OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
 www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.html
kishaszi
testmozgásra jó, másra nem.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
 www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.html

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 833 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Erin Andrews Kimmelnél. Érintőlegesen főleg futballról beszélnek, de nehéz arra odafigyelni. Nem osztom Rex Ryan lábakról vallott nézetteit, de Ms. Andrewséi nagyon rendben vannak.
És ez a hölgy ott lesz az oldalvonal mellett az NFL playoffban az NFC meccseken. 😀

több mint 13 éve
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomy
Azért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀Rataxes
igyekszem mindig megújulni.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛fetomy
Azért volt haszna a dolognak, tanultam valami újat... A semmitmondás után megismertem a semmitkérdezés fogalmát Neki köszönhetően 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Szálljatok le amadeusról

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxes
van még MyVIP?Amadeus91
ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊
Rataxes
Na de akkor nem lett volna cool arc, akit annyira nem érdekel a gagyi myvip, hogy azt se tudja létezik-e még 😛
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀Rataxes
van még MyVIP?Amadeus91
ez a hozzászólás 14 karakter volt a space-ekkel együtt. Ha beírtad volna próbaképp a címsorba hogy myvip.com az csak 10 lett volna 😊

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
én azt bírom, mikor mai napig más oldalakon képek között ott a májvip logós kép...priceless 😀

|
több mint 13 éve
van még MyVIP?
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Velem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?apeszos
megrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.briareos
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."apeszos
Árpád apánk kószál a pusztán magyarjaival, azt eccere útjukat állja a végtelen folyó, mennek főfele-lefele de sehun se tunnak általmenni. A nagy mászkálásban találnak a sásban egy ősz öregembert.
- Adjonisten bátyám!
- Szerencséd fiacskám, hogy szépen beszéltél velem! Ezért egy kívánságodat teljesítem!
- Hát tudna nekünk valahun egy hidat!
- Tudod fiacskám, émmá 999 éves vagyok, de a kedvetekért megpróbálom! - felemelte két kezét, térdét megrogyaszva elindult hátradőlni. ( persze élőben jobb) 😀sutianap
Azt lesheted... 😛
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
megrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.briareos
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."apeszos
Árpád apánk kószál a pusztán magyarjaival, azt eccere útjukat állja a végtelen folyó, mennek főfele-lefele de sehun se tunnak általmenni. A nagy mászkálásban találnak a sásban egy ősz öregembert.
- Adjonisten bátyám!
- Szerencséd fiacskám, hogy szépen beszéltél velem! Ezért egy kívánságodat teljesítem!
- Hát tudna nekünk valahun egy hidat!
- Tudod fiacskám, émmá 999 éves vagyok, de a kedvetekért megpróbálom! - felemelte két kezét, térdét megrogyaszva elindult hátradőlni. ( persze élőben jobb) 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nálam tökéletesen működik a FB, bár engem szeret a Viktor.
több mint 13 éve
"A szeretet hidat képez olyan pontok között is, melyek között lehetetlennek tűnik a kapcsolat."
több mint 13 éve
FB-n vajon miért nincs "belépés myvippel" opció? 😀

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
 myvip.com/index.php?t=&
a "belépés facebookkal" opció csak egy kicsit vicces 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
MyVIP-re emlékeztek még? Múltkor egyik haverom azt böngészte, nem kaptam levegőt 😀

több mint 13 éve
megrökönyödésem valódi volt, nem kötekedés. percek óta próbálok belépni iwiw-be, már vagy negyed órája nem olvastam coelho idézetet, ezt nem lehet kibírni.

több mint 13 éve
Velem semmi. Csak közöltem. Nem kellett volna?
több mint 13 éve
úristen most mi lesz?????

több mint 13 éve
beszart a facebook...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Interaktív könyv:
 www.creativesandbox.com/guidebook
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 215 — Csodabogár
 steinerkristof.com/voros-riado-voros-riado-voros-riado

lehet nem szeretni, szeretni, de minden írását szívesen olvasom, attól függetlenül egyetértek-e.petey
???Rataxes
mi a gond? kedvelni az jobb? petey
Jóérzésű férfiember nem mond ilyet arra a kis homárra 😛
Rataxes
pont ezt akartam elkerülni hogy egy jóízű buzgárkodás legyen belőle és Sobri elterelje egy jó hat oldallal a témát 😊

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
lájkold facebookon a bowl.hu-t, és nem maradsz le semmiről 😛jjncaa
na amennyit én fészbúkozok...sok mindenről lemaradnék akkor! 😀
egyébként csodálkoztam is, h fórumba(általam olvasott topikokban) még nem láttam. no mind1

|
több mint 13 éve
 steinerkristof.com/voros-riado-voros-riado-voros-riado

lehet nem szeretni, szeretni, de minden írását szívesen olvasom, attól függetlenül egyetértek-e.petey
???Rataxes
mi a gond? kedvelni az jobb? petey
Jóérzésű férfiember nem mond ilyet arra a kis homárra 😛