trükknek még nem vagy a birtokában 😛 1v1ben jobb, ott szintén humán társad is képes bármikor 3-4 önmagának bevarázsolt öngóllal egalizálni a meccset. tegnap én 6-1es vezetésről buktam 7 gólos meccset 😂

szerk.: viszont bazmeg rossz linket tettem be 😛 ezzel a champion verzióval toltuk http://www.mousebreaker.com/games/sportsheadsfootballchampion/playgame
itt már komplett angol bajnokságot lehet játszani 10 meccses arcade mód helyett, és a multiplayerben random a pálya, meg választhatsz csapatot 😀
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Jó játék, 3-4szer kikaptam az első emberkétől ilyen 10-2-es átlaggal, úgyhogy meguntam 😀
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

egy gépnél, egymás ellen az igazi, kiválóan lehet benne röhögni a másik/önmagunk szerencsétlenkedésén, illetve jóízűen anyázni. tegnap italozás közben került elő, a végén majdnem inkább ezzel cincáltuk egymás idegeit, és nem mentünk sehová (jobb lett volna)
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
Tud arról valaki, hogy a pénztártól való távozás után a biztonsági őr milyen címszó alatt érdeklődik a kocsim tartalma felől?catattack
Ezt nem értettem hogy miért kéri el néha a blokkot Nálatok a biztonsági őr... Mondjuk a kocsimba még soha nem nézett bele, a blokkal szöszmötöl egy kicsit aztán kész.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Tud arról valaki, hogy a pénztártól való távozás után a biztonsági őr milyen címszó alatt érdeklődik a kocsim tartalma felől?catattack
legalabbis elmeletben. hogy a gyakorlatban mi valosul meg belole, az mar mas kerdes.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem kerül sokba az eltartása semszaba
persze mert a mackók fotoszintetizálnak, még macilaci is csak kleptomániája miatt utazott a piknikes kosarakrajjncaa
Nekūnk vót tengerimalac akolidzsba, de eccer elvesztett - oztán pár hetet kihúzott taknyos papírzsebkendőkön- ugyhogy a fotoszintézis kamu, valamit kell ennie 😛 én mosómedvét akarok majd tartani, ha nőnének ezek a rühes fenyők,

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
címszó: kíváncsiság
Csak a gyermekeknél természetes és vonzójjncaa
dafuq? ha a felnőtt kíváncsi az beteges? 😀kristof
nem az, de őt már elérte az "aki kíváncsi, hamar megöregszik" átok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak a gyermekeknél természetes és vonzójjncaa
dafuq? ha a felnőtt kíváncsi az beteges? 😀
több mint 12 éve

a tudás vágyának az a fajtája, melynél a szubjektiv vágy kielégítése a fődolog, nem az igazság iránt való érdeklődés; a kezdet mindig a K.; ebből fejlődik ezután a tudás vágya, mely az újat keresi, nem mert új, hanem mert értékes. A K. kiváló vígjátéki tulajdonság, mely elég gyakran ostoroztatik, rendesen felsüléssel lakol. Már a legendákban és regékben is szerepel mint csunya jellemvonás. Csak a gyermekeknél természetes és vonzó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack 3 520
Tud arról valaki, hogy a pénztártól való távozás után a biztonsági őr milyen címszó alatt érdeklődik a kocsim tartalma felől?
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 556
persze mert a mackók fotoszintetizálnak, még macilaci is csak kleptomániája miatt utazott a piknikes kosarakrajjncaa
Ha kirakod az erdőbe nap közben, akkor ellátja magát. És igen, fotoszintetizálnak is, jól mondod.
több mint 12 éve
persze mert a mackók fotoszintetizálnak, még macilaci is csak kleptomániája miatt utazott a piknikes kosarakra

---
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 556
Vegyetek medvét. Csak kinn kell hagyni az erdőben, mikor nem vagytok otthon, aztán elvan. Nem kerül sokba az eltartása sem. Ellenben ha megjelensz vele bárhol, biztos hogy nem szólnak be.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem tobb ismerosomnek is volt/van. amit jc nem mondott az az h kurva sokat kell veluk foglalkozni/lenni.
vadaszgorenynel nem csinalhatod azt h mindennap 8-10 orara magara hagyod oket.
mar par orat is megereznek ilyen szempontbol es nagyon kezelhetetlenek lesznek ha nem vagy mellettuk tehat egy nem folyamatosan otthon levo embernek nem fer bele az eletvitelebe.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bruce!

Egyszer én is akartam, ami elég rég volt, kb, 10 éve 😀 Van 1-2 ismerősöm, akik tartottak vadászgörényt és nem mondtak jó dolgokat. Sőt, miattuk nem is vettem. De biztos van olyan, akinek bejött ez az egész görényes szitu.

Amit fel tudok idézni a mondandójukból:

- aranyos, kedves szép, de büdös.
- tud szeretni, de éles karmokkal, vagy foggal.
- piszkosul drága a tartása: kaja, ketrec, oltások, stb.
- nagyon kell figyelned rá. tanítani, stb.
- makacs.
- törékeny tárgyakra vigyázz!
- viszont sokat nevetsz majd, ha lesz 😀

Remélem tudtam akár egy picit is segíteni.