NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
De jó nektek, Fehérváron van minimum 10 "szekundhend megalázó" (köszi fék, kurvanagy szöveg 😀), de mind britis verzió és csak moslék van benne. Kedves szex barátnőmnek mániája volt ezeket a szarokat havonta végigjárni, úgyhogy alaposan végignéztem, de a legjobb dolog egy kb. csecsemőre való nejlon angol rögbimez volt 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez focis nyelven annyit tesz mintha vki kb alabama a&m mezt talalna a sarki turkaloban meccsnadraggal egyutt 😊 Fake
de azt legalább tudnánk, hogy Obie Trotter dobta ki 😀Höri
oda jart ? 😮 ezentul akkor diehard trotter fan leszek 😊
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez focis nyelven annyit tesz mintha vki kb alabama a&m mezt talalna a sarki turkaloban meccsnadraggal egyutt 😊 Fake
de azt legalább tudnánk, hogy Obie Trotter dobta ki 😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Múltkor én egy tök jó állapotban lévő Tampás Jeff Garcia mezbe futottam bele a turiban, de sajna kicsi volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a legbesztebb turkalos sztorit (pedig van egypar) egy csapattarsam prodakalta aki egyik edzesen tavaly megjelent egy szett amcsi laxcuccban. szep kek rovidnadrag hozza kifordithatos pinnie feher/kek szinkombinacioban UTAH LACROSSE felirattal. ez focis nyelven annyit tesz mintha vki kb alabama a&m mezt talalna a sarki turkaloban meccsnadraggal egyutt 😊 egybol kerdeztem tole h hol vette mivel eleg nagy rendelo a srac es kb zsir ujnak nezett ki de jol kirohogott h 2500 ftert vette a nagykoruton vmi secondhand megalazoban ... konqueror +1 h en ienekbe miert nem futok bele sosem 😕
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak nálam nem műxik a twitter?apeszos
semmi baja, bár nálam nem az alapértelmezett vanHöri
De fasza. Nálam se Operával, se Chrome-al, se FF-el se Safarival nem megy. Hm... a hiba az én készülékemben van. De hol a francba?
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hotellel szemben levőben sose jártam. csak ott a Hotelnél ami van, alatta, asszem ott talált Sanyo Giantses rendszámtáblát 😀konqueror
true story 😊 kettőféle Giants-es volt, meg talán egy szakadt poszter is asszem. Bár az amcsi bolt, csak éppen a termékeinek 90%a vagy Harley-Davidsonos akármi, vagy laposüveg

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csak nálam nem műxik a twitter?apeszos
semmi baja, bár nálam nem az alapértelmezett van

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak nálam nem műxik a twitter?
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
hát nemtom, én a turkálókkal mindig szívtam. mindig olvastam a király történeteiteket, hogy ki honnan mit rántott be, jobbnál jobb cuccok. én meg bármilyen futballmeznek örülnék, turkálósat nem sajnálnám legalább (nem úgy, mint az Urlacher dresszem). de eddig soha, értsd soha nem láttam, pedig Veszprémben és nagy Pécsen is kerestem már. mondjuk nyilván nem mániákus lelkesedéssel, de pl olyan is volt h Zordddal vagy 3 helyre mentünk, hátha, aztán lófasz se. egyetlen eredmény egy fake Dillon Panthers mez volt Veszprémben, #34, de körülbelül XXXXS-es méretben. arra mondta Zorddd, hogyha #33 lett volna, akkor így is el kellett volna hozni, tudjuk ki miatt

szóval én eddig soha nem találkoztam még focis cuccal turkálóban. marad a legendáitok irigykedve hallgatása

(bezzeg annó a Media Marktban (!!!) vintage Cena pólót találtam, de faszfej voltam elhozni, pedig mekkora király lehetnék benne)konqueror
Veszprémben tavaly nyáron a Hotellel szemben lévőbe bementem nagy lelkesedéssel. Sajnos csak egy Oaklandes, ám varrott(!) Randy Moss mez volt, ami focival kapcsolatos.shawnka
bazmeg pedig ez király, real men wears black. annyi eszed nem volt h szólj...bár akkor mégkevésbé kedveltél 😛

