OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.htmltestmozgásra jó, másra nem.
kishaszi
több mint 13 éve
www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.html
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Erin Andrews Kimmelnél. Érintőlegesen főleg futballról beszélnek, de nehéz arra odafigyelni. Nem osztom Rex Ryan lábakról vallott nézetteit, de Ms. Andrewséi nagyon rendben vannak. És ez a hölgy ott lesz az oldalvonal mellett az NFL playoffban az NFC meccseken. 😀
több mint 13 éve
igyekszem mindig megújulni.Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomyAzért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀Rataxes
több mint 13 éve
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomyAzért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesvan még MyVIP?Amadeus91
Rataxes
több mint 13 éve
ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesvan még MyVIP?Amadeus91
.png)
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesén azt bírom, mikor mai napig más oldalakon képek között ott a májvip logós kép...priceless 😀
|
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesvan még MyVIP?
több mint 13 éve
Azt lesheted... 😛Árpád apánk kószál a pusztán magyarjaival, azt eccere útjukat állja a végtelen folyó, mennek főfele-lefele de sehun se tunnak általmenni. A nagy mászkálásban találnak a sásban egy ősz öregembert."A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."apeszosVelem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?apeszosmegrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.briareos
- Adjonisten bátyám!
- Szerencséd fiacskám, hogy szépen beszéltél velem! Ezért egy kívánságodat teljesítem!
- Hát tudna nekünk valahun egy hidat!
- Tudod fiacskám, émmá 999 éves vagyok, de a kedvetekért megpróbálom! - felemelte két kezét, térdét megrogyaszva elindult hátradőlni. ( persze élőben jobb) 😀sutianap
több mint 13 éve
Árpád apánk kószál a pusztán magyarjaival, azt eccere útjukat állja a végtelen folyó, mennek főfele-lefele de sehun se tunnak általmenni. A nagy mászkálásban találnak a sásban egy ősz öregembert."A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."apeszosVelem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?apeszosmegrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.briareos
- Adjonisten bátyám!
- Szerencséd fiacskám, hogy szépen beszéltél velem! Ezért egy kívánságodat teljesítem!
- Hát tudna nekünk valahun egy hidat!
- Tudod fiacskám, émmá 999 éves vagyok, de a kedvetekért megpróbálom! - felemelte két kezét, térdét megrogyaszva elindult hátradőlni. ( persze élőben jobb) 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nálam tökéletesen működik a FB, bár engem szeret a Viktor.
több mint 13 éve
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."Velem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?apeszosmegrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.briareos
több mint 13 éve
FB-n vajon miért nincs "belépés myvippel" opció? 😀
.png)
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxesmyvip.com/index.php?t=&
a "belépés facebookkal" opció csak egy kicsit vicces 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀
.png)
több mint 13 éve
Velem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?apeszosmegrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.
több mint 13 éve
Velem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?
több mint 13 éve
beszart a facebook...
több mint 13 éve
pont ezt akartam elkerülni hogy egy jóízű buzgárkodás legyen belőle és Sobri elterelje egy jó hat oldallal a témát 😊Jóérzésű férfiember nem mond ilyet arra a kis homárra 😛mi a gond? kedvelni az jobb? peteysteinerkristof.com/voros-riado-voros-riado-voros-riado???Rataxes
lehet nem szeretni, szeretni, de minden írását szívesen olvasom, attól függetlenül egyetértek-e.petey
Rataxes
több mint 13 éve
lájkold facebookon a bowl.hu-t, és nem maradsz le semmiről 😛jjncaana amennyit én fészbúkozok...sok mindenről lemaradnék akkor! 😀
egyébként csodálkoztam is, h fórumba(általam olvasott topikokban) még nem láttam. no mind1
|
több mint 13 éve
Jóérzésű férfiember nem mond ilyet arra a kis homárra 😛mi a gond? kedvelni az jobb? peteysteinerkristof.com/voros-riado-voros-riado-voros-riado???Rataxes
lehet nem szeretni, szeretni, de minden írását szívesen olvasom, attól függetlenül egyetértek-e.petey
.png)