OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Civil ruhás zsaru? Kimeríti a csalás/sikkasztás minősített esetét. A vesztegetését is. Ügyész kérdése. Négy-öt ilyen bukta, és erőteljesen csökkenni fognak az esetek.
több mint 13 éve
Persze nem álomfizetéseket kapnak, de azért annyira nem keresnek szarul. Haverom is it buszsofőrködik, képben vagyok mennyit keres. És ő még egy éve sincs ott.jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Black_AdderMondjuk feltűnik. És mit tehetnek?Mondjuk sűrűbben ellenőriznek....
Sobri Jóska
GRAFI
több mint 13 éve
Kicsi hazánk nagyon előkelő helyet foglal el a világ legkorruptabb országait felsoroló listán.Ez sajnos, tény.Ezen semmi, és senki nem tud változtatni.Ez genetikailag van kódolva, meg, ha jól tudom a pincéreknek adózniuk is kell a borravaló után.Persze, mert minél több pénze van az embernek, annál kevesebbet lop. Ez olyan logika, mint amikor amellett érvelnek, hogy növelni kell a végtelenségig a politikusok fizuját, mert akkor nem lesznek korruptak. Ja, de.RajnaMondjuk feltűnik. És mit tehetnek?jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Black_Adder
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Persze, mert minél több pénze van az embernek, annál kevesebbet lop. Ez olyan logika, mint amikor amellett érvelnek, hogy növelni kell a végtelenségig a politikusok fizuját, mert akkor nem lesznek korruptak. Ja, de.Mondjuk feltűnik. És mit tehetnek?jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Black_Adder
Sobri Jóska
több mint 13 éve
jobban megfizetik a buszsofőrt, h ne "kiegészítenie" a bevételét...Mondjuk feltűnik. És mit tehetnek?Mondjuk sűrűbben ellenőriznek....
Sobri Jóska
GRAFI
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Mondjuk feltűnik. És mit tehetnek?Mondjuk sűrűbben ellenőriznek....
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Majd, ha a rendőr nem bírságol zsebre, az orvos nem kér hálapénzt...Folytassam?Vicces volt a hazaút tegnap melóból. Nekem ugyan bérletem van, de egyből gondoltam, hogy ellenőrök portyáznak a környéken, mert a sofőr az "akciós" félárú (értsd: jegy nélkül fél áron megúszod) helyett szépen szépen osztogatta a 300Ft-os jegyeket. Páran vágták is a pofákat. 7 ember vett jegyet, máskor egy sem szokott, csak nyomják oda a 150Ft-okat. Persze a hírlánc beindult a sofőrök között. A 10 perces út alatt 8x csörgött a sofőrünk telefonja a hírrel, hogy épp merre kalandoznak az ellenőrök.Mondjuk feltűnik. És mit tehetnek?
Durva belegondolni mennyi pénzt tesznek zsebre így naponta a Volán kárára. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem tűnik fel, hogy amikor ellenőrök járják a várost, fura módon sokkal több jegyeladás van 1-1 járaton. GRAFI
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Vicces volt a hazaút tegnap melóból. Nekem ugyan bérletem van, de egyből gondoltam, hogy ellenőrök portyáznak a környéken, mert a sofőr az "akciós" félárú (értsd: jegy nélkül fél áron megúszod) helyett szépen szépen osztogatta a 300Ft-os jegyeket. Páran vágták is a pofákat. 7 ember vett jegyet, máskor egy sem szokott, csak nyomják oda a 150Ft-okat. Persze a hírlánc beindult a sofőrök között. A 10 perces út alatt 8x csörgött a sofőrünk telefonja a hírrel, hogy épp merre kalandoznak az ellenőrök.Mondjuk feltűnik. És mit tehetnek?
