OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Erről a versenyről tudtok valamit? Csak nekem tűnik úgy hogy "életre-halálra" megy?Vannak ilyen vad versenyek, csak nem kapnak elég figyelmet!
www.facebook.com/photo.php?v=472540079463675Proxi
Egy magyar résztvevője is van ezeknek a viadaloknak... már amikor ki tud jutni! Bitter Sándorról van szó! Nagyon nagy arc!
több mint 13 éve
en.wikipedia.org/wiki/Isle_of_Man_TTNagyon egy cipőben járunk! 😀Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!KroosIgazából eljött az, csak nem úgy, ahogy én szeretném. 😀
Most inkább nem is szeretnék az lenni. 😀Vrijbloed
Erről a versenyről tudtok valamit? Csak nekem tűnik úgy hogy "életre-halálra" megy?
www.facebook.com/photo.php?v=472540079463675Proxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nagyon egy cipőben járunk! 😀Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!KroosIgazából eljött az, csak nem úgy, ahogy én szeretném. 😀
Erről a versenyről tudtok valamit? Csak nekem tűnik úgy hogy "életre-halálra" megy?
www.facebook.com/photo.php?v=472540079463675

több mint 13 éve
durva, milyen aktív lettem hirtelen itt a fórumon, hogy holnapra (mára) 2 ZH-ra kell tanulnomSzobi22ez így szokott lenni, nekem is 3 zh+1 felelés az elköv két napban, erre elkezdek fórumozni, meg unrealozni 😀 😀
több mint 13 éve
durva, milyen aktív lettem hirtelen itt a fórumon, hogy holnapra (mára) 2 ZH-ra kell tanulnom
több mint 13 éve
több mint 13 éve
ó, ez a lehető legrosszabb párosítás 😀Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!KroosIgazából eljött az, csak nem úgy, ahogy én szeretném. 😀
több mint 13 éve
Azt mondják minden sarkon ott van a szerelem...VrijbloedCsak fizetni kell érte. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!KroosIgazából eljött az, csak nem úgy, ahogy én szeretném. 😀
Most inkább nem is szeretnék az lenni. 😀
több mint 13 éve
Azt mondják minden sarkon ott van a szerelem...Inkább egy egyenes. Az enyém jobban hasonlít a körre.
Az én életem egy kibaszott kör!Vrijbloed
több mint 13 éve
Nem az nyugi, el jön az. És akkor még jobb lesz mint gondolnád!
több mint 13 éve
Azt mondják minden sarkon ott van a szerelem...Az én életem egy kibaszott kör!
több mint 13 éve
galaktika.hu/vizet-talaltak-a-merkuron/Jönnek a Merkúrlakók.
Ez se rossz. 😀süti
több mint 13 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ja, tudom, de mintha amit a visszapattanóshasú arc csinál az is érne valami tricepszre nem? 😊Rataxessemmit, gyakorlatilag viszi a lendület a súlyt.
több mint 13 éve
Ja, tudom, de mintha amit a visszapattanóshasú arc csinál az is érne valami tricepszre nem? 😊 Bár most nézem hogy nem könyökből mozgatja a súlyzót...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Tricepsz? 😊Rataxesarra fekvenyomás szűken fogva a rudat.
több mint 13 éve
Tricepsz? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Sztem vicces😀, vállra talán jó, de milyen rugalmas bélszerkezt már😊www.origo.hu/sport/20121130-jol-johet-a-nagy-pocak-a-fekvenyomashoz.htmltestmozgásra jó, másra nem.Amadeus91
kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Kínában nem szórakoznakGyőzött a hatalom 😕
jjncaa
totalcar.hu/magazin/hirek/2012/12/01/lebontottak_az_autout_kozepen_allo_hazat/