NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕Fake
én tegnap reggel egy isteni Florida State Seminoles sapkát láttam egy cirka 60 éves bácsin 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.Stez
Nekem úgy 2 éve volt, igaz nem full extrás de nem is teljesen szar.
Streamre viszont azért biztos nem alkalmas, mert ezek tudtommal mind forgalomkorlátosak, így alapból nem nagyon tudsz sokat nézni, és ezeknél nagyon függ hol használod. Nagyvárosban is lehetnek olyan pontok, ahol gyengébb és már nem is jön ki a sávszél tehát nem is tudsz akadásmentesen streamelni, kisebb városban meg alapból nem ajánlatos szimpla e-mailezésen túl másra.

Szóval hacsak valaki nem mondja, hogy próbálta xy csomaggal és helyen és neki faszán ment, szerintem ne vállald be. 😊
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.Stez
felejtős

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
meccs-, film- és sorozatnézéskor mindig popcorn szoktam zabálni, néha lelkiismeret-furdalásom is volt emiatt, egészen eddig
😀 😂

Scientific Proof That Popcorn Is Healthier Than Fruit and Vegetables

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszos
Ezt hívják időpocsékolásnak 😊
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀apeszos
Én nekiálltam, de bevallom őszintén hogy amikor a Gilette-nél jártam és még csak 30 %-on volt a kitöltöttség feladtam :/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszos
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 176 — Eagles fan
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...empty taxi
töltsd ki te 10szer és tolj rá egy bootstrappet 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...sapka
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
JJ megmondta a frankót, ha ember lenne és teszem azt vmelyik haverodnak akarnád elmesélni h mégis mi jellemző rá, kb. erről szól a történet.

Madden hates me.
több mint 12 éve
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...

több mint 12 éve
magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/

P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.empty taxi
Csalni lehet? 😀 Akkor kitöltöm.
több mint 12 éve
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)

több mint 12 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/

P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.

Madden hates me.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
állítson mindenki órát a fórumon is

profil/beállítások/időszámítás --> nyári időszámítás bepipálása
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzani
http://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor ittHöri
Ezt megnéztem és nincs (egyelőre), ezért reménykedtem hátha valaki tud valamit.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
http://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor itt

több mint 12 éve
délután kérdezd, a kézilabda topicban

---
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?

több mint 12 éve
Csak nálam iszonyat lassú mostanság a wikipedia?
több mint 12 éve
...brrrr....Amadeus91
Amúgymeg haver, nem illene olyanra fogadást ajánlanod, aminek tudod a végkimenetelét 😛