NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕Fakeén tegnap reggel egy isteni Florida State Seminoles sapkát láttam egy cirka 60 éves bácsin 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a fenti urgenek akivel az iment talalkoztam van egy igazan remek poloja. szurke alap egy kek focilabdaval az elejen a labda fole pedig annyi van irva "dillon football" szintugy kekkel. mindig v komas vagyok vagy ugy megirigylem tole amikor rajta latom h folyton elfelejtem megkerdezni honnet bugazta 😕
több mint 12 éve
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?Nekem úgy 2 éve volt, igaz nem full extrás de nem is teljesen szar.
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.Stez
Streamre viszont azért biztos nem alkalmas, mert ezek tudtommal mind forgalomkorlátosak, így alapból nem nagyon tudsz sokat nézni, és ezeknél nagyon függ hol használod. Nagyvárosban is lehetnek olyan pontok, ahol gyengébb és már nem is jön ki a sávszél tehát nem is tudsz akadásmentesen streamelni, kisebb városban meg alapból nem ajánlatos szimpla e-mailezésen túl másra.
Szóval hacsak valaki nem mondja, hogy próbálta xy csomaggal és helyen és neki faszán ment, szerintem ne vállald be. 😊
több mint 12 éve
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?felejtős
Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.Stez
több mint 12 éve
Ezeken laptopba bedugós, havi 3-4ezer forintos neteken, amiket hirdetnek, szerintetek lehet nézni NFL-t, meg különféle streameket?Mert gondolkodom valami ilyesmin, de ugye csak akkor és olyan jöhet szóba, ha gond nélkül tudok meccseket nézni és nem kell mondjuk pluszba fizetnem érte.
több mint 12 éve
meccs-, film- és sorozatnézéskor mindig popcorn szoktam zabálni, néha lelkiismeret-furdalásom is volt emiatt, egészen eddig 😀 😂
Scientific Proof That Popcorn Is Healthier Than Fruit and Vegetables
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én nekiálltam, de bevallom őszintén hogy amikor a Gilette-nél jártam és még csak 30 %-on volt a kitöltöttség feladtam :/Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀apeszosKitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszosEzt hívják időpocsékolásnak 😊
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha feljebb olvasol, ezért kérdeztem hogy szabad-e csalni.. 😛 Viszont segíteni is szerettem volna, legalább annyit, hogy kitöltöm. Ha nem köll max kidobják... 😀Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszosEzt hívják időpocsékolásnak 😊
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."Rataxes
több mint 12 éve
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...apeszosEzt hívják időpocsékolásnak 😊
"Ha NEM 1980 és 1994 között születtél, akkor nyugodtan zárd be ezt az az ablakot, kívül esel a vizsgált populáción."
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kitöltöttem, de ne várj túl sokat egy vénembertől. 😛 Pláne hogy TV-t se nézek nagyon...
több mint 12 éve
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...empty taxitöltsd ki te 10szer és tolj rá egy bootstrappet 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...sapkabelenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!JJ megmondta a frankót, ha ember lenne és teszem azt vmelyik haverodnak akarnád elmesélni h mégis mi jellemző rá, kb. erről szól a történet.
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka
Madden hates me.
több mint 12 éve
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
több mint 12 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédod
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/Csalni lehet? 😀 Akkor kitöltöm.
P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.empty taxi
több mint 12 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)
több mint 12 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.
Madden hates me.
több mint 12 éve
állítson mindenki órát a fórumon isprofil/beállítások/időszámítás --> nyári időszámítás bepipálása
több mint 12 éve
Ezt megnéztem és nincs (egyelőre), ezért reménykedtem hátha valaki tud valamit.Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanihttp://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor ittHöri
több mint 12 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanihttp://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor itt
több mint 12 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanidélután kérdezd, a kézilabda topicban
---
több mint 12 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?
több mint 12 éve
Csak nálam iszonyat lassú mostanság a wikipedia?
több mint 12 éve
...brrrr....Amadeus91Amúgymeg haver, nem illene olyanra fogadást ajánlanod, aminek tudod a végkimenetelét 😛