Hotellel szemben levőben sose jártam. csak ott a Hotelnél ami van, alatta, asszem ott talált Sanyo Giantses rendszámtáblát 😀
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
hát nemtom, én a turkálókkal mindig szívtam. mindig olvastam a király történeteiteket, hogy ki honnan mit rántott be, jobbnál jobb cuccok. én meg bármilyen futballmeznek örülnék, turkálósat nem sajnálnám legalább (nem úgy, mint az Urlacher dresszem). de eddig soha, értsd soha nem láttam, pedig Veszprémben és nagy Pécsen is kerestem már. mondjuk nyilván nem mániákus lelkesedéssel, de pl olyan is volt h Zordddal vagy 3 helyre mentünk, hátha, aztán lófasz se. egyetlen eredmény egy fake Dillon Panthers mez volt Veszprémben, #34, de körülbelül XXXXS-es méretben. arra mondta Zorddd, hogyha #33 lett volna, akkor így is el kellett volna hozni, tudjuk ki miatt

szóval én eddig soha nem találkoztam még focis cuccal turkálóban. marad a legendáitok irigykedve hallgatása

(bezzeg annó a Media Marktban (!!!) vintage Cena pólót találtam, de faszfej voltam elhozni, pedig mekkora király lehetnék benne)konqueror
Veszprémben tavaly nyáron a Hotellel szemben lévőbe bementem nagy lelkesedéssel. Sajnos csak egy Oaklandes, ám varrott(!) Randy Moss mez volt, ami focival kapcsolatos.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

(bezzeg annó a Media Marktban (!!!) vintage Cena pólót találtam, de faszfej voltam elhozni, pedig mekkora király lehetnék benne)
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Azért ez a tendencia nagyban köszönhető az egyre több és nagyobb forgalmat generáló turkálóknak. Volt basebalos csapattársunk rendszeres látogatója volt Vácon ezen intézményeknek, és sok baseballos cuccot (mezt, pólót, stb) vett ezen helyeken. Pedig Vác nem egy világváros. Pesten meg ugye vannak kifejezetten amcsi turkálók is, ott még nagyobb a sansz ilyet találni.
Múlt héten a játszótéren voltam a lányommal. Tizenéves hülyegyerekek is szoktak a sarkában nyomulni deszkával, korival, rollerrel. Volt egy rasztafejű gyerek Henne mezben. Gyanítom, hogy nem azért volt olyanja, mert akkora fanja volt, hanem mert az előző gazdája hamar megszabadult tőle valami segélyszervezet felé, ahonnan általában a turikba jutnak a cuccok. 😀
A yankees, Sox sapkák meg egyszerűen menők. Míg a Westendben melóztam, volt hogy napi statisztikát vezettem róla, hogy hány emberen látok NY sapkát.....volt hogy több tucaton is láttam egy nap alatt. Ha bemegy az ember egy "deszkás" boltba, 90%-ban ilyen sapkákat lát, persze más-más stílusban.GRAFI
még pár év, és minden kiskölök Tebow-mezben fog itthon rohangálni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért ez a tendencia nagyban köszönhető az egyre több és nagyobb forgalmat generáló turkálóknak. Volt basebalos csapattársunk rendszeres látogatója volt Vácon ezen intézményeknek, és sok baseballos cuccot (mezt, pólót, stb) vett ezen helyeken. Pedig Vác nem egy világváros. Pesten meg ugye vannak kifejezetten amcsi turkálók is, ott még nagyobb a sansz ilyet találni.
Múlt héten a játszótéren voltam a lányommal. Tizenéves hülyegyerekek is szoktak a sarkában nyomulni deszkával, korival, rollerrel. Volt egy rasztafejű gyerek Henne mezben. Gyanítom, hogy nem azért volt olyanja, mert akkora fanja volt, hanem mert az előző gazdája hamar megszabadult tőle valami segélyszervezet felé, ahonnan általában a turikba jutnak a cuccok. 😀
A yankees, Sox sapkák meg egyszerűen menők. Míg a Westendben melóztam, volt hogy napi statisztikát vezettem róla, hogy hány emberen látok NY sapkát.....volt hogy több tucaton is láttam egy nap alatt. Ha bemegy az ember egy "deszkás" boltba, 90%-ban ilyen sapkákat lát, persze más-más stílusban.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Múltkor volt egy emberke Aikman mezben vasútállomáson. Bár nem úgy nézett ki, mintha valami nagy szurkoló lenne...Otthon meccsen pár hete valaki Patriots sapkában.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap páran engem is megnéztek Fehérváron, mikor Broncos pólóban jártam - keltem... + ugye Broncos logo a kocsimon... 😛JC6
Na már értem miért éreztem tegnap zavart az erőben...fetomy
Kerestelek, Mester... 😀
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
erdekes modon en keves amfocis cuccot latok embereken, pedig olyan helyen dolgozom, ahol sokan megfordulnak, minden korosztalybol.
sokkal inkabb feltuno a yankees, red sox sapkak/polok/dzsekik sokasaga.
csak sajnos egyik tulajdonosbol sem nezem ki, hogy tudja is mi az, amit hord. 😕
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Sztem Sobri volt.tenorx
én voltam, miután realizáltam, hogy minden igazi mozgalom underground módon indul, ezért elárasztottam az ország összes turkálóját ncaa-s cuccokkal