Durva belegondolni mennyi pénzt tesznek zsebre így naponta a Volán kárára. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem tűnik fel, hogy amikor ellenőrök járják a várost, fura módon sokkal több jegyeladás van 1-1 járaton. GRAFI
több mint 13 éve
Vicces volt a hazaút tegnap melóból. Nekem ugyan bérletem van, de egyből gondoltam, hogy ellenőrök portyáznak a környéken, mert a sofőr az "akciós" félárú (értsd: jegy nélkül fél áron megúszod) helyett szépen szépen osztogatta a 300Ft-os jegyeket. Páran vágták is a pofákat. 7 ember vett jegyet, máskor egy sem szokott, csak nyomják oda a 150Ft-okat. Persze a hírlánc beindult a sofőrök között. A 10 perces út alatt 8x csörgött a sofőrünk telefonja a hírrel, hogy épp merre kalandoznak az ellenőrök. Durva belegondolni mennyi pénzt tesznek zsebre így naponta a Volán kárára. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem tűnik fel, hogy amikor ellenőrök járják a várost, fura módon sokkal több jegyeladás van 1-1 járaton.
több mint 13 éve
Részemről az öröm :dLaci ma ráeszmélt, hogy mennyire felesleges a : O smile (Ö és még csak dönteni sem kell)kifakadtam 😀 😀kaszo
Asszem aludnom kéneWyatt

több mint 13 éve
Laci ma ráeszmélt, hogy mennyire felesleges a : O smile (Ö és még csak dönteni sem kell)kifakadtam 😀 😀
Asszem aludnom kéneWyatt
több mint 13 éve
Laci ma ráeszmélt, hogy mennyire felesleges a : O smile (Ö és még csak dönteni sem kell)Asszem aludnom kéne

több mint 13 éve
Tokaji volt még régen, meg cocában is -in, a régi szép időkben hajjaj ...A végén még patikákban is lehet árusítani 😛empty taxiindex.hu/tudomany/brittudosok/2012/12/12/a_sor_gyogyitja_a_megfazast/empty taxiAzért emelik meg az árát? 😛apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A végén még patikákban is lehet árusítani 😛index.hu/tudomany/brittudosok/2012/12/12/a_sor_gyogyitja_a_megfazast/empty taxiAzért emelik meg az árát? 😛apeszos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
index.hu/tudomany/brittudosok/2012/12/12/a_sor_gyogyitja_a_megfazast/empty taxiAzért emelik meg az árát? 😛
több mint 13 éve
index.hu/tudomany/brittudosok/2012/12/12/a_sor_gyogyitja_a_megfazast/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
😀 😀 Forgalomba kerül az Audi kínai klónjatotalcar.hu/magazin/hirek/2012/12/08/forgalomba_kerul_az_audi_a4_kinai_klonja/#
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
S még James Bond is lehetne belőle 😛kishaszi
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
catattack
3 520
úgy azért érdekesebb lett volna ez a kísérlet ha nem hagy ott zálogba semmit... 😉yookerÍgy is túl nagynak éreztem a rizikót!
több mint 13 éve
Vagy ha a "tesókkal" jön, mert "Elloptá a dzsekimet a rásszistá gecí". 😀úgy azért érdekesebb lett volna ez a kísérlet ha nem hagy ott zálogba semmit... 😉yookerNa szóval....Hihetetlen! 2 hét után eljött a gyerek a kabátért és még pénzt is hozott! Nem gondoltam volna... catattack
Mára kicsit bánom, de nagyon hajtott a kíváncsiság!
Egy cigány gyereknek kölcsönöztem 2000 forintot. Ő cserében otthagyta a bőrkabátját. 😂
Várom a tippeket! catattack
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
úgy azért érdekesebb lett volna ez a kísérlet ha nem hagy ott zálogba semmit... 😉Na szóval....Hihetetlen! 2 hét után eljött a gyerek a kabátért és még pénzt is hozott! Nem gondoltam volna... catattack
Egy cigány gyereknek kölcsönöztem 2000 forintot. Ő cserében otthagyta a bőrkabátját. 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
Na szóval....Hihetetlen! 2 hét után eljött a gyerek a kabátért és még pénzt is hozott! Nem gondoltam volna...