NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó.

Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.

Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛fetomy
...brrrr....

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó.

Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket függetlenül attól, Sanchez hogyan játszik, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.

Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛
több mint 12 éve
Mert mi van szombaton?

Én nem is mondtam, hogy nem az. Annyit mondtam, hogy azért nem nevetséges feltételezés. Addig nem fogják összetöretni, amíg elhiszik, hogy meg tudják tanítani passzolni. Utána meg meglátjuk, bár tudom, objektív szemmel ez lehetetlen hogy megtörténjen 😊)fetomy
fogadjunk 1 üveg vodkában, hogy Tim Tebow a következő során megszerzi a No1 QB posztot a Jetsnél.

több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Menjetek át a Make Love topikba, de azonnal! 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
a kék témába vágó "zene" 😛 http://www.youtube.com/watch?v=V9UCNaE7m2M

instant kill
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
csak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fake
a 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaa
atyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fake
promiszkuitás, jézus szíve mi megy itt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
csak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fake
a 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaa
atyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fake
a szmájli a legdurvább, mert ott már nyilvánvalóan, titokzatosság nélkül fejezed ki érzelmeidet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért vigyázz, a smiley az gyakorlatilag a rányomulás valakire. 😉fetomy
vmelyik admin toroljon az oldalrol plz
több mint 12 éve
azért vigyázz, a smiley az gyakorlatilag a rányomulás valakire. 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a +1-nél erősebb, de a retweetnél még gyengébb kötelékjjncaa
atyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀
több mint 12 éve
"azota egy facebook like nem jott tole ..." hat ezen kiterultem 😂
az emberi kapcsolatnak mifele fokozata ez ?Fake
a 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?
több mint 12 éve
az, hogy még egy kurva lájk sem, nem hogy felhívni, vagy bármi megkérdezni, hogy mivan, semmi még 1 klikkelés sem.
Engem az lepett meg, hogy azt hittem, hogy ismerem azt az embert, aztán nem tudtam eldönteni, hogy akkor most melyik az igazi arca, s mindezt 1 varázsütésre ahogy beszervezték.

több mint 12 éve
Jólvan, már azt hittem csak nekem tűnt fel 😀
több mint 12 éve
a +1-nél erősebb, de a retweetnél még gyengébb kötelék

---
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
a mai fiatalok vilagaban? a legfontosabb.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az emberi kapcsolatnak mifele fokozata ez ?
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Én nem is akartam. Inkább izzadok a biztos és tiszta pénzért, mintsem piramisozzak, ilyen meg olyan szarba fogjak, másokat (barátokat) húzzak le, építsek be, verjek át. Nem az én asztalom.
De hogy olyan régi osztálytárs írt rám, jópofizva, aki 99 óta felém sem nézett...hát LOL

szerk. : amúgy köszi Grafi.
(MLM = Magyar Lehúzó Maffia) 😛JC6
Jó és ez a gáz? Mi áruljuk a házunkat, kint is van a kapun a tábla. Múltkor bejött a faszi, hogy megnézné. Gyanús volt, hogy biciklivel jön a felsővárosba egy 2x20 millás házat nézni, de sebaj. Hát egy 15 percig nézegette a házat, utána fél órán át magyarázta, hogy ő nagyon szuperkülönleges saját MLM-et indított, és ő rendes mert nem csinál titkot belőle, hogy ez az, hatalmas űrt töltenek be a piacon, pofonegyszerű mennyire idióta vagyok ha nem ugrok bele satöbbi...

Mondjuk érdekes volt a téma, miszerint olyan gyógycuccokat árulnak, ami elérhető áron van, hiszen nem a megszokott amazonaszi őserdőből szedik, hanem kb. házi gazt dolgoznak fel gyógyitalnak 😀

Szóval vigyázni kell, mert lassan már ha elmész egy csajjal, a menet közepén úgy beszervez a nagy élvezetben hogy csak nézel utána 😀 Itt Fehérváron amúgy rengeteg ilyen cég van. De a hirdetések fele még mindig Zepter. Az emberek 80%-a ezt hallva már csapja le a telefont, de valahogy még mindig működik ez a basszuk át az ismerőseinket téma.fetomy
lol, nekem az egyik legjobb barátom kezdett el Amwayezni, de kb. rá sem ismerek azóta. Egy időben volt h felhívott, meg összefutottunk, hogy "cső, mizu, á semmi..." aztán egyből jött a propaganda duma a megvett légtérről, az ultra hiper über állat halálból is feltámasztó szerekről meg a samponról ami mindenre jó, még felmosni is. Aztán mikor sokadjára sem tudott befűzni ebbe a faszságba, nem tukmálni akart, hanem beszervezni, akkor egyszerűen elfelejtett. Azóta egy facebook like nem jött tőle. pedig előtte évek óta ismertem, gyúrtunk együtt, bunyóztunk.... kurva MLM.Amadeus91
inkább örülnél, hogy egy ijen pöcstől megszabadultál 😉 nem az MLM a szar , az csak arra épít, hogy van egy csomó csákó aki befektetés megmidenféle nagyobb meló nélkül pénzért hajlandó átbaszni embereket - ennyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyébként a Multi Level Marketing rövidítése. Sok működő rendszer épül erre, de hiúság azt remélni, hogy meg fogsz belőle gazdagodni (élni).GRAFI
Én nem is akartam. Inkább izzadok a biztos és tiszta pénzért, mintsem piramisozzak, ilyen meg olyan szarba fogjak, másokat (barátokat) húzzak le, építsek be, verjek át. Nem az én asztalom.
De hogy olyan régi osztálytárs írt rám, jópofizva, aki 99 óta felém sem nézett...hát LOL

szerk. : amúgy köszi Grafi.
(MLM = Magyar Lehúzó Maffia) 😛JC6
Jó és ez a gáz? Mi áruljuk a házunkat, kint is van a kapun a tábla. Múltkor bejött a faszi, hogy megnézné. Gyanús volt, hogy biciklivel jön a felsővárosba egy 2x20 millás házat nézni, de sebaj. Hát egy 15 percig nézegette a házat, utána fél órán át magyarázta, hogy ő nagyon szuperkülönleges saját MLM-et indított, és ő rendes mert nem csinál titkot belőle, hogy ez az, hatalmas űrt töltenek be a piacon, pofonegyszerű mennyire idióta vagyok ha nem ugrok bele satöbbi...

Mondjuk érdekes volt a téma, miszerint olyan gyógycuccokat árulnak, ami elérhető áron van, hiszen nem a megszokott amazonaszi őserdőből szedik, hanem kb. házi gazt dolgoznak fel gyógyitalnak 😀

Szóval vigyázni kell, mert lassan már ha elmész egy csajjal, a menet közepén úgy beszervez a nagy élvezetben hogy csak nézel utána 😀 Itt Fehérváron amúgy rengeteg ilyen cég van. De a hirdetések fele még mindig Zepter. Az emberek 80%-a ezt hallva már csapja le a telefont, de valahogy még mindig működik ez a basszuk át az ismerőseinket téma.fetomy
lol, nekem az egyik legjobb barátom kezdett el Amwayezni, de kb. rá sem ismerek azóta. Egy időben volt h felhívott, meg összefutottunk, hogy "cső, mizu, á semmi..." aztán egyből jött a propaganda duma a megvett légtérről, az ultra hiper über állat halálból is feltámasztó szerekről meg a samponról ami mindenre jó, még felmosni is. Aztán mikor sokadjára sem tudott befűzni ebbe a faszságba, nem tukmálni akart, hanem beszervezni, akkor egyszerűen elfelejtett. Azóta egy facebook like nem jött tőle. pedig előtte évek óta ismertem, gyúrtunk együtt, bunyóztunk.... kurva MLM.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/23/borat_himnuszat_jatszottak_le_a_gyoztes_kazah_sportlovonek/

your argument is invalid 😀konqueror
Megelőztél, pedig már 10 perce vágólapra tettem a linket, de elkalandoztam.vadibandi
kivételesen nem is baj, legalább végre kaptam valamire pluszolást

már azthittem velem van a baj 😂
több mint 12 éve
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/23/borat_himnuszat_jatszottak_le_a_gyoztes_kazah_sportlovonek/

your argument is invalid 😀konqueror
Megelőztél, pedig már 10 perce vágólapra tettem a linket, de elkalandoztam.

több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...

your argument is invalid 😀
több mint 12 éve
Váccpáör akcióban!
http://www.pixter.hu/video?id=34355

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Tavaly nyáron volt h anyumat felhívták h amiért a Tescoban kitöltött egy a bolttal kapcsolatos elégedettségi kérdőívet, bekerült egy sorsolásra és jöjjön el, gyógyászati segédeszközöket lehet nyerni. Megkért h menjek vele, nem akar egyedül menni, mondom OK. Elmentünk, és mi volt: végig kellett (volna 😀) hallgatni egy Zepter-bemutatót, majd utána a sorsoláson Zepteres utalványokat húztak...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy nem egyből 100 millás villába laktok!!! 😀 Többet meg ne halljalak panaszkodni! 😀JC6
"Csak" 20 a miénk, és mondjuk 5 éve menő dolog lett volna (volt), most konkrétan kurvanagy szopás, csak mondom 😊fetomy
Hiszek neked főnök.