a következő szint betörni a lengyel piacokra, távlati cél a tesco

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tegnap páran engem is megnéztek Fehérváron, mikor Broncos pólóban jártam - keltem... + ugye Broncos logo a kocsimon... 😛JC6
Na már értem miért éreztem tegnap zavart az erőben...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap páran engem is megnéztek Fehérváron, mikor Broncos pólóban jártam - keltem... + ugye Broncos logo a kocsimon... 😛
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sztem Sobri volt.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
jó én tegnap láttam egy 60 éves tatteren egy pólót ami Gátőrzék Tebow-féle bajnoki címére készült

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Alsótagozatos gyermekem osztálytársán láttam egy sapkát lóval. Mondom neki: "Denver Broncos", nézett rám nagy szemekkel. 😊
Piacos napon, meg egy használt ruhásnál láttam egy eredeti (belül megvolt az amerikai cimke) Carolina Hurricanes (jéghoki) sapkát.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕Fake
én tegnap reggel egy isteni Florida State Seminoles sapkát láttam egy cirka 60 éves bácsin 😀konqueror
ez a csoka max 30 lehet tehat gyanusan pontosan tisztaban van azzal h mit hord.
amugy mostanaba megfigyelesem szerint itten a szekesfovarosban is kezdenek elterjedni az ncaa cuccok igaz fokepp idosebb embereken de viszonylag sok cickany is mar olyanban kuszik. csak tudnam h mi generalja ezt ? tan csak nem sobri meltan hires adakozokedve ?Fake
Szekszárdon Yankees pólóban jött szembe egy nem idénbarnult. Elöl nagyban a jel hátul meg kiírva a Yankees. El se tudom képzelni honnan kukázta de rohadt jól nézett ki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕Fake
én tegnap reggel egy isteni Florida State Seminoles sapkát láttam egy cirka 60 éves bácsin 😀konqueror
ez a csoka max 30 lehet tehat gyanusan pontosan tisztaban van azzal h mit hord.
amugy mostanaba megfigyelesem szerint itten a szekesfovarosban is kezdenek elterjedni az ncaa cuccok igaz fokepp idosebb embereken de viszonylag sok cickany is mar olyanban kuszik. csak tudnam h mi generalja ezt ? tan csak nem sobri meltan hires adakozokedve